Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά πως δουλεψε το garmin γιατι αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα?

Αυτό που έκανα εγώ μετά απο διάφορες δοκιμές ήταν το εξής:

Αφού ακολούθησα την διαδικασία με τις οδηγίες του φίλου bbbb δημιούργησα και μία συντόμευση του αρχείου Que.exe στην επιφάνεια εργασίας.Στην αρχή ξεκινούσα το Garmin από την συντόμευση αυτή, αλλά μετά παρατήρησα ότι το Garmin ξεκινά κανονικά και απο το εικονίδιο του μέσα στο Menu ακόμη και αν κάνω Reset την συσκευή.

Δέν γνωρίζω αν αυτό που έκανα είναι και το πιο σωστό , πάντος σε μένα δουλεύει μια χαρά.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Καλησπερα σε ολους.Σε ενα 380 VECTOR που εχω απο παλια περασα το γνωστο μενου και καποια προγραμματα.Εβγαλα και στην επιφανεια το εικονιδιο του ΤomTom.

Ηθελα να ρωτισω ειδικα και τον φιλο bbbb τι αλλο χρειαζεται γιατι οταν το κλικαρω μου βγαζει τελλαρο ΄΄Mortscript και λεει TomTom is not installed sdmmc\TomTom.....

Δεν μου βγαζει δηλαδη storage card και καποιο path....

Καλησπέρα.Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω το ΤΤ στο 380

Πήγαινε στο Menu\scripts και στο tomtomlauncher.mscr

errorLevel("off")

#Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename

appPath = "\sdmmc\TomTom"

appEXE = "TomTom navigator.exe"

If(DirExists(appPath))

XCopy("\sdmmc\MioAutoRun\Programs\TomTom\GX*.*", appPath, true)

Rotate(270)

Run("\sdmmc\MioAutoRun\Programs\rotate.exe")

Run("\sdmmc\MioAutoRun\Programs\ShowTaskbar.exe")

CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE)

Run("\sdmmc\MioAutoRun\Programs\ShowTaskbar.exe")

Delete("\sdmmc\TomTom\GX*.*")

Else

Message("TomTom is not installed into \sdmmc\TomTom")

EndIf

Aλλαξε το sdmmc με storage card

Ευχαριστω για αλλη μια φορα φιλε bbbb.Πιστευω πως θα το καταφερω.

Καλημερα φιλε bbbb.Το φορτωσα το TomTom με ενεργοποιημενο και τον χαρτη.

Μου γυρισε ομως την οθονη παραλληλα!!!Προφανως εχει σχεση το οτι ειναι περασμενο στα 2100 max και miospirit505 που εχω με αναλυση 480χ272.

Μου πεταει συνεχεια και "poor gps reception" με com 3 και διαφορες αλλαγες στο

baudrate......

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

• 4 weeks later...
Καλησπέρα !

Είμαι και εγώ κάτοχος ενος Vector 380. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους bbbb και Xroupista για τις αναλυτικές οδηγίες με τις οποίες μετατρέψαμε τα μηχανάκια μας σε πολυεργαλεία !

Θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής πρόβλημα.Εχω φορτώσει στο Vector το Garmin Mobile XT και το τρέχω κανονικά, αλλα πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά να βρίσκω το αρχείο που το ξεκινάει. Εχω δοκιμάσει να αλλάξω την διαδρομή (σύμφωνα με τις οδηγίες σας ) μέσα απο το φάκελο scripts και να το κάνω να ξεκινάει απο το εικονίδιο του Igo8 αλλά δεν βρίσκω κανένα αρχείο στο φάκελο Garmin με κατάληξη .exe . Τα αρχεία που ξεκινάω εγω το Garmin (ψάχνοντας στο φάκελο και κάνοντας διπλό κλίκ πάνω στο αρχείο) είναι το Que (Que Application) και το αρχείο Garmin (MortRunner). Δοκίμασα να αλλάξω την διαδρομή χρησιμοποιόντας είτε το Que , είτε το Garmin αλλά δεν ξεκινά το Πρόγραμμα. Μήπως υπάρχει κάτι αλλο που θα μπορούσα να κάνω??

Ευχαριστώ.

μπορει κανεις παρακαλω να μου πει σε ποια σελιδα ειναι αυτες οι αναλυτικες οδηγιες?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

μπορει κανεις παρακαλω να μου πει σε ποια σελιδα ειναι αυτες οι αναλυτικες οδηγιες?

εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2532690&highlight=newmenu2#post2532690

και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2579916&highlight=newmenu2#post2579916

και εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8903

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

για σας και παλι!! δυστιχως μου εσπασε η οθονη !!!!!!τωρα αξιζει να το φτιαξω_;ή να να παρω αλλο_; αν εχετε να προτεινετε καποια λυση!! Η΄ καποιο αλλο μηχανακι τετοιο σε λογικη τιμη!!!ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβοληκα!!!

• Administrators
Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με την επισκευή. Δες σε αυτό το section, υπάρχουν προτάσεις για πολλές συσκευές.

Modpic.gif

Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς με την επισκευή. Δες σε αυτό το section, υπάρχουν προτάσεις για πολλές συσκευές.
καποιο που προτεινετε εσεις; δεν πολυ γνωριζω απο αυτα μονο μ το 380 εχω ασχοληθει!!

Προσωπικά συνιστώ συσκευές με 128 RAM όπως το mio spirit 505.

τελικα αυτο πηρα!!!ξερεις αμα υπαρχει νεος χαρτης; και απο που θα τον βρω;εκτος απο το site του επειδη μπερδεφτηκα εκει!!:lol::lol::lol: και τι τροποποιησεις δεχετε;

το γραφω ξεχωριστα!! επειδη ειναι αλλο θεμα!! το Destinator9 εχει βγει οποιος απο τους ειδικους που ασχολουνται κ αυτα ας μου στειλουν π,μ να τους το στειλω!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• Administrators
τελικα αυτο πηρα!!!ξερεις αμα υπαρχει νεος χαρτης; και απο που θα τον βρω;εκτος απο το site του επειδη μπερδεφτηκα εκει!! και τι τροποποιησεις δεχετε;

Έκανες καλή επιλογή. Δεν ξέρω εάν έχεις του τελευταίους, οι οποίοι πάντως είναι οι Ελλάδα 2009.09 GiniusMap.

το γραφω ξεχωριστα!! επειδη ειναι αλλο θεμα!! το Destinator9 εχει βγει οποιος απο τους ειδικους που ασχολουνται κ αυτα ας μου στειλουν π,μ να τους το στειλω!!

Αυτό δεν το γράφεις ξεχωριστά. Το γράφεις στο σχετικό thread του Destinator9 στο οποίο έχεις απευθυνθεί ήδη.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Έκανες καλή επιλογή. Δεν ξέρω εάν έχεις του τελευταίους, οι οποίοι πάντως είναι οι Ελλάδα 2009.09 GiniusMap.

Αυτό δεν το γράφεις ξεχωριστά. Το γράφεις στο σχετικό thread του Destinator9 στο οποίο έχεις απευθυνθεί ήδη.

οκ !! εχω v90642 αν δεν ειναι οι τελευταίοι που τους βρεισκω;γιατι με την ενεργοποιηση μεσω μιο μορε 2 μπερδευτικα!!!και αμα γνωριζετε τι αλλαγες περνει αμα εχετε δοκιμασει τπτ!! ή προς το παρον προς βορεια ποιο εχει καλυτερους χαρτες;

(π.χ Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν κοντα:))

Δε θέλω να φανώ περίεργος, αλλά αυτό το νήμα είναι για το 380.

εχεις δικιο!! απλα ειχα το 380 κ μου εσπασε ετσι ηθελα να βαση αυτων που ξερω να δω τι γινεται!! αμα μπορει καποις ας τα διαγραψει!!!

οκ !! εχω v90642 αν δεν ειναι οι τελευταίοι που τους βρεισκω;γιατι με την ενεργοποιηση μεσω μιο μορε 2 μπερδευτικα!!!και αμα γνωριζετε τι αλλαγες περνει αμα εχετε δοκιμασει τπτ!! ή προς το παρον προς βορεια ποιο εχει καλυτερους χαρτες;

(π.χ Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν κοντα:))

Δες εδώ http://www.navimania.gr/showpost.php?p=227755&postcount=103

• Administrators
Δε θέλω να φανώ περίεργος, αλλά αυτό το νήμα είναι για το 380.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κλείνει εδώ το off-topic.

Modpic.gif

• 3 months later...
Καλημερα σας..εχω ενα vector 380 και προσφατα αγορασα μια καρτα 2gb για να βαλω κανενα παιδικο για να βλεπουν τα παιδια....Αν και την βλεπει την ταινια δεν την παιζει.η ταινια ειναι σε μορφη AVIτο οποιο το υποστηριζει....εχω κοιταξει στ threat ειδα οτι την ιδιο προβλημα ειχε και αλλος το ελυσε αλλα δεν βρηκα πουθενα την λυση...Ειμαι και λιγο ασχετη..Παρακαλω βοηθηστε με ειναι δυσκολο με 2 παιδια ζωηρα στο αμαξιιιιιιιιιιιιι

Το έχεις ξεκλειδωμένο;Αν ναι δοκίμασε τον tcmp player.http://rapidshare.com/files/387367384/tcmp.rar

Παίζει σχεδόν όλα τα φορμάτ.

• 4 weeks later...

Η dis έχει πλέον σταματήσει την ανανέωση χαρτών του papago.Αρχικά το διάβασα εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23166 και πριν λίγο που τηλεφώνησα μου το επιβεβαίωσαν.

Αυτό που προσφέρουν στους κατόχους συσκευών με papago r12 είναι αναβάθμιση στο igo8 με κόστος 29 ευρώ.

• 5 months later...

Καλησπερα

Επεσε ενα 380 στα χερια μου που αναβει αλλα βγαζει μονο την μανταμιτσα με τα κυαλια καμια ιδεα.Με το power on και πατημενο το πληκρο ενεργοποιησεις με βαζει σε κατασταση firmware upload .Υπαρχει τροπος να το επαναφερω?

• 3 months later...
Καλησπερα

Επεσε ενα 380 στα χερια μου που αναβει αλλα βγαζει μονο την μανταμιτσα με τα κυαλια καμια ιδεα.Με το power on και πατημενο το πληκρο ενεργοποιησεις με βαζει σε κατασταση firmware upload .Υπαρχει τροπος να το επαναφερω?

Και σε μένα το ιδιο ξαφνικά.Κάθε βοήθεια ευσπρόδεκτη από τους ειδικούς.Ευχαριστώ πολυ.