ourakot5 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 μπορει να θελει ειδικη εκδοση του pc suite για τα βιστα,,,μπες στη σονυ ερικσον και δες αν υπαρχει ειδικη εκδοση για vista και κατεβασε τη. exoume.....ego prosopika...mpeno mia xara stin 8ara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Α, ουτε το W960 εχει χειροκινητη ρυθμιση για το equalizer?! Και ειδικα το κινητο σας θα επρεπε ακομα περισοοτερο να εχει αυτη τη δυνατοτητα, σαν Walkman συσκευη που θεωρειται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpigktis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 χαιρεται αντιμετωπιζω παλι ενα προβληματακι (εως προβληματαρα) με το κιν .. οταν παω στα βιντεο κ ανοιγω τους φακελους τα βιντεο δεν ειναι πουθενα (σαν να μην εχω βιντεο στους φακελους) , οταν δε παω στη διαχειριση αρχειων μ δειχνει κανονικα τα βιντεο μ αλλα οταν τα ανοιγει τα ανοιγει με κορε πλαιερ και οχι με το default προγραμμα του κιν, παρολα αυτα μ πεταει κ σφαλμα στο κορε...τελος οταν παω κ ανοιγω πρωτα το κορε κ μετα επιλεγω ενα αρχειο να ανοιξω (βιντεο) το παιζει κανονικα....καμια ιδεα γιατι θα τρελαθω ? Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! Υπαρχει αλλο προγραμα εκτος απο το coreplayer για streaming radio?αλλα οχι με προκαθορισμενους σταθμους αλλα να βαλω το url εγω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το conflict το προκαλεί το Core Player φίλε μου. Πέτα το έξω γιατί σε λίγο δεν θα βλέπεις και ούτε θα διαβάζεις και τις φωτογραφίες. Το έχω αναφέρει στο τμήμα εξυπηρέτησης του προγράμματος και έμειναν ροφοί!! Δεν ξέρουν λένε τι φταίει και μου επέστρεψαν τα λεφτά του προγράμματος! οσο αφορα το core-player βαλτε την εκδοση 1.20 δεν κανει τετοια κοληματα η προηγουμενη εκδοση ειχε προβληματα με τα βιντεο και τις εικονες μαυτη δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 lol σοβαρα τωρα ??omg οκ το πεταω τωρα το κορε.. ευχαριστω κιολας για την απαντηση ... αληθεια π θα βρω την 1,20 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 lol σοβαρα τωρα ??omg οκ το πεταω τωρα το κορε.. ευχαριστω κιολας για την απαντηση ... αληθεια π θα βρω την 1,20 ?? στο γνωστο ipmart-forum ειναι ερωτησεις αυτες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ακομα μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καποια βελτιωση στην ενταση του ηχου απο τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση??? Παντως ειναι πραγματικα κριμα για αυτο το υπεροχο κινητο να εχει αυτη την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η ενταση απο τα ακουστικα....τι να πω???ας ελπισουμε πως θα διορθωθει με καποιο τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ακομα μια ερωτηση παιδια Υπαρχει καποια βελτιωση στην ενταση του ηχου απο τα ακουστικα μετα την αναβαθμιση??? Παντως ειναι πραγματικα κριμα για αυτο το υπεροχο κινητο να εχει αυτη την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η ενταση απο τα ακουστικα....τι να πω???ας ελπισουμε πως θα διορθωθει με καποιο τροπο... αλλαξε ακουστικα και θα δεις αισθητη διαφορα :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPRING Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Γεια σας... έχω το κινητό αυτό απ το Δεκεμβρη, αλλά ομολογώ ότι έκανα λάθος αγορά... Μπορεί να είναι σούπερ κινητό, αλλά δεν είναι για όλους...το προηγούμενο μου ήταν το κ800 και ήθελα να έχω κάποιο καλύτερο... ξέρω ότι είναι, αλλά δεν μπορώ να το αξιοποιήσω...δεν γνωρίζω κάν όλες τις δυνατότητες που έχει... κολάει, δεν μπορώ να κινηθώ μέσα στο μενού του με την ταχύτητα και αμεσότητα που είχα ως τώρα. Μάλλον θα το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zambotool Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 MΞΒ ENNOEIΞ?ΞΒI Ξ*ΞΒ©ΞΒ£ ΞΒN ΞΒ§ΞβHΞΒ£IMOΞ*OIΞΒ© Ξ?ΞΒ ΞΒΞ*ΞΒΞβΞΒΞΒEKΞ?ΞΒ ΞΒKOΞ?ΞΒ£Ξ?IKΞΒ Ξ*OΞ? EΞβΞΒ§ONΞ?ΞΒI ME Ξ?HN ΞΒ£Ξ?ΞΒ£KEΞ?ΞΒΞΒ£IΞΒ ΞΒΞΒΞΒΞΒ Ξ?IΞΒ£ KΞΒΞΒΞΒ£ΞΒ£IKEΞΒ£ SONΞ? ΞΒ¨EIΞβEΞΒ£ Ξ*OΞ? MOΞ? EΞ*EΞβNΞΒN Ξ?ΞΒ ΞΒΞ?Ξ?IΞΒ ME Ξ?O W900!!ΞΒ£OΞβΞ? ΞΒIΞΒ Ξ?ΞΒ KEΞΒ¦ΞΒΞΒΞΒIΞΒ ΞΒ ΞΒΞΒΞΒ Ξ*OΞΒ£Ξ?ΞΒΞβΞΒ© ΞΒΞ*O Ξ?O KINHΞ?O! :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? ego file ekana akana anaba8misi...ala distixos i entasi parameni i idia..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 :lol::lol::lol: τα καταφερα παλι!χιλια σορυ για το απιστευτης ευκρινειας μηνυμα μου...τεσπα φιλε Raver δεν χρησιμοποιω τα ακουστικα που παρεχονται στη συσκευασια αλλα τις κλασσικες sony ψειρες(με τις οποιεs παρεπιπτοντως εσπαγα το τυμπανο μου οταν ειχα το w900...:lol:)! μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει αν υπαρχει ενισχυση της εντασης μετα την αναβαθμιση??? Ε τοτε..δεν υπαρχει καλυτερη λυση.η ενταση του κινητου αυτου ειναι ποιοτικη αλλα οχι δυνατη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα σε όλους σας. Κάνω σύνδεση WLAN και ενώ συνδέομαι, όταν μπαίνω στο web δεν ανοίγει καμία τοποθεσία και μου λέει "αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημέρα σε όλους σας. Κάνω σύνδεση WLAN και ενώ συνδέομαι, όταν μπαίνω στο web δεν ανοίγει καμία τοποθεσία και μου λέει "αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή". Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε κάποια δίκτυα που εντοπίζω συνδέομαι και σε κάποια μου βγάζει το ίδιο μύνημα με εσένα :worry: Το γιατί δεν το έχω εντοπίσει ακόμα... Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Τα μηνύματα από το w960 μπορούμε με κάποιο τρόπο να τα εξάγουμε και να τα αποθηκεύσουμε στον υπολογιστή σε κάποια μορφή π.χ. excel ή word, όπως γινόταν και με τον myphone explorer σε άλλα μοντέλα της εταιρείας; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μια βοηθεια λιγο.... επειδη ψαχνω και στο φορουμ αλλα και στο google και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενα για το w960i αλλα ολο βρισκω για το p1i. πως μπορω να αλλαξω απο αγγλικα(αγορασμενο απο αμερικη) σε ελληνικα?ποιο πακετο θελω και που το βρισκω? υπαρχει καποιο λινκ?? επεισης, οταν βαλλω το νεο πακετο γλωσσας θα αλλαξει μονο η γλωσσα σωστα? ρυθμισεις και λοιπα δεν θα χαθουν? ευχαρστω/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Μια βοηθεια λιγο.... επειδη ψαχνω και στο φορουμ αλλα και στο google και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενα για το w960i αλλα ολο βρισκω για το p1i. πως μπορω να αλλαξω απο αγγλικα(αγορασμενο απο αμερικη) σε ελληνικα?ποιο πακετο θελω και που το βρισκω? υπαρχει καποιο λινκ?? επεισης, οταν βαλλω το νεο πακετο γλωσσας θα αλλαξει μονο η γλωσσα σωστα? ρυθμισεις και λοιπα δεν θα χαθουν? ευχαρστω/ Για να βαλεις γλωσσα μονο σε service point της sony ericsson θα πρέπει να πας.απο το επισημο site που κανεις ρην αναβαθμιση δεν γινετε να κανεις τιποτα παραπανω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 re pedia......epidi tin proigoumeni fora den pira kamia apantisi....8a ksanarotiso...kseri kanis pos mporo na do tv apo t w960???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Λοιπόν, έφτασε ο καιρός αλλά .... δεν μπορώ να αποφασίσω. Όντας φανατικός της SE εδώ και πάααρα πολλά χρόνια, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του 960. Όμως, είδα και το n95 που είχε ο κολλητός μου και, ας μην γελιόμαστε, υπερτερεί λίγο σε θέμα χαρακτηριστικών ,χωρίς να έχει την οθόνη αφής βέβαια Βοηθήστε λίγο γιατί αύριο θα πρέπει να αποφασίσω........... Παράθεση ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 re pedia......epidi tin proigoumeni fora den pira kamia apantisi....8a ksanarotiso...kseri kanis pos mporo na do tv apo t w960???? Αν έχεις τα links από κανάλια (τα είχα βρει κάπου στο myphone, σε posts για k810) μέσω wap μπορείς να δεις.. Αν και να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει... πιστεύω ότι λειτουργεί.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Λοιπόν, έφτασε ο καιρός αλλά .... δεν μπορώ να αποφασίσω. Όντας φανατικός της SE εδώ και πάααρα πολλά χρόνια, σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του 960. Όμως, είδα και το n95 που είχε ο κολλητός μου και, ας μην γελιόμαστε, υπερτερεί λίγο σε θέμα χαρακτηριστικών ,χωρίς να έχει την οθόνη αφής βέβαια Βοηθήστε λίγο γιατί αύριο θα πρέπει να αποφασίσω........... Σαν χρήστης αποκλειστικά (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον :p ) sony ericsson και επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με ΝΟΚΙΑ, παρά μόνο τα 2 πρώτα χρόνια που κυκλοφόρησε κάποια μοντέλα.. θα σου έλεγα .. να σκεφτείς καλά πρώτα απ' όλα για ποια χρήση θες το κινητό που θα αγοράσεις.. Αν είσαι απαιτητικός χρήστης, αν είσαι χρήστης που θα αξιοποιήσεις χαρακτηριστικά όπως 3g, wi-fi, φωτογραφική, ή αν θα χρησιμοποιήσεις το κινητό για τις μουσικές του δυνατότητες.. Δεν μπορώ να σου πω πάρε αυτό ή πάρε το άλλο.. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω είναι .. να διαβάσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω και να δεις ότι αναφέρονται κάποιοι χρήστες (κι εγώ προσωπικά) στις δυνατότητες του τηλεφώνου, στα θετικά του, στα αρνητικά του.. . Να κάνεις το ίδιο και για το Νοκια που σε ενδιαφέρει... Δίνω βαρύτητα στο θέμα γιατί .. μιλάμε για δύο κινητά που δεν έχουν 20-30 ευρώ, που ακόμα κι αν πεις ότι "α! βλακεία επιλογή" τα "δίνεις μια" και τα αλλάζεις.. και τα δύο σε αξία ξεπερνάνε (διορθώστε με αν κάνω λάθος) τα 450€ και είναι κρίμα.. αν κάποιος βιαστεί μετά να μετανιώσει... Αυτά είχα να σου πω εγώ... εύχομαι να "κερδίσει το καλύτερο" .. (:X τι είπα πάλι;;) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joef Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 ειχα το n95-8gb και εδω και 5 μερες εχω το w960i. το n95 υπερτερει σε λογισμικο! πολυ καλυτερο,ευχρηστο και γρηγορο. καμερα,επαγκελματικος φακος. και το music player της nokia ειναι καλυτερο. ξερω θα με πειτε τρελο που λεω κατωτερο το walkman player αλλα οντως της νοκια νομιζω ειναι πιο καλο και ευχρηστο. το w960i ειναι πολυ πιο ομορφο, εχει πιο ομορφο μενου αλλα ειναι πολυ αργο και σου παιρνει πολυ μεχρι να το μαθεις.εχει απιστευτα γρηγορο wifi και web explorer. και η οθονη αφης καλη αλλα τα βιντεο δεν βλεπονται!τα δειχνει ασχημα. εξαρταται τι ειδος τηλεφωνο ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Αν έχεις τα links από κανάλια (τα είχα βρει κάπου στο myphone, σε posts για k810) μέσω wap μπορείς να δεις.. Αν και να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει... πιστεύω ότι λειτουργεί.. exo prospa8isi na do meso wind plus ...kai molis agorazo to kanali mou lei stn o8oni tou video player oti den bre8ike o sindesmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 exo prospa8isi na do meso wind plus ...kai molis agorazo to kanali mou lei stn o8oni tou video player oti den bre8ike o sindesmos Νομιζω οτι πρεπει να εγκαταστησεις flash player :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts