Johny-B Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 και εγω κυριακη θα παω Χαλκιδική , για να ''γλιτώσω την κίνηση του Σαββατου:lol: αντε και για καφε στην σκιωνη η αθυτο!! Έτσι, έτσι!:p Αλλά όντως, τo after ας το κανονίσουμε από κοντά...:rolleyes: Οι καφετέρειες στην παραλία απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής είναι μια πολύ καλή περίπτωση (και συμπτωματικά δίπλα σχεδόν στο σπίτι μου:p ) Αλλά και η Ικτίνου ή οποιοδήποτε άλλο μέρος δεν με χαλάει.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 επειδη αν αρχιζουμε να προτεινουμε μερη δεν θα μας φτασει το καλοκαιρι....εκλεισα στην Ικτινου να ξερετε. εστω και για τελευταια φορα ας παμε εκει.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 επειδη αν αρχιζουμε να προτεινουμε μερη δεν θα μας φτασει το καλοκαιρι....εκλεισα στην Ικτινου να ξερετε. εστω και για τελευταια φορα ας παμε εκει.. Ας πάρεις τη μίζα σου λοιπόν για τελευταία φορά... :ρ http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thessalonikia Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 ok παιδες τα λεμε το Σαββατο απο κοντα. καλημερα σε ολους lots of kisses from Salonica :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Billako σε χρίζω απουσιολόγο του meeting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 να περνα και κατι καλα θα'ταν!:p johner δεν βγαζεις κανενα στατιστικο? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Με ειδικούς αλγορίθμους που χρησιμοποιώ στα στατιστικά των Meetings υπολόγισα οτι από τα 28 ατομα που είναι μέσα για τις 30 δεν θα έρθουν ούτε οι μισοί! xxD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 εγω υπολογισα 10 + 2 ατομα εκπληξη :) για να δουμε θα κανουν το μπαμ???!!! :happy: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Γιατί δεν κάνετε 1 ποστ με τα σίγουρα κλπ άτομα όπως αυτό του Μάκη στο θρεντ του μίτινγκ στον Βόλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παρών κι εγώ! Προτείνω για το meeting το Mediterranean Cosmos, στην εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, αλλά: 1) Θα έχει μεγάλη κίνηση προς Χαλκιδική εκείνη τη μέρα και ώρα και 2) Δεν βολεύει τους συμμετέχοντες από Δυτική Θεσσαλονίκη Επίσης χρειάζεται αυτοκίνητο (αν και υπάρχει αστική συγκοινωνία απ' όσο ξέρω). Τελος πάντων, μια πρόταση είναι! Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παρών κι εγώ! Προτείνω για το meeting το Mediterranean Cosmos, στην εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, αλλά: 1) Θα έχει μεγάλη κίνηση προς Χαλκιδική εκείνη τη μέρα και ώρα και 2) Δεν βολεύει τους συμμετέχοντες από Δυτική Θεσσαλονίκη Επίσης χρειάζεται αυτοκίνητο (αν και υπάρχει αστική συγκοινωνία απ' όσο ξέρω). Τελος πάντων, μια πρόταση είναι! Xθες έτυχε να περάσω και είχε πολύ κίνηση στο cosmos. Βασικά είναι μια όαση δροσιάς (:p) και πηγαίνουν πολλοί το βράδυ. Πάντως αν πηγαίναμε εκεί κάπου θα βρίσκαμε, τόσες καφετέριες και γενικά θα ήταν πολύ καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Για Mediterranean Cosmos είμαι μέσα, αν και μένω πολύ δυτικά. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 αφου ρε παιδια το κεντρο ειναι η πιο καλη λυση...που να παμε εκει??? και να βρεθουμε στο κοσμος...δεν θα παρουμε και καποιους μαζι μας?? θα παρουμε. οποτε το ιδιο πραμα ειναι και ακομα πιο δυσκολο γιατι ενα νεο μελος δεν θα μας εμπιστευτει.;) Επισημα Πλεον: 30/6/2007 διοργανωνουμε Myphone Meeting στην Θεσσαλονικη στις 20:30 στο κεντρο,εξω απο την εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Θα πιουμε καφεδακι-ποτακι στο Cafe Bar <<IKTINOY>> στο πεζοδρομο της Ικτινου. Σε περιπτωση που θελετε να διευκρινισετε κατι το 693myphone (6936974663) θα ειναι στην διαθεση σας (δευτ-παρ 9-5):lol: (πλακα κανω) 24h:p και παραπονα αν εχετε αυτο το νουμερο τα ακουει ολα:lol: υπο κατοχη του Petros the Great ή πολυ απλα με ενα Pm σε μενα:) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/oloiekeii.JPG Αν εχετε την δυνατοτητα να κλεισετε καπου πιο ωραια ή διαφορετικο μερος πειτε το,αρκει να ειναι η κρατηση για μας.:) Προς Moderator: θα ηθελα επισημανση του θεματος απο αυριο ως και την ημερα που θα ανεβουν οι φωτογραφιες.:) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Προς Moderator: θα ηθελα επισημανση του θεματος απο αυριο ως και την ημερα που θα ανεβουν οι φωτογραφιες.:) Δεν θέλουμε, το απαιτούμε. Billako δέίξε την πυγμή σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Δεν θέλουμε, το απαιτούμε. Billako δέίξε την πυγμή σου. σ'αυτο το φορουμ...δεν χρειαζεται να απαιτεις! απλα το ζητας και ετσι απλα γινεται! :wink: δια μαγειας ποιοι θα ρθουν: petros the great johner makis_thess gogo_thess Johny-b Maria-b alexel p_k salonicafan_TASO fotisbasm elgia +1 (απογραφη σου καναμε?) Nrg hostolis thessalonikia oresti$ ? htrul18 ? epaminos gina2685 blondie_ asymenta καλα ειμαστε ε? και αλλοι πολλοι οπως και ολες οι προωθητριες της Wind :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 και παραπονα αν εχετε αυτο το νουμερο τα ακουει ολα:lol: υπο κατοχη του Petros the Great :lol: Καλά του κάνεις! Έχω κάτι στενοχώριες τώρα τελευταία με την εξεταστική.Να πάρω να πω τον πόνο μου;:lol: Πέτρο σκέψου το πάντως.Και η Τένια Μακρή κάπως έτσι ξεκίνησε και να που έφτασε τώρα!:lol: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 σ'αυτο το φορουμ...δεν χρειαζεται να απαιτεις! απλα το ζητας και ετσι απλα γινεται! :wink: δια μαγειας ποιοι θα ρθουν: ... Johnny-b .... καλα ειμαστε ε? και αλλοι πολλοι οπως και ολες οι προωθητριες της Wind :p Ποιος είναι αυτός;:X Σκότωσες, το nick μου!:shock: Άθλιε!:cry: Θα σε στείλω για banιο!:ban: :chair: Διόρθωσέ το τώρα!:p :lol: :ρ Edit: Elgia + 1 (όχι 1+1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 ενταξει το διορθωσα! johner! ειδες τι εγινε εδω?? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 :lol: Καλά του κάνεις! Έχω κάτι στενοχώριες τώρα τελευταία με την εξεταστική.Να πάρω να πω τον πόνο μου;:lol: Πέτρο σκέψου το πάντως.Και η Τένια Μακρή κάπως έτσι ξεκίνησε και να που έφτασε τώρα!:lol: :tease: Μπορώ να ακούσω τα πάντα εκτός από γκρίνιες και παράπονα σχετικά με την Wind :lol: Για οτιδήποτε άλλο (πληροφορίες για το meeting, ψυχολογική υποστήριξη, εύρεση εργασίας, εύρεση ερωτικού συντρόφου, επεξήγηση ονείρων, τράπουλα της Κατίνας, φλυτζάνι κλπ) εγώ και οι έμπειροι συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεσή σας. Αλλά αν ακούσω κανέναν να με ρωτήσει για την προσφορά στα flexy ή γιατί δεν έχει σήμα στο σπίτι του με τη wind, θα του το κλείσω στα μούτρα!!! :lol: :lol: :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 3 και σημερα! Αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε!!!!! Αυτό θα πει λαχτάρα για Myphone Meeting!:D :p Ούτε το χαρτί της απόλυσης από τον στρατό να περίμενες!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 τι λετε ρε ψαραδες? τι ροζαλιες και αηδιες :p αντε πλησιαζουν οι μερες!!! :happy::lol: περιμενω και μια απαντηση απο καπου.....αλλα πουυυυυυυυ μετα θα αρχιζω να κραζω!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Άκυρο, πάω θάλασσα. Καλή διασκέδαση. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Αιντααααα αυριο Αμπαλα εοοοο!!!!!!!! Έτσι, έτσι!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 δηλαδη: ΣΗΜΕΡΑ 30/6/2007 διοργανώνουμε Myphone Meeting στην Θεσσαλονίκη στις 20:30 στο κέντρο,έξω απο την εκκλησιά της Αγ.Σοφίας. Θα πιούμε αρχικά καφεδάκι-ποτάκι στο Cafe Bar <<IKTINOY>> στο πεζοδρόμο της Ικτίνου. Και σε περίπτωση που θέλετε να διευκρινίσετε κάτι το 693myphone (6936974663) Δεν θα πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες τύπου (θα πάω για μπάνιο) γιατί το καλοκαίρι είναι μεγάλο !!!!:D :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ακριβώς!!! :lol: Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts