Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδια... τα μηνυματα εχουν μικρο χωρο χαρακτηρων. Δηλαδη ενα μυνημα χωραει 67 χαρακτηρες!!! Πως μπορω να το αλλαξω αυτο;

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα θα παω να το παρω απτο Πλαισιο. Το εχει στη τιμη των 469 ευρω απο οσο βλεπω στην ιστοσελιδα τους. Θήκη που μπορώ να βρω; Εννοω καμια ιστοσελιδα που να εχει θηκες για το συγκεκριμενο μοντελο; Κανεις δεν απαντησε για τα αρνητικα του αν αλλαξε τιποτα, εγιναν αναβαθμισεις απο τοτε?

(Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν απο την Sony Ericsson?) :confused:

EDIT: Τελικα το πηρα το κινητουλι! Το εχω βαλει να φορτισει και σημερα στις 6 το απογευμα θα το ανοιξω. Εψαξα και βρηκα αυτο το handsfree HPM-90 ( http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150679 ) Λεει τιποτα; οταν θα ξαναεχω λεφτα.. (χαχα) λεω να το παρω. Επισης, Εχω μια απορια δεν τη βρηκα στο βιβλιαρακι οδηγιων, το ειδα στο πλαισιο και στην σελιδα της sony ericsson. Στην οθονη σε καποια σημεια εχει ενα μαυρο τριγωνακι στα δεξια της. Τι κανει αυτο το τριγωνακι εκει;..?! Αυτα μεχρι στιγμης.. Α και κατι τελευταιο, ειναι offtopic βεβαια αλλα θα κανω την αμαρτια να ρωτησω και εδω. Eχει εφαρμοσει κανεις το WIND PLUS στο w960 του; Κανει δουλιτσα ετσι; :p

Aιιιι αν μαθει η μανα μου οτι εσκασα 469 ευρω.. Θα της πω 300 ε? :p χαχα

To wind plus δουλεύει μια χαρά αν κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις....

όπως και το fring που εγκατέστησα σήμερα και μίλαγα 2 ώρες μέσω skype...απο το bluetooth μου παρακαλώ...και απο τη βεράντα μου μακριά απο το laptop........

Yessssssssssssssssssssssssssssssssss

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ WIFI.ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ZOO ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ FLASH PLAYER.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

Flashplayer gia UIQ3 δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο.

Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ή το έχει βρεί ας κάνει post.

Το κλειδωμα πληκτρολογιου μου χει σπασει τα νευρακια.. πως το αλλαζω να μη το κανει αυτοματα; ΚΑι αυτος ο φωτισμος ..σβηνει το κινητο πολυ γρηγοραααααααααα!

@ mariel19

Στα: Μηνύματα > Περισσότερα > Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί Internet

θα πρέπει να βλέπεις στο "Λογαριασμοί" τα ακόλουθα

Ad-Hoc Bluetooth PAN, "Όνομα εταιρίας" MMS OTA, "Όνομα εταιρίας" OTA Internet και ίσως και κάποιο άλλο λογαριασμό ανάλογα με την εταιρία. Στις "Ομάδες" το όνομα Internet και κάποια άλλα π.χ. Gmail Εισερχόμενα και Εξερχόμενα εάν είχες περάσει ρυθμίσεις από το site της SE.

Στην ομάδα Internet κάτω από το Προτεραιότητα σύνδεσης θα πρέπει να υπάρχουν τα "Όνομα εταιρίας" MMS OTA και "Όνομα εταιρίας" OTA Internet.

Τώρα στους λογαριασμούς που έχεις κάνει με βάση τα στοιχεία που είχα γράψει σε προηγούμενα post στα πλαίσια Εισερχόμενα και Εξερχόμενα τέρμα κάτω θα πρέπει να υπάρχει όχι το "Προτιμώμενη ομάδα" αλλά το Internet, που θα συνδέσει τους λογαριασμούς Email σου με τους λογαριασμούς για Internet.

να ρωτησω κατι πανω σε αυτο; αυτες ειναι οι ρυθμισεις για να ερχονται τα email στο κινητο απο gmail? εχει και αλλα? γιατι μπερδευτηκα. χρεωνομαι για αυτα? εχω wind plus στο κινητο.

Οταν γράφεις με κεφαλαία τότε μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες....

Τόσο απλό...

ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :w00t:

..... Επισης, Εχω μια απορια δεν τη βρηκα στο βιβλιαρακι οδηγιων, το ειδα στο πλαισιο και στην σελιδα της sony ericsson. Στην οθονη σε καποια σημεια εχει ενα μαυρο τριγωνακι στα δεξια της. Τι κανει αυτο το τριγωνακι εκει;..?! χαχα

Καταρχήν με γεια καλοφορετο το καινούργιο τηλεφωνάκι!

Το τριγωνάκι που βγάζει δεξιά στο μέσο της οθόνης είναι εκεί για την αναγνώρηση των χαρακτήρων που γράφεις όταν χρησιμοποιείς το πενάκι δηλαδή αριθμόυς τους γράφεις πάνω από το τργωνάκι κεφαλαία στην μέση της οθόνης στο τριγωνάκι δίπλα μικρά κάτω από το τριγωνάκι για να το καταλάβεις καλύτερα πήγαινε στις σημειώσεις και αν δεν την έχει βάλε την επιλογή αναγνώρισης γραφικού χαρακτήρα πειραματίσου και αν θέλεις κοίτα και την βοήθεια του κινητού λέει πολύ ωραίες πληροφορίες. Ελπίζω να βοήθησα καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους ;)

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Καταρχήν με γεια καλοφορετο το καινούργιο τηλεφωνάκι!

Το τριγωνάκι που βγάζει δεξιά στο μέσο της οθόνης είναι εκεί για την αναγνώρηση των χαρακτήρων που γράφεις όταν χρησιμοποιείς το πενάκι δηλαδή αριθμόυς τους γράφεις πάνω από το τργωνάκι κεφαλαία στην μέση της οθόνης στο τριγωνάκι δίπλα μικρά κάτω από το τριγωνάκι για να το καταλάβεις καλύτερα πήγαινε στις σημειώσεις και αν δεν την έχει βάλε την επιλογή αναγνώρισης γραφικού χαρακτήρα πειραματίσου και αν θέλεις κοίτα και την βοήθεια του κινητού λέει πολύ ωραίες πληροφορίες. Ελπίζω να βοήθησα καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους ;)

Αν σου πω οτι αυτο το κινητο κανει παπαδες θα με πιστεψεις οτι δεν μπορω να βρω ολους τους παπαδες? :p Οσο για αυτο θα το απενεργοποιησω δεν το χρησιμοποιω καθολου, εσυ το χρησιμοποιεις απο περιεργεια;

μηπως ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου? :wacko: Και για το φωτισμο... πως γινεται οταν παιζει βιντεο να μη σβηνει; θα τρελαθωωωωωω!

Αν σου πω οτι αυτο το κινητο κανει παπαδες θα με πιστεψεις οτι δεν μπορω να βρω ολους τους παπαδες? :p Οσο για αυτο θα το απενεργοποιησω δεν το χρησιμοποιω καθολου, εσυ το χρησιμοποιεις απο περιεργεια;

μηπως ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου? :wacko: Και για το φωτισμο... πως γινεται οταν παιζει βιντεο να μη σβηνει; θα τρελαθωωωωωω!

Αν εννοείς την αναγνώρηση του γραφικού χαρακτήρα ναι την χρησιμοποιώ πάρα πολύ παντού εκτός από το γράψημο μυνήματος. Με βολεύει πάρα πολύ όταν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ και όπου αλλού χρειάζεται η γραφή λατινικών χαρακτήρων. Πιστεψε με άμα το συνηθίσεις είναι σούπερ! όσο για τους υπόλοιπους παπάδες διάβασε το manual και πειραματίσου κάτσε και ωψάξε μία μία τις ρυθμίσεις και θα τα βρεις όλα όσο για το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου για να σου αποδείξω πόσο απλό είναι και ότι απλά δεν έχεις ασχοληθεί πας κύριο μενου > εργαλεία > πίνακας ελένχου > ασφάλεια > κλειδώματα και απλά ξετικάρεις το αυτόματο κλείδωμα πλήκτρων . Τόσο απλά

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Διαβασα στον οδηγο οτι μπορω να βαλω μουσικη απο τα μουσικα μου CD. Περασα ενα CD μεσα αλλα δεν το βρισκω στο walkman. Ομως το δειχνει στο SE Media Manager κανονικα. Γιατι? (Ειναι σε mp4) :confused:

Διαβασα στον οδηγο οτι μπορω να βαλω μουσικη απο τα μουσικα μου CD. Περασα ενα CD μεσα αλλα δεν το βρισκω στο walkman. Ομως το δειχνει στο SE Media Manager κανονικα. Γιατι? (Ειναι σε mp4) :confused:

Εκανες ενημερωση μουσικης ;;;;:rolleyes:

Αν οχι τοτε πηγαινε στον walkman player και πατα περισσοτερα και καπου θα λεει ενημερωση μουσικης,,πατα να κανει την ενημερωση και μετα ψαξε να τα βρεις μεσω του walkman player...(βασικα ενημερωση μουσικης θα λεει και στο w960,,εγω εχω το p1 και δεν γνωριζω ακριβως:p )

επισης αν δεν τα βρει κοιταξε να δεις σε ποιο φακελο εχεις βαλει τα τραγουδια,,,λογικα θα εχει εναν φακελο που θα λεει music,,εκει πρεπει να τα βαλεις,,,

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εκανες ενημερωση μουσικης ;;;;:rolleyes:

Αν οχι τοτε πηγαινε στον walkman player και πατα περισσοτερα και καπου θα λεει ενημερωση μουσικης,,πατα να κανει την ενημερωση και μετα ψαξε να τα βρεις μεσω του walkman player...(βασικα ενημερωση μουσικης θα λεει και στο w960,,εγω εχω το p1 και δεν γνωριζω ακριβως:p )

επισης αν δεν τα βρει κοιταξε να δεις σε ποιο φακελο εχεις βαλει τα τραγουδια,,,λογικα θα εχει εναν φακελο που θα λεει music,,εκει πρεπει να τα βαλεις,,,

:)

αψογα το ειχα ξεχασει αυτο! σε ευχαριστω :D

emena me cosmote pantws pou to eixa dokimasei k se k810 pou eixa ta panta energopoiimena (wap, internet, apo ola) den leitourgouse me tpt!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Στο track id δεν μπορουμε να βαλουμε μονοι μας την φωτογραφια του αλμπουμ;

Στο τρακ id ;;;:blink:

αυτο ειναι για να ψαχνεις τη μουσικη,,,,

αν εννοεις να φαινεται η εικονα του αλμπουμ του καλλιτεχνη στο music player αυτο που κανω εγω τουλαχιστον εινια να κατεβαζω τις φωτο αυτοματα στο πισι και μετα να περναω τα τραγουδια στι κινητο κατα φακελους:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

καλημερα σας.

παιδια θελετε με βοηθησετε να βγαλω λιγο ακρη? διαβασα το 50 και παρα πανω τις εκατο των σελιδων, αλλα πουθενα δεν πετυχα να αναφερει σχετικα με το απο που κατεβαζουμε themes, application programms περα απο το ipmart στο οποιο δεν πολυ εβγαλα ακρη. τα περισσοτερα ανακοινωσεις δεν ειναι ή εβλεπα λαθος?

τελος παντων εχει τιποτα απο αλλου που να μπορουμε να κατεβάσουμε? γιατι μονο για τα απλα symbian βρισκω.(εκτος αν τα υποστηριζει). κ αν μπορει καποιος να μου πει, για να το εγκαταστησω θελει τιποτα ή στη μεταφορα αρχειων το περναω στη συσκευη κ το κανω απο κει εγκατασταση?

καλημερα σας.

παιδια θελετε με βοηθησετε να βγαλω λιγο ακρη? διαβασα το 50 και παρα πανω τις εκατο των σελιδων, αλλα πουθενα δεν πετυχα να αναφερει σχετικα με το απο που κατεβαζουμε themes, application programms περα απο το ipmart στο οποιο δεν πολυ εβγαλα ακρη. τα περισσοτερα ανακοινωσεις δεν ειναι ή εβλεπα λαθος?

τελος παντων εχει τιποτα απο αλλου που να μπορουμε να κατεβάσουμε? γιατι μονο για τα απλα symbian βρισκω.(εκτος αν τα υποστηριζει). κ αν μπορει καποιος να μου πει, για να το εγκαταστησω θελει τιποτα ή στη μεταφορα αρχειων το περναω στη συσκευη κ το κανω απο κει εγκατασταση?

http://www.noeman.org/gsm/uiq-mobiles/

http://www.noeman.org/gsm/sony-ericsson-themes/20158-sony-ericsson-uiq-3-0-themes-m600-p990-w950-p990i-p1i.html (μονο 120 σελιδες)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Στο τρακ id ;;;:blink:

αυτο ειναι για να ψαχνεις τη μουσικη,,,,

αν εννοεις να φαινεται η εικονα του αλμπουμ του καλλιτεχνη στο music player αυτο που κανω εγω τουλαχιστον εινια να κατεβαζω τις φωτο αυτοματα στο πισι και μετα να περναω τα τραγουδια στι κινητο κατα φακελους:)

στον υπολογιστη; και τις βρισκει αυτοματα τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη ή το καθοριζεις εσy?

καλημερα σας.

Σε καταλαβαινω τα περασα και εγω δεν ειναι τιποτα ειχα καλο δασκαλο ;) Λοιπον βασικα το ipmart ειναι χαοδες αλλα μην πτοησε. Εδω ειναι τα applications ( http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=222 ) και εδω τα παιχνιδια ( http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=274 ) ειλικρινα εχει παρα πολυ πραγμα εαν αφιερωσεις μια ωρα σε αυτες τις σελιδες θα δεις πολυ πραγμα. Oσο για θεματα εκανα search στο google.com "w960 themes" και βρηκα κατι ελκυστικα θεματα απο αλλες ιστιοσελιδες. Σχετικα με τις ανακοινωσεις που λες ειναι πανω πανω στα φορουμ -δες πιο κατω- αλλα και στα sticky εχει απειρο υλικο. Βλεπε στο ipmart θεματα τυπου " [uIQ 3.x] - Post all APPS for M600, Moto RIZR Z8, P1, P990 & W950 (UIQ 3.x) HERE!! " (να ξερεις το w950 ειναι σαν το w960 ) . Επισης να κοιτας να ειναι UIQ 3.x όχι το UIQ 2 . Ελπιζω να βοηθησα. Οτι απορια εχεις πες μου και εαν μπορω σε βοηθαω με οσα ξερω.

στον υπολογιστη; και τις βρισκει αυτοματα τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη ή το καθοριζεις εσy?

Ναι αυτοματα μεσω του windows media player....επισης και μεσω μιας εφαρμογης του κινητου μπορεις να κατεβασεις τους στιχους και την φωτογραφια,,ειναι ενα mp3 player και λεγεται juke box;)

Σε καταλαβαινω τα περασα και εγω δεν ειναι τιποτα ειχα καλο δασκαλο ;)

:p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εγώ δεν χρησιμοποιώ media player, αλλά itunes. 'Οταν περνάω τα τραγούδια, ενώ στo itunes μου εμφανίζει τη φωτό, στο w960 μερικές φορές την περνάει κανονικά κι άλλες όχι. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επίσης, είδα πως έχει επιλογή να βάλεις στίχους, και διάβασα για το juke box, που το βρίσκουμε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ δεν χρησιμοποιώ media player, αλλά itunes. 'Οταν περνάω τα τραγούδια, ενώ στo itunes μου εμφανίζει τη φωτό, στο w960 μερικές φορές την περνάει κανονικά κι άλλες όχι. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επίσης, είδα πως έχει επιλογή να βάλεις στίχους, και διάβασα για το juke box, που το βρίσκουμε;

Sto λινκ που εχει δωσει ποιο πανω η sp3cial , ειναι εμαρμογες απο το ipmart...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

• The title was changed to Sony Ericsson W960i