dioskur Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Εγώ έκανα σήμερα μεταφορά από fgo σε wind1 σε κατάστημα wind στα καμίνια και αύριο παραλαμβάνω την κάρτα και μάλιστα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Όταν κάνουμε αναζήτηση δικτύου εμφανίζει TIM GR. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να κάνουν κάτι άλλο από την εταιρία (να γυρνάνε από κεραία σε κεραία ας πούμε), ή φταίει και πάλι η συσκευή; Το δεύτερο δεν νομίζω να ισχύει γιατί ακόμη και σε συσκευές που άλλαξαν, στην αναζήτηση γράφει TIM GR. Η WIND ενημερωνει τις συσκευες (ή τουλαχιστον αυτο προσπαθει να κανει) για να αλλαξουν αυτο που εμφανιζουν σε κατασταση αναμονης σαν ονομα δικτυου , αγνοωντας αυτο που εχει η καθε συσκευη σαν ονομα στην "¨βαση δεδομενων" της . Και αυτη η λειτουργια ειναι που παρ'οτι τυποποιημενη δεν την εχουν ενσωματωσει σωστα ή καθολου ολοι οι κατασκευαστες . Οταν κανεις αναζητηση δικτυων με μια συσκευη , η συσκευη ανατρεχει στην λιστα που αυτη εχει με τις ονομασιες δικτυων και αντιστοιχιζει την ονομασια που ξερει στον κωδικο δικτυου που βρισκει στην αναζητηση . Αυτο δεν μπορει να ενημερωθει απο την WIND γιατι ειναι μια λειτουργια της συσκευης που λειτουργει αποκλειστικα και μονο οπως την εχει σχεδιασει να λειτουργει ο κατασκυαστης της . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Η WIND ενημερωνει τις συσκευες (ή τουλαχιστον αυτο προσπαθει να κανει) για να αλλαξουν αυτο που εμφανιζουν σε κατασταση αναμονης σαν ονομα δικτυου , αγνοωντας αυτο που εχει η καθε συσκευη σαν ονομα στην "¨βαση δεδομενων" της . Και αυτη η λειτουργια ειναι που παρ'οτι τυποποιημενη δεν την εχουν ενσωματωσει σωστα ή καθολου ολοι οι κατασκευαστες . Οταν κανεις αναζητηση δικτυων με μια συσκευη , η συσκευη ανατρεχει στην λιστα που αυτη εχει με τις ονομασιες δικτυων και αντιστοιχιζει την ονομασια που ξερει στον κωδικο δικτυου που βρισκει στην αναζητηση . Αυτο δεν μπορει να ενημερωθει απο την WIND γιατι ειναι μια λειτουργια της συσκευης που λειτουργει αποκλειστικα και μονο οπως την εχει σχεδιασει να λειτουργει ο κατασκυαστης της . Αυτό μπορεί να αλλάξει με αναβάθμιση λογισμικού; Αν δηλαδή ο κατασκευαστής συμπεριλάβει κάτι τέτοιο στην αναβάθμιση, μπορεί να υπάρξει αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αυτό μπορεί να αλλάξει με αναβάθμιση λογισμικού; Αν δηλαδή ο κατασκευαστής συμπεριλάβει κάτι τέτοιο στην αναβάθμιση, μπορεί να υπάρξει αλλαγή; Ναι..μόνο με αναβάθμιση της συσκευής..και αν το περιλάβει ο κατασκευαστής φυσικά στην αναβάθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Επειδή το θέμα με αφορά άμεσα (μια και θέλω να αλλάξω sim),όποιος γνωρίζει καταστήματα ΤΙΜ που να διαθέτουν sim WIND, να το γράψει εδώ, για να ξέρουμε πού να πάμε. Εμένα μ' ενδιαφέρουν καταστήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά πιστεύω και άλλοι θα βρίσκονται στην ίδια αναζήτηση μ' εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Επειδή το θέμα με αφορά άμεσα (μια και θέλω να αλλάξω sim),όποιος γνωρίζει καταστήματα ΤΙΜ που να διαθέτουν sim WIND, να το γράψει εδώ, για να ξέρουμε πού να πάμε. Εμένα μ' ενδιαφέρουν καταστήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά πιστεύω και άλλοι θα βρίσκονται στην ίδια αναζήτηση μ' εμένα... Για το προσεχές διάστημα δεν πρόκειται να βρεις κανένα τέτοιο κατάστημα. Μέχρι και στα ανανεωμένα πακέτα καρτοκινητής που θα βλέπεις το λογότυπο της WIND, μέσα θα έχει κάρτα TIM. Εκτός πια κι αν τις δώσει όλες τζάμπα με κάθε περιοδικό της αγοράς (βλ. FREE) και ξεμείνει από κάρτες (και νούμερα) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Για το προσεχές διάστημα δεν πρόκειται να βρεις κανένα τέτοιο κατάστημα. Μέχρι και στα ανανεωμένα πακέτα καρτοκινητής που θα βλέπεις το λογότυπο της WIND, μέσα θα έχει κάρτα TIM. Εκτός πια κι αν τις δώσει όλες τζάμπα με κάθε περιοδικό της αγοράς (βλ. FREE) και ξεμείνει από κάρτες (και νούμερα) :lol: Πώς είσαι τόσο σίγουρος, τη στιγμή που ο φίλος dioskur λίγο πιο πάνω λέει: Εγώ έκανα σήμερα μεταφορά από fgo σε wind1 σε κατάστημα wind στα καμίνια και αύριο παραλαμβάνω την κάρτα και μάλιστα wind. Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Πάντως για όποιον δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να αλλάξει αριθμό, μπορεί να πάρει (όταν και όπου) βρει ένα πακέτο wind f2go με 5 ευρώ και απλά να μεταφέρει απο την παλιά ΤΙΜ sim το υπόλοιπό του αν είναι αρκετό (και δεν είναι πχ 10 λεπτά :p ). Εγώ το σκέφτομαι πάντως... Γιατί στην τελική και usim θα έχεις και wind σε αναμονή και αναζήτηση δικτύου. Απλά θα ήθελα αν γίνεται, κάποιος υπεύθυνα (μπιλάκος?) να μας πει, αν στα πακέτα wind έχει όντως wind sim μέσα, μην βρεθώ προ εκπλήξεως...:X :cry: Στη λάρισα πάντως λογικά ένα εφημεριδοπωλείο που είναι στην καραθάνου (δεν υπάρχει άλλο τόσο μεγάλο) σε περίπτωση που ήρθαν λάρισα τέτοια πακέτα ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχει για όσους ενδιαφέρεστε απο την περιοχή μου, διότι και τότε με το frog δεν έβρισκες πουθενά και εγώ πήρα και πακέτο και καρτούλες 3 και 7 ευρώ ;) Αρκεί να είμαστε 100% σίγουροι οτι η sim είναι σε ΟΛΑ τα νέα πακέτα wind και όχι tim. :worry: Υ.Γ. Ασχετότατο, αλλά όταν γράφω με greeklish, είναι επειδή γράφω απο wind plus :P :P :P :P Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Πάντως για όποιον δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να αλλάξει αριθμό, μπορεί να πάρει (όταν και όπου) βρει ένα πακέτο wind f2go με 5 ευρώ και απλά να μεταφέρει απο την παλιά ΤΙΜ sim το υπόλοιπό του αν είναι αρκετό (και δεν είναι πχ 10 λεπτά :p ). Εγώ το σκέφτομαι πάντως... Γιατί στην τελική και usim θα έχεις και wind σε αναμονή και αναζήτηση δικτύου. Ωραία... κι αν έχει συμβόλαιο; Κι αν δεν θέλει ν' αλλάξει αριθμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Μα νομίζω οτι απαντώ έμεσα και στα 2. Είπα σε όποιον δεν έχει ιδίαίτερο πρόβλημα να αλλάξει αριθμό (πχ όσοι σαν εμένα το τηλ το έχουν οικογένεια και 10 φίλοι που βλέπεις κάθε μέρα σχεδόν) και εννοείται στα συμβόλαια δε θα πάρεις wind f2g :cool: Αλλά και πάλι είναι μια καλή ευκαιρία να το γυρίσετε σε καρτοκινητό και να γλυτώσετε απο τους υπέρογκους λογαριασμούς :lol: :lol: :O Εξάλου και στα καρτοκινητά με τα non-stop (όλα) και την επιλογή για φθηνά μηνύματα (όλα) είσαι αρκετά καλυμένος....... όλα αυτά βέβαια μεταξύ σοβαρού και αστείου (για αλλαγή απο συμβόλαιο σε καρτοκινητό) :O Επιτέλους, κόψτε τις συνδέσεις σας και αφήστε τον άνεμο να σας φυσήξει μακρυά :blink: :heat: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Πώς είσαι τόσο σίγουρος, τη στιγμή που ο φίλος dioskur λίγο πιο πάνω λέει: Εγώ έκανα σήμερα μεταφορά από fgo σε wind1 σε κατάστημα wind στα καμίνια και αύριο παραλαμβάνω την κάρτα και μάλιστα wind. Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως... Η σιγουριά μου πηγάζει από την προηγούμενη μετονομασία. Εκτός πια κι αν οργανώθηκαν τόσο πολύ... Τι να πω! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Αύριο το πρωί που θα πάρω στα χέρια μου την κάρτα με το λογότυπο wind θα το μεταφέρω αμέσως στο φόρουμ. Πάντως η κοπέλα στο κατάστημα ήταν σίγουρη και μου είπε ότι έχουν κάρτες wind και μάλιστα από την πρώτη μέρα είπε ότι είχαν. Από ότι κατάλαβα ήταν στα χέρια των καταστημάτων να προμηθευθούν κάρτες wind, άρα τα περισσότερα καταστήματα μάλλον αμέλησαν να το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Από ότι κατάλαβα ήταν στα χέρια των καταστημάτων να προμηθευθούν κάρτες wind, άρα τα περισσότερα καταστήματα μάλλον αμέλησαν να το κάνουν. Αυτό δεν ισχύει, τα καταστήματα έχουν ότι τους στείλουν από τις αποθήκες της Wind.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Στο Treo 680 που έχω εγώ και στο NOKIA 5200 που έχει η γυναίκα μου το λογότυπο άλλαξε σε WIND GR χωρίς κανένα πρόβλημα. Στης κόρης μου το Motorola V3 όμως επιμένει το λογότυπο TIM GR, όποια κάρτα sim κι αν βάλω. Με την κάρτα sim της κόρης μου στο δικό μου τηλέφωνο ή στης γυναίκας μου, το λογότυπο γίνεται WIND GR κανονικά! :blink: Α! Και στις τρεις συσκευές η αυτόματη ενημέρωση ώρας είναι απενεργοποιημένη. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Στο Treo 680 που έχω εγώ και στο NOKIA 5200 που έχει η γυναίκα μου το λογότυπο άλλαξε σε WIND GR χωρίς κανένα πρόβλημα. Στης κόρης μου το Motorola V3 όμως επιμένει το λογότυπο TIM GR, όποια κάρτα sim κι αν βάλω. Με την κάρτα sim της κόρης μου στο δικό μου τηλέφωνο ή στης γυναίκας μου, το λογότυπο γίνεται WIND GR κανονικά! :blink: Α! Και στις τρεις συσκευές η αυτόματη ενημέρωση ώρας είναι απενεργοποιημένη. Τα Motorola V3/V3i (μπορεί και όλα) αλλά τουλάχιστον γι'αυτά είμαι σίγουρος, δεν υποστηρίζουν ΟΤΑ δηλαδή αυτή την αλλαγή ονόματος απο το δίκτυο. Μόνο με αλλαγή sim γίνεται αυτό. Καλημεράαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Αύριο το πρωί που θα πάρω στα χέρια μου την κάρτα με το λογότυπο wind θα το μεταφέρω αμέσως στο φόρουμ. Πάντως η κοπέλα στο κατάστημα ήταν σίγουρη και μου είπε ότι έχουν κάρτες wind και μάλιστα από την πρώτη μέρα είπε ότι είχαν. Από ότι κατάλαβα ήταν στα χέρια των καταστημάτων να προμηθευθούν κάρτες wind, άρα τα περισσότερα καταστήματα μάλλον αμέλησαν να το κάνουν. Την πήρες; Αν την πάρεις δώσε και φωτό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bradley Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εγώ είχα το Q1, μου έστειλαν κάρτα από την TIM πριν λίγο καιρό γιατί έγινε η μεταφορά των συνδρομητών και τώρα ακόμη ΤΙΜ GR δείχνει. Όπως βλέπετε έχω LG κινητό. Any ideas?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Έχω νοκια 3250 και με ενεργοποιημένη αυτόματη ώρα , αλλά ακόμη ΤΙΜ γράφει . Την σιμ την πήρα πέρυσι το καλοκαίρι οπότε είναι σχετικά καινούρια και δεν νομίζω να φταίει αυτή . Μάλλον η συσκευή φταίει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Λοιπόν κάρτα πήρα αλλά γράφει τιμ. Είδα το φακελάκι που έγραφε τιμ της λέω καλά δεν μου είπες ότι έχεις κάρτες wind και μου λέει wind είναι μέσα. Ανοίγω τον φάκελο και η κάρτα έγραφε τιμ. Την βάζω στο κινητό και μου βγάζει ένα ωραίο τιμ. Την πήρα και έφυγα γιατί νομίζω ότι κάθε περαιτέρω συζήτηση δεν θα είχε νόημα. Μάλλον ο αιγύπτιος πρέπει να ξεσκαρτάρει τους υπαλλήλους του. Α και το αδιανόητο. Μέσα στο κατάστημα δεν έχει σήμα τιμ. Αν έχεις μέσα στην τσέπη σου το κινητό παίρνεις ειδοποίηση ότι σε κάλεσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_930 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Ένας φίλος μου που έχει ένα αρχαίο SE και μια αρχαία κάρτα Telestet F2G άλλαξε και σε μένα που έχω κάρτα TIM F2G που πήρα πριν 3 χρόνια και το κινητό (SE K510i) πέρσι δεν λέει να αλλάξει με τίποτα. Μάλλον όπως είπε και κάποιος άλλος μέσα στο FORUM οι SIM αλλάξουν με την σειρά από την πιο παλιά στην πιο καινούρια. Άσχετο: Ρε παιδιά το uSIM τί ακριβώς διαφορά έχει απ την SIM; Βλέπετε είμαι νέος στο FORUM και το ακούω πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Ένας φίλος μου που έχει ένα αρχαίο SE και μια αρχαία κάρτα Telestet F2G άλλαξε και σε μένα που έχω κάρτα TIM F2G που πήρα πριν 3 χρόνια και το κινητό (SE K510i) πέρσι δεν λέει να αλλάξει με τίποτα. Μάλλον όπως είπε και κάποιος άλλος μέσα στο FORUM οι SIM αλλάξουν με την σειρά από την πιο παλιά στην πιο καινούρια. Άσχετο: Ρε παιδιά το uSIM τί ακριβώς διαφορά έχει απ την SIM; Βλέπετε είμαι νέος στο FORUM και το ακούω πρώτη φορά. Δεν έχεις δει σωστά φίλε. Είναι θέμα SIM και δεν νομίζω ότι φτιάχνεται... Τις έχουν ρυθμίσει-πειράξει να δείχνουν ΠΑΝΤΑ λογότυπο ΤΙΜ στις καινούριες κάρτες.(για να μη φαίνεται TELESTET σε παλιά κινητά) Οι αρχαίες δεν είναι πειραγμένες και,ως εκ τούτου, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_930 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν έχεις δει σωστά φίλε. Είναι θέμα SIM και δεν νομίζω ότι φτιάχνεται... Τις έχουν ρυθμίσει-πειράξει να δείχνουν ΠΑΝΤΑ λογότυπο ΤΙΜ στις καινούριες κάρτες.(για να μη φαίνεται TELESTET σε παλιά κινητά) Οι αρχαίες δεν είναι πειραγμένες και,ως εκ τούτου, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.:!: Επομένως αλλάζει μόνο με αλλαγή SIM. Να πάρει! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σε κινητά φίλων μου, το λογότυπο έχει αλλάξει και νομίζω έχουν sim της τελευταίας διετίας. Λογικά, σε τόσα εκατομμύρια αριθμούς δεν είναι δυνατό να αλλάξει το λογότυπο εν μια νυκτί. Ας κάνουμε λίγη υπομονή, τη στιγμή μάλιστα που δεν μπορούμε να βρούμε sim WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν έχεις δει σωστά φίλε. Είναι θέμα SIM και δεν νομίζω ότι φτιάχνεται... Τις έχουν ρυθμίσει-πειράξει να δείχνουν ΠΑΝΤΑ λογότυπο ΤΙΜ στις καινούριες κάρτες.(για να μη φαίνεται TELESTET σε παλιά κινητά) Οι αρχαίες δεν είναι πειραγμένες και,ως εκ τούτου, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.:!:Eγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι μπορεί να είναι και θέμα συσκευής. Ίδιες ακριβώς sim, αγορασμένες το ίδιο χρονικό διάστημα (αρχές του έτους) σε τηλέφωνο συναδέλφου (ΝΟΚΙΑ-δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, πάντως ένα φθηνό-διετίας) γράφει από την πρώτη ημέρα WIND GR. Βγάζοντας τη sim του και βάζοντάς τη στο δικό μου Κ800ί ''σταθερά'' ΤΙΜ GR. Βάζοντας τώρα τη δική μου sim στο ΝΟΚΙΑ, κανονικότατα WIND GR και ξαναβάζοντάς τη στη θέση της (δηλαδή στο Κ800ί) επανέρχεται, για να μην ξεχνάει την καταγωγή της, στο ΤΙΜ GR. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα. Πιστεύω ότι έγινε ότι ήταν να γίνει, δεν νομίζω να αλλάξει σε όλα τα τ/φ το logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Eγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι μπορεί να είναι και θέμα συσκευής. Ίδιες ακριβώς sim, αγορασμένες το ίδιο χρονικό διάστημα (αρχές του έτους) σε τηλέφωνο συναδέλφου (ΝΟΚΙΑ-δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, πάντως ένα φθηνό-διετίας) γράφει από την πρώτη ημέρα WIND GR. Βγάζοντας τη sim του και βάζοντάς τη στο δικό μου Κ800ί ''σταθερά'' ΤΙΜ GR. Βάζοντας τώρα τη δική μου sim στο ΝΟΚΙΑ, κανονικότατα WIND GR και ξαναβάζοντάς τη στη θέση της (δηλαδή στο Κ800ί) επανέρχεται, για να μην ξεχνάει την καταγωγή της, στο ΤΙΜ GR. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα. Έτσι όπως τα λές είναι...έτσι ακριβώς...και σε μένα αυτό συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts