VeCo Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 sonatas καλωσόρισες στο myPhone. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι από 1η Σεπτεμβρίου 2009 δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Οπότε προσπάθησε να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την σχετική ανακοίνωση. Για οιεσδήποτε απορίες σχετικά με το forum, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο F.A.Q.. Για οιεσδήποτε άλλες απορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, ή με οιοδήποτε άλλο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης. Και πάλι καλωσόρισες. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 @honda_100 εχω διπλωμα για 50αρι ομως.... αμα με κανουν ελεγχο η κατι τετιο? :worry: σορρυ για τα Γκρεεκλις το 99% των 50αριων ειναι ανω των 72cc οι περισσοτεροι μπατσοι δεν κοιταζουν αν ειναι περισσοτερα cc εκτος αν εχεις κανενα αλλο μοτερ πανω και βγαζει ματι αλλα αν πεσεις σε κανεναν παραξενο θα σε γραψει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Είμαι 15 και σε λίγο βγάζω δίπλωμα το Daytona 50 μου άρεσε παρά πολύ μπορείτε να μου πείτε πόσο τελική έχει μετά το στρώσιμο αλλά και πόσο κάνει το πιο ούφα kit για 72cc:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Είμαι 15 και σε λίγο βγάζω δίπλωμα το Daytona 50 μου άρεσε παρά πολύ μπορείτε να μου πείτε πόσο τελική έχει μετά το στρώσιμο αλλά και πόσο κάνει το πιο ούφα kit για 72cc:blink: το sprinter μετα το στροσιμο τελικιαζει απο 65-70 περιπου και το να το κανεις 72cc δεν θα βγει πολα και να βαλεις καλες μαρκες απο τιμες παει απο 70 ευρω μεχρι 150 αναλογος τον μηχανικο και τι μαρκες.αμα θελεις φτηνα ανταλακτικα μπορεις να βαλεις shark δεν ειναι και τοσο μουφα και ειναι πολη φτηνα:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Πια είναι η διάφορα ανάμεσα στο dv50 και στο sprinter πιο μου προτείνετε .(θέλω να φτιάχνετε πάρα πολύ και να είναι για κόντρες):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cityzen Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδια αν μπορει καποιος να μου απαντησει στα ποσα km ειναι το στρωσιμο για το 50αρι θα το εκτιμουσα πολυ. Επισης το πισω φαναρι απο το dinamik περνιεται ευκολα? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy&Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Παιδια αν μπορει καποιος να μου απαντησει στα ποσα km ειναι το στρωσιμο για το 50αρι θα το εκτιμουσα πολυ. Επισης το πισω φαναρι απο το dinamik περνιεται ευκολα? στα 1000km Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cityzen Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση, μεχρι τοτε μεχρι τις 4 το παρα πολυ 5χιλιαδες στροφες ετσι? Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy&Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση, μεχρι τοτε μεχρι τις 4 το παρα πολυ 5χιλιαδες στροφες ετσι? δεν ξερω με ποσεσ στροφες αλλα θελει χαλαρα και οχι τερμα γκαζι σε ανηφορες κλπ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Πια είναι η διάφορα ανάμεσα στο dv50 και στο sprinter πιο μου προτείνετε .(θέλω να φτιάχνετε πάρα πολύ και να είναι για κόντρες):O πολυ απλα δεν παιρνεις 50αρι ! ε αν θες για κοντρες παρε glx 50,θα πεταξεις που θα πεταξεις τα λεφτα σου,τουλαχιστον ριξτα σε κοντρα,οταν θα ρθει η ωρα για να το πουλησεις θα θυμηθεις τι βλακειες εκανες,τεσπα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 δεν ξερω με ποσεσ στροφες αλλα θελει χαλαρα και οχι τερμα γκαζι σε ανηφορες κλπ;) εμενα προσωπικα απο οτι με ειπε εχει κοφτι και το μαξ που το εχω ανεβασει σε στροφες ειναι μεχρι 6.000 ... 40-45 χιλιομετρα(αν και με ειπε μεχρι 35 χιλιομετρα να το πηγαινω :lol: :p ) ... :confused: :mad: οσο για το τερμα το γκαζι... δεν παει μια αμα δεν το εχεις φουλ... κοβει συνεχεια... :shifty: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Πια είναι η γνώμη σας για το lifan evo 5 σε σχέση με το Daytona sprinter πιο είναι πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Ας με κάνει κάποιος add στο msn έχω πολλές ερωτήσεις yoshimitsu_4ever@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 το εβο 5 ειναι κινεζικο και απο ηλεκτρικα ειναι αστα να πανε ... :X:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 το εβο 5 ειναι κινεζικο και απο ηλεκτρικα ειναι αστα να πανε ... :X:lol: και εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο το sprinter και το evo δεν κυκλοφορει πολυ εδω... στην τιμη εχουν μεγαλη διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 και εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο το sprinter και το evo δεν κυκλοφορει πολυ εδω... στην τιμη εχουν μεγαλη διαφορα?? νομιζω οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες ... +-100 ευρω :wacko: daytona παουερρρρρρρ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTARAS Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Κινέζικο δεν είναι το daytona:ooch: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 εγω νομιζω και εχω ακουσει οτι ειναι γιαπωνεζικα... μπορει να φτιαχνονται κινα ομως... καμια σχεση με λιφαν ... καθαρα κινεζικη μαρκα.. :ninja::ninja::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Κινέζικο δεν είναι το daytona:ooch: Αμα ξερει κανεις ας απαντησει......................κινεζικα πρεπει να ειναι λογκα Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannhs17 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω...Εχω και εγω ενα Daytona Sprinter 50cc και απο οτι θυμαμαι το Daytona νομιζω ειναι Ταηβανεζικο ,, απο οτι μου ειπε και αυτος απο εκει που το πηρα,, τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Για να μπει ψυγείο λαδιού στο daytona θέλει δουλειά και πολλά λεφτά ???ή είναι εύκολο και φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
srds Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 δεν θέλει πολλη δουλειά και ειναι και σχετικα φθηνο αλλά βεβαια αναλόγως και την μαρκα που θα βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αυτή η τουρμπινα μπενει στο daytona http://www.moto-rider.com/search-results.aspx?term=%D4%CF%D5%D1%CC%D0 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Αυτή η τουρμπινα μπενει στο daytona http://www.moto-rider.com/search-results.aspx?term=%D4%CF%D5%D1%CC%D0 :D ναι κανει αλλα δεν αξιζει:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 παιδια γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω πιστονι wiseco στο μοτερ το 50αρι (52mm )και γενικος ανταλακτικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts