Jump to content

nikoskar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikoskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας, Εχουμε αγορασει το Omnia Pro B7610 απο καταστημα Vodafone και εχουν επανω τους ως λειτουργικο τα windows mobile 6.5 Ελληνικα. Σε ερωτηση στην vodafone,samsung, τεχνικο τμημα της samsung με ενημερωσαν οτι ασχετος αν το κινητο ειναι καινουργιο αγορασμενο για να περασουν την αγγλικη γλωσσα των windows mobile 6.5 χρειαζονται 28ευρω και το κινητο στο τεχνικο τους τμημα. Μεσα σπο το κινητο υπαρχει η επιλογη αλλαγης γλωσσας στην οποια οταν την ενεργοποιησεις σου λεει οτι η γλωσσα δεν υπαρχει. Γνωριζει καποιος κατι περισσοτερο? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  2. Σημερα προσπαθησα να παρω εναν αριθμο που ξεκιναει απο 698 και δεν μπορει να τον καλεσει. Οταν το καλω απο αλλο κινητο δουλευει κανονικοτατα. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλο το συγκεκριμενο?
  3. Σε ευχαριστω παρα πολυ kotsianis7.Μετα απο την 1η αναβαθμιση εγινε.Στην χθεσινη κ ποιο ενημερωμενη το φαινομενο ειναι λιγοτερο αλλα υπαρκτο. θα τους παρω τηλ και οτι γινει.Ειναι σε εγγυηση.
  4. Να σας κανω μια ερωτηση? Εμενα εδω και 10 μερες αρχισε να μου κολλανε τα ψευτοκουμπια της αφης και μετα απο λιγο ξεκολλανε μονα τους. Του εχω κανει ολες τις τελευταιες αναβαθμισεις (Σημερα εγινε κ η τελευταια απο οπου εχασα ολα μου τα δεδομενα απο δικη μου βλακεια) και δεν ξερω τι να κανω.Μηπως πρεπει να παει για επισκευη?
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  6. Απο που βαζω μια σελιδα wap για να την δω?
  7. Το εχω κανει αλλα τιποτα. :(
  8. Τι κανω λαθος και οι φωτογραφιες οι βραδυνες βγαινουν καλυτερες στο Κ810 απο οτι στο Κ850?Και τα 2 κινητα εχουν τις default ρυθμισεις.(Αυτοματο) :(
  9. Το μεσαιο δεν ειναι joypad χρησιμοποιειται και σαν Mouse.
  10. Το PN ειναι το ποιο καινουργιο γιατι εχει και δρομολογηση για πεζους
  11. Αλλαξε τα regional settings των windows σε ελληνικα και θα παιξει μια χαρα(Μπορει να χρειαζεται να το ξανα εγκαταστησεις)
  12. Αναλογως την συσκευη που εχεις.
  13. Στο sms δεν μπορω να βρω το τελικο ς. Δεν θελω να το γραψω απο το Αγγλικο λεξικο.Oταν βαζω ελληνικο Τ9 την τεξη με καταληξη ς μου γραφει ολοκληρη την λεξη στα ελληνικα και το ς απο το αγγλικο.Μας κοροιδευουν? η υπαρχει καπου και δεν μπορω να το βρω.
  14. Nokia 6110 Nokia 6210 Nokia 3220 Ericson 768 Qtek 8080 Nokia 5110 Nokia 3330 Τα παλια τα εχω για συλλογη, 2 δωρο στους γονεις και 1 για ξυπνητηρι
×
×
  • Create New...