Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την υπογραφή σου τί μας προτείνεις οσον αφορά τις χρεώσεις;Αλλαγή εταιρείας για 10sms τη μέρα;

Οι χρεώσεις είναι ίδιες για όλους.Τώρα για τον φόβο χρεώσεων καλό θα είναι αντί να αναθεματίζουμε εταιρείες,να προτείνουμε λύσεις για χρήστες που επιθυμούν για τους δικούς τους

λόγους να κάνουν χρήση της υπηρεσίας (το έκανα στο VFlive internet plus για ελεγχόμενο σερφαρισμα,ανάγνωση email και ελαφρα χρήση):

1)οπωσδήποτε μηδενισμός data ,wap πύλης κάθε μήνα

2)υποβάθμιση του opera mini σε v3.0

3)εμφάνιση εικόνων με χαμηλή ποιότητα.

4)χρήση java εφαρμογών σχεδόν απαγορευτική και μόνο αν τα υπολειπόμενα mb είναι αρκετά.

Την υπογραφή μου την έχω βάλει για να μην χρειάζεται να απαντάω σε pm για τα θέματα αυτά.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω λίγο τα παιδιά που λένε οτι γινόταν κατάχρηση και γι' αυτό το λόγο έγινε η αλλαγή.. Υπήρχε καμία τέτοια προειδοποίηση από την wind??? Αντί να βελτιώσουν το δίκτυο χαλάνε την υπηρεσία?? Και δεν μιλάμε για αλλαγή που έγινε μετά από 2,5 μήνες, αλλά μετά από 2,5 χρόνια!!!

Φαντάζομαι όλοι θα έχετε περάσει πρωτοχρονιές που αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου γινόταν χαμός και δεν μπορούσαμε να στείλουμε μήνυμα ή να κάνουμε κλήσεις. Έκανε ποτέ καμία εταιρεία αύξηση χρεώσεων ή περιορισμό στην ομιλία για να μην υπάρχουν προβλήματα?? Όχι.. Τί κάνουν?? Βελτιώνουν το δίκτυο, και ειδικά φέτος είχα παρατηρήσει μεγάλη βελτίωση. Μπορώ να πω και άλλα παραδείγματα.. αλλά δεν έχει κανένα νόημα. ;)

Δεν θα κάτσω να επιμένω γι' αυτό που πιστεύω οτι είναι σωστό και να λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί πολύ απλά δεν βγάζει πουθενά!

Επισκέπτης
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι μερικοι χρηστες οι οποιοι εχουν αποφασισει να φυγουν απο την Wind (δικαιωμα τους και το σεβομαι) να ασχολουνται ακομη με αυτην την "κακη" εταιρεια.....

για ποια καταχρηση μιλαμε ρε παιδια αυτα ειναι μα@@ες ολα τα "κολπα" που καναμε ηταν εν γνωση της γουιντ απο την αρχη.απλα το αφηνε για να μαζεψει την πελατια τωρα ειδε οτι μαζεψε αρκετους και οτι κανενας απο τους ανταγωνιστες δεν κανει καλυτερη προσφορα και κανει κιαυτη το ιδιο.ουτε ειπε κανενας οτι ειμαστε τζαπατζηδες ας αυξανε το μηνιαιο ποσο και ας εβαζε ενα συμβολικο αριθμο μβ για την "καταχρηση" στα 150 ας πουμε για να μην εχουμε το μπαμπουλα του μετριτη αλλα...

ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΣΤΕ με την "κακια "εταιρια γιατι εγινε κακια και αχαρηστη στους πελατες της

Επισκέπτης
για ποια καταχρηση μιλαμε ρε παιδια αυτα ειναι μα@@ες ολα τα "κολπα" που καναμε ηταν εν γνωση της γουιντ απο την αρχη.απλα το αφηνε για να μαζεψει την πελατια τωρα ειδε οτι μαζεψε αρκετους και οτι κανενας απο τους ανταγωνιστες δεν κανει καλυτερη προσφορα και κανει κιαυτη το ιδιο.ουτε ειπε κανενας οτι ειμαστε τζαπατζηδες ας αυξανε το μηνιαιο ποσο και ας εβαζε ενα συμβολικο αριθμο μβ για την "καταχρηση" στα 150 ας πουμε για να μην εχουμε το μπαμπουλα του μετριτη αλλα...

ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΣΤΕ με την "κακια "εταιρια γιατι εγινε κακια και αχαρηστη στους πελατες της

Ειναι στο χερι σου λοιπον φιλε μου να βρεις κατι καλυτερο για τον εαυτο σου....

Ειναι στο χερι σου λοιπον φιλε μου να βρεις κατι καλυτερο για τον εαυτο σου....

δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα απο οτι βλεπω η αλαζωνια της γουιντ περασε και στους υπαληλους της

Επισκέπτης
δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα απο οτι βλεπω η αλαζωνια της γουιντ περασε και στους υπαληλους της

Ποσο λαθος κανεις..... Σε πληροφορω οτι εμενα με πονεσε πολυ περισσοτερο απο εσας....πιστεψε το! αυτοι που με ξερουν προσωπικα ξερουν αν ειμαι αλαζονας η οχι. Ειμαι ομως ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ με οτι συνεπαγεται αυτο. Και κατι τελευταιο (δεν ειχα ΠΟΤΕ σκοπο να το πω αλλα με αναγκαζεις) Χωρις να σου φανει εγωιστικο ειμαι σε ενα απο τα ελαχιστα καταστηματα που ασχοληθηκαν πολυ με wind plus - opera mini ακομη και σε ανθρωπους απο τους οποιους ουσιαστικα δεν ειχαμε ποτε κανενα κερδος σαν μαγαζι - αλλα για το γ@μοτο το της υποθεσης καθομουν και ασχολουμουνα για να μπορουν καποιοι ανθρωποι να περνουν λιγο την ωρα τους στο νετ απο την συσκευη τους ή απο το pc και καποιοι να στελνουν σημαντικα mail. Προσεχε λοιπον τι λες οταν δεν γνωριζεις εναν ανθρωπο.

Ποσο λαθος κανεις..... Σε πληροφορω οτι εμενα με πονεσε πολυ περισσοτερο απο εσας....πιστεψε το! αυτοι που με ξερουν προσωπικα ξερουν αν ειμαι αλαζονας η οχι. Ειμαι ομως ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ με οτι συνεπαγεται αυτο. Και κατι τελευταιο (δεν ειχα ΠΟΤΕ σκοπο να το πω αλλα με αναγκαζεις) Χωρις να σου φανει εγωιστικο ειμαι σε ενα απο τα ελαχιστα καταστηματα που ασχοληθηκαν πολυ με wind plus - opera mini ακομη και σε ανθρωπους απο τους οποιους ουσιαστικα δεν ειχαμε ποτε κανενα κερδος σαν μαγαζι - αλλα για το γ@μοτο το της υποθεσης καθομουν και ασχολουμουνα. Προσεχε λοιπον τι λες οταν δεν γνωριζεις εναν ανθρωπο. Φιλικα

κοιτα δεν εχω τιποτα μαζι σου αλλα με χαλασε η ειρωνικη απαντηση σου ποιο πριν

ας το τελειωσουμε εδω λοιπον

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι μερικοι χρηστες οι οποιοι εχουν αποφασισει να φυγουν απο την Wind (δικαιωμα τους και το σεβομαι) να ασχολουνται ακομη με αυτην την "κακη" εταιρεια.....

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι αυτονόητο τότε δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει να καταλάβεις! ;)

Όπως βλέπεις είμαστε πάρα πολλοί οι χρήστες που μας απογοήτευσε αυτή η αλλαγή χωρίς να ξέρουμε τον λόγο, και έχουμε από πάνω κάποιους που να λένε μπράβο στην wind! Γι' αυτό έκανα αυτή την απλή ερώτηση παραπάνω μήπως και πάρω κάποια λογική απάντηση από κάποιον.. αλλά δεν το κόβω..

Μερικοί απαντάνε μόνο σε ότι τους συμφέρει και όταν δεν έχουν να δώσουν απάντηση πετάνε κάτι άσχετο..

"ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ GPRS WAP - 20/9/2008

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι από 20 Οκτωβρίου 2008 η χρέωση της Υπηρεσίας Πλοήγησης GPRS WAP σε περιβάλλον εκτός του μενού υπηρεσιών «WIND Plus» αλλάζει και διαμορφώνεται σε 0,0119 € ανά kbyte. Η χρέωση για την πλοήγηση στο μενού υπηρεσιών WIND Plus διατηρείται σε €0.49/είσοδο (χρέωση εισιτηρίου επίσκεψης, μέγιστη διάρκεια επίσκεψης 24 ώρες) για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND και MoMAD, καθώς και τους συνδρομητές συμβολαίου όλων των οικονομικών πακέτων της WIND. Επιπρόσθετα, η χρέωση της Υπηρεσίας «WIND Plus Non Stop» διαμορφώνεται από €3,49/μήνα σε €3,99/μήνα για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND, καθώς και τους συνδρομητές συμβολαίου όλων των οικονομικών πακέτων της WIND. Η υπηρεσία παρέχει απεριόριστη πλοήγηση στο WIND Plus καθώς και 40 ΜΒytes για ελεύθερη πλοήγηση στο Internet μέσω GPRS WAP. Η χρέωση, πέραν του μηνιαίου ορίου των 40 ΜΒytes, για χρήση εκτός περιβάλλοντος «WIND Plus», ορίζεται σε 0,0119 € ανά kbyte."

Μάλιστα...άσχημα τα μαντάτα :(

κοίταξα 3 τους τελευταίους λογαριασμούς μου και τα MB που έχω κατεβάσει είναι κατά μέσο όρο 50 ΜΒ (χωρίς να χρησιμοποιώ το ebuddy :D θα το τσεκάρω όμως αυτόν τον μήνα να δω πόσο θα πάει:rolleyes:).

Δείτε και την θετική πλευρά, θα μειωθεί η ακτινοβολία που δεχόμαστε στην μάπα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Και γω στα 50 κινούμαι.

Δεν υπαρχει αλλη υπηρεσια για να εχουμε νετ στη συσκευή μας σε λογική τιμή?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Επισκέπτης
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι αυτονόητο τότε δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει να καταλάβεις! ;)

Όπως βλέπεις είμαστε πάρα πολλοί οι χρήστες που μας απογοήτευσε αυτή η αλλαγή χωρίς να ξέρουμε τον λόγο, και έχουμε από πάνω κάποιους που να λένε μπράβο στην wind! Γι' αυτό έκανα αυτή την απλή ερώτηση παραπάνω μήπως και πάρω κάποια λογική απάντηση από κάποιον.. αλλά δεν το κόβω..

Μερικοί απαντάνε μόνο σε ότι τους συμφέρει και όταν δεν έχουν να δώσουν απάντηση πετάνε κάτι άσχετο..

Καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις-εται αγαπητε φιλε, εαν εσυ ασχολιοσουν μονο για την παρτυ σου με το wind plus non stop εγω το ειχα στο πετσι μου καθε μερα για πολλους αλλους χρηστες.... φαινεται οτι γραφεις κατι για να απαντησεις αλλα δεν διαβαζεις και αυτα που προηγηθηκαν. Φιλικα

Αν δεν αυξησουν το οριο των 40ΜΒ ή τουλαχιστον δε μειωσουν την τραγικη τιμη των 12ευρω το ΜΒ(!) θα προκειται για κινηση αυτοκτονιας απο τη wind.. Δεν εξηγειται αλλιως.

Ποιος θα ξεπερασει τα 40ΜΒ και θα πληρωσει 12ευρω/ΜΒ εν γνωση του? Αντιθετα με μια λογικη τιμη αρκετοι πιστευω δεν θα ειχαν προβλημα να δωσουν κατι παραπανω για καποια επιπροσθετα MB ετσι οπως εχει διαμορφωθει πλεον η κατασταση στο mobile internet..

Κατα την αποψη μου θα γινει εκ νεου τροποποιηση της υπηρεσιας τους επομενους μηνες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις 20/10 :(

Και οσοι "τυχεροι" ανανεωσουν γυρω στις 15-19 Οκτωβριου θα εχουν ακομη ενα μηνα "απεριοριστο" υποθετω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Exo peripou 20 meres tin ipiresia kai exo . Sinolika stalthenta dedomena 101.60 Mb

sinolika lifthenta dedomena 376.36 Mb. Ore mpaza pou ekane i Wind...LOL Poso tha itan se euro?oeo?

Καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις-

Σόρρυ αλλα από αυτά που γράφεις το αντίθετο δείχνεις! ;)

εται αγαπητε φιλε, εαν εσυ ασχολιοσουν μονο για την παρτυ σου με το wind plus non stop εγω το ειχα στο πετσι μου καθε μερα για πολλους αλλους χρηστες....

Τί λες τώρα? Εγώ το χρησιμοποιούσα για προσωπική χρήση και εσύ το μόνο που έκανες ήταν να εξυπηρετείς πελάτες.. Δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε αυτό!

φαινεται οτι γραφεις κατι για να απαντησεις αλλα δεν διαβαζεις και αυτα που προηγηθηκαν. Φιλικα

Μην μου λες αυτά που γράφω με άλλες λέξεις! :p

Εχω διαβάσει και προηγούμενα posts. Εγώ δεν απάντησα σε κάτι. Μια ερώτηση έκανα σχετικά με αυτούς που υποστηρίζουν οτι γινόταν κατάχρηση της υπηρεσίας και αυτός ήταν ο λόγος αλλαγής της "υπηρεσίας".. και τελικά απάντηση δεν πήρα. Αυτό μου δείχνει πόσο αερολογίες είναι αυτά που γράφουν μερικοί! Πετάχτηκες μετά εσύ και είπες γιατί ασχολούμαστε με την κακιά εταιρεία, χωρίς να σου απευθύνει κανένας το λόγο. Σου θίξαμε την εταιρεία και πετάχτηκες? :lol: Είσαι τόσο φανατισμένος με την wind που το δείχνεις με κάθε τρόπο, με τις απαντήσεις σου, τις ειρωνίες σου, την υπογραφή σου.. οπότε δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάω μαζί σου! :O

Ti lete re paidia pou sas ftanoun ta 40?

mhdeniste ligo ton metrhth kai mphte se ena forum kai meta sto web mail sas kai meta sto msn.

Metrhste na doume poso 8a katevasei!

Egw konteyw sto Giga mono apo ayta pou sas lew kia exw energopoihsei to wind plus edw kai 4-5 meres.

Αυτην την διακινηση την εχεις με περιηγηση στο τηλεφωνο ή στον υπολογιστη με το κινητο ως μοντεμ?Γιατι αν μπαινεις σε wap sites απο το κινητο και εχεις τετοια διακινηση σημαινει οτι τα εχεις παρατησει ολα και ασχολείσαι μονο με το κινητο το οποιο ειναι μονιμως online.Μηπως υπερβαλεις λιγο?
Υπογραφή....

Εγώ πάντως πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα Wind και ακύρωσα τη συνδρομή μου στο Wind Plus Non-Stop. Τους εξήγησα ότι το βασικό πλεονέκτημα που είχαν σε σχέση με τους άλλους δύο το πέταξαν στα σκουπίδια.

Ο υπάλληλος που δουλεύει εκεί παραδέχτηκε μάλιστα ότι και ο ίδιος μέσα από το myphone.gr έμαθε τα νέα, η ίδια η Wind δεν τους έχει ενημερώσει ακόμα.

Κρίμα για την ακυρωμένη υπηρεσία, ήταν χρήσιμο εργαλείο.

Όσο για τη Wind, είναι τυχερή που εκεί που μένω έχει καλύτερο σήμα από τους άλλους δύο. Είμαι συνδρομητής της από το 1998 αλλά αν είχα την ευκαιρία θα το σκεφτόμουν να την έκανα για αλλού.

Επισκέπτης
@navi55 Δεν θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου (εισαι νεαρος και το αιμα σου βραζει)..... το wind plus το εχω ακομη ενεργοποιημενο στο συμβολαιο μου. Εμενα προσωπικα τα 40 μου φτανουν και μου περισευουν. Εχω και adsl και adsm απο την Wind και δεν θα κατσω τουλαχιστον εγω να κλαφτω για το χαμενο non stop. Για να δωσετε ομως ελαχιστα ευρω παραπανω και να εχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (gint) και οχι ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ (gwap) ουτε λογος....Αυτα και κλεινω μια και καλη με το θεμα.

Αυτην την διακινηση την εχεις με περιηγηση στο τηλεφωνο ή στον υπολογιστη με το κινητο ως μοντεμ?Γιατι αν μπαινεις σε wap sites απο το κινητο και εχεις τετοια διακινηση σημαινει οτι τα εχεις παρατησει ολα και ασχολείσαι μονο με το κινητο το οποιο ειναι μονιμως online.Μηπως υπερβαλεις λιγο?

Apo to kinito mpainw kai oxi se wap sites!

AS SOVAREYTOUME yparxoun para poly liga wap sites ews twra! (ektos ki an yparxoun kai den ya exw vrei) oute msn oute hotmail/yahoo/gmail ta wap sites den mas kanoun kai sigoura den mas kanei oti einai sto menu wind plus ki akoma kai na mas ekane sigoura den aksizei 4 eyrw ton mhna.

Ekane megalh patatia h wind ki oso ki an thn ypostirizoume kai thn dikaiologoume to gegonos paramenei kai prepei kai oi ypostiriktes ths alla kai h idia na to paradextei kai na to katalavei epitelous!

ante na stamathsei kai ta alla non stop pou exei na eksagorastei apo kati allo na yshxasei giati an ta synexisei ayta ekei thn vlepw...

Και οσοι "τυχεροι" ανανεωσουν γυρω στις 15-19 Οκτωβριου θα εχουν ακομη ενα μηνα "απεριοριστο" υποθετω...

Ισχύει αυτό?

Μπορούμε να το διασταυρώσουμε?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ήδη το ενα θεμα για το Wind Plus Non stop εχει κλειδωθει.Μοιραία το βλεπω να οδηγειται και αυτο προς τα εκει.Ολοι συμφωνουμε οτι ηταν λιγο ξαφνικο ανηθικο κτλ κτλ.Απ εκει και περα ομως αναλωνόμαστε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις προσπαθώντας ο ενας να πεισει τον άλλο λαμβανοντας υποψιν τις δικες του αναγκες και χρηση της υπηρεσιας.Αυτό είναι άδικο και δημιουργουμε απο μονοι μας εντασεις.Ναι το ξερω οτι πολλα παιδια εδω μεσα εχουν-ειχαν την υπηρεσια ως ιντερνετ καθοτι δεν εχουν κανονικο ADSL.Δεν τους κατηγορω αλλά ούτε μπορώ να τους δώσω και δικιο για τις έντονες αντιδράσεις.Επειδή παρακολουθώ ,όσο μπορώ, τα σχετικά θέματα έχω παρατηρήσει οτι τείνουμε σε εναν διαχωρισμό εχοντων και μη και αυτό δεν μου αρεσει.Πρεπει να καταλαβουμε οτι εδω ειμαστε για να κανουμε "φιλους" και να αλληλοβοηθιομαστε.Σίγουρα δεν έχουμε όλοι την ίδια ηλικία και βεβαίως και τις ίδιες ανάγκες και θεώρηση των πραγματων.

Ας μην ξεφεύγουμε λοιπον.Τιτλος του θέματος ειναι Wind Plus όποτε συζητάμε τα πάντα για το μενού υπηρεσιών που παρέχει η Wind μεσω του wap portal ..Στο οποίο η πλοήγηση παραμένει "απεριόριστη".

Υπογραφή....