than_007 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Έχω f2g. Είχα ενεργοποιήσει το wind plus non stop. Στις 1/7 που έληγε & έπρεπε να το ενεργοποιήσω ξανά, ενώ έστελνα το μήνυμα ενεργοποίησης μου έλεγε ότι η υπηρεσία είναι ήδη ενεργοποιημένη. Κατά τη χρήση όμως της υπηρεσίας με χρέωνε κανονικά με τα εισιτήρια εισόδου με αποτέλεσμα να χρεωθώ περίπου 8-9 ευρώ. Είχα στείλει mail στις 2/7 στο CC για να αναφέρω το πρόβλημα. Με κάλεσαν από την εξυπηρέτηση πελατών & μου είπαν ότι θα το διερευνούσαν & θα με καλούσαν. Ακόμα τίποτα. Έστειλα ξανά εχθές. Δεν έχω καμία απάντηση. Μα καλά, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου? Με τέτοια αντιμετώπιση, όσο καλές χρεώσεις & να έχουν, βλέπω να με χάνουν από πελάτη... Αν δεν έχω κάποια απάντηση μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ & στο υπουργείο ανάπτυξης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι, τι έγινε τελικά, του πίστωσαν το ποσό? σαυτο το θεμα η γουιντ ειναι για τον @@@ μαλλον προσπαθουν να βγαλουν κανα φραγκο εξτρα εμενα εκανε μεχρι και 3 μερες να μου ερθει μηνημα και οταν εστελνα εγω μου ελεγε αυτο που λες με χρεωσε βεβαια πολυ λιγο γυρω στο 1ε γιατι το πηρα χαμπαρι και δεν το κινηγησα μην τους αφηνεις κανε οτι μπορεις να μην μας περνανε και για μαλακες εμενα προχτες κατι ειχαν κανει με το gprs και δεν συνδεοταν με τιποτα για περιπου 2 μερες πειρα τηλ στο 1231 και εκανα σκηνικο και καλα μου λεγε οτι φταιει ησυσκευη οι ρυθμισεις κτλ τους την ειπα και σε 5 λεπ ολα ηταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultra Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 παιδιά παρακαλώ πείτε μου ένα απλό 3g κινητό που μπαίνει σίγουρα με το wind nonstop plus στο οπερα μινι και στο gmail mobile για να απαντάω στα emails γιατι φεύγω για δουλειές ακτός αθηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Θα έχει ίσως αναφερθεί αλλά που να διαβάζω 88 σελίδες, Από χθες έβαλα και εγώ :) το φορητό μπυ (LAPTOP) μέσω του Z550 (λειτουργεί ως modem) μου στο Internet με WIND PLUS και θα έχω (ελπίζω) λιγο Intertnet στην Ανω Αετοράχη που θα πάω σε λίγες μέρες. Α) Σερνετε έχει ταχύτητες ανάλογες των 40kbps (κάτω και από 56 PSTN) :( (είπαμε τσάμπα) Β) Πολλά (και καλά) site (με javascript) ΔΕΝ τα φέρνει οπως θα ξέρεται. Ερωτώ λοιπόν Υπάρχει κάποιος browser σε PC (δεν με νοιάζει το κινητό) που να εμφανίζεται ώς Mobile συσκευή και να βλέπω έστω υποτυποδώς facebook, myphone κτλ. Πχ δεν ξέρω ο Opera για pc μπορεί να το "παίξει" ότι έιναι WAP, mobile browser ή έστω κάποιο άλλο κολπο με Firefox και ΙΕ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Αγόρασα σήμερα μια free2go και δοκίμασα να συνδεθώ μεσα πο το λάπτοπ μου.Υστερα απο κάποιοες αποτυχίες (επρεπε να είχα κάνει μια κλήση κάπου για να ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο (ελεος)) συνδέθηκα.. Το κινητό τα έφτυσε και έσβησε κάποια στιγμή.Υστερα ξαναμπήκα(δεν είχα ενεργοποιηση το νον στοπ δηλαδή με εισητήριο ήμουν. Μπήκα παλι και κανονικά όλα και κόπηκε η gprs συνδεση ύστερα γιατί ήρθε μήνυμα.Τι πρόβλημα! Και έτσι μετά δεν μπορούσα να μπω..Εχασα το 1 ευρω που είχε μέσα. Σκεφτομαι να πάω να αγοράσω μια κάρτα ανανέωσης αύριο να ενεργοποιήσω το νον στοπ. Τι πρέπει να προσέξω;Ακουσα πως θέλει μια μέρα να ενεργοποιηθεί κάπου εδω μέσα ισχύει; Υπάρχει κάτι αλλο που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Έχω f2g. Είχα ενεργοποιήσει το wind plus non stop. Στις 1/7 που έληγε & έπρεπε να το ενεργοποιήσω ξανά, ενώ έστελνα το μήνυμα ενεργοποίησης μου έλεγε ότι η υπηρεσία είναι ήδη ενεργοποιημένη. Κατά τη χρήση όμως της υπηρεσίας με χρέωνε κανονικά με τα εισιτήρια εισόδου με αποτέλεσμα να χρεωθώ περίπου 8-9 ευρώ. Είχα στείλει mail στις 2/7 στο CC για να αναφέρω το πρόβλημα. Με κάλεσαν από την εξυπηρέτηση πελατών & μου είπαν ότι θα το διερευνούσαν & θα με καλούσαν. Ακόμα τίποτα. Έστειλα ξανά εχθές. Δεν έχω καμία απάντηση. Μα καλά, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου? Με τέτοια αντιμετώπιση, όσο καλές χρεώσεις & να έχουν, βλέπω να με χάνουν από πελάτη... Αν δεν έχω κάποια απάντηση μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ & στο υπουργείο ανάπτυξης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Αν ναι, τι έγινε τελικά, του πίστωσαν το ποσό? Τελικά ύστερα από αναμονή 22 (!) ημερών που πιστώθηκε το ποσό που είχα χρεωθεί. Αν δεν γινόταν το αναμενόμενο θα με είχαν χάσει από πελάτη... Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Παιδια του Myphone.gr τη βοηθεια σας! Θελω να μου πειτε μηπως υπαρχει καποιο λογισμικο για να κανω το κινητο μου (Sony Ericsson T250i.To avatar μου) σαν modem οταν το συνδεω με τον υπολογιστη.Δηλαδη θελω να μου πειτε πως μπορω να κανω το κινητο μου modem για να μπω στο internet απο τον υπολογιστη μου μεσω του Wind Plus Non-Stop. Ευχαριστω πολυ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τελικά ύστερα από αναμονή 22 (!) ημερών που πιστώθηκε το ποσό που είχα χρεωθεί. Αν δεν γινόταν το αναμενόμενο θα με είχαν χάσει από πελάτη... κοιτα,εμενα χτες οι γονεις μου αγορασαν νεα επιπλα κουζινας.απο οκτωβρη η παραλαβη.λογω καλοκαιριου.τωρα,εγω προσωπικα θεωρω οτι εισαι λιγο υπερβολικος.εστειλες μαιλ,καποιος το διαβασε,το εστειλε εκει που πρεπει,και αλλος σε πηρε τηλεφωνο να σου πει οτι εληφθη και θα διερευνηθει.και τελος πιστωθηκες το ποσο μετα απο ελεγχο που κανει αλλο τμημα.τωρα,εαν η ολη διαδικασια πηρε 3 βδομαδες ,μεσα στο καλοκαιρι με ολες τις αδειες,παλι καλα.αλλου το μαιλ σου ουτε που θα λαμβανονταν υποψιν καθολου,ουτε τηλεφωνο θα σε επερναν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το iphone 3g με wind plus nonstop να δούμε τι παίζει και αν δουλεύει; Εχω διαβασει κατι αναλογο σε καποια forum (τα οποια δυστιχως μου διαφευγουν αυτην την στιγμη) απο χρηστες που υποστηριζουν οτι το εχουν καταφερει. Απο οτι θυμαμαι χρειαζεται και υπολογιστης στην ολη διαδικασια με συνδεση ιντερνετ (μην μπερδευτεις οχι να ειναι σαν modem το i phone - να μπαινει απο μονο του αυτο στο internet). Παντως οπως το διαβασα μου φανηκε πολυ μπελαλιδικο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 γεια σε ολουε. Εχω μια ερωτιση. Τελικα υπαρχει τροπος να βλεπουμε σαιτ οπως hotmail, facebook travian δηλαδη σαιτ με javascript?? Περιμενω απαντηση γιατι ειναι κατι πολυ σπαστικο!!! Ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 γεια σε ολουε. Εχω μια ερωτιση. Τελικα υπαρχει τροπος να βλεπουμε σαιτ οπως hotmail, facebook travian δηλαδη σαιτ με javascript?? Περιμενω απαντηση γιατι ειναι κατι πολυ σπαστικο!!! Ευχαριστωωω Για το hotmail τουλάχιστον μπορείς να δεις τα mail σου στο http://mobile.msn.com Για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω :( Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Μπαίνω σε κάποιες σελίδες που είναι στα ελληνικά και δεν τα δείχνει σωστά,τα δείχνει με κινέζικα.Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω για να το διορθώσω αυτό; Επίσης,τι προγράμματα υπάρχουν για chat απο το κινητό;Το google talk,skype για παράδειγμα δουλεύουν με wind plus; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris14 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Καλησπέρα, χθες αγόρασα μία κάρτα ανανέωσης WIND F2G των 20€ και διαβάζοντας το χαρτάκι έλεγε πως για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία WIND Plus Non-Stop πρέπει να στήλω μήνυμα στο 349. Εγώ ξέρω πως το στέλνεις στο 19349. Μήπως άλλαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Καλησπέρα, χθες αγόρασα μία κάρτα ανανέωσης WIND F2G των 20€ και διαβάζοντας το χαρτάκι έλεγε πως για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία WIND Plus Non-Stop πρέπει να στήλω μήνυμα στο 349. Εγώ ξέρω πως το στέλνεις στο 19349. Μήπως άλλαξε? Το 349/3490 είναι το παλιό νούμερο:D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris14 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Το 349/3490 είναι το παλιό νούμερο:D Μμμμ άρα πρέπει να είναι λίγο παλιούτσικια η κάρτα ανανέωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γεία σας.Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το πως μπορώ να βλέπω video απο το YouTube.com στο Sony Ericsson K300i.Οι ρυθμίσεις που έχω περασμένες είναι: Προφίλ WAP:TIM WAP GPRS Ρυθμίσεις για Java:TIM WAP GPRS και Ρυθμίσεις για Streaming:Σύνδεση με:TIM TV:Διακομιστής Μεσολάβισης:Όχι Αυτές η ρυθμίσεις είναι απο όταν αγόρασα το κινητό.Δεν τις έχω πειράξει,αλλά θέλω να δω video απο το YouTube.com με το Wind Plus Non-Stop!:) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Johnthegreek, απ' ότι ξέρω μπορείς να δεις βίντεο από το youtube μόνο μέσω 3G, υπηρεσίας wind - internet, όπου χρεώνεσαι :mad: και μόνο για βίντεος με μέγεθος μικρότερο του 1 MB. :( Καλού κακού όμως, ρώτα τους. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Για το hotmail τουλάχιστον μπορείς να δεις τα mail σου στο http://mobile.msn.com Για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω :( ευχαριστω φιλε.. Κανεις αλλος παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Παιδιά,δοκίμασα να μπω στο Msn.com μέσω του Wind Plus Non-Stop!.Στο Msn.com μου κάνει είσοδο και μάλιστα μου φορτώνει όλη την σελίδα του Msn.Αλλά όταν πάω και επιλέγω την κατηγορία ''Hotmail'' απο το Msn.com μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να επαληθευτεί η ταυτότητα της ιστοσελίδας.Πατάω ''Συνέχεια'' αλλά μου βγάζει ένα Error μύνημα για το JavaScript που περιηγητή (Explorer) του κινητόυ (Sony Ericsson K300i) μου!. Please Help!:cry:! John The Greek! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μάλλον γιατί δεν υποστηρίζει Java script o browser . Χρησιμοποίησε την Opera mini για να δεις τα e.mail ή Ebuddy για MSN ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Όμως όπως προείπα σε άλλο θέμα μέσα στο Wind Forum το Sony Ericsson K300i μου δεν μπορεί να εγκαταστήσει ούτε την Ελληνική αλλά ούτε και την αγγλική έκδοση του Opera Mini!:(:mad:.!Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση 3.1 που θα την βρεις στην επίσημη σελίδα της Opera;). Επειδή η νέα έκδοση λειτουργεί με πιστοποιητικά το K300i δεν τα υποστηρίζει:). Την έκδοση 3.1 την δέχεται 100% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Λές το Opera Mini να λειτουργεί στο Sony Ericsson K300i και απο το www.operamini.com/;;;;;:worry::worry:.Γιατί στο Opera Mini.com απο το κινητό μου κατεβάζει μόνο την έκδοση με τα πιστοποιητικά τα οποία το Sony Ericsson K300i δεν έχει!:(:mad:.Αλήθεια άλλα μοντέλα της Sony Ericsson δέχονται την νεότερη έκδοση του Opera Mini με τα πιστοποιητικά;;;;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Λές το Opera Mini να λειτουργεί στο Sony Ericsson K300i και απο το www.operamini.com/;;;;;:worry::worry:.Γιατί στο Opera Mini.com απο το κινητό μου κατεβάζει μόνο την έκδοση με τα πιστοποιητικά τα οποία το Sony Ericsson K300i δεν έχει!:mad:.Αλήθεια άλλα μοντέλα της Sony Ericsson δέχονται την νεότερη έκδοση του Opera Mini με τα πιστοποιητικά;;;;;; Δέχονται εκτός από τα μοντέλα K500, K300, T610 απ'ότι ξέρω:). Θα ψάξω να βρω την έκδοση 4.0 που υποστηρίζεται από το K300i και θα σου στείλω το Link με ΡΜ οκ;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γνωρίζει κανείs κάτι σχετικά με το fring; Μου παρουσιάζεται το εξήs πρόβλημα:ενώ εδώ και κάτι μέρεs το χρησιμοποιούσα κανονικά,τώρα όποτε πάω να συνδεθώ μου λέει in order to use minifring you need to be connected to the internet.Με το internet όμωs δεν έχω πρόβλημα,ο operamini αs πούμε συνδέεται κανονικά. Υπάρχει πιθανότητα να έχει μπλοκαριστεί από wind plus; Μπορεί να παίζει ρόλο κ το υπόλοιπο τηs κάρταs; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Γνωρίζει κανείs κάτι σχετικά με το fring; Μου παρουσιάζεται το εξήs πρόβλημα:ενώ εδώ και κάτι μέρεs το χρησιμοποιούσα κανονικά,τώρα όποτε πάω να συνδεθώ μου λέει in order to use minifring you need to be connected to the internet.Με το internet όμωs δεν έχω πρόβλημα,ο operamini αs πούμε συνδέεται κανονικά. Υπάρχει πιθανότητα να έχει μπλοκαριστεί από wind plus; Μπορεί να παίζει ρόλο κ το υπόλοιπο τηs κάρταs; Ευχαριστώ! Απο τι ξερω το fring δεν δουλευει με wind plus profile. Το εχω δοκιμασει πολλες φορες και μου λεει οτι χρειαζεται συνδεση ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts