Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια να κανω μια ισως χαζη ερωτηση αλλα ελα που ομως δεν μπορω να βρω λυση!Πως μπορουμε να σβηνουμε τις διαφορες εφαρμογες που εγκαθιστανται στο μενου ΕΡΓΑΛΕΙΑ?

Πατάς Εργαλεία > Πίνακα ελέγχου > Άλλα > Απεγκατάσταση.

Διαλέγεις από πάνω μνήμη τηλ ή από την Οχτάρα ( εξαρτάτε που έκανες την εγκατάσταση ) πατάς επάνω σε αυτό που θέλεις να Απεγκαταστήσεις και πατάς κάτω στη μέση το πλήκτρο Απεγκατ.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνδέεσαι κανονικά με Wifi και πολύ εύκολα

Δεν έχει explorer ή Firefox, έχει Opera 8.65 for Symbian os και πρέπει να Εξοικειωθείς λίγο στην αρχή, μπορείς να σερφάρεις να δεις τα mail's σου,φωτογραφίες, να ποστάρεις στο myphone αλλά σε καμία περίπτωση ούτε το w960i ούτε το iphone δεν αντικαθιστούν το laptop.

Θα σουν βγούν τα μάτια με αυτές τις μικρές οθόνες.

Αν θες να το χρησιμοποιείς για ώρα ανάγκης ή για λίγο χρονικό διάστημα, είναι αξιοπρεπέστατο

Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ανάμεσα στο w960i και το ι-phone.... δύσκολη απόφαση .... Ευχαριστώ πάντως

stonebug... :!:

https://www.stonebug.gr

Μια απορία και από εμένα που με παιδεύει αρκετές μέρες τώρα.

Όταν το κινητό είναι στην σιωπηλή λειτουργία πώς κάνουμε το ξυπνητήρι να χτυπάει με ήχο; Ότι και να δοκίμασα πάντα έχει μόνο την δόνηση.

ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

Έκπτωση 20€ στο Oneplus

https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K

Μια απορία και από εμένα που με παιδεύει αρκετές μέρες τώρα.

Όταν το κινητό είναι στην σιωπηλή λειτουργία πώς κάνουμε το ξυπνητήρι να χτυπάει με ήχο; Ότι και να δοκίμασα πάντα έχει μόνο την δόνηση.

ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

Φοβάμαι πως δεν αλλάζει αυτό. :(

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ανάμεσα στο w960i και το ι-phone.... δύσκολη απόφαση .... Ευχαριστώ πάντως

egw pantws s lew na pareis to w960i kai dn sto lew epeidh to exw egw.aplws to iphone mono onoma exei kai poli kalh othoni afhs.oute video travaei,xalia camera kai mono mnhmh.twra dialekse oti thes

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Geia sas paidia!

Ena trick gia na kanete to W960i ligo pio grigoro:

Main Menu - Tools - Control Panel - Device - Transitions - Off

Ekana upload ola ta apps pou exw sto 960 mou kai doulevoun mia xara :

http://rapidshare.com/files/92285593/My_W960i_Apps.rar.html

Φίλε μου σε προσκυνάω. Το κινητό έγινε πολύ πολύ πιο γρήγορο.:):):):):):):):):):)

Παιδιά έχει κανένας σας screen protector στο W960; Από που το πήρατε;
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Exw to w960i k mou xrewnei ena sms sean 3 k den kserw pws vgainoun oi ethnikoi xaraktires iparrxei kapios pou na kserei???thanx....

Γράφε κεφαλαία και όχι γράμματα με τόνους για μηνύματα πάνω από 70 χαρακτήρες.

Παιδιά έχει κανένας σας screen protector στο W960; Από που το πήρατε;

Ναι, από το πλαίσιο, ένα για HTC ήταν αλλά στις κατάλληλες διαστάσεις.

Στην αρχή θα σου φαίνεται ότι έχει "αέρα" μέσα αλλά πιέζοντας το ομοιόμορφα μετά από κανά 2 μέρες στρώνει.

Life is good with what you love !!!

Ναι, από το πλαίσιο, ένα για HTC ήταν αλλά στις κατάλληλες διαστάσεις.

Στην αρχή θα σου φαίνεται ότι έχει "αέρα" μέσα αλλά πιέζοντας το ομοιόμορφα μετά από κανά 2 μέρες στρώνει.

Τιμή; Ευχαριστώ!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Geia sas paidia!

Ena trick gia na kanete to W960i ligo pio grigoro:

Main Menu - Tools - Control Panel - Device - Transitions - Off

Ekana upload ola ta apps pou exw sto 960 mou kai doulevoun mia xara :

http://rapidshare.com/files/92285593/My_W960i_Apps.rar.html

ΔΕΝ ειναι τρικ αυτο...απλα ειναι μια επιλογη που αν θες να εχεις εφε στο κινητο η οχι...την εχει και το p1 και στα Ελληνικα την ονομαζει μεταβασεις:)

ειναι οπως στο pc που επιλεγεις να εχει σκιες και τετοια ο δεικτης του ποντικιου και αλλα τετοια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ΔΕΝ ειναι τρικ αυτο...απλα ειναι μια επιλογη που αν θες να εχεις εφε στο κινητο η οχι...την εχει και το p1 και στα Ελληνικα την ονομαζει μεταβασεις:)

ειναι οπως στο pc που επιλεγεις να εχει σκιες και τετοια ο δεικτης του ποντικιου και αλλα τετοια

file na se rwthsw!sto w960i m exw to ekana auto kai epatha plaka pws phgaine!em alla dn vlepw diafora sta efe ktlp!opws htan prin einai!pou einai h diafores afou apenergopoihsa tis metavaseis?:shifty:

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Για να κάνετε το κινητο σας πιο γρηγορο απενεργοποιήστε την χειρογραφη εισαγωγη κειμενου και την αναγνωριση χειρογραφου κειμενου ως εξης :

πίνακας ελεγχου -> συσκευή-> εισαγωγή κειμένου -> χειρογραφη -> μόνο πληκτρολογιο και εικονικο πληκτρολογιο -> κανενα.

To back up αρχείο των επαφών σε ποιόν φάκελλο αποθηκεύεται;

Αν κάνω firmware update οι επαφές χάνονται;

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

ρε παιδια,μια απορια....πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g?

1.διαβάζεις το manual

2.διαβάζεις το FAQ

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

To back up αρχείο των επαφών σε ποιόν φάκελλο αποθηκεύεται;

Αν κάνω firmware update οι επαφές χάνονται;

1.M2/άλλο/backup

2.ναι.κράτα ένα αντίγραφο στην κάρτα μνήμης (αυτο που ρωτάς που αποθηκεύεται) κ μετά επανέφερέτο απο εκεί.(επίσης να ξέρεις ότι χάνονται τα πάντα στο κινητό.σαν να κάνεις format στο pc)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ή εγω ειμαι τυφλος ή δεν ξερω τιγίνεται.....στο manual δεν λεει πουθενα τίποτα για την απενεργοποιηση του 3g.Μια βοηθεια βρε παιδια!!!!

ή εγω ειμαι τυφλος ή δεν ξερω τιγίνεται.....στο manual δεν λεει πουθενα τίποτα για την απενεργοποιηση του 3g.Μια βοηθεια βρε παιδια!!!!

Ψαξε λιγο καλυτερα και θα το βρεις.πηγαινε προτιμηση δικτυου και εκει θα κανεις την αλλαγη σε gsm :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.M2/άλλο/backup

2.ναι.κράτα ένα αντίγραφο στην κάρτα μνήμης (αυτο που ρωτάς που αποθηκεύεται) κ μετά επανέφερέτο απο εκεί.(επίσης να ξέρεις ότι χάνονται τα πάντα στο κινητό.σαν να κάνεις format στο pc)

Ευχαριστώ...

Ωστόσο μόνο το GMXT και το Foxytag έχω εγκαταστήσει,οπότε μικρό το κακό,αλλά και πάλι αυτα τα δύο είναι εγκατεστημένα στη M2 (8GB),θα χαθούν και αυτά;

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Γιατί το $#@&$*!^ το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστή η συσκευή;
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

και δηλώνω online την απορία μου: Garmin σε W960 έχει βάλει κανένας εδώ και να δουλέψει σωστά?? Αν υπάρχει κάποιος ας μου στήλει βρε παιδιά ένα μύνημα ΠΛΙΖ!!!
Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

• The title was changed to Sony Ericsson W960i