Jump to content

Καταπληκτικό...(interactive διαφήμιση της vodafone)

stakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ βρίσκω τη διαφήμιση πολύ έξυπνη!:happy:

ΚΑΜΜΙΑ ελληνική εταιρία δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μέχρι τώρα!:X

ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ VODAFONE και μάλιστα με παρακίνησε να κάνω και ανανέωση από το internet :D

Δεν το θεωρώ σε καμμία περίπτωση spam! Υπάρχουν άλλα που κανείς δεν τους δίνει σημασία και είναι εντελώς κακόβουλα...;)

http://www.livefeeds.gr/644589663/

Για να λειτουργήσει σωστά η διαφήμιση μη φοβηθείτε να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας.

Enjoy. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

το εχω κανει και εγω παιδια ειναι τελειο απλως παιρνει πολυ ωρα...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τι είσαστε εσείς μωρέ? Δεν σας προλαβαίνω.... Και εγώ που νόμισα ότι θα δείξω κάτι καινούριο... :)

Το θέμα μεταφέρθηκε στη Vodafone και το έκανα merge με το δικό μου.

edit.

Δεν ξέρω τι λέτε όσοι βρίζετε τη διαφημιστική αλλά με 2-3 ανθρώπους φίλους/φίλες που έχω μιλήσει από διάφορες διαφημιστικές μου λένε ότι τα έιδαν όλα με τη διαφήμιση και χτυπιούνται που δε το σκέφθηκαν το concept αυτοί.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

πλακα εχει

μοναδικη μου ενσταση αυτη που λεει

"εχω μεινει εδω απο το ΑΠΟΓΕΥΜΑ" , τη στιγμη που καλεσα πρωι

:p

:X

πλακα εχει

μοναδικη μου ενσταση αυτη που λεει

"εχω μεινει εδω απο το ΑΠΟΓΕΥΜΑ" , τη στιγμη που καλεσα πρωι

ΣΥΜΦΩΝΩ ! καθώς και οταν δεν το σηκώνεις η την ''γειώνεις'' που κάνει οτι γράφει μήνυμα οτι "σε παίρνω σήκωσε το" κάθε φορά.

αλλα κατα τα αλλα ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ !

Μου έκανε εντύπωση πάντως το πόσο γρήγορα διαδόθηκε. Αν σκεφτούμε ότι η Ελλάδα δεν είναι και πρωτοπόρος σε αυτά, μέσα σε ελάχιστες μέρες το έχει ήδη δει πάρα πολύς κόσμος.

Και φιλοξενεί και ρεπορτάζ η Ελευθεροτυπία σήμερα.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=25782284

Έτσι...:mad: Συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε κακόβουλα και:

1. Δεν θα μείνει για πολύ:cry:
  2. Θα πέσουν κυρώσεις αν γίνει καταγγελία γιατί οι IPs καταγράφονται!;)

ΉΔΗ προσθεσαν το κειμενο :

"επιβεβαιώνω οτι ο αριθμός του κινητου ειναι δικος μου!! "

την ωρα που η κοπελα εμφανίζει το πληκτρολογίο του κινητου

Πόσο απίστευτο μπορεί να είναι αυτό που έχουν κάνει; Πραγματικά ευφυέστατο! Τώρα γιατί τόση μίρλα δεν καταλαβαίνω... Δεν είναι να γίνει κάτι καλό στην Ελλάδα, κατ' ευθείαν να πέσουμε να το φάμε... Κι άλλη έξυπνη και η Ελευθεροτυπία... ΘΕΛΕΟΣ!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ !!!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ!!!

Sexy-αγχωμένη φωνούλα!!

Αγχωμένη - αγχωμένη αλλά όλο χαμογελάκια είναι προς το τέλος του βίντεο!!!

(Και γράφει πολύ γρήγορα)!!!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ !!!

ΕΡΧΟΜΑΙ...

...ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!

;)

Μα δεν έγραψε κάτι κακό η "Ε". Η μόνη παρατήρηση που κάνει είναι για το αν βάλεις το νούμερο άλλου, το οποίο όπως έγραψε ο makis_thess το φρόντισαν εκ των υστέρων.

Το ρεπορτάζ το παρέθεσα για να δείξω ότι έχει ασχοληθεί γενικά ο κόσμος μέσα σε ελάχιστα 24ωρα.

Και η καταγραφή IP (αν όντως γίνεται) δεν είναι παράνομη απ'όσο ξέρω... :what:

Σιγα μην κανει κανεις καταγγελια! LOL πια. Εδω κανει μπαμ οτι ειναι φαρσα απο την αναγνωριση του αριθμου που περνει ;)

Δεν ξέρω τι λέτε όσοι βρίζετε τη διαφημιστική αλλά με 2-3 ανθρώπους φίλους/φίλες που έχω μιλήσει από διάφορες διαφημιστικές μου λένε ότι τα έιδαν όλα με τη διαφήμιση και χτυπιούνται που δε το σκέφθηκαν το concept αυτοί.

Το marketing department της Voda "έδωσε ρέστα"! Μου έστειλαν το link με e-mail κι ενώ περίμενα να είναι τύπου funny ή από αυτά που σε φοβίζουν στο τέλος, βγήκε διαφήμιση! Απλά ευφυέστατο!

ΣΥΜΦΩΝΩ ! καθώς και οταν δεν το σηκώνεις η την ''γειώνεις'' που κάνει οτι γράφει μήνυμα οτι "σε παίρνω σήκωσε το" κάθε φορά.

αλλα κατα τα αλλα ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ !

Επειδή στο κινητό μου είχα την αγγλική sim, μέχρι να αλλάξω και να βάλω την ελληνική να δω τι γίνεται τελικά, μου την έλεγε όλη την ώρα που αργούσα...:lol:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

πολυ καλο....μ'αρεσε!!:D :D

στην αρχη φοβομουνα να το σηκωσω.:p :p

μ'αρεσει που ειπα παρακαλω...και μετα αρχισε να μιλαει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν η voda θέλει να διαφημιστεί να το κάνει μέσα από το επίσημο site της. Δεν μου αρέσει να το κάνει πλάγια. Επίσης είναι όντως ένας πολύ καλός τρόπος να μαζέψει νούμερα μια και δέχεσαι ότι μπορούν να σε ενοχλούν εκτός αν θες να ασκήσεις τα δικαιώματά σου πληρώνοντας και μπαίνοντας σε κόπο για να βγεις από μια βάση όπου τόσο εύκολα μπήκες.

Μετά από λίγο καιρό ας μας πουν την άποψή τους όσοι έδωσαν το νούμερό τους, όταν θα αρχίσουν να δέχονται τηλεφωνήματα για προσφορές και ευκαιρίες...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... !!! Πολλά συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγ της vodafone... και ακόμη περισσότερα στο κεφάλι που κατέβασε αυτή την ιδέα !!!

Μπράβο... ότι άλλο και να πούμε θα περισσεύει... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αν η voda θέλει να διαφημιστεί να το κάνει μέσα από το επίσημο site της. Δεν μου αρέσει να το κάνει πλάγια. Επίσης είναι όντως ένας πολύ καλός τρόπος να μαζέψει νούμερα μια και δέχεσαι ότι μπορούν να σε ενοχλούν εκτός αν θες να ασκήσεις τα δικαιώματά σου πληρώνοντας και μπαίνοντας σε κόπο για να βγεις από μια βάση όπου τόσο εύκολα μπήκες.

Μετά από λίγο καιρό ας μας πουν την άποψή τους όσοι έδωσαν το νούμερό τους, όταν θα αρχίσουν να δέχονται τηλεφωνήματα για προσφορές και ευκαιρίες...

Εάν δεις τους όρους χρήσης τότε θα καταλάβεις ότι για να επικοινωνήσει κάποιος για προώθηση προϊόντων πρέπει να επιλέξεις το αντίστοιχο πεδίο.

Συγγνώμη εάν θέλει η Vodafone να κάνει προσφορές σε κάποιους συνδρομητές της θα πρέπει να δώσουν το νούμερό τους?:blink: :blink: μην τρελαθούμε...........ξέρει ιδιαίτερα στα καρτοκινητά το τί γίνεται και εαν θέλει ξέρει που να στείλει προσφορές..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...