johnthegreek Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Αν κάποιος ενεργοποιήσει το wind plus non stop μπορεί να βλέπει tv μέσα από το πορταλ της wind δωρεάν ή θα έχει επιπλέον χρέωση 1,30€ ? Θα έχει επιπλέον χρέωση για να δει τηλεόραση.Το Wind Plus Non-Stop είναι μόνο για πλοήγηση.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 η Ιταλικια wind εχει "απεριοριστο" internet για μια βδομαδα με 3 euro. εμεις στην Ελλαδα στο πηγαδι κατουρησαμε ? :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 ουτε μενα με χρεωνει !!!!!! τ ε λ ε ι α:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 ρε παιδιά αν και εγώ ανήκω σε άλλη παράταξη έχω να πω ότι το καλύτερο mobile internet το έχει η wind. φτου στην vodafone αν και σχεδόν παγκόσμια παραμένει το φαρμακείο της γειτονιάς μας. για την cosmote θα πω όταν γίνει επίσημα T-Mobile GR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 η Ιταλικια wind εχει "απεριοριστο" internet για μια βδομαδα με 3 euro. εμεις στην Ελλαδα στο πηγαδι κατουρησαμε ? :( :cry: Έχεις link για το παραπάνω; Και η ελληνική Wind εδώ είχε απεριόριστο "internet" για 3.49€ και όχι μόνο για μια βδομάδα αλλά για ένα ολόκληρο μήνα... Μετά ήρθε το MyView και έγιναν όλα στάχτη και μπούρμπερη. Μη χάσουν κι αυτοί οι Ιταλοί... όλο να μας αντιγράφουν θέλουν! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 http://www.wind.it/it/opzioni/scheda454.phtml?sez=Privati στα ιταλικα ειναι :lol: δεν εχει αγγλικη γλωσα στο σαιτ λολ ελεοοοοοοος μεχρι και η ελληνικια wind εχει αγγλικη γλωσσα... αχ αυτες οι εποχες με το απεριοριστο ιντερνετ με τα 3.49 μιλαμε δεν χοραγε το τηλεφωνο τα αρχεια μου και τα βαζα στον υπολογιστη μιλαμε τρελο κατεβασμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 αχ αυτες οι εποχες με το απεριοριστο ιντερνετ με τα 3.49 μιλαμε δεν χοραγε το τηλεφωνο τα αρχεια μου και τα βαζα στον υπολογιστη μιλαμε τρελο κατεβασμα :D και μετά χτυπιόσασταν γιατί το κόψανε......:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 και μετά χτυπιόσασταν γιατί το κόψανε......:rolleyes: όντος το έκοψαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 όντος το έκοψαν? Για το απεριόριστο ιντερνετ λέμε που έπαιζε πριν καμιά 10αριά χρόνια επι τελεστέτ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Για το απεριόριστο ιντερνετ λέμε που έπαιζε πριν καμιά 10αριά χρόνια επι τελεστέτ. :p εγώ λέω για το wind plus.. είναι εξακριβωμένο το 3.99>40mb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εγώ λέω για το wind plus.. είναι εξακριβωμένο το 3.99>40mb ? εμενα τουλαχιστον ειναι ακομη απεριοριστο ... :D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Τωρα να πω και γω την αληθεια δεν με εχει χρεωση και εχω ξεπερασει κατα πολυ τα 40mb :lol: ΑΠΛΩΣ ΒΡΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΟΚΗΝΙΤΗΣ :p:¨lol: και επισης οι παλοιες συνηθιες κοβονται δυσκολα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Και γω το ξεπερναω κατα πολυ το οριο καθε μηνα και δεν με χρεωνει.μακαρι να συνεχιστει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Οὐτε και εγὠ δεν χρεὠνομαι:lol::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 αν διαβασουν αυτο το thread το βλεπω να το κοβουν :lol: lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 όπως σας είπα αν και ανήκω σε άλλη παράταξη η wind έχει το καλύτερο mobile internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ WIND PLUS ΜΕΣΩ WAP ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ YOUTUBE MOBILE ???????? :blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ WIND PLUS ΜΕΣΩ WAP ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ YOUTUBE MOBILE ???????? :blink::worry: αν έχεις συσκευή windows mobile ή sympian ή android και έχεις το πρόγραμμα για youtube ναι, δεν ξέρω αν υπάρχει youtube σε java αν υπάρχει πάλι ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ενοω μεσω m.youtube.com δεν χρειαζεσε εφαρμογη για να δεις youtube απλως πας στο σαιτ, το θεμα ειναι πως δεν μου διχνει τα βιντεακια μου λεει σφαλμα ληψης :( απο τι εχω διαβασει θελει streaming settings κατι που δεν παρεχει η wind η wind παρεχει μονο για το mobile tv ριθυμισεις και αυτες δεν κανουν για στριμινγ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 το δοκίμασα αυτό που λες. σε εμένα δεν τα κατεβάζει. τα επιλέγω και φορτώνουν, αλλά λέει πρόβλημα με DNS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Μια ερωτηση σχετικα με το ιντερνετ... της wind ... αν βαλεις ειτε με καρτοκινητο ειτε με συμβολαιο το wind plus 40MB (φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο surf & mail 30 tis vodafone) δουλευουν ολες οι εφαρμογες χωρις προβλημα ? πχ ebuddy fring google maps opera κτλ κτλ??? (Γιατι εχω διακοψει το συμβολαιο με βονταφον και σκεφτομαι αμεσα να αλλαξω σε κοσμοτε η wind απλα να βγω απο μερικες αποριες...) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Μια ερωτηση σχετικα με το ιντερνετ... της wind ... αν βαλεις ειτε με καρτοκινητο ειτε με συμβολαιο το wind plus 40MB (φανταζομαι ειναι το αντιστοιχο surf & mail 30 tis vodafone) δουλευουν ολες οι εφαρμογες χωρις προβλημα ? πχ ebuddy fring google maps opera κτλ κτλ??? (Γιατι εχω διακοψει το συμβολαιο με βονταφον και σκεφτομαι αμεσα να αλλαξω σε κοσμοτε η wind απλα να βγω απο μερικες αποριες...) ναι όλα δουλεύουν γάντι. μόνο που το youtube δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω...και αν τα έχεις και σε προγράμματα όπως είπες ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pencilhero Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εφαρμογη youtube http://www.getjar.com/products/25285/Videotube απο οτι φενεται η συσκευη μου δεν υποστηριζει streaming απο οτι λεει το λογισμικο αλλα σε αλλα κινητα θα δουλευει τζιτζι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εφαρμογη youtube http://www.getjar.com/products/25285/Videotube απο οτι φενεται η συσκευη μου δεν υποστηριζει streaming απο οτι λεει το λογισμικο αλλα σε αλλα κινητα θα δουλευει τζιτζι :D τη συσκευή έχεις αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts