Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάποιος ενεργοποιήσει το wind plus non stop

μπορεί να βλέπει tv μέσα από το πορταλ της wind

δωρεάν ή θα έχει επιπλέον χρέωση 1,30€ ?

Θα έχει επιπλέον χρέωση για να δει τηλεόραση.Το Wind Plus Non-Stop είναι μόνο για πλοήγηση.:(

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η Ιταλικια wind εχει "απεριοριστο" internet για μια βδομαδα με 3 euro. εμεις στην Ελλαδα στο πηγαδι

κατουρησαμε ? :( :cry:

ρε παιδιά αν και εγώ ανήκω σε άλλη παράταξη έχω να πω ότι το καλύτερο mobile internet το έχει η wind. φτου στην vodafone αν και σχεδόν παγκόσμια παραμένει το φαρμακείο της γειτονιάς μας. για την cosmote θα πω όταν γίνει επίσημα T-Mobile GR.

η Ιταλικια wind εχει "απεριοριστο" internet για μια βδομαδα με 3 euro. εμεις στην Ελλαδα στο πηγαδι

κατουρησαμε ? :( :cry:

Έχεις link για το παραπάνω;

Και η ελληνική Wind εδώ είχε απεριόριστο "internet" για 3.49€ και όχι μόνο για μια βδομάδα αλλά για ένα ολόκληρο μήνα... Μετά ήρθε το MyView και έγιναν όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Μη χάσουν κι αυτοί οι Ιταλοί... όλο να μας αντιγράφουν θέλουν! :D

http://www.wind.it/it/opzioni/scheda454.phtml?sez=Privati

στα ιταλικα ειναι :lol: δεν εχει αγγλικη γλωσα στο σαιτ λολ ελεοοοοοοος μεχρι και η

ελληνικια wind εχει αγγλικη γλωσσα...

αχ αυτες οι εποχες με το απεριοριστο ιντερνετ με τα 3.49 μιλαμε δεν χοραγε το τηλεφωνο τα αρχεια μου και τα βαζα στον υπολογιστη μιλαμε τρελο κατεβασμα :D

αχ αυτες οι εποχες με το απεριοριστο ιντερνετ με τα 3.49 μιλαμε δεν χοραγε το τηλεφωνο τα αρχεια μου και τα βαζα στον υπολογιστη μιλαμε τρελο κατεβασμα :D

και μετά χτυπιόσασταν γιατί το κόψανε......:rolleyes:

Για το απεριόριστο ιντερνετ λέμε που έπαιζε πριν καμιά 10αριά χρόνια επι τελεστέτ. :p

εγώ λέω για το wind plus.. είναι εξακριβωμένο το 3.99>40mb ?

Τωρα να πω και γω την αληθεια δεν με εχει χρεωση και εχω ξεπερασει κατα πολυ τα 40mb :lol:

ΑΠΛΩΣ ΒΡΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΟΚΗΝΙΤΗΣ :p:¨lol:

και επισης οι παλοιες συνηθιες κοβονται δυσκολα :lol:

Και γω το ξεπερναω κατα πολυ το οριο καθε μηνα και δεν με χρεωνει.μακαρι να συνεχιστει αυτο.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ WIND PLUS ΜΕΣΩ WAP ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ YOUTUBE MOBILE ???????? :blink::worry:

αν έχεις συσκευή windows mobile ή sympian ή android και έχεις το πρόγραμμα για youtube ναι, δεν ξέρω αν υπάρχει youtube σε java αν υπάρχει πάλι ναι.

ενοω μεσω m.youtube.com δεν χρειαζεσε εφαρμογη για να δεις youtube απλως πας

στο σαιτ, το θεμα ειναι πως δεν μου διχνει τα βιντεακια μου λεει σφαλμα ληψης :(

απο τι εχω διαβασει θελει streaming settings κατι που δεν παρεχει η wind

η wind παρεχει μονο για το mobile tv ριθυμισεις και αυτες δεν κανουν για στριμινγ.

το δοκίμασα αυτό που λες.

σε εμένα δεν τα κατεβάζει.

τα επιλέγω και φορτώνουν,

αλλά λέει πρόβλημα με DNS.

Μια ερωτηση σχετικα με το ιντερνετ... της wind ...

αν βαλεις ειτε με καρτοκινητο ειτε με συμβολαιο το wind plus 40MB (φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο surf & mail 30 tis vodafone)

δουλευουν ολες οι εφαρμογες χωρις προβλημα ? πχ ebuddy fring google maps opera κτλ κτλ???

(Γιατι εχω διακοψει το συμβολαιο με βονταφον και σκεφτομαι αμεσα να αλλαξω σε κοσμοτε η wind απλα να βγω απο μερικες αποριες...)

Μια ερωτηση σχετικα με το ιντερνετ... της wind ...

αν βαλεις ειτε με καρτοκινητο ειτε με συμβολαιο το wind plus 40MB (φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο surf & mail 30 tis vodafone)

δουλευουν ολες οι εφαρμογες χωρις προβλημα ? πχ ebuddy fring google maps opera κτλ κτλ???

(Γιατι εχω διακοψει το συμβολαιο με βονταφον και σκεφτομαι αμεσα να αλλαξω σε κοσμοτε η wind απλα να βγω απο μερικες αποριες...)

ναι όλα δουλεύουν γάντι. μόνο που το youtube δεν έχω καταφέρει να το

δουλέψω...και αν τα έχεις και σε προγράμματα όπως είπες ακόμα καλύτερα.

εφαρμογη youtube http://www.getjar.com/products/25285/Videotube

απο οτι φενεται η συσκευη μου δεν υποστηριζει streaming απο οτι λεει το λογισμικο

αλλα σε αλλα κινητα θα δουλευει τζιτζι :D

εφαρμογη youtube http://www.getjar.com/products/25285/Videotube

απο οτι φενεται η συσκευη μου δεν υποστηριζει streaming απο οτι λεει το λογισμικο

αλλα σε αλλα κινητα θα δουλευει τζιτζι :D

τη συσκευή έχεις αν επιτρέπεται?