Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγάλη απογοήτευση..

Ένας από τους λόγους που είχα wind ήταν αυτό!

Αντί να το κρατήσει για να κάνει τη διαφορά, έγινε σαν τις άλλες 2 οπότε όπου και να πας τα ίδια χάλια είναι..

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω κτ?30Σεπτεμβριου ενεργοποιησα μια καρτα με υπηρεσιες wind 100€ για τρεις μηνες κ θελω να ξερω αν μετα τις 20 Οκτωβριου θα ισχυει κανονικα το απεριοριστο για μενα μεχρι 30 Δεκεμβριου η οχι.

Και εγώ είχα βάλει μια τέτοια κάρτα πριν 1 μήνα και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά το απεριόριστο.

Κ κατι αλλο.εχω 2δωρεαν καρτουλες με απεριοριστα τραγουδια αλλα το κινητο μου δν κατεβαζει τραγουδια απ το wind plus ξερετε αν γινεται να κατεβασω απο pc?

Κ κατι αλλο.εχω 2δωρεαν καρτουλες με απεριοριστα τραγουδια αλλα το κινητο μου δν κατεβαζει τραγουδια απ το wind plus ξερετε αν γινεται να κατεβασω απο pc?

Γίνετε;). Μπες στο drm.mad.tv

Apo pc dn mporw na katevasw tragoudia mpainontas sto http://www.windplus.gr?tin karta tin energopoiw sto noumero mou e?k meta ti lixi tou mina pos apenergopoihte?

Γίνεται και στο http://www.windplus.gr ;). Ναι στο νούμερο σου την ενεργοποιείς και για να έχεις πρόσβαση μέσω pc στειλε δωρεάν κενό γραπτό μύνημα στο 19022 ώστε να λάβεις τον κωδικό;). Μετά την λήξη του μήνα η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα (δηλαδή κάθε μήνα θα αφαιρούνται τα 5.99)...

μια ερωτηση,εγω που εχω το wind max που εχει ενσωματωμενο το plus non stop,θα εχω την προσβαση στο portal *και* τα 40mb ή τον αλλο μηνα θα παιρνω δανειο? και κατι αλλο , οταν μπαινεις στο google maps φαινεται πουθενα τι ογκος δεδομενων καταναλωνεται? τελικα ήταν 2 οι ερωτησεις ;-)

Αν εννοεις την java εφαρμογη google maps καθε φορα που την ανοιγεις σου γραφει πανω δεξια ποσα kb ειναι οι χαρτες. Αν δεν το γραφει μπορεις να τσεκαρεις τον μετρητη του κινητου σου πριν το ανοιξεις και αφου το κλεισεις.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Να ρωτήσω κάτι...

Ενεργοποίησα το non stop στις 1 Οκτωβρίου.Θα έχω απεριόριστο μέχρι τις 1 Νοεμβρίου ή μέχρι τις 19 Οκτωβρίου?

Έχω μπερδευτεί...

Να ρωτήσω κάτι...

Ενεργοποίησα το non stop στις 1 Οκτωβρίου.Θα έχω απεριόριστο μέχρι τις 1 Νοεμβρίου ή μέχρι τις 19 Οκτωβρίου?

Έχω μπερδευτεί...

Εγώ για καλό και για κακό μετά τις 19 θα ήμουν ιδιαίτερα συγκρατημένος...

Εγώ για καλό και για κακό μετά τις 19 θα ήμουν ιδιαίτερα συγκρατημένος...

Να σου πω την αληθεια συμφωνω γιατι και στην εξυπηρετηση που μιλησα με δυο ατομα μου ειπαν και τις δυο εκδοχες.

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω... Μπήκε περιορισμός μέχρι τα 40Mb και μετά θα σου βγει ο κούκος αηδόνι;

Ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω... Μπήκε περιορισμός μέχρι τα 40Mb και μετά θα σου βγει ο κούκος αηδόνι;

καπως ετσι ειναι. Η δωρεαν κινηση (Download+Upload) που εχεις με τα 4€ ειναι 40 mb. Απο 'κει και περα τα δεδομενα ειναι χρυσα καθως κοστιζουν ~ 12€/mb.

Γι' αυτό κρατούσα ακόμα για Wind.. κατευθείαν φορητότητα πλέον, μιας και έχω πολύ εύκολο αριθμό!

Και σε ποια ακριβως εταιρια να πας κ για ποιο λογο?σου προσφερει καμια αλλη απεριοριστο?η εχει φτηνοτερες βασικες χρεωσεις?ειδικα στην καρτοκινητη?ε?

Το θεμα, οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον, ειναι η αξιοπιστια της καθε εταιριας. Οταν η wind σε οτι απεριοριστο και να εχει προσφερει, πλεον εχει βαλει οριο την στιγμη που συνεχιζει να χρησιμοποιει προκλητικα (η παραπλανητικα) τον ορο "Non stop" τι να περιμενει καποιος? την ειχα σε μεγαλη εκτιμηση, δεν ειμαι fan καμιας εταιριας, αλλα πριν 5 μηνες με εχασαν απο πελατη συμβολαιου λογω μη αναγνωρισης του καταφανεστατου λαθους τους. Το ιδιο θα γινει και τωρα με την καρτα.

Και σε ποια ακριβως εταιρια να πας κ για ποιο λογο?σου προσφερει καμια αλλη απεριοριστο?η εχει φτηνοτερες βασικες χρεωσεις?ειδικα στην καρτοκινητη?ε?

nai bebea poli ftino einai...:lol: thelis na dis mobile tv kai plironis kathe fora p xrisimopiis 1.6E... enoo i ales exoun 1.6E gia 24 ores......:blink:

nai bebea poli ftino einai...:lol: thelis na dis mobile tv kai plironis kathe fora p xrisimopiis 1.6E... enoo i ales exoun 1.6E gia 24 ores......:blink:

Και με 5 ευρώ για όλο το μήνα όποιο κανάλι θέλεις...

Μπορείς να έχεις απεριόριστο ίντερνετ στο i-mode της cosmote. Και τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Πως μπορεις?το i-mοde δν καταργηθηκε?χρειαζεται κ ειδικη συσκευη?

Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219106 και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Καλα δν καιγομαι να το βρω γιατι σε καμια περιπτωση δν αλλαζω τις χρεωσεις του f2g με what's up αλλα μια που χω ενα παρατημενο what's up μπορει να δω τι παιζει με το ιντερνετ.παντως το οτι οι πιο πολλοι κοιτατε το ιντερνετ παρα τις χρεωσεις ομιλιας+μηνυματων δν το καταλαβαινω

Διέγραψα κάποια μηνύματα, μην τσακώνεστε εδώ μέσα, συζήτηση κάνουμε.

Επίσης προσπαθήστε να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, εδώ δεν είναι chatroom να γράφουμε με συντομογραφίες.

Κατά τ' άλλα μπορείτε να εκφράζετε (κόσμια) την όποια δυσαρέσκεια έχετε για την κίνηση αυτή της Wind.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες δεν σέρνετε καθόλου το wap της WIND... Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παράτησαν αρκετοί χρήστες ...

Εγώ πάντως φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω. Ποιός ξέρει από τι μπορεί να μου ρίξουν χρέωση...

Άγνωσται αι βουλαί της Wind.

Όπου να ναι πάντως κάνω φορητότητα και δρόμο