spykom Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Tελικά το τηλέφωνο ήταν χρησιμοποιημένο:mad:.....βρήκα μέσα φωτογραφίες και videakia, το πήγα πίσω με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και η απάντηση τους ήταν...."Έχει γίνει λάθος το τηλέφωνο ήταν για επισκευή και σας το δώσαμε κατα λάθος".......Δεν με έπεισαν αλλα σήμερα μου είπαν οτι θα μου φέρουν καινούριο..... Καλά κάποιοι απλά δεν παίζονται,μας περνάνε για χαζούς μου φαίνεται...Για πες μας και από που το πήρες για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akratitos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 re paidia exo to eksis provlima.eno grafo kapoio sms ksafnika me petaei ekso kai mou grafei gia kapoio provlima.gnorizei kaneis tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akratitos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 kai kati akoma.hard reset pos ginetai re paidia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Προσπαθώ εδώ και δέκα λεπτά να απενεργοποιήσω τη συσκευή.. κι αυτή απλά επιστρέφει στο μενού του κινητού.. τι από flight mode το προσπάθησα, τι με συνεχόμενο πάτημα του πλήκτρου απενεργοποίησης, ΤΙΠΟΤΑ!!! Αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία... για να το κλείσω.. και αφού το ξανάνοιξα και έκανα πάλι απενεργοποίηση την έκανε κανονικά! Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ..; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μήπως να προλάβουμε ακόμα που πιάνουν κάτι από τιμή και να περιμένουμε κανά XPERIA..?? :X:X . :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akratitos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 thelo na kano kai mia alli erotisi.theo na kano geniki epanafora alla mou zitaei kodiko klidomatos.pou tha ton vro auton ton kodiko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 thelo na kano kai mia alli erotisi.theo na kano geniki epanafora alla mou zitaei kodiko klidomatos.pou tha ton vro auton ton kodiko? Ο κωδικος για ολα τα sony ericsson ειναι ο {0000} :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 για ελατε τωρα στα δυσκολα... τις πρωτες εβδομαδες το εκανε σπανια τωρα σε κ α θ ε κληση πουκανω η μου κανουν... ξαφνικα εγω και μονο εγω δεν ακουω τον αλλο για 2-5 δευτερα εκεινος κανονικα με ακουει και δεν καταλαβαινει καποιο προβλημα! εγω κανω υπομονη και συνεχιζω.. σημα εχω αρκετο , γινεται πια παντα μονιμα απο οπου και να παιρνω η με παιρνουν.. το παθαινει κανεις αλλος?????? κανεις αλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Καλά κάποιοι απλά δεν παίζονται,μας περνάνε για χαζούς μου φαίνεται...Για πες μας και από που το πήρες για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε. Απο το plaisio και χθές που πήγα να πάρω το καινούριο μου είπαν οτι κατα λάθος μου το έδωσαν και ήταν για επισκευή..... και για το τέλος το ποιο καλο......Ο τεχνικός δίπλα στον πωλητή .....Θα το ξαναπουλήσεις ? να το φτιάξω??? και η απάντηση του πωλητή ¨Ναι φτιάξτο και φέρτο" :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 @ xios21 : Δεν θέλω να σε τρελάνω, αλλά ελπίζω τώρα να είσαι σίγουρος για το "καινούργιο" σου κινητό.. Γιατί εγώ για το δικό μου δεν ξέρω αν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά, ακόμη και πριν το περιστατικό σου, γιατί δυστυχώς γίνονται καί αυτά. Απλά αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα λες ας είναι ότι να'ναι, τουλάχιστον είναι μια χαρά.. Αν και δεν θα ανεχόμουν τέτοια απάτη αν το καταλάβαινα.! Και καλά, να σε ρωτήσω κάτι, όταν το αγόρασες δεν το πήρες μέσα στο κουτί του..?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Απο το plaisio και χθές που πήγα να πάρω το καινούριο μου είπαν οτι κατα λάθος μου το έδωσαν και ήταν για επισκευή..... και για το τέλος το ποιο καλο......Ο τεχνικός δίπλα στον πωλητή .....Θα το ξαναπουλήσεις ? να το φτιάξω??? και η απάντηση του πωλητή ¨Ναι φτιάξτο και φέρτο" :wacko: Όσο για το Πλαίσιο, που σκέφτεται κανείς οτι τουλάχιστον από έναν τέτοιο χώρο θα είμαι σίγουρος για το τί θα πάρω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνονται μόνο εκεί τέτοιες μπινιές... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akratitos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ rar ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΟΙ...PLEASE ΒΟΗΘΗΣΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 @ akratitos : Χρειάζεσαι απλά το WinRar για να τα ανοίξεις. Κάνε μια αναζήτηση στο google με τη λέξη αυτή και κατέβασέ το. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akratitos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ TO WIN RAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΜΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ TO WIN RAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΜΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ? Σίγουρα είναι .rar ? Μήπως είναι .jar ? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 pedia kalimera, xtes agorasa kai ego to sigekrimeno kinito, thelo na rotiso 2-3 pragmatakia, prepei na koitaxo prin tou peraso otidipote ean exei vgei kainourgio logismiko? eno piso stin kamera exei prostateftiko plastiko gia na min gratzounisti,mprosta den mporo na katalavo ean exei i oxi zelatina prostateftiki diladi den proeksexei zelatina ektos othonis,kserete ti ginete? ti epeksergasti exei kai ean pairnei programma ploigisi me eksoteriko gps dekti eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 pedia kalimera, xtes agorasa kai ego to sigekrimeno kinito, thelo na rotiso 2-3 pragmatakia, prepei na koitaxo prin tou peraso otidipote ean exei vgei kainourgio logismiko? eno piso stin kamera exei prostateftiko plastiko gia na min gratzounisti,mprosta den mporo na katalavo ean exei i oxi zelatina prostateftiki diladi den proeksexei zelatina ektos othonis,kserete ti ginete? ti epeksergasti exei kai ean pairnei programma ploigisi me eksoteriko gps dekti eyxaristo Καλορίζικο Φίλε το καινούργιο τηλεφωνάκι :) Πριν του περάσεις οτιδήποτε εγώ θα πρότινα μια αναβάθμιση λογισμικού για να μην πεδεύεσε μετά με backup και ξανά εγκατάσταση Εμένα στην οθόνη όταν το πήρα δεν είχε προστατευτικό μόνο στην camera είχε αλλά και να έχει αν δεν μπορείς να το δεις γιατί να το βγάλεις? επεξεργαστή έχει 208 mHz με Ram 128 mb και Rom 256 mb πρόγραμμα navi παίρνει με εξωτερικό Blutooth Gps ψάξε λίγο στο forum για Mobile Garmin ή tom tom και θα βρεις πολλές πληροφορίες ;) Καλημέρα σε όλους! :cool: Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 gia to prostateftiko tis othonis aplos me efage i periergeia giafto rotisa,den mporousa na katalvo ean exei kai gia na min tin gratsouniso sto telos. se efxaristo poli file mou gia tin voithia thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 geia xara , diabasa sto site tis ericsson oti 8a bgeo ena handsfree to opoio exei deiktei gps panw.. 3erete tpt ? 8a mporesei na boi8isei auto to w960 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ήμουν σε ένα απ'τα γνωστά μαγαζάκια (όπως θα έλαγαν και άλλοι!) και βρήκα ένα μέρος όπου μπορείς πανεύκολα να κάνεις sign όποια unsigned εφαρμογή και αν έχεις! Απλά πηγαίνετε ΕΔΩ Ελπίζω να βοηθάω καθόλου... (περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο post, στο κατάλληλο θέμα με τις εφαρμογές για UIQ, εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Ήμουν σε ένα απ'τα γνωστά μαγαζάκια (όπως θα έλαγαν και άλλοι!) και βρήκα ένα μέρος όπου μπορείς πανεύκολα να κάνεις sign όποια unsigned εφαρμογή και αν έχεις! Απλά πηγαίνετε ΕΔΩ Ελπίζω να βοηθάω καθόλου... (περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο post, στο κατάλληλο θέμα με τις εφαρμογές για UIQ, εδώ) Δοκιμασμένο ;;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Δοκιμασμένο ;;; x2 με επιτυχία. Αλλά δεν ορκίζομαι για τίποτα... ρίχτε μια ματιά κι εσείς, δεν είναι καθόλου δύσκολο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Μόλις διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει η κάμερα του κινητού... Πατάω το κουμπι στο πλάι και κολλάει στη οθόνη "Προετοιμασία...". Είχα την εντύπωση οτι έφταιγε το πρόγραμμα QFlashlight που κάνει το φλας φακό, το απεγκατάστησα αλλά πάλι τα ίδια... Σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κολλάει σε κανέναν άλλο μετά από μερικές ώρες χρήσης? εννοώ το προβλημα όπου μετά από μερικές ώρες χρήσης σταματάει να λειτουργεί το ηχείο και ενώ δείχνει πως έχει σήμα στην πραγματικότητα έχει κολλήσει και δεν δέχεται κλήσεις ούτε μηνύματα. Μόνη λύση στο πρόβλημα να πατησω το κουμπί ενεργοποίησης για 10 δευτερόλεπτα. Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Εχουμε ναι.απλα πρεπει να βρεις και εφαρμογες hid.:) δεν τις αναγνωρίζει...γιατι? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts