Jump to content

Προβλήματα μετά την αλλαγή ΤΙΜ -> Wind

Melita
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι νομίζω οτι όταν έγινε vodafone απο panafon άλλαξε σε μια μερίδα ατόμων τις sim... Τώρα σε ποιους αλλάχτηκε και γιατί δε το ξέρω. Αλλά το είχα ακούσει μέσω παρέας τότε αυτό. Ίσως να υπήρχαν παλίοτερες panafon sims που δεν έπαιρναν οτα και είχαν κλειδωμένο το όνομα (όπως προφανώς οι τωρινές ΤΙΜ sims :mad: ... κάτι βέβαια αντιφατικό γιατί οι παλιότερες telestet λειτούργησαν μια χαρά ως WIND GR :wacko: ) και ανέλαβε το χρέος η vodafone να τις αλλάξει. Άλλωστε μην ξεχνάτε οτι μια sim στην ίδια την εταιρία δε κοστίζει 20ευρώ που την πληρώνουμε εμείς, αλλά καμια 18-19 φορές πιο κάτω η τιμή...................................... άρα δε θα ήταν και ΤΟΣΟ μεγάλο το κόστος ακόμα αν τις άλλαζαν σε όλους. Θα έπερνε και ένα μπράβο η εταιρία, θα ανέβαινε και στην εκτίμηση και μαζί θα ανέβαιναν και οι πωλήσεις. :cool:

ΣΩΣΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ Η WIND ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚ SIM,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.:)

• Απαντήσεις 589
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχω μια Q και μια ΤΙΜ sim, την Q την εχω 3 χρονια και τη ΤΙΜ 1 χρονο. Παρολο αυτα, στο ιδιο κινητο της Q εμφανιζει WIND ενω της ΤΙΜ , ΤΙΜ!

Εχω μια Q και μια ΤΙΜ sim, την Q την εχω 3 χρονια και τη ΤΙΜ 1 χρονο. Παρολο αυτα, στο ιδιο κινητο της Q εμφανιζει WIND ενω της ΤΙΜ , ΤΙΜ!

αυτο ακριβως εχω παθει και εγω!;)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παίδες, οποιοσδήποτε έχει αυτο το πρόβλημα το πηγαίνει άμεσα σε κατάστημα WIND. Έχει σταλεί ενημέρωση για το πρόβλημα στα καταστήματα, μέχρι

στιγμής για: Νοκια 6230 & 8800.

Η αναβάθμιση γίνεται δωρέαν ακόμα κι αν δεν ισχύει η εγγύηση!!!!

Καλησπέρα. Εγώ έχω ένα SE K800i με σύνδεση παμπάλαια (κάρτα sim TELESTET 6ετίας) κι ένα 6230i με κάρτα sim TIM F2G και τα δύο άλλαξαν σε WIND, από την πρώτη κιόλας μέρα!

Αντίθετα το Z610i της μητέρας μου με κάρτα sim TIM αρνείται πεισματικά να αλλάξει,το TIM GR παραμένει σταθερά!

Σημειωτέον ότι σε κανένα από τα 2 παραπάνω τηλέφωνα που άλλαξε αυτόματα το λογότυπο δεν είχα ενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση ώρας.

Τι στο καλό συμβαίνει???

Παίδες, οποιοσδήποτε έχει αυτο το πρόβλημα το πηγαίνει άμεσα σε κατάστημα WIND. Έχει σταλεί ενημέρωση για το πρόβλημα στα καταστήματα, μέχρι

στιγμής για: Νοκια 6230 & 8800.

Η αναβάθμιση γίνεται δωρέαν ακόμα κι αν δεν ισχύει η εγγύηση!!!!

Για Κ750 όμως;

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει, τουλάχιστον όσοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν αλλαγή sim (όπως εγώ), να μπορούν να το κάνουν.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν νέες sim στα καταστήματα...

Αν μπορούσα να βρω νέα κάρτα, σήμερα κιόλας θα έκανα την αλλαγή!

Καλησπέρα. Εγώ έχω ένα SE K800i με σύνδεση παμπάλαια (κάρτα sim TELESTET 6ετίας) κι ένα 6230i με κάρτα sim TIM F2G και τα δύο άλλαξαν σε WIND, από την πρώτη κιόλας μέρα!

Αντίθετα το Z610i της μητέρας μου με κάρτα sim TIM αρνείται πεισματικά να αλλάξει,το TIM GR παραμένει σταθερά!

Σημειωτέον ότι σε κανένα από τα 2 παραπάνω τηλέφωνα που άλλαξε αυτόματα το λογότυπο δεν είχα ενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση ώρας.

Τι στο καλό συμβαίνει???

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί από σας νομίζετε πως με την αυτόματη ενημέρωση ημ/νίας & ώρας, αλλάζει & το όνομα από TIM σε WIND! Από την εξυπηρέτηση πελατών της Wind μου είπανε πως δεν έχει να καμία απολύτως σχέση η αυτόματη ενημέρωση ημερ/νίας και ώρας με το αν θα αλλάξει το όνομα στην οθόνη, αλλά με εντολή που θα δώσει η ίδια η εταιρία να αλλάξει το όνομα στο συγκεκριμένο αριθμό!

Και αν το καλοσκεφτείτε, πριν λίγα χρόνια όταν έκανε η Vodafone αλλαγή στον αριθμό κέντρου μηνυμάτων (2002 ή 2003 αν θυμάμαι καλά), η αναβάθμιση έγινε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως αλλάζει τώρα η TIM το όνομα της σε WIND, χωρίς να προυποθέτει κάποια ρύθμιση από τον κάτοχο του κινητού!

Σπίτι μου υπάρχουν 4 κινητά, εκ των οποίων τα 2 (Νοkia/SIM TIM & Nokia/SIM Telestet) άλλαξαν το όνομα χωρίς να έχουν ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση ημ/νίας και τα άλλα 2 το ένα (Nokia/SIM TIM) με απενεργοποιημένη και το άλλο (Sonyericsson με SIM TIM) με ενεργοποιημένη την υπηρεσία, παραμένουν να γράφουν TIM!

Είναι καθαρά θέμα δυκτίου, όχι εντολής δικής μας.

Έτσι ακριβώς!

Η ενεργοποίηση της αυτόματης ζώνης ώρας δεν έχει καμία σχέση με την ΟΤΑ αναβάθμιση.

Σε 2 Κ750 φίλων μου, η αλλαγή λογότυπου έγινε, χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Σ' εμένα όμως, τίποτε ακόμη...

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο...με Κ800 και κάρτα TIM F2G 1 χρόνου γράφει TIM GR.Της αδερφής μου με παμπάλαια κάρτα Telestet έγραψε αμέσως WIND σε NOKIA N70...:-(

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και με ενημέρωσαν οτι δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάρτας αλλά η αλλαγή απο ΤΙΜ σε WIND θα γίνει σταδιακά σε όλους τους χρήστες...άντε να δούμε:-)

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και με ενημέρωσαν οτι δεν χρειάζεται αντικατάσταση κάρτας αλλά η αλλαγή απο ΤΙΜ σε WIND θα γίνει σταδιακά σε όλους τους χρήστες...άντε να δούμε:-)

Έχει γίνει η αλλαγή απο κει και πέρα έχει να κάνει με την sim σου και το κινητό σου. Τόσα ξέρουν τόσα λένε.:X

το ίδιο και εδώ με τη SIM 32Κ TIM που μου ήρθε χτες.. TIM GR σε 6131 και στο ίδιο κινητό με Qcard -> WIND GR :lol:

επίσης στο netmonitor μου δίνει στα επιτρεπόμενα 20210, 22201 (ΤΙΜ Ιταλίας), 26201, 26207 (γερμανικά) και στα απαγορευμένα κανένα..:wacko: :p (όχι οτι μπορώ να μπω στα αλλά δλδ)

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

αλλά με εντολή που θα δώσει η ίδια η εταιρία να αλλάξει το όνομα στο συγκεκριμένο αριθμό!

Καμια σχεση! :wacko:

εμενα η ιδια καρτα το ιδιο νουμερο μου βγαζει σε Κ750 wind και σε Νοkia 5300 ΤΙΜ GR

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εγώ σε Νοkia Ε65 με SΙΜ 128k υπάρχει περίπτωση να δω κάποια στιγμή WΙΝD αντί για ΤΙΜ στην οθόνη του κινητού;

Κι εγώ με Sony Ericsson W880i και Nokia N70 (χρησιμοποιώ και τα δύο με την ίδια sim) και συμβόλαιο, βλέπω ακόμα TIM GR και στα δύο κινητά! Δεν μου έχει έρθει ακόμα η ΟΤΑ αναβάθμιση!

Στέλνουν ακόμα ή δεν θα μου έρθει ποτέ;

Επίσης πότε θα βγάλουν τις νέες 3G κάρτες επιτέλους;;;

gia mia akoma fora to xsanatonizoume: einai thema SIM i allagi logotypou. Se oses den exei ginei den tha ginei pote....

κριμα. μεγαλη απογοητευση η wind...

το να δοθούν κλειδωμένες σε OTA κάρτες είναι θέμα πολιτικής της προηγούμενης ΤΙΜ.. τώρα από που προέκυψε, ποιος φωτισμένος εγκέφαλος το σκέφτηκε (μήπως μέρος της συμφωνίας με την ΤΙΜ Ιταλίας?) είναι άλλο θέμα..

το λάθος της WIND πλέον είναι που δεν προχωρά σε δωρεάν αντικατάσταση SIM.

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

το λάθος της WIND πλέον είναι που δεν προχωρά σε δωρεάν αντικατάσταση SIM.

Ναι. Θα δίνει τζάμπα κάρτες η Wind μόνο για να βλέπετε εσείς το WIND GR στην οθόνη...:lol:

Ναι. Θα δίνει τζάμπα κάρτες η Wind μόνο για να βλέπετε εσείς το WIND GR στην οθόνη...:lol:

προσωπικά δε με απασχολεί αν θα γράφει WIND GR ή UGANDA GR στην οθόνη.. κάπου αναφέρθηκε πως το έκανε η Voda παλαιότερα εδώ..

φυσικά προτιμούν να πετάξουν χρήματα σε πεφωτισμένα μυαλά του marketing και να ακούμε για λογότυπα με ανθρώπους με τα χέρια ανοιχτά και δε συμμαζεύεται.. http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif

προσωπικά δε με απασχολεί αν θα γράφει WIND GR ή UGANDA GR στην οθόνη.. κάπου αναφέρθηκε πως το έκανε η Voda παλαιότερα εδώ..

φυσικά προτιμούν να πετάξουν χρήματα σε πεφωτισμένα μυαλά του marketing και να ακούμε για λογότυπα με ανθρώπους με τα χέρια ανοιχτά και δε συμμαζεύεται.. http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif

Αφού δεν σε απασχολεί τότε γιατι θέλεις να δίνουν δωρεάν νέες sim. Εκτός από το ότι με τις παλιές βλέπεις ΤΙΜ GR έχεις κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα? Όχι... Άρα?

Επίσης marketing δεν είναι μόνο η αλλαγή logo και η παρουσίαση του αλλά οι νέες προσφορές, υπηρεσίες κ.λ.π και η σωστή προώθηση τους. Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι περισσότερο να βλέπω καλύτερες προσφορές, υπηρεσίες, εξυπηρέτηση, κάλυψη κ.λ.π και να επενδύει η εταιρεία στους τομείς αυτούς παρά για το αν η οθόνη του κινητού θα γράφει TIM GR...

Αφού δεν σε απασχολεί τότε γιατι θέλεις να δίνουν δωρεάν νέες sim. Εκτός από το ότι με τις παλιές βλέπεις ΤΙΜ GR έχεις κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα? Όχι... Άρα?

δε κατάλαβα.. τι άρα? ο Bayern παραπάνω είπε πως η WIND είναι απογοήτευση για το θέμα αυτό κι εγώ απάντησα πως υπάρχει επιμερισμός ευθυνών με την προηγούμενη ΤΙΜ για το θέμα.. δε μοίρασε η WIND τις κλειδωμένες κάρτες..

επίσης που είπα πως είναι πρόβλημα? παραπονέθηκα κάπου πως έχω πρόβλημα με το κινητό μου για το θέμα? το αν το θεωρώ λάθος κίνηση ή όχι είναι άποψη μου.

δε κατάλαβα.. τι άρα? ο Bayern παραπάνω είπε πως η WIND είναι απογοήτευση για το θέμα αυτό κι εγώ απάντησα πως υπάρχει επιμερισμός ευθυνών με την προηγούμενη ΤΙΜ για το θέμα.. δε μοίρασε η WIND τις κλειδωμένες κάρτες..

επίσης που είπα πως είναι πρόβλημα? παραπονέθηκα κάπου πως έχω πρόβλημα με το κινητό μου για το θέμα? το αν το θεωρώ λάθος κίνηση ή όχι είναι άποψη μου.

Ο.k μπορείς αν θέλεις να μου εξηγήσεις γιατι το θεωρείς λάθος κίνηση?:O

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Ο.k μπορείς αν θέλεις να μου εξηγήσεις γιατι το θεωρείς λάθος κίνηση?:O

φυσικά.. (αν και η WIND δε μου ανήκει οπότε τρελός είμαι ότι θέλω λέω..)

προσωπικά ως καταναλωτής που έχω βομβαρδιστεί με άλλη μια μετονομασία της εταιρείας θα χαιρόμουν και θα ένιωθα πως όντως κάποιος ήρθε να αλλάξει τα πράγματα στ' αλήθεια αν έκανε (μαζί με τα άλλα, δεν είναι αυτή η μόνη κίνηση μη τρελαθούμε) και αλλαγή των SIM. Ιδιαίτερα όταν ο νέος ιδιοκτήτης έχει ανταγωνιστή την ΤΙΜ Ιταλίας και το λογικό θα ήταν να μη θέλει να βλέπει πουθενά το παλιό λογότυπο..

επίσης δεν είναι μόνο το τι εμφανίζει το κινητό στην αρχική οθόνη.. ψάξε λίγο παραπάνω να δεις που έχω αναφέρει πως στις κλειδωμένες SIM στα πρώτα δίκτυα roaming αναφέρεται η TIM Ιταλίας (και φυσικά όχι η WIND Ιταλίας).. αυτό πως θα αλλάξει μέσω ΟΤΑ στις κλειδωμένες?