Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6500 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

stendor εχεις το 6500σ?αν ναι μπορεις να μου πεις αν το πηρες προσφατα και αν εχεις προβληματα με το συγκεκριμενο κινητο?γιατι οι παλαιοτερες εκδοσεις αυτου του κινητου ειχαν πολλα προβληματα..

ειναι κανεις που εχει παρει προσφατα το 6500σ?να μου πει 2 λογια γιατι ενδιαφερομαι να το παρω..

Όχι δεν το έχω kos32 απλά απάντησα επειδή το γνώριζα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα 6500 slide που πουλαει η Vodafone ειναι με Vodafone Live μενου? 'H ειναι το κανονικο απλα υπαρχει καπου η επιλογη για το μενου υπηρεσιων της Vodafone?

Ευχαριστω

Τα 6500 slide που πουλαει η Vodafone ειναι με Vodafone Live μενου? 'H ειναι το κανονικο απλα υπαρχει καπου η επιλογη για το μενου υπηρεσιων της Vodafone?

Ευχαριστω

Αν δεις στο site της vodafone γράφει ό,τι είναι vodafone live, οπότε έχει και το μενού της vodafone.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αν δεις στο site της vodafone γράφει ό,τι είναι vodafone live, οπότε έχει και το μενού της vodafone.

Σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση. Μαλλον θα ψαξω να το βρω σε μ'η customized version.

Αληθεια σχετικα με τα προβληματα που εχει βγαλει, ξερει κανεις ποια ειναι αυτα και αν υφιστανται ακομα και τωρα που πλεον το hardware της συσκευης ειναι πιο "ωριμο"?

φιλε asikis και εγω το ιδιο ερωτημα εθεσα πιο πανω..απο οτι εχω ακουσει εχουν διορθωθει αρκετα προβληματα..αλλα αν ακουσεις κατι νεοτερο για το κινητο αυτο ενημερωσε με γιατι ενδιαφερομαι να το παρω..ευχαριστω

φιλε asikis και εγω το ιδιο ερωτημα εθεσα πιο πανω..απο οτι εχω ακουσει εχουν διορθωθει αρκετα προβληματα..αλλα αν ακουσεις κατι νεοτερο για το κινητο αυτο ενημερωσε με γιατι ενδιαφερομαι να το παρω..ευχαριστω

Aγόρασ το 6500s με Vodafone Live. Πολλές φορές βγάζει στη μέση της οθόνης μια οριζόντια γραμμή για κλάσματα δευτερολέπτου και χάνεται. Συνήθως όταν μπαίνω από κατάσταση αναμονής στο μενού. Το κινητό έχει την τελευταια version. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το όδιο πρόβλημα?

καλοριζικο..εγω περιμενω να το παρω σε 20 μερες με την επιδοτηση..σου βγαζει προβλημα που χανει την επαφη με την καρτα μνημης οπως παλια?σου εχει καθυστερηση 3'' οταν απαντας με ενεργο το slide?αν οχι τα εχουν φτιαξει..εσενα σου εχει βγαλει κανενα αλλο προβλημα εκτος αυτων?αυτο που σου βγαζει με ασπρη γραμμη τοχω ξανακουσει.δεν ειναι τιποτα..

καλοριζικο..εγω περιμενω να το παρω σε 20 μερες με την επιδοτηση..σου βγαζει προβλημα που χανει την επαφη με την καρτα μνημης οπως παλια?σου εχει καθυστερηση 3'' οταν απαντας με ενεργο το slide?αν οχι τα εχουν φτιαξει..εσενα σου εχει βγαλει κανενα αλλο προβλημα εκτος αυτων?αυτο που σου βγαζει με ασπρη γραμμη τοχω ξανακουσει.δεν ειναι τιποτα..

Όχι, τίποτα. Μόνο την άσπρη γραμμη.

Καλημερα παιδια. Σε λιγες μερες θα παρω και εγω στα χερια μου το nokia 6500 slide (με επιδοτηση απο vodafone). Απο οτι διαβασα φανταζομαι οτι θα ερθει με το vodafone live menu.

Υπαρχει καποιος τροπος να το αφαιρεσω και να περασω το εργοστασιακο της nokia ; Φανταζομαι οτι θα μπορουσε να γινει με αλλαγη firmware (και με τη βοηθεια του nemesis). Τι λετε ; Γινεται ;

Ναι γίνεται μέσω του Nemesis.

Η διαδικασία περιγράφεται εδώ.

Το ελληνικό product code είναι το 0549726.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλημερα!αν σας βγαζει προβλημε με τη καρτα μνημης,δηλαδη δεν τη βλεπει μπορειτε να το λυσετε και μονοι σας.αναμεσα στη καρτα και τη καμερα εχει μια ορυχαλκινη επαφη,θελει να τη σηκωσετε λιγο με μια οδοντογλιγιδα σιγα σιγα για να κανει γειωση με το εξωτερικο καπακι οταν θα ειναι κλειστο.μετα θα ειναι ενταξει.

Να κανω μια ερωτηση , και ζητω προκαταβολικα συγνωμη αν τυχον εχει απαντηθει.

Γινεται να βαλω GPS στο κινητο , κανονικα με χαρτες και καθοδηγηση?

Και αν ναι πως και τι χρειαζομαι?

H μηπως δεν γινεται επειδη ειναι series 40 ?

Ευχαριστω.:)

Ασχετο Υ.Σ :Αν η υπογραφη μου δεν συμβαδιζει με τους κανονες του φορουμ , παρακαλω τους διαχειριστες να με ενημερωσουν να την σβησω Η να την αλλαξω συμφωνα με τους κανονες , Η να την σβησουν οι ιδιοι.Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραιο αυτο με την ογδοντολυφιδα..αν το εχεις το κιν αυτο μπορεις να μου πεις αν εχεις προβλημα με καθυστερηση απαντησης οταν ανοιγεις το slide?ποτε το πηρες το κιν?τωρα κοντα?

καλησπερα στο forum,θελω να κανω το τελ/ταιο update στο 6500 της αδερφης μου αλλα με τα δεδομενα τι γινεται?χανονται οπως τα s60?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Όχι, δεν τα χάνεις, αλλά ένα back up πάντα χρειάζεται πιστεύω.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Καλησπέρα σε όλους. Μια και οι απόψεις για το κινητό αυτό έχουν φτάσει τις 97 σελίδες και είναι αδύνατον πλέον να τις διαβάσει κανείς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη απαρίθμηση θετικών και αρνητικών για τη συσκευή αυτή? Την έχω δει πολλές φορές από κοντά και απο ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Έχω εδώ και δύο χρόνια τον προκάτοχό του 6288 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1)απο μπαταρία πως παει?

2)δυσλειτουργίες και bugs?

3)αξιοπιστία?

Ευχαριστώ θερμά όποιον αφιερώσει 2 λεπτά να μου απαντήσει.

Παιδιά καλημέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας,έχει ένας φίλος μου το 6500 slide με την v 4.84 και του τρώει κολλήματα,μπορούμε να του κάνουμε αναβάθμιση σε νεότερη ή δεν υπάρχει?????Ευχαριστώ προκαταβολικά....

ποτε το πηρε ο φιλος σου?τωρα προσφατα?τι προβληματα του δημιουργει μπορεις να μου πεις γιατι ενδιαφερομαι να το παρω..

Παιδιά θέλω βοήθεια,έκανε αναβάθμιση ο φίλος μου απο v4.84 σε v8.30 και του άλλαξε η γλώσσα.....Τα ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή στις γλώσσες....Τι κάνω??????????Eντωμεταξύ πρέπει να άλλαξε και το RM απο RM-230 έγινε RM-240......

Κλασσική περίπτωση παρά-εισαγωγής!

Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0549726.

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια.

Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι τιμη εχει το τηλ τωρα κ αν ξερετε αν κλειδωνει το πληκτρολογιο με κωδικο ωστε να μην μπορει να μπει καποις στο μενου??

καλημερα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι τιμη εχει το τηλ τωρα

μπες στη σελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και σύγκνιρε μόνος σου για να έχεις ίδια άποψη

μπες στη σελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και σύγκνιρε μόνος σου για να έχεις ίδια άποψη

Η μπες στο http://www.skroutz.gr και ψαξε το συγκεκριμενο κινητο , και κανε γενικα συγκρισεις τιμων , απ'ολα τα ελληνικα σαιτ.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]