Outsider Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ton logariasmo poios ton plironei gia ola auta ta tilefonimata? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ποιά τηλεφωνήματα? Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Διαφημιση ειναι αρα η Vodafone πληρωνει :D Σιγουρα τις ερχεται πιο φθηνα απο μια διαφημιση στην τηλεοραση !! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Θα πει κανείς τι στο καλό λέει να τελειώνει το πανηγύρι; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Λέει βοήθησε με, είμαι κλειδωμένη και ο κλειδοκράτορας λείπει και θα μου ανοίξει αύριο. Κάπως έτσι.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 "Κλειδοκράτορας"; :blink: Τι κουφό είναι αυτό; Και πως να βοηθήσουμε; :confused: Υπομονή μέχρι αύριο... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Wow, εντυπωσιακό :p :wacko: Ότι πρέπει για φάρσες ακούγεται :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά όσο καταπληκτικό και αν είναι προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση με τη Vodafone. Eγώ έχω ήδη στείλει e-mail στην εταιρεία ώστε να πάρουμε μια επίσημη απάντηση με το τι συμβαίνει...:worry: Γιατι το site είναι υπερβολικά άκυρο και η Vodafone δεν θα είχε κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο!:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Και η απορία παραμένει... Αφού το τηλέφωνο είναι κλειστό, τι περιμένει η κοπελιά λες και καλει κανονικά σαν ανοιχτο???? Χιχιχιχιχι.... Κάπου θα υπήρχε και ένα bug... Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά όσο καταπληκτικό και αν είναι προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση με τη Vodafone. Eγώ έχω ήδη στείλει e-mail στην εταιρεία ώστε να πάρουμε μια επίσημη απάντηση με το τι συμβαίνει...:worry: Γιατι το site είναι υπερβολικά άκυρο και η Vodafone δεν θα είχε κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο!:!: Προωθεί την ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω του βοντοσάιτ λέμε http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Προωθεί την ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω του βοντοσάιτ λέμε Φαινομενικά ναι. Γιατι όμως να το κάνει σε ένα τόσο άκυρο site? Επίσης είναι καθαρό spamming και ποτέ η Vodafone δεν θα προχωρούσε σε μία τέτοια ενέργεια γιατι ξέρει τις συνέπειες... Μήπως το κάνει κάποιος για να μαζέψει νούμερα κινητών για κάποιο λόγο?:worry: Και χρησιμοποιεί το όνομα της Vodafone? Παρόμοιο περοστατικό (κάτι με sms) είχε γίνει με τη Cosmote και τότε είχε βγάλει και επίσημη ανακοίνωση η εταιρεία...:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Το σαιτ ειναι ασχετο προφανως για να μην το παρεις χαμπαρι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 πολυ καχυποπτος εισαι:p :p :) για ποιο λογο?:confused: :confused: :worry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εβαλα ένα ξέμπαρκο αριθμό και το σήκωσε κανονικά. Αφού το λέει καθαρά ρε παιδιά έλεος: <li>Η ηλεκτρονική σελίδα της VODAFONE – Flash micro site Top Up είναι σύστημα επικοινωνίας της «VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (VODAFONE) με το κοινό, το οποίο παρέχει μέσω του Διαδικτύου πληροφορίες σχετικά με μία συγκεκριμένη προσφορά της Vodafone -Panafon. </li> <li>Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται με πρωτοβουλία των χρηστών και όχι της Vodafone. Συγκεκριμένα, η σύνδεση του χρήστη με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται αυτομάτως μέσω της αποστολής e-mail σε αυτόν από προηγούμενο επισκέπτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. </li> <li>Η VODAFONE δε δεσμεύεται σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της. </li> <li>H VODAFONE θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ηλεκτρονικής σελίδας http://www.livefeeds.gr , εφόσον αυτοί έχουν δώσει αντίστοιχη συγκατάθεση, με σκοπό την επικοινωνία μαζί τους για απευθείας εμπορική προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών.</li> <li>Η VODAFONE δικαιούται επίσης (εφόσον δεν έχει λάβει ειδική αντίθετη εντολή μου) να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα μου σε τρίτες συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες που έχουν την επιμέλεια δημιουργίας/τροποποίησης της παραπάνω ηλεκτρονικής σελίδας. </li> <li>Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρώ το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων. </li> <li>Σε περίπτωση που οι παραπάνω όροι υποστούν ουσιαστική μεταβολή, η VODAFONE θα ενημερώνει τους πελάτες της και τους επισκέπτες των ηλεκτρονικών της σελίδων μέσω ανακοινώσεων σε αυτές. </li> [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εβαλα ένα ξέμπαρκο αριθμό και το σήκωσε κανονικά. Αφού το λέει καθαρά ρε παιδιά έλεος: <li>Η ηλεκτρονική σελίδα της VODAFONE – Flash micro site Top Up είναι σύστημα επικοινωνίας της «VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (VODAFONE) με το κοινό, το οποίο παρέχει μέσω του Διαδικτύου πληροφορίες σχετικά με μία συγκεκριμένη προσφορά της Vodafone -Panafon. </li> <li>Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται με πρωτοβουλία των χρηστών και όχι της Vodafone. Συγκεκριμένα, η σύνδεση του χρήστη με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα γίνεται αυτομάτως μέσω της αποστολής e-mail σε αυτόν από προηγούμενο επισκέπτη της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. </li> <li>Η VODAFONE δε δεσμεύεται σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της. </li> <li>H VODAFONE θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τυχόν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ηλεκτρονικής σελίδας http://www.livefeeds.gr , εφόσον αυτοί έχουν δώσει αντίστοιχη συγκατάθεση, με σκοπό την επικοινωνία μαζί τους για απευθείας εμπορική προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών.</li> <li>Η VODAFONE δικαιούται επίσης (εφόσον δεν έχει λάβει ειδική αντίθετη εντολή μου) να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα μου σε τρίτες συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες που έχουν την επιμέλεια δημιουργίας/τροποποίησης της παραπάνω ηλεκτρονικής σελίδας. </li> <li>Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρώ το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων. </li> <li>Σε περίπτωση που οι παραπάνω όροι υποστούν ουσιαστική μεταβολή, η VODAFONE θα ενημερώνει τους πελάτες της και τους επισκέπτες των ηλεκτρονικών της σελίδων μέσω ανακοινώσεων σε αυτές. </li> O.k, και? Και εγώ σου γράφω ένα τέτοιο κείμενο αμέσως. Όλο αυτό με τα e-mails είναι καθαρό spamming που καμία εταιρεία δεν θα έκανε. Kαθώς θα έτρωγε γερή καμπάνα αν γινόταν καμια καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Για δες π.χ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 O.k, και? Και εγώ σου γράφω ένα τέτοιο κείμενο αμέσως. Όλο αυτό με τα e-mails είναι καθαρό spamming που καμία εταιρεία δεν θα έκανε. Kαθώς θα έτρωγε γερή καμπάνα αν γινόταν καμια καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Για δες π.χ εδώ Στοιχεία: Domain Name:livefeeds.gr Domain Handle:d5dedb63cdcb6471ab389e07cada7a7df-gr Protocol Number:1192153 Creation Date:24-5-2007 Expiration Date:23-5-2009 Updated Date:29-5-2007 Registrar:COMSPEQ IT Solutions Registrar Referral URL:http://www.comspeq.gr Registrar Referral Email:info@comspeq.gr Whois Server: Bundle Name:livefeeds.gr Name Server:ns03.estara.com Name Server:ns04.estara.com Name Server:ns07.estara.com Name Server:ns08.estara.com Πείστηκες τώρα; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Στοιχεία: Domain Name:livefeeds.gr Domain Handle:d5dedb63cdcb6471ab389e07cada7a7df-gr Protocol Number:1192153 Creation Date:24-5-2007 Expiration Date:23-5-2009 Updated Date:29-5-2007 Registrar:COMSPEQ IT Solutions Registrar Referral URL:http://www.comspeq.gr Registrar Referral Email:info@comspeq.gr Whois Server: Bundle Name:livefeeds.gr Name Server:ns03.estara.com Name Server:ns04.estara.com Name Server:ns07.estara.com Name Server:ns08.estara.com Πείστηκες τώρα; Και τι ακριβώς θα πρέπει να καταλάβω?:O Όπως και να έχει πρόκειται για άθλιο spamming και όπως είπα έχω ήδη στείλει e-mail στη Vodafone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Και τι ακριβώς θα πρέπει να καταλάβω?:O Όπως και να έχει πρόκειται για άθλιο spamming και όπως είπα έχω ήδη στείλει e-mail στη Vodafone. Οτι για να κατοχυρώσεις ένα domain πρέπει να δώσεις τα αληθινά στοιχεία σου. Συνεπώς όποιος ήθελε να κάνει spam προσποιούμενος τη Vodafone, μάλλον θα το απέφευγε αυτό γιατί θα τον τσάκωναν με τη μια... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Οτι για να κατοχυρώσεις ένα domain πρέπει να δώσεις τα αληθινά στοιχεία σου. Συνεπώς όποιος ήθελε να κάνει spam προσποιούμενος τη Vodafone, μάλλον θα το απέφευγε αυτό γιατί θα τον τσάκωναν με τη μια... Καλά... Εγώ περιμένω την απάντηση της εταιρείας... Αυτό έλλειπε τώρα να δεχόμαστε και spam από τη Vf... Πάντως εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Υποθέτοντας ότι είναι της Vodafone (που πιστεύω ότι είναι), τότε δεν το λες spamming. Το λες interactive advertising. Είναι νέα μόδα και απ' ότι φαίνεται "δουλεύει" καλά. Απαιτεί τη συμμετοχή του παραλήπτη του διαφημιστικού μηνύματος έτσι ώστε να δημιουργήσει αίσθηση μεγαλύτερης συμμετοχής και όχι απλής έκθεσης στο διαφημιστικό μήνυμα. ;) Προσωπικά δεν το θεωρώ spamming. seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Υποθέτοντας ότι είναι της Vodafone (που πιστεύω ότι είναι), τότε δεν το λες spamming. Το λες interactive advertising. Είναι νέα μόδα και απ' ότι φαίνεται "δουλεύει" καλά. Απαιτεί τη συμμετοχή του παραλήπτη του διαφημιστικού μηνύματος έτσι ώστε να δημιουργήσει αίσθηση μεγαλύτερης συμμετοχής και όχι απλής έκθεσης στο διαφημιστικό μήνυμα. ;) Προσωπικά δεν το θεωρώ spamming. Και το ότι ζητάει στο τέλος e-mail φίλων για να τους...κάνει πλάκα τι είναι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Oops, με συγχωρείς. Δεν το είδα μέχρι το τέλος. :O Μίλησα για το περιεχόμενο... Το ότι στο τέλος ζητάει το e-mail είναι για να εξαπλωθεί το μήνυμα. Aν δούμε το συγκεκριμένο σαν spam, τότε όλα τα αντίστοιχα spam είναι. seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Ωραίο είναι! Βασικά περίμενα κάτι ακόμα πιο interactive, σε στυλ παιχνιδιού, αλλά μάλλον πολλά θέλω! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Σιγα την ομορφη που θα της εδινα και το τηλεφωνο μου:down: :down: ....να ηταν καμια Ματσουκα:love: :heat: οκ... αλλα αυτη???:p :p Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Oops, με συγχωρείς. Δεν το είδα μέχρι το τέλος. :O Μίλησα για το περιεχόμενο... Το ότι στο τέλος ζητάει το e-mail είναι για να εξαπλωθεί το μήνυμα. Aν δούμε το συγκεκριμένο σαν spam, τότε όλα τα αντίστοιχα spam είναι. Για αυτό και θεωρώ πως αν όντως είναι της Vf είναι απαράδεκτο. Δεν περιμένεις από μια τόσο μεγάλη εταιρεία κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω πως το έχει και ανάγκη...;) Θέλω πραγματικά να δω τι θα μου απαντήσουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts