Petros the Great Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 παιδιά ερώτηση, τώρα που το θίξατε το θέμα και το ψάχνω(λίγο σχετική με το τοπικ.) έχω μια παλιά κάρτα telestet free 2 go... μπορώ να την πάω σε ένα wind store να μου την κάνουν USIM? πόσο καιρό θέλει κ πόσο θα κοστίσει? ευχαριστώ... Η Wind δεν έχει ακόμη USIMs για καρτοκινητά. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Παίδες αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε 3-4 ερωτησούλες γιατί ψιλομπερδεύτικα! Ειναι και τα 1300 posts που προηγούνται...:p Λοιπόν.. το καλοκαίρι είχα ενεργοποιήσει το PLUS Non-Stop με τα 3.5Ε το μήνα, και βάζοντας gwap έμπαινα και στο web με Opera (μέσω GPRS). Όλα καλά μέχρι εδώ. 1) Αν αντί για GPRS μπούμε με 3G σε web με Όπερα υπάρχει επιπλέον χρέωση; 2) Αν όχι, τότε η υπηρεσία Wind 3G (Χρέωση για πλοήγηση WEB (ανά kb): € 0,006) σε τι χρησιμεύει; 3) Αυτή η σύνδεση (Wind 3G) δε μπορεί να μεταφερθεί και σε PC με το κινητό ως modem; 4) Τέλος το ADSM μέσω του 3G δικτύου δε γίνεται πάλι (3.5G); Πώς γίνεται το Wind 3G (με τα 40MB free για Web) να κοστίζει 29.75Ε/μήνα και το ADSM των 5GB να κοστίζει 32E/μήνα (και μάλιστα με καλύτερες ταχύτητες ως 3.5G); Ποια είναι η διαφορά; Ελπίζω να μη ρωτάω βλακείες...:D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Παιδια επειδη εκανα hard reset και την εχασα, ποια ειναι η διευθυνση του wind plus για να μπεις μεσω του IE στο ppc σου και να αλλαξεις πχ το Calling Tune που εχεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 παιδια θελω βοηθεια.θελω να παρω το ετεν Χ800 και θα ηθελα να ξερω αν λειτουργει κανονικα το wind plus στο συγκεκριμενο κινητο.ειναι σημαντικο κριτηριο στο να το παρω και ειναι και λιγο ακριβο.οποιος γνωριζει σιγουρα ας βοηθησει.ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 delete Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 :)Όπως λέει και ο τίτλος, μήπως μπορει κάποιος να μου πεί που θα βρώ τις ρυθμίσεις για το PLUS, MMS, Mobile TV για το V720??? Κάλεσα πριν από κάποιες μέρες στο cc και μου ζήτησαν το email μου για να τις στείλουν μέσα σε μία ημέρα...ακόμα τις στέλνουν... Τους έστειλα και email, αλλά τζίφος...!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές σε όλους!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ναι, το θεμα ρυθμισεων μεσω email ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια για την Wind. Η αποστολη γινεται με πολυ πολυπλοκο τροπο, ενδεικτικα, μπορει να ακολουθηθει η εξης διαδικασια, να εκτυπωθει φορμα, να συμπληρωθουν χειρογραφα τα στοιχεια (συσκευη, ρυθμισεις, διευθυνση αποστολης, να σταλθει με ΦΑΞ σε αλλο τμημα, και μετα απο καποιες ωρες (η μερες)εαν εισαι ατυχος, αλλος να παρει το ΦΑΞ, και εαν βγαλει σωστα τα γραμματα που συνηθως δεν φαινονται και πολυ καλα, να λαβεις και το mail με τις ρυθμισεις που ζητησες...και οχι, δεν κανω πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ωχ... Οπότε, αν περιμένω από την εταιρεία, φέξε μου και γλίστρησα... Κάποιος που να τις έχει, ή σε κανένα site δεν παίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Ειναι vodafone branded η συσκευη αυτη? https://hellomoto.wdsglobal.com/site/phonefirst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Γεια χαρα σε ολους. Παιδια εχω το 3110c κ χ8ες πηρα το wind Plus me 3.50E.... Mπορει καπoιος να με βοη8ησει να tο συνδεσω με wap sto net? Στο site της Wind που πηγα δεν εχει ρυ8μισεις για το μοντελο μου, μονο για αλλα εχει. Εστειλα sms k μου εστειλαν ρυ8μισεις για GPRS... Σας ευχαριστω. Πασα βοη8εια δεκτη..... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 έχω το 6500 και δεν μπορώ να δω τηλεόραση. Όταν επιλέγω tv και ανοίγει ο player μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο δεδομένων πρώτα. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Eχεις τις ρυθμισεις streaming της Wind ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Eχεις τις ρυθμισεις streaming της Wind ? nai.apo settings exw ta panta.:mad: Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να λαμβάνω emails μέσω του WIND PLUS. Είναι όλα τα ports ανοιχτά ή μόνο το web (80)? Petros the Great? Δώσε τα φώτα σου. Προσπαθώ από ένα SE W950i να πάρω emails αλλά γιοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Δεν εχεις POP3/SMTP προσβαση μεσω wind plus.Μονο μεσω internet (gint) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Παιδιά όταν μπαίνουμε με ταχύτητες 3G στο ίντερνετ μέσω του Wind Plus χρεωνόμαστε; (Προσοχή. Δεν εννοώ ρυθμίσεις Wind Internet. Μιλάω για χρήση του gwap και του proxy.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Παιδιά όταν μπαίνουμε με ταχύτητες 3G στο ίντερνετ μέσω του Wind Plus χρεωνόμαστε; (Προσοχή. Δεν εννοώ ρυθμίσεις Wind Internet. Μιλάω για χρήση του gwap και του proxy.) Φυσικά και όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 έχω το 6500 και δεν μπορώ να δω τηλεόραση. Όταν επιλέγω tv και ανοίγει ο player μου βγάζει το μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο δεδομένων πρώτα. Ξέρει κανείς κάτι? Έχει δει κανείς τηλεόραση με΄το 6500? και αν ναι, με τι δίκτυο? Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Wirelessly posted (Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.10031/209; U; el)) Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή να μην έχεις κάρτα και το μύνημα να μην γίνεται αποστολή ή να μην έγραψες σωστά. Plus στο 349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Εχεις συμβολαιο η καρτοκινητο?Εαν εχεις συμβολαιο , τοτε ο αριθμος ειναι το 3490, αλλα καλυτερα να παρεις τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων να στο ενεργοποιησουν. Σε καρτοκινητο απλα στελνεις την λεξη PLUS στο 349. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 349 από καρτοκινητό, 3490 από συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 1)Κάθε πότε το ξαναενεργοποιείτε ρε παιδιά? Έχω μπερδευτεί.. Εστω ότι το έβαλα στις 4/2: i a)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 3/3? i b)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 4/3? i c)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 5/3? ii a)Μια μέρα πριν στείλουν ότι "λήγει απόψε"? ii bΜια μέρα μετα το μήνυμα "λήγει απόψε"? iii a)Σε 30 μέρες ακριβώς και την 31η ξαναενεργοποιώ? iii b)Ανα ημερολογιακό μήνα? 2)Τι ώρα απενεργοποιείται? i a)Την ώρα που το ενεργοποίησα? i b)Στις 12 το βράδυ? Ποια απο αυτά ισχύουν? Σας μπέρδεψα ε? :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Το απόψε νομίζω ότι είναι κατανοητό, σημαίνει σήμερα το βράδυ, δηλαδή το πρόγραμμα λήγει την ημέρα που σου έρχεται το μήνυμα. Για να λέει απόψε, προφανώς θα ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα άσχετα από την ώρα που το έχεις ενεργοποιήσει... Εγώ προτείνω να σημειώνεις τι ώρα το ενεργοποίησες και την ημέρα που σου έρχεται το μήνυμα για λήξη, να στέλνεις το μήνυμα ακριβώς την ώρα που το είχες ενεργοποιήσει, για να μην χάσεις ούτε δευτερόλεπτο σερφαρίσματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvolos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 1)Κάθε πότε το ξαναενεργοποιείτε ρε παιδιά? Έχω μπερδευτεί.. Εστω ότι το έβαλα στις 4/2: i a)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 3/3? i b)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 4/3? i c)Θα το ξαναενεργοποιήσω στις 5/3? ii a)Μια μέρα πριν στείλουν ότι "λήγει απόψε"? ii bΜια μέρα μετα το μήνυμα "λήγει απόψε"? iii a)Σε 30 μέρες ακριβώς και την 31η ξαναενεργοποιώ? iii b)Ανα ημερολογιακό μήνα? 2)Τι ώρα απενεργοποιείται? i a)Την ώρα που το ενεργοποίησα? i b)Στις 12 το βράδυ? Ποια απο αυτά ισχύουν? Σας μπέρδεψα ε? :p Aν το ενεργοποιήσεις 4/2 τότε ισχύει μέχρι και 4/3. Η ώρα δεν επηρεάζει κάτι. Παράθεση http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=40332 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Επειδή είμαι πάρα πολλές ώρες στο νετ θέλω να ξέρω πότε αλλάζει η χρέωση για να μην χρεώνομαι ανα είσοδο Δηλαδή πάει στις 4 του άλλου μήνα άσχετα άν ο μήνας έχει 29,30,31 μέρες? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts