mariel19 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 λειτουργία .hid έχουμε από το κινητό μας ? για να ελέγχουμε συσκευές από απόσταση μέσω bluetooth? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 λειτουργία .hid έχουμε από το κινητό μας ? για να ελέγχουμε συσκευές από απόσταση μέσω bluetooth? Εχουμε ναι.απλα πρεπει να βρεις και εφαρμογες hid.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδιά διάβασα οτι τα μηνύματα αποθηκεύονται στη sim. Εγώ στέλνω αρκετά και δεν θέλω κάθε τρείς και λίγο να σβήνω μηνύματα. Μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλού??? Στη μνήμη τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης όπως γίνεται στα Νόκια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Εχουμε ναι.απλα πρεπει να βρεις και εφαρμογες hid.:) eixa apo to k810.. isxyoun etsi? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Παιδιά διάβασα οτι τα μηνύματα αποθηκεύονται στη sim. Εγώ στέλνω αρκετά και δεν θέλω κάθε τρείς και λίγο να σβήνω μηνύματα. Μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε αλλού??? Στη μνήμη τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης όπως γίνεται στα Νόκια??? Εμένα στη μνήμη του κινητού τα αποθηκεύει (όχι στην 8 GB, στην άλλη). Δεν το ρύθμισα εγώ αυτό από ότι θυμάμαι, απλά σου επιβεβαιώνω ότι γίνεται. Μάλιστα όταν έκανα την αναβάθμιση πρόσφατα τα έσβησε όλα (που δε θα γινόταν αν ήταν αποθηκευμένα στην 8άρα ή στη SIM) εκτός από κάποια που είχα αποθηκεύσει στη SIM από προηγούμενη συσκευή. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 eixa apo to k810.. isxyoun etsi? Κανονικοτατα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλημέρα, έχω και εγω απο χθές το τηλέφωνο και έχω μια απορία.... Σαν γλώσσα βγάζει μόνο αγγλικά του έκανα hard reset αλλα πάλι τα ίδια...Τι αλλο μπορώ να κάνω για να εμφανίσει και τα ελληνικά σαν γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Κανονικοτατα :D Ωραία!! Ευχαριστώ..!! Έχω και άλλη μια απορία : τον μετρητή κλήσεων, οκ.. τον βρήκα! μετρητή μηνυμάτων (sms/mms) έχουμε; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ωραία!! Ευχαριστώ..!! Έχω και άλλη μια απορία : τον μετρητή κλήσεων, οκ.. τον βρήκα! μετρητή μηνυμάτων (sms/mms) έχουμε; :rolleyes: Παρακαλώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 για ελατε τωρα στα δυσκολα... τις πρωτες εβδομαδες το εκανε σπανια τωρα σε κ α θ ε κληση πουκανω η μου κανουν... ξαφνικα εγω και μονο εγω δεν ακουω τον αλλο για 2-5 δευτερα εκεινος κανονικα με ακουει και δεν καταλαβαινει καποιο προβλημα! εγω κανω υπομονη και συνεχιζω.. σημα εχω αρκετο , γινεται πια παντα μονιμα απο οπου και να παιρνω η με παιρνουν.. το παθαινει κανεις αλλος?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Καλημέρα, έχω και εγω απο χθές το τηλέφωνο και έχω μια απορία.... Σαν γλώσσα βγάζει μόνο αγγλικά του έκανα hard reset αλλα πάλι τα ίδια...Τι αλλο μπορώ να κάνω για να εμφανίσει και τα ελληνικά σαν γλώσσα? κατεβάζεις κ περνάς το πακετάκι της ελληνική γλώσσας απο το site της SE ή κάνεις μια αναβάθμιση κ πριν ξεκινήσει το τηλεφωνο,διαλέγεις τα ελληνικά (όπως την πρώτη φορά όταν το αγόρασες) μετρητή μηνυμάτων (sms/mms) έχουμε; οχι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 οχι :wacko: κακό αυτό .. βόλευε πάρα πολύ σε μένα που έχω συμβόλαιο και cosmote όπου δεν έχουμε ακόμα την υπηρεσία "υπολοίπου".. ευχαριστώ Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 re pedia mia erotisi.....ixa kani install stin mnimi tou kinitou ena divx player sto kini mou....kai douleue kanonika...to ekana anaba8misi kai tora ka8e fora pou 8a anigo to kin 8a mou petai ena minima pou 8a me rotai an 8elo na kano istall to idio player....patao nai ala den to kani...kai pali ta idia tin epomeni fora pou 8a to anikso...kseri kanis ti na kano???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 re pedia mia erotisi.....ixa kani install stin mnimi tou kinitou ena divx player sto kini mou....kai douleue kanonika...to ekana anaba8misi kai tora ka8e fora pou 8a anigo to kin 8a mou petai ena minima pou 8a me rotai an 8elo na kano istall to idio player....patao nai ala den to kani...kai pali ta idia tin epomeni fora pou 8a to anikso...kseri kanis ti na kano???? Εγκατέστησε το ξανά από το pc και θα είσαι εντάξει. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 κατεβάζεις κ περνάς το πακετάκι της ελληνική γλώσσας απο το site της SE ή κάνεις μια αναβάθμιση κ πριν ξεκινήσει το τηλεφωνο,διαλέγεις τα ελληνικά (όπως την πρώτη φορά όταν το αγόρασες) Tελικά το τηλέφωνο ήταν χρησιμοποιημένο:mad:.....βρήκα μέσα φωτογραφίες και videakia, το πήγα πίσω με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και η απάντηση τους ήταν...."Έχει γίνει λάθος το τηλέφωνο ήταν για επισκευή και σας το δώσαμε κατα λάθος".......Δεν με έπεισαν αλλα σήμερα μου είπαν οτι θα μου φέρουν καινούριο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Tελικά το τηλέφωνο ήταν χρησιμοποιημένο:mad:.....βρήκα μέσα φωτογραφίες και videakia, το πήγα πίσω με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και η απάντηση τους ήταν...."Έχει γίνει λάθος το τηλέφωνο ήταν για επισκευή και σας το δώσαμε κατα λάθος".......Δεν με έπεισαν αλλα σήμερα μου είπαν οτι θα μου φέρουν καινούριο..... :blink::blink::blink::blink::wacko: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο σερφάρισμα εκτός απο μένα? Συγκεκριμένα σε κάποιες σελίδες δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά και ξαναρωτάω, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κωδικοποίησης?? Επίσης αρκετές φορές όταν μπαίνω στις σελίδες του Myphone κολλαει εντελώς το κινητό και χρειάζεται οπωσδήποτε επενεκκίνηση... Μπάινω μέσω Wind Plus. Άλλο ένα προβληματάκι: το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο, αρκετά εκνευριστικό θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Άλλο ένα προβληματάκι: το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο, αρκετά εκνευριστικό θα έλεγα... τι θα πει αυτό; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο σερφάρισμα εκτός απο μένα? Συγκεκριμένα σε κάποιες σελίδες δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά και ξαναρωτάω, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κωδικοποίησης?? Επίσης αρκετές φορές όταν μπαίνω στις σελίδες του Myphone κολλαει εντελώς το κινητό και χρειάζεται οπωσδήποτε επενεκκίνηση... Μπάινω μέσω Wind Plus. Άλλο ένα προβληματάκι: το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο, αρκετά εκνευριστικό θα έλεγα... ΝΑΙ ετσι ηταν και το δικο μου οταν το ειχα....κουνιεται εκνευριστικα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα στο σερφάρισμα εκτός απο μένα? Συγκεκριμένα σε κάποιες σελίδες δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά και ξαναρωτάω, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κωδικοποίησης?? Επίσης αρκετές φορές όταν μπαίνω στις σελίδες του Myphone κολλαει εντελώς το κινητό και χρειάζεται οπωσδήποτε επενεκκίνηση... Μπάινω μέσω Wind Plus. Άλλο ένα προβληματάκι: το καπάκι της μπαταρίας έχει τζόγο, αρκετά εκνευριστικό θα έλεγα... με το σερφαρισμα έχω μεγάλο προβλημα αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και περιμένω να βρω χρόνο να απευθινθω στην SE γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με την κωδικοποίηση αλλά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα :mad: όσο για το καπάκι έχει και εμένα τζόγο (τζόγος = κουνιέται = έχει μπόσικα = σου σπάει τα νέυρα λόγο χαλαρής συναρμογής) ;) Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 με το σερφαρισμα έχω μεγάλο προβλημα αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και περιμένω να βρω χρόνο να απευθινθω στην SE γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με την κωδικοποίηση αλλά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα :mad: όσο για το καπάκι έχει και εμένα τζόγο (τζόγος = κουνιέται = έχει μπόσικα = σου σπάει τα νέυρα λόγο χαλαρής συναρμογής) ;) οκ.. ;) Τότε +1 κι από μένα για το πορτάκι... ενοχλητικό.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 για το "καπάκι" θες να πεις.... :lol::whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 για το "καπάκι" θες να πεις.... :lol::whistle: :lol::lol: ναι.. γράψε λάθος .. αλλά είμαι από τις 9 σε ένα pc μπροστά.. λογικό να είμαι λίγο :wacko: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδια καλησπερα, απο επεξεργαστη το τηλεφωνο ποιο φοραει?? το εχει δοκιμασει καποιος με προγραμμα πλοηγησης?? ειναι αργο η δουλευει καλα? ειναι SYMBIAN? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλησπερα παιδια... Ο αδερφος μου σκοπευει να παρει αυτο το κινητο.. Απ οτι βλεπω οι εντυπωσεις σας ειναι πολυ καλες...Μπορει καποιος ομως να μου πει απο που μπορει να κατεβασει προγραματα,games etc.. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts