thamax Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μολις εβαλα το destinator 7 και εγω στο vector 290,Ευχαριστω τα παιδεια για την βοηθεια,Βεβαια το papago δεν παιζει μεσω newmenu. Υπαρχει περιπτωση το menu να ειναι παρομοιο με αυτο που εκανε ο bbbb για το 590? ευχαριστω!! Φιλικα,Βαγγελης σε μενα συμβαινει το αναποδο παιζει απο το newmenou το papago kai de paizei to dest εβαλα και το 6 και το 7 μπορει καποιος φιλος να πει πως θα βαλουμε το dest sti sdmmc εγω εχω ενα dest με τα εξης αρχεια 1.slideplayer 2.Destinator 3.setupdll.dll 4.did.txt εβαλα το destinator στη καρτα και μετα αλλακσα το destinator se destinator.exe alla tipota ποια destinator παιζουν στο 290? το destinator 6 exei τα εξης 1. Χ-ROAD 2.MobileNavigator πως θα τα βαλουμε στη καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jungle1986 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 θα πρεπει να βγαλεις τα αρχεια του φακελου destinator στον κεντρικο φακελο του destinator για να μπορει να παιξει η να αλλαξεις το path της συντομευσης και να βαλεις /destinator/destinator/destinator.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visitor Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, το αναβαθμισμένο Papago που δίνει η DIS για 380-390 είναι πολύ καλό σε ότι αφορά την Αθήνα. Καλό περιβάλλον, ειδοποιήσεις, χάρτες κλπ. Εγώ ειλικρινά εντυπωσιάστηκα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 θα πρεπει να βγαλεις τα αρχεια του φακελου destinator στον κεντρικο φακελο του destinator για να μπορει να παιξει η να αλλαξεις το path της συντομευσης και να βαλεις /destinator/destinator/destinator.exe allaksa to path οπως μου ειπες αλλα τιποτα το αλλο που λες να βγαλω τα αρχεια του φακελου κτλ δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Αν δεν ήταν και για Αθήνα τότε έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζί.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί παράτησαν το papago για το νέο vector navigation software.Το νέο software μπορεί να είναι πιο γρήγορο στον υπολογισμό διαδρομής αλλά έχει ελλείψεις.Δεν μπορείς να κάνεις πλοήγηση με συντεταγμένες,δεν μπορείς να αποθηκεύσεις αγαπημένα σημεία εν κινήσει. Εντω μεταξύ στη σελίδα τους έχουν video που λέει ότι δείχνει τη λειτουργία του vector navigation software αλλά δείχνει το papago r12 στο vector 390.Kαι επίσης στο κουτί του vector master 290 γράφει ότι το παρεχόμενο πρόγραμμα είναι το papago r12 και είναι το vector navigation software. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ne0 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μια ερώτηση! Στο destinator γινεται πλοήγηση με συντεταγμένες (όπως στο iGO) και αν ναι, πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 χρειαζεσαι το οs gps convertor το οποίο δυστυχώς δεν δουλεύει στο βενιαμιν της οικογένειας vector το 290.η μπορεις να χρησιμοποιησεις το mypoi στο pc που το κατεβάζεις από το http://www.gpspocketpc.gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδες τελικα απο το newmenu για vector 290 δεν μπορουμε να τρεχουμε και το destinator αλλα και το papago το λεω γιατι σε εμενα δουλευει το destinator αλλα οχι το papago. οταν παταω το papago απο το newmenu να μου ανοιξη με βαζει στα windows ce. και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οταν παταω να μπω στα windows και μετα βγαινω η μπαρα τον windows παραμενει. πως μπορω να την σβεινω οστε να μην χρειαζεται να παταω το κουμπι on off απο πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ne0 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 To vector 390 εχω! Τι κανει αυτό το πρόγραμμα και που μπορώ να το βρω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 O κατασκευαστής του προγράμματος είναι στην σελίδα http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html διατίθεται ελεύθερα αλλά για να δουλέψει σε pna χρειάζεσαι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση. http://rapidshare.com/files/86332285/os_gps.rar.html Δουλεύει σωστά μόνο με κάθετη οθόνη γιαυτό πριν το ανοίξεις να τρέχεις το screenrotate.exe Kαι για το mypoi δες εδώ http://poi.gpspocketpc.gr/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ne0 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 O κατασκευαστής του προγράμματος είναι στην σελίδα http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html διατίθεται ελεύθερα αλλά για να δουλέψει σε pna χρειάζεσαι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση. http://rapidshare.com/files/86332285/os_gps.rar.html Δουλεύει σωστά μόνο με κάθετη οθόνη γιαυτό πριν το ανοίξεις να τρέχεις το screenrotate.exe Kαι για το mypoi δες εδώ http://poi.gpspocketpc.gr/ Ευχαριστώ πολύ!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδες τελικα απο το newmenu για vector 290 δεν μπορουμε να τρεχουμε και το destinator αλλα και το papago το λεω γιατι σε εμενα δουλευει το destinator αλλα οχι το papago. οταν παταω το papago απο το newmenu να μου ανοιξη με βαζει στα windows ce. και κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι οταν παταω να μπω στα windows και μετα βγαινω η μπαρα τον windows παραμενει. πως μπορω να την σβεινω οστε να μην χρειαζεται να παταω το κουμπι on off απο πισω; Start-->Settings-->task bar and start menu και τσεκάρεις το autohide.Θα δεις ότι στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται πλέον μια γκρίζα γραμμή.Πατώντας σε αυτή στη δεξιά γωνία της οθόνης εμφανίζεται και πάλι η μπάρα. Για το papago 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1.Δεν έχεις δώσει σωστά το λινκ στο e310.ini δηλ. sdmmc\Navi\Navigation.exe 2.Eχεις αυτή τη διαδρομή αλλά έχεις αντικαταστήσει το γνήσιο Navigation.exe με το cedesktop Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Start-->Settings-->task bar and start menu και τσεκάρεις το autohide.Θα δεις ότι στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται πλέον μια γκρίζα γραμμή.Πατώντας σε αυτή στη δεξιά γωνία της οθόνης εμφανίζεται και πάλι η μπάρα. Για το papago 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: 1.Δεν έχεις δώσει σωστά το λινκ στο e310.ini δηλ. sdmmc\Navi\Navigation.exe 2.Eχεις αυτή τη διαδρομή αλλά έχεις αντικαταστήσει το γνήσιο Navigation.exe με το cedesktop αν μπορεις φιλε bbbb να βοηθησεις και εμενα που δεν μου ανοιγει το destinator to link sto e310 sdmmc\Destinator\Destinator.exe ειναι σωστο τι μπορει να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jungle1986 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 αν μπορεις φιλε bbbb να βοηθησεις και εμενα που δεν μου ανοιγει το destinator to link sto e310 sdmmc\Destinator\Destinator.exe ειναι σωστο τι μπορει να φταιει Ακου πως το εκανα εγω. Εχουμε και λεμε: Μεσα στην μνημη εχουμε τους φακελους 1)destinator 2)entertainment 3)MENU 4)Navi Τωρα το destinator που εχεις εχει τα εξης φυσιολογικα Slideplayer Destinator και ενα ακομα dll αρχειο. Πολυ απλα εσυ παιρνεις τα αρχεια που βρισκονται στον φακελο destinator και τα πετας στον κεντρικο φακελο.δλδ πλεον θα πρεπει να βλεπεις εκτος απο το slideplayer και ολα τα αρχεια που βρισκονται μεσα στον φακελο destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jungle1986 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 σε μενα συμβαινει το αναποδο παιζει απο το newmenou το papago kai de paizei to dest εβαλα και το 6 και το 7 μπορει καποιος φιλος να πει πως θα βαλουμε το dest sti sdmmc εγω εχω ενα dest με τα εξης αρχεια 1.slideplayer 2.Destinator 3.setupdll.dll 4.did.txt εβαλα το destinator στη καρτα και μετα αλλακσα το destinator se destinator.exe alla tipota ποια destinator παιζουν στο 290? το destinator 6 exei τα εξης 1. Χ-ROAD 2.MobileNavigator πως θα τα βαλουμε στη καρτα Μηπως αυτο που εχεις ειναι για να γινει εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Παιδες στο vector 290 σε εσας κολλαει με το new menu οταν βγαλετε την καρτα; το λεω γιατι σε εμαν οταν βγαλω την καρτα απο το gps μετα αν την ξαναβαλω κολλαει οταν παταω στο πλοηγο και γενικα σε οποια επιλογη και αν πατησω απ' το menu και πρεπει να ξανα πατησω το κουμπι on off για να λειτουργεισι κανονικα. Και επεισης απο το new menu το calc σε εμενα δεν λειτουργει καλα και επεισης το πουμπι οθονη δεν λειτουργει σε εσας λειτουργουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ακου πως το εκανα εγω. Εχουμε και λεμε: Μεσα στην μνημη εχουμε τους φακελους 1)destinator 2)entertainment 3)MENU 4)Navi Τωρα το destinator που εχεις εχει τα εξης φυσιολογικα Slideplayer Destinator και ενα ακομα dll αρχειο. Πολυ απλα εσυ παιρνεις τα αρχεια που βρισκονται στον φακελο destinator και τα πετας στον κεντρικο φακελο.δλδ πλεον θα πρεπει να βλεπεις εκτος απο το slideplayer και ολα τα αρχεια που βρισκονται μεσα στον φακελο destinator. τα εβαλα οπως μου ειπες αλλα τιποτα πως θα καταλαβω αν το destinator που εχω ειναι για εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jungle1986 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Αμα σου εχει ενα αρχειο που λεγετε main σημαινει οτι ειναι εγκαταστασημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 μετα απο πολυ πεδεμα καταφερα και εβαλα το dest6.1 to 7 δε παιζει αλλα θα το παλεπσω και αυτο δεν κανω κατι σωστα στην εγκατασταση των φακελων στη καρτα τωρα το προβλημα με το dest 6.1 ειναι οτι δε βρισκει σημα το αφησα για ωρα στο μπαλκονι αλλα τιποτα τι ρυθμησεις πρεπει να κανω για να βρει τους δορυφορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Katafere kaneis re paidia na treksei to vector navigation se 380-390? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 μετα απο πολυ πεδεμα καταφερα και εβαλα το dest6.1 to 7 δε παιζει αλλα θα το παλεπσω και αυτο δεν κανω κατι σωστα στην εγκατασταση των φακελων στη καρτα τωρα το προβλημα με το dest 6.1 ειναι οτι δε βρισκει σημα το αφησα για ωρα στο μπαλκονι αλλα τιποτα τι ρυθμησεις πρεπει να κανω για να βρει τους δορυφορους Πήγαινε στο βασικό menu>ρυθμίσεις>σήμα gps>ρύθμιση και εκει αν δεν είναι όπως σου γράφω βάλτα: Θύρα com> com2 Tαχ δεδ>4800 Πρωτ/λο>ΝΜΕΑ Στο τέλος πάτα Λήξη και μετά βγες Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thamax Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Πήγαινε στο βασικό menu>ρυθμίσεις>σήμα gps>ρύθμιση και εκει αν δεν είναι όπως σου γράφω βάλτα: Θύρα com> com2 Tαχ δεδ>4800 Πρωτ/λο>ΝΜΕΑ Στο τέλος πάτα Λήξη και μετά βγες πηγα στις ρυθμισεις μεσω του μενου του dest.μετα σημα gps.μετα ρυθμιση και με βγαζει σε μια εικονα απο ενα κυκλικο δορυφορο και γραφει η κεραια ειναι συνδεδεμενη και απο κατω γεωγρ μηκος 0 ταχ.0 δε βλεπω την επιλογη για ρυθμιση εψαξα για το φακελο Destinator.ini να τα αλλακσω απο εκει αλλα δεν το βρηκα μπορεις να μου στειλεις τις ρυθμισεις να τις περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 πηγα στις ρυθμισεις μεσω του μενου του dest.μετα σημα gps.μετα ρυθμιση και με βγαζει σε μια εικονα απο ενα κυκλικο δορυφορο και γραφει η κεραια ειναι συνδεδεμενη και απο κατω γεωγρ μηκος 0 ταχ.0 δε βλεπω την επιλογη για ρυθμιση εψαξα για το φακελο Destinator.ini να τα αλλακσω απο εκει αλλα δεν το βρηκα μπορεις να μου στειλεις τις ρυθμισεις να τις περασω είναι κάτω δεξιά δίπλα απο το "gps off" Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καποιες ερωτησεις και απο μενα μπορει να τρεξει και τομτομ ?? ο χαρτης dest για pna h pda ειναι ιδιος απλα αλλαζει μονο η εφαρμογη ?? το θεμα σχετικα με τη εγκατασταση των αρχικων αρχειων χωρις την χρηση pc λυθηκε ?? ποιο νομιζεται οτι ειναι το πιο "καλο" σοφτ για Ευρωπη που μπορει το 380-390 να τρεξει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jungle1986 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 είναι κάτω δεξιά δίπλα απο το "gps off" Βασικα εγω το εβαλα να το βρει μονο του,μετα εκανε κανα 3λεπτο να μου γεωγραφικο πλατος και μηκος.Βεβαια αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω προχωραω γυριζει το βελακι και οχι ο χαρτης...Με μπερδευει αυτο.Υπαρχει τροπος να μενει σταθερο το βελακι που ειμαι εγω και να γυριζει ο χαρτης μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts