Geoponos31 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Pws dhmiourgoume to exe kai mscr arxeio mesa sto fakelo script ? 8elw na perasw to miomap kai igo. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 bbb help to ozi1 icon μου βγαζει οτι δεν ειναι 32 byte to λεει στα Γερμανικα για βοηθα ακομα λιγο Δεν σου λέει ότι δεν είναι 32byte αλλά 32bit.Δηλαδή το χρωματικό βάθος των εικονιδίων που χρησιμοποιεί το μενού είναι 32bit.To ozi1 είναι 8bit και γιαυτό δεν δουλεύει. Η μόνη λύση είναι να βάλεις άλλο εικονίδιο ή με κάποιο πρόγραμμα(δεν το έχω ψάξει) να μετατρέψεις το εικονίδιο σε 32bit Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 πρωκειται να κανω μια εκδρομη στην βορεια πινδο και πιο σιγκεκριμενα θα παω στην δρακολιμνη..αυτο απαιτει 5 ωρες περπατημα σε μονοπατι..απο τον ορειβατικο μου ειπαν οτι μπορουν να μου δοσουν διαφορα στιγματα της διαδρομης για να χαραξω πορεια στο gps..η ερωτηση μου ειναι η εξης..γινεται αυτο με το pna που εχουμε? αν ναι πως? επισης υπαρχει καποιο λογισμικο η' καποιος χαρτης που μπορω να φορτοσω για να κανω αυτην την δουλεια?? Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 http://www.telegraphics.com.au/sw/ EDW EINAI ENA PLUGIN GIA PHOTOSHOP POY ANOIGEI TA ICO AKI TA SWZEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Emfanisa to ico sto menu (me thn boh8eia tou plugin gia photoshop) dhmiourghsa kai ta exe ,mscr kai ini pou xreiazontai alla otan to pataw bgazei Unknown command "ybk" line: ybk Kamia protash? To dokimazw gia iGO gia pna!!!!! Otan to trexw apo explorer mesw wince bgazei mia maurh o8onh pou kleinei kai epistrefei sto menu kamia protash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 kamia idea pes energopoioum=ntai ta gapi sto vector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Poly xrhsimo programmataki vgazei ico apo ta exe arxeia http://www.nirsoft.net/utils/iconsext.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Παιδιά, έχει συγκρίνει κανείς το destinator 7 με το destinator 6; Το 7 μου φαίνεται πιο πλούσιο, πιο εφετζίδικο σε γραφικά και εμφάνιση, αλλά..... Το 6 είναι πιο πλούσιο σε ΡΟΙ και επιπλέον πιο συγκεκριμμένο στις οδηγίες. πχ Σου λέει τι κάμερα είναι μπροστά, λεωφορολωρίδος, κυκλοφορίας κλπ. Το 7 Κάνει ενα ντίν δείχνει μια κάμερα αλλά, πρέπει να πάρεις τα μάτια σου απο τον δρόμο και να δεις τι κάμερα δείχνει για να καταλάβεις. Λέτε να υπάρχει τρόπος να πάρει κανείς τα αρχεία από το 6 και να τα βάλει στο 7; Θα τα αναγνωρίσει; Δοκίμασα τα ελληνικά στα κουμπιά και πήρα τα αντίστοιχα απο τον 6 τα έβαλα στον αγγλικό 7 και εν μέρει μεταφράστηκαν. (Χάρη στη βοήθεια παιδών απο το site τελικά του έβαλλα κομπλέ ελληνικά κουμπια). Άραγε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και να εμπλουτιστούν τα ΡΟΙ το 7 με αυτά του 6; Μήπως έκανα καμιά γκάφα και δεν είναι κομπλέ το ΡΟΙ; Και με τις προειδοποιήσεις για τις κάμερες τι γίνεται; Και μερικές φορές μουλαρ'ωνει ο 7 και μου βγάζει το μήνυμα ότι είτε ο προορισμός είτε η αφετηρία φταίει και η διαδρομή δεν είναι προσπελάσιμη με αυτοκίνητο!!!!!! Στην 2η-3η προσπάθεια υποχωρεί και με οδηγεί;;;;;;;;;!!!!! Βρε παιδά ΚΑΝΕΙΣ δεν τα δοκίμασε και τα δύο; Τσάμπα παιδεύεται ο bbbb για καινοτομίες;. Εγώ παρατήρησα και άλλη μία διαφορά: Στον 6 μπορείς να "σύρεις" τον χάρτη πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά σαν να είναι pdf και να δείς που σκοπεύει να σε πάει, μη σε ρίχνει σε τίποτε χαράδρες (μιλάω για γνωστές διαδρομές, γιατί μόνο εκεί ξέρεις τί ακολουθεί). Στον 7 δεν κουνιέται με τίποτε. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σε μένα μια χαρά κουνιέται ο χάρτης και στο 7. Για το θέμα του απροσπέλαστου σημείου έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά, απλά κουνιέσαι λίγο και το πιάνει κανονικά. Όσο για τα POI όσα έχω ζητήσει και από το 6 και από το 7 τα είχε, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο που είναι στο 6 αλλά λείπει από το 7 πες το να το κοιτάξουμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε (αν το έχουμε εμείς δηλαδή να σου πούμε ότι έχεις κάνει πατατιά!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 με εμενα??? κανεις καμια ιδεα γι'αυτο που εγραψα παραπανω? διστιχως επιγομαι!!! Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Βρε παιδά ΚΑΝΕΙΣ δεν τα δοκίμασε και τα δύο; Τσάμπα παιδεύεται ο bbbb για καινοτομίες;. Εγώ παρατήρησα και άλλη μία διαφορά: Στον 6 μπορείς να "σύρεις" τον χάρτη πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά σαν να είναι pdf και να δείς που σκοπεύει να σε πάει, μη σε ρίχνει σε τίποτε χαράδρες (μιλάω για γνωστές διαδρομές, γιατί μόνο εκεί ξέρεις τί ακολουθεί). Στον 7 δεν κουνιέται με τίποτε. Kai sta duo leitourgei auto arkei na eina9i se morfh 2d o xarths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 με εμενα??? κανεις καμια ιδεα γι'αυτο που εγραψα παραπανω? διστιχως επιγομαι!!! ozi explorer είναι ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.αλλά δεν το έχω γιατί δε μου χρειάστηκε ποτέ ως τώρα.αν θέλει κάποιος φίλος να βοηθήσει... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Kai sta duo leitourgei auto arkei na eina9i se morfh 2d o xarths Δίκαιο είχες. Στην 2D κινείται ο χάρτης. Ευχαριστώ. :shifty: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ozi explorer είναι ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.αλλά δεν το έχω γιατί δε μου χρειάστηκε ποτέ ως τώρα.αν θέλει κάποιος φίλος να βοηθήσει... http://www.mapforum.gr/viewtopic.php?t=262 http://www.oziexplorer.com/ to prog mproreis na to breis...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σε μένα μια χαρά κουνιέται ο χάρτης και στο 7. Για το θέμα του απροσπέλαστου σημείου έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά, απλά κουνιέσαι λίγο και το πιάνει κανονικά. Όσο για τα POI όσα έχω ζητήσει και από το 6 και από το 7 τα είχε, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο που είναι στο 6 αλλά λείπει από το 7 πες το να το κοιτάξουμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε (αν το έχουμε εμείς δηλαδή να σου πούμε ότι έχεις κάνει πατατιά!). Πραγματικά μόλισς κουνηθείς λίγο βελτειώνεται. Απλά με παραξένεψε επειδή δεν θυμάμαι να μου το έκανε ο 6 παρά μόνο όταν κατά λάθος τον είχα σε κατάσταση πεζού. Όσο για τα ΡΟΙ, ο 7 έχει 6 θέσεις. Μόνο στις θέσςις καύσημα και συγκοινωνίες έχει ΡΟΙ. Διαμονή, διασκέδαση φαγητό και καταστήματα, όταν πτήσεις τα αντίστοιχα κουμπιά, βγάζει το μήνυμα: Δεν υπάρχουν κατηγορίες σε αυτή την ομάδα. Τι πατατιά μπορεί να έχω κάνει ρε παιδιά;:worry::worry: Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Μου έχετε λύσει πολλές απορίες. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σε μένα μια χαρά κουνιέται ο χάρτης και στο 7. Για το θέμα του απροσπέλαστου σημείου έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά, απλά κουνιέσαι λίγο και το πιάνει κανονικά. Όσο για τα POI όσα έχω ζητήσει και από το 6 και από το 7 τα είχε, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο που είναι στο 6 αλλά λείπει από το 7 πες το να το κοιτάξουμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε (αν το έχουμε εμείς δηλαδή να σου πούμε ότι έχεις κάνει πατατιά!). Καμμιά ιδέα για τις κάμερες; Ο 7 δείχνει εικόνα κάμερας, αλλά δεν λέει αν είναι λεωφοριολωρίδας, ταχύτητας κλπ. Κάνει μόνο ένα ντίν!! Ο 6 έλεγε τι κάμερα ήταν μπροστά. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Όταν βλέπεις τις κατηγορίες των POI πάτα το κάτω δεξιά κουμπί (δε θυμάμαι την ετικέτα του) και θα σου τα δείξει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Καμμιά ιδέα για τις κάμερες; Ο 7 δείχνει εικόνα κάμερας, αλλά δεν λέει αν είναι λεωφοριολωρίδας, ταχύτητας κλπ. Κάνει μόνο ένα ντίν!! Ο 6 έλεγε τι κάμερα ήταν μπροστά. Κάτι δεν έχεις σωστά περασμένο στο 7 και γι' αυτό δεν σου λέει τη περιγραφή (μάλλον οι ήχοι - .spx). Σε μένα αυτό το κάνει το 6, παρά το γεγονός ότι του έχω περασμένους τους ήχους για τα επικίνδυνα σημεία & κάμερες (wav). Απλά κάνει 1 ντιν και τπτ άλλο. Κυρίως πάντως, χρησιμοποιώ το Dest7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Paidia to diko mou to 380 mallon pe8ane shmera afou perasa kai to igo phga mia volta kai meta den ksananoikse to vazw ston fortistei oute to led fortiseis anabei mallon pe8ane oristika!!!!!!!!!!! Kamia symboulh mhpws to anasthsoume? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 To afhsa ston fortistei kai twra douleueeiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos31 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Gia bouno to igo fainetai kalo afou mporeis na oriseis diadromh me syntetagmenes!!!!!!!! Telos kalo ola kala Thanks for your support!!!!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Κάτι δεν έχεις σωστά περασμένο στο 7 και γι' αυτό δεν σου λέει τη περιγραφή (μάλλον οι ήχοι - .spx). Σε μένα αυτό το κάνει το 6, παρά το γεγονός ότι του έχω περασμένους τους ήχους για τα επικίνδυνα σημεία & κάμερες (wav). Απλά κάνει 1 ντιν και τπτ άλλο. Κυρίως πάντως, χρησιμοποιώ το Dest7. Έχει κανείς τα αρχεία ήχου το dest 7 να μου τα στείλει για σύγκριση με τα δικά μου. Γιατί σίγουρα κάτι έχω περάσει, αλλά όχι πλήρως, αλλοιώς δεν θα μου έλεγε ούτε για τα βενζινάδικα, ούτε για διάφορα καταστήματα. Μήπως ταιριάζουν αυτά απο΄τον dest6 να τα κοπιάρω; Πάσα βοήθεια αποδεκτή. Καλό είναι το 7, απλά προσπαθώ να βελτειώσω τις τυχόν γκάφες μου, γιαυτό και επισημαίνω διάφορα. :worry::shifty: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 πρωκειται να κανω μια εκδρομη στην βορεια πινδο και πιο σιγκεκριμενα θα παω στην δρακολιμνη..αυτο απαιτει 5 ωρες περπατημα σε μονοπατι..απο τον ορειβατικο μου ειπαν οτι μπορουν να μου δοσουν διαφορα στιγματα της διαδρομης για να χαραξω πορεια στο gps..η ερωτηση μου ειναι η εξης..γινεται αυτο με το pna που εχουμε? αν ναι πως? επισης υπαρχει καποιο λογισμικο η' καποιος χαρτης που μπορω να φορτοσω για να κανω αυτην την δουλεια?? Το VM380 όπως και τα υπόλοιπα PNA δεν είναι κατάλληλα για διαδρομές εκτός δρόμου και για κράτημα στο χέρι για τους εξής λόγους: 1. Η διάρκεια της μπαταρίας του PNA είναι μικρή 4 -5 ώρες ή και λιγότερο. Η μπαταρία είναι μόνο για να βάλεις τον προορισμό πριν μπεις στο αυτοκίνητο και το συνδέσεις στη μπαταρία, άντε και να παίξεις λιγάκι έξω από το αυτοκίνητο 2. Είναι βαρύ και το σχήμα του δεν είναι κατάλληλο για κράτημα στο χέρι - δοκίμασε να το κρατήσεις για λίγη ώρα και θα καταλάβεις το γιατί 3. Οι χάρτες δεν περιέχουν τις εκτός οδικού δικτύου διαδρομές (μονοπάτια χωματόδρομους) και δεν μπορείς να τους τροποποιήσεις 4. Η διαδρομή δεν καταγράφεται ώστε να μπορείς να την ακολουθήσεις και ανάστροφα επιστρέφοντας στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής 5. Η μπαταρία του PNA δεν αντικαθίσταται όταν αδειάσει - πως την φορτίζεις στη μέση του πουθενά χωρίς εξωτερική πηγή 12 Volt ;; Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν το λεγόμενα ορειβατικά GPS, όπως πχ το GARMIN VISTA που είναι ελαφριά, ανατομικά, κρεμιούνται από το λαιμό ή τη ζώνη, χρησιμοποιούν 2 μπαταρίες ΑΑ που διαρκούν 10-12 ώρες και αντικαθίστανται με εφεδρικές που εύκολα μεταφέρεις, καταγράφουν την διαδρομή που την ακολουθείς και ανάστροφα. Για τα GARMIN υπάρχει διαθέσιμος και χάρτης της Ελλάδας με τους χωματόδρομους και τα μονοπάτια και μπορείς να προσθέσεις και δικές σου διαδρομές. Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά αυτά τα λίγα για να ξεκαθαρίσω τη χρήση κάθε μηχανήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 H νέα έκδοση Destinator v7.0.0.588.11 για την οποία γίνεται λόγος στο ανάλογο topic, μπαίνει στο Vector Master? ή θα πρέπει να περιμένουμε έκδοση για pna? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziorange Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 οποτε δεν γινεται τελικα να κανουμε κατι??? ε? πρεπει να αποδεχτω το γεγονος!!! Παράθεση vector master 390 the ultimate PNA machine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts