Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tha ginoun ola siga siga.....apla prepei na kataskevastoun teleios nees kartes...tha ginei kai afto...alla tha argisei logo oti prepei na skediastoun...kai meta prepei na tis kataskevasei h sagem.....kai na tis steilei....se kana 3mhno dld oles oi kartes sim tha einai ok me tin alagh onomatos.
http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια εβδομάδα μετά την αποστολή e-mail προς την εταιρεία προκειμένου να μάθω πότε θα γίνει η αλλαγή των καρτών sim και στα καρτοκινητά και απάντηση (έστω και τυπική όπως η προηγούμενη, η οποία αν και άμεση ήταν λανθασμένη) καμία. :mad::(

Μια εβδομάδα μετά την αποστολή e-mail προς την εταιρεία προκειμένου να μάθω πότε θα γίνει η αλλαγή των καρτών sim και στα καρτοκινητά και απάντηση (έστω και τυπική όπως η προηγούμενη, η οποία αν και άμεση ήταν λανθασμένη) καμία. :mad::(

ναι όντως δεν απαντάνε...

Η Sagem φτιάχνει τις νέες SIM WIND ή τις νέες USIM WIND? :confused:

Kάποιος είχε αναφέρει πως όλες οι νέες κάρτες της Wind είναι USIMs. Αν ισχύει αυτό τότε δεν τίθεται θέμα για SIMs.

Kάποιος είχε αναφέρει πως όλες οι νέες κάρτες της Wind είναι USIMs. Αν ισχύει αυτό τότε δεν τίθεται θέμα για SIMs.

Επειδή όμως δεν ισχύει..και επειδή τα καρτοκινητά έχουν απλές sim αρα...

Μόνο στα συμβόλαια είναι.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Παρόλο που δεν είχα πρόβλημα λογότυπου (το κινητό μου έλεγε WIND GR από την πρώτη μέρα αλλαγής της εταιρείας) με την κάρτα TIM 128KB που είχα στο Treo 680 μου, είπα να πάρω κι εγώ μια νέα κάρτα WIND, αφού είναι δωρεάν! Μέγα λάθος! :(

Με την νέα κάρτα USIM WIND 64KB το κινητό μου βρισκόταν συνέχεια σε φάση αναζήτησης δικτύου. Μόνο για λίγο και σε σημείο με πολύ δυνατό σήμα (απ' ότι παρατήρησα) βρήκε δίκτυο, αλλά στο λογότυπο έλεγε TIM GR. :wacko:

Τότε έτυχε να λάβω κλήση από κάποιον φίλο και το τηλέφωνο αναγνώρισε την κλήση αυτή σαν κλήση μέσω roaming! :blink: Γρήγορα όμως έχασε πάλι το δίκτυο. Σκέφτηκα ότι θα είναι προβληματική η συγκεκριμένη USIM κάρτα και πήγα πίσω στο κατάστημα. Εκεί την δοκίμασε η υπάλληλος σε μια LG συσκευή του μαγαζιού και η κάρτα έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα και βγάζοντας λογότυπο WIND GR! Έφυγα από τη μαγαζί στεναχωρημένος και μπερδεμένος. :(

Το απόγευμα μου ήλθε η φαεινή ιδέα ότι υπάρχει ενδεχομένως κάποια ασυμβατότητα μεταξύ του Palm Treo 680 κινητού μου και των καρτών USIM. Έτσι πήρα σβάρνα όλες τις WIND της Θεσσαλονίκης (εκεί πέρασα πέντε μέρες της καλοκαιρινής μου άδειας) μπας και βρω κάποια ξεχασμένη SIM κάρτα της TIM. Πράγματι στο τέταρτο κατάστημα WIND που πήγα (στην Όλγας συγκεκριμένα) ο πολύ εξυπηρετικός υπάλληλος που ήταν εκεί μου είπε ότι του είχε ξεμείνει μια κάρτα TIM 32KB την οποία και μου ενεργοποίησε αμέσως, χωρίς κανένα κόστος! Έτσι το τηλέφωνό μου ξανάρχισε να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα γράφοντας WIND GR, όπως και πριν με την 128ΚΒ κάρτα που είχα. :)

Ηθικό δίδαγμα: Δεν πρέπει να έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στην τεχνολογία :!:

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

oxι , απλα πρεπει να ακολουθεις το σοφο γνωμικο.....εαν κατι ΔΕΝ εχει χαλασει, ΜΗΝ προσπαθεις να το φτιαξεις.....αφου ησουν μια χαρα, τι πηγες κ εκανες αλλαγη μονο κ μονο επειδη ειναι δωρεαν? :P

oxι , απλα πρεπει να ακολουθεις το σοφο γνωμικο.....εαν κατι ΔΕΝ εχει χαλασει, ΜΗΝ προσπαθεις να το φτιαξεις.....αφου ησουν μια χαρα, τι πηγες κ εκανες αλλαγη μονο κ μονο επειδη ειναι δωρεαν? :P

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο. :O

Πάντως τώρα το πάθημα μου έγινε μάθημα. :)

Ωστόσο σκέφτηκα να το αναφέρω στο forum μας ώστε να μην την πατήσει και κανένας άλλος φίλος με Treo. ;)

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

Είχα κάνει αίτηση φορητότητας σε ένα wind shop για μετάβαση από cosmote σε wind (κάρτα, όχι συμβόλαιο) και μου έδωσαν sim της tim αντί της wind, γιατί δεν είχαν παραλάβει τις νέες. Άμα πάω σε ένα κατάστημα και ζητήσω αντικατάσταση με την καινούργια wind sim θα μου την χρεώσουν; Ευχαριστώ.

Είχα κάνει αίτηση φορητότητας σε ένα wind shop για μετάβαση από cosmote σε wind (κάρτα, όχι συμβόλαιο) και μου έδωσαν sim της tim αντί της wind, γιατί δεν είχαν παραλάβει τις νέες. Άμα πάω σε ένα κατάστημα και ζητήσω αντικατάσταση με την καινούργια wind sim θα μου την χρεώσουν; Ευχαριστώ.

οχι δεν θα στην χρεωσουν αφου δεν περασουν 3 μηνες.

Υγ. και φυσικα εφοσον υπαρχουν wind sim καρτοκινητου.

Never Give Up:!:

Join friend!

ενεργοποιησα σημερα μια f2g της WIND με σιμ 32Κ

κ μου εβγαλε σημα της ΤΙΜ

Εμένα συνεχίζει να λέει wind GR με 32Κ :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

με λιγα λογια...

σε οσους αλλαξε... αλλαξε!

σε οσους δεν αλλαξε με την σιμ που εχουνε δεν θα δουνε αλλαγη!

καπως ετσι δεν ειναι τελικα?

μαλλον για οι ΟΤΑ εχουν περιοριστει... σε μια φιλη μου σε συσκευη sony ericsson πηρε τωρα μια καρτα tim και λεει telestet!!!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Στο καταστημα wind στην πλατεια κυπρου στη Ροδο, ζητησα αλλαγη sim

και μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε.

Άλλο ένα χτύπημα των τρομερών υπαλλήλων των Wind Shops. :down:

Τελικά πρέπει να κάνουμε λίστα εδώ μέσα με τα μαγαζιά στα οποία μπορείς να βρεις σωστή εξυπηρέτηση.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

exei perasei tosos kairos meta tin allagi+akoma ta perissotera kinita grafoun TIM... eprepe na anathesoun tis OTA sti vodafone+as egrafe kai vodafone GR ! :lol: toulaxiston tha eixan teliosei egkairos. Paidia mi kourazeste...afiste to kinito sas na grafei TIM GR kai tin etairia na xanei se aksiopistia.. sto kato-kato aytoi xanoun, emas an de mas aresei, pame+allou! ego proteino na poulane+kartes ananeosis me logotypo TIM gia olous emas me TIM GR!
:)

exei perasei tosos kairos meta tin allagi+akoma ta perissotera kinita grafoun TIM... eprepe na anathesoun tis OTA sti vodafone+as egrafe kai vodafone GR ! :lol: toulaxiston tha eixan teliosei egkairos. Paidia mi kourazeste...afiste to kinito sas na grafei TIM GR kai tin etairia na xanei se aksiopistia.. sto kato-kato aytoi xanoun, emas an de mas aresei, pame+allou! ego proteino na poulane+kartes ananeosis me logotypo TIM gia olous emas me TIM GR!

Εσύ υπερβάλλεις λίγο.

Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν το κινητό σου γράφει ΤΙΜ. Το ίδιο έγινε και όταν η Panafon έγινε Vodafone, αλλά και όταν η Telestet έγινε ΤΙΜ.

Απλά είναι κρίμα για πολλοστή φορά οι κακοί υπάλληλοι των καταστημάτων να χαλάνε την εικόνα που με κόπο προσπαθεί να χτίσει η εταιρία το τελευταίο διάστημα. :(

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ όταν πήγα να αλλάξω την κάρτα, πριν κάνα 2 βδομάδες δλδ, μου έλεγε η υπάλληλος να μην την αλλάξω άμα είναι μόνο για το λογότυπο και ότι θα αλλάξει σταδιακά σε όλους και τέτοιες μπούρδες. Δεν άλλαξε 2 μήνες τώρα και θα άλλαζα αργότερα.

Της πούλησα κάνα 2 παραμύθια ότι θέλω USIM και 64K κάρτα και μου την άλλαξε χωρίς πολλά πολλά. :p

δεν παίζει να γράψει ποτε Wind το κινητό μου..ούτε με κάρτα sim δεν άλλαξε..αι σιχτιρ..και αυτη η sony ericsson δεν βγάζει μια αναβάθμιση να τελιώνουμε? ααααααααααμα πια