Jump to content

How I Met Your Mother (CBS)

jim19
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ήταν τίποτα τρομερό αλλά είχε καλές στιγμές.

-

Sven!!!

Δεν μου λέει κάτι... To έχασα αυτό; :worry:

edit: OK, το'πιασα, αλλά δεν μου φάνηκε τόσο αστείο...

Πάντως έχω βαρεθεί/ξενερώσει εντελώς με το βασικό αφηγηματικό arc της μητέρας.

Πρόταση: να αποκαλυφθεί η μητέρα, να κόψει το CBS τη σειρά και να αρχίσει spin-off μόνο με Barney/Marshall/Robin. Ποιός είναι μαζί μου; :)

Count me in! HIMYM: The Barney-Marshal-Robin Chronicles :lol:

• Απαντήσεις 271
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μου λέει κάτι... To έχασα αυτό; :worry:

edit: OK, το'πιασα, αλλά δεν μου φάνηκε τόσο αστείο...

Θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω αυτό:

SVEN #1: "I am Sven Jorgensson, with me are Sven Karlsen and Sven Johansson, and we are SVEN! SVEN #2: SVEN! SVEN #3: SVEN! You are Goliath National Bank. You are cutting edge, you are new, you are fresh. Women want to be with you, men wish to harm you but the fool who does challenge you SHALL BE CRUSHED! Your headquarters will tell the world of these facts. Oh, and one more thing, DON'T LOOK NOW! Which of you is Barney Stinson, head of the search committee?" Barney: "Oh My God, That's me!" SVEN: "You, Barney Stinson are a man of power and virility. Your office shall be here, in the head of a Tyrannosaurus Rex." Barney: I never knew it till now but I've always dreamed of that!" SVEN: "On your large desk, upon there in rosewood shall be this button." Barney: What does the button do?!" SVEN: "Press it, press it for glory!" Flames shoot out of the T-Rex's mouth. Barney: "YES! This is the most awesome building in the universe! There is no way this building could be more awesome!" SVEN: "There is a strip club in the letter N."

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Θα μου επιτρέψεις να σου υπενθυμίσω αυτό:

Το έχω διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου για κάποιο λόγο. :O

Υποθέτω ότι πρέπει να ξαναδώ το επεισόδιο με τη Goliath National Bank;

Το έχω διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου για κάποιο λόγο. :O

Υποθέτω ότι πρέπει να ξαναδώ το επεισόδιο με τη Goliath National Bank;

Είναι το 4x08.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

εμένα η σειρά αυτή μου άρεσε πιο πολύ και από τα friends! :X

εμπρός λιθοβολήστε με!

Ιερο....wait for it....συλε!!!!

Καλή είναι, εν τη απουσία των Friends αλλά όχι, καλύτερη από τα Friends δε θα την έλεγα ποτέ. Απλά ίσως πιο adult oriented από τα Φιλαράκια που ήταν περισσότερο family values παρά σεξουαλικά υπονοούμενα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Σε κάποια σημεία το HIMYM είναι όντως ανώτερο από τα Friends. Π.χ στο θέμα continuity είναι απείρως πιο προσεγμένο. Επίσης, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι σε άλλη φάση της ζωής μας βλέπαμε Friends (κράτησαν και 10 χρόνια...), και σε άλλη το HIMYM, άρα το έχουμε συνδέσει ίσως και με διαφορετικά πράγματα.

Φυσικά, όταν μια σειρά έρχεται ως "συνέχεια" μιας τεράστιας επιτυχίας (από την πρώτη σεζόν την αποκαλούσαν "Τα νέα Φιλαράκια" ή "Τα Φιλαράκια των '00s"), είναι δύσκολο να αντέξει τη σύγκριση.

Είναι το 4x08.

Thanks! Το βρήκα και το θυμήθηκα! :)

O αναμάρτητος... :p

:shoot: :chair: :kill: :rocket:

:lol::lol: πιστεύω πως μου άξιζε!

πάντως όσο απολάμβανα να βλέπω friends άλλο τόσο απολαμβάνω και το himym! και πιστεύω έχει και αυτό ατάκες που θα μείνουν όπως το αθάνατο hey sexy, how you doin? του joey

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Ειχα αρχισει να τη παρακολουθω το 2005 τη σειρα οταν ειχε αρχισει αλλα για καποιο λογο την αφησα,ειχα δει μονο 2 ή 3 επεισοδια.Και τωρα καταλαβαινω τη βλακεια που εκανα!!

Μολις τελειωσα το πρωτο κυκλο και παμε για τους επομενους που βρισκονται ηδη στο laptop!!

Αξια διαδοχος των Friends και μπορω να πω ορισμενες φορες ισως και καλυτερη!

It's a cock-a-mouse!!!:lol:

Eιχα λιωσει με αυτο!!:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι με Marshal & Lilly που βρίσκουν ένα περίεργο πλάσμα στο σπίτι τους;

Θα δεις, ο 2ος και 3ος κύκλος είναι ακόμα καλύτεροι, έως εξαιρετικοί. Στον 4ο λίγο μας τα χαλάνε κάπως, αλλά και πάλι έχει πολύ καλές στιγμές!

Ειχα αρχισει να τη παρακολουθω το 2005 τη σειρα οταν ειχε αρχισει αλλα για καποιο λογο την αφησα,ειχα δει μονο 2 ή 3 επεισοδια.Και τωρα καταλαβαινω τη βλακεια που εκανα!!

Μολις τελειωσα το πρωτο κυκλο και παμε για τους επομενους που βρισκονται ηδη στο laptop!!

Αξια διαδοχος των Friends και μπορω να πω ορισμενες φορες ισως και καλυτερη!

Είναι άδικο να συγκρίνουμε Friends-ΗΙΜΥΜ.

Αν και το HIMYM, είναι personal favorite, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα φιλαράκια. Το HIMYM είναι μια πιο ενήλικη εκδοχή του Friends. Ό,ΤΙ έχει σεξουαλικά υπονοούμενα και αστεία πουλάει. Το θέμα είναι να κάνεις κάτι καλό χωρίς να έχει - ή χωρίς έστω να βασίζεται σε αυτό. Για να μη μιλήσω για το θέμα της πρωτοτυπίας:

Αντί για καφετέρια, έχουμε cafe-bar.

Αντί για Monica-Chandler, έχουμε Marshall-Lilly.

Αντί για Ross-Rachel, έχουμε Ted-Robin

Αντί για Rachel-Joey, έχουμε

Barney-Robin

Αντί για friend talk, έχουμε sex talk.

Αντί για "how you doin'", έχουμε "legendary".

αλλά κυρίως, αντί για τα πιο ανάλαφρα θέματα στα φιλαράκια (το απίστευτο επεισόδιο με το κουκλόσπιτο της Pheobe FTW) έχουμε συνεχώς θέματα που ή είναι ή σχετίζονται με το σεξ.

Δηλώνω fan του HIMYM (ιδιαιτερα του Neil Patrick Harris o οποίος ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!) και δεν είμαι πουριτανός :p, αλλά μου λείπει η αθωότητα του Friends :rolleyes:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αυτό είναι με Marshal & Lilly που βρίσκουν ένα περίεργο πλάσμα στο σπίτι τους;

Θα δεις, ο 2ος και 3ος κύκλος είναι ακόμα καλύτεροι, έως εξαιρετικοί. Στον 4ο λίγο μας τα χαλάνε κάπως, αλλά και πάλι έχει πολύ καλές στιγμές!

Ναι το επεισοδιο με το ποντικοκατσαριδο που πετουσε κιολας!!!:p

Οταν το πεταξαν απο το παραθυρο ηταν ολα τα λεφτα η μουσικη,οι ατακες τους,οι εκφρασεις των προσωπων!:lol:

Είναι άδικο να συγκρίνουμε Friends-ΗΙΜΥΜ.

Αν και το HIMYM, είναι personal favorite, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα φιλαράκια. Το HIMYM είναι μια πιο ενήλικη εκδοχή του Friends. Ό,ΤΙ έχει σεξουαλικά υπονοούμενα και αστεία πουλάει. Το θέμα είναι να κάνεις κάτι καλό χωρίς να έχει - ή χωρίς έστω να βασίζεται σε αυτό. Για να μη μιλήσω για το θέμα της πρωτοτυπίας:

Αντί για καφετέρια, έχουμε cafe-bar.

Αντί για Monica-Chandler, έχουμε Marshall-Lilly.

Αντί για Ross-Rachel, έχουμε Ted-Robin

Αντί για Rachel-Joey, έχουμε Barney-Robin

Αντί για friend talk, έχουμε sex talk.

Αντί για "how you doin'", έχουμε "legendary".

αλλά κυρίως, αντί για τα πιο ανάλαφρα θέματα στα φιλαράκια (το απίστευτο επεισόδιο με το κουκλόσπιτο της Pheobe FTW) έχουμε συνεχώς θέματα που ή είναι ή σχετίζονται με το σεξ.

Δηλώνω fan του HIMYM (ιδιαιτερα του Neil Patrick Harris o οποίος ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!) και δεν είμαι πουριτανός , αλλά μου λείπει η αθωότητα του Friends

Ο μονος λογος που το συγκρινω ειναι ακριβως αυτο!Οτι μοιαζουν παρα πολυ!Και δε νομιζω οτι κατι τετοιο εγινε κατα λαθος!

Απλα η συγκεκριμενη σειρα κατα τη γνωμη μου καταφερε να αυτονομηθει απο τα Friends και να μη γινει κακεκτυπο.

Το γεγονος οτι ασχολουνται με πιο σεξουαλικα θεματα απο τα Φιλαρακια(που και αυτα προς τους τελευταιους κυκλους ειχαν αρκετα)δε με χαλαει καθολου,το ακριβως αντιθετο θα ελεγα(πουλαει αλλωστε!!)

Εξαλλου η επιτυχια της βασιζεται και σε πολλα αλλα πραγματα,αλιμονο αν βασιζοταν μονο σε αυτο!

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Αρκετά καλό. Όχι για ατελείωτα γέλια, αλλά ευχάριστο και υπενθύμιση της σταθερής αξίας που είναι το ΗΙΜΥΜ τα τελευταία 4-5 χρόνια!

Όσο να ναι τα friends ήταν μοναδικά. Έτσι κι αλλίως αυτή η πρώτη σειρά αυτού του είδους. Οι σεναριογράφει του HIMYM πιστεύω το εξέλιξαν λίγο παραπάνω. Μου αρέσει που δεν έχει τόσο κενά όσο τα friends, προσωπικά γελάω σχεδόν σε κάθε σκηνή.

πολυ γρηγορες μεταβασεις σκηνων ετσι? σαν να ηθελαν να πουν περισσοτερα απο οσα καταφεραν να δειξουν.. πολυ καλη εναρξη της σαιζον ομως!

profFessor!

Dream big and dare to fail..

Μολις ειδα και εγω τη πρεμιερα!Παρα πολυ καλη και πραγματικα απολαυσα το επεισοδιο!Ουτε που καταλαβα ποτε τελειωσε!

Γαματος ο Marshall με το

μαστιγιο

:lol:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γαματος ο Marshall με το

μαστιγιο

:lol:

Ομολογω οτι για μενα, προσωπικα, ηταν ο πιο αδικημενος χαρακτηρας. Ποτε δεν του ειχα δωσει μεγαλη σημασια. Ολα αυτα, μεχρι να δω το I love you man και το Forgetting Sarah Marchall.

Με διαφορα ο πιο συμπαθης πλεον, ο πολυ-ταλαντουχος κυριος Jason Segel.

:D

Dream big and dare to fail..

Πολυ καλο επεισοδιο...... μου αρεσε υπερβολικα!!

ειδικα ο Μαρσαλ θεος....

Ειδα το καλοκαιρι 4 σεζον μαζεμενες και τωρα ξεκινησα την αναμοντων επεισοδιων....:(

Βγήκε και το 5x02!

Λοιπόν, τώρα εκτός από τα 2 εναπομείναντα slaps του Μarshal, έχουμε να περιμένουμε και τους

2 σωσίες των Τed & Barney

, σωστά;!

Κατά τα άλλα, αν και... Ted-centric επεισόδιο, ήταν καλό. Μπορεί να μην είχε φοβερό γέλιο, αλλά ήταν ευχάριστο. Όλα τα λεφτά η φαντασίωση του Marshal!

Bleh, βλέπω τον καρχαρία να πλησιάζει ολοταχώς.

-Candygram.