Jump to content

Giannhs17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giannhs17

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Giannhs17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπον η 125αρα της Daytona απο οσο θυμαμε κανει η 300ευρο η 250ευρο δεν θημαμε καλα, η Lifan η 125αρα κανει 280 ευρο, για το μοτερ το 150αρι το racing δεν ξερω να σου πω, οι βασεις τεριαζουν απο οσο ξερω.. Εγω θα σου ελαγα να παρεις της Daytona την 125αρα , αυτη θα παρω και εγω , γιατι αμα σε σταματησει ο μπατσος (εγω εχω διπλομα για 50αρι) δεν θα το καταλαβει γιατι και η 50αρα γραφει Dyatona Motors και η 125αρα το ιδιο , ενω αμα βαλεις την 150αρα θα χτειπαει ματι κατευθειαν , ακομη και ενας ασχετος μπορει να καταλαβει οτι δεν ειναι το μαμα το μοτερ,, και αν θες παραπανω CC απο 125 πειραζεις λιγο το 125αρι και εισαι κομπλε...αυτη ειναι παντος η δικη μου η συμβουλη :):)
  2. δλδ με λιγη μπογια απο εξω και ειμαι ετοιμος,,θελω να βαψω και το πισω φαναρο το stop (απο modenas) και φωβαμε μη σταξει η μπογεια για αυτο ρωτησα αν το βαφουν με σπρει :worry: :worry: ... σιγουρα φαινετε ομως οταν αναβεις το φλας ετσι?
  3. Ευχαριστω για την απαντηση , να σε ρωτησω κ κατι αλλο , το βαφω με σπρει μαυρο ? "οχι πανω στο γυαλι , εκει που εχει υποδοχει για την λαμπα ετσι ? εννοω το βαφω στο εσωτερικο πισω μερος και οχι στο γυαλι? " :O:O
  4. Παιδες αν βαψω τα μπροστα τα φλας μαυρα,, οταν θα αναβω π.χ το αριστερο το φλας θα φαινετε οτι αναβοσβινη?(σηγνωμη και για την γελια ερωτηση :p:p )
  5. Παιδια ποιος εχει απο εδω το 125cc το Sprinter μαμα ομως απειραχτο,, για να μου πει λιγο ποσα χιλιομετρα βγαζει με την 1η ταχυτητα ? :blink:
  6. αμα θελει μονο μια λαμα ενταξει ειναι ,, εχω μια τεριαζει κουτι ,, αυτην που ειπες οτι εχει σχεδον ιδιο στυλ με MotorSport κανει και αυτην 100 ευρο ?αν ειναι ιδιο στυλ με motorrsport καλη θα ειναι , και εχει και σιγαστηρα που μπαινω βγενει ειναι πολυ καλη κατα την αποψη μου , δεν νομιζω να ειναι ελευθερας?
  7. απο τημες για τιν protech γνωριζεις?δλδ θα μου βγει πανω απο 80 ευρο?ρωταω γιατι δεν ξερω καθολου απο protech παντως εμενα μου φαινετε καπως ασχημα με την protech , δεν ξερω ισως γιατι ειναι καπως μεγαλι :X ξερεις αν τεριαζουν οι βασεις για να μην χρειαζετε να κανω πατεντες κτλ,το παπι 50cc ειναι αλλα σε λιγο καιρο θα το κανω 125, (για 125 ηθελα να μαθω αν κοβει αποδοσεις ι protech :happy: ) εκανες ενα σορο πατεντες , εκωβες και ξηλωνες για να την βαλεις η ταιριαζουν οι βασεις?ε,,και μπορεις να μου πεις λιγο ποσο εκανε?(η εξατμιση)
  8. Παιδια να ρωτησω κατι, εχω τωρα στο sprinter μια ελευθερας motorsport εξατμιση με την μεγαλη την τρυπα, και 8ελο να την αλλαξω γιατι φοβαμε μη μου καψει βαλβιδες, λεω να παρω sebring αλλα και αυτην πανω κατο ειναι ιδια με την motorsport...σε ολες τις foto που εχω δει ολοι οσοι εχουν το sprinter εχουν Protech εξατμιση πανω , ειναι καλη ?κοβει την αποδοση ?ειναι και αυτη ελευθερας? (σηγνωμη για τις πολλες ερωτισεις :worry::worry: )
  9. και να τις σφιξεις τις βιδες, δεν νομιζω να δεις διαφορα, και εμενα τριζει και πηγα στο μαγαζι που το πηρα για να δω αν γινετε κατι με το τριξιμο , αλλα μου ειχε πει αυτος οτι δεν γινετε τιποτα ειναι απο το εργοστασιο ετσι :X:X Εμενα μου τριζει στο πλαστικο πανω απο την υποδοχη για το κλειδι, οταν το πατουσα με το δαχτιλο λιγο για να ειναι σταθερο δεν ετριζε οταν το αφινα αρχιζε παλι :cry::cry:
  10. Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος εδω...Εχω και εγω ενα Daytona Sprinter 50cc και απο οτι θυμαμαι το Daytona νομιζω ειναι Ταηβανεζικο ,, απο οτι μου ειπε και αυτος απο εκει που το πηρα,, τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω :S
×
×
  • Create New...