ddr2 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εκτός αν η χειρότερη (ή έστω παρόμοια) φωτογραφική μηχανή των υπάρχοντων μοντέλων δεν είναι ίδια με άλλων Μotorola πρίν 2 έτη όπως και οι οθόνες (κατά την γνώμη μου):X -Βέβαια πάντα,αν δεν δούμε από κοντά τα νέα μοντέλα δεν μπορούμε να κρίνουμε εκ των προτέρων.. Σε θυμάμαι πάντως που προσπαθούσες να μας πείσεις ότι τα όλα τα κινητά έχουν πάνω κάτω τις ίδιες κάμερες(και τα μότο) και ότι οι φωτογραφίες του v3x ήταν ισάξιες σχεδόν με αυτές των se.....:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Σε θυμάμαι πάντως που προσπαθούσες να μας πείσεις ότι τα όλα τα κινητά έχουν πάνω κάτω τις ίδιες κάμερες(και τα μότο) και ότι οι φωτογραφίες του v3x ήταν ισάξιες σχεδόν με αυτές των se.....:rolleyes: Μάλλον δεν διαβάζεις καλά τα επιμέρους thread,είτε ξέχασες να διαβάσεις συνέχεια με τα προηγούμενα ποστ,για πια κινητά συγκριτικά αναφέρομαι ή δεν κατάλαβες ....όποτε πάμε άλλη μια φορά:lol: Αλλο ορισμένα μοντέλα (όπως οι αρχικές παρτίδες του V3x) να μοιράζονται κοινά μέρη με άλλες συσκευες (σε διαφορες φίρμες) και έτσι με το κατάλληλο firmware,έχουν παρόμοιες επιδόσεις.....και αλλο είναι η πολιτική της (καθε) Μοtorola να εξελίσει τεχνολογικά μόνο "εν μέρη" τα κινητά της,σε σχέση με τον ανταγωνισμό σήμερα,και το παρελθόν της ,για να τα λέει "νέα" μοντέλα :!: ΕDIT :χώρια η ποιότητα κατασκευής,υλικών κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Τι άλλο το ένα και άλλο το άλλο? Εγώ το ήξερα πάντα ότι οι κάμερες της μότο ήταν μόνο για να γεμίζουν τις λίστες των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εσύ προσπαθούσες να πείσεις ολόκληρο το φόρουμ ότι οι διαφορές ήταν ελάχιστες με τις κορυφαίες εταιρίες του είδους. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι το razr2 δεν πρόκειται να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν άλλες εταιρίες, δεν φτιάχτηκε δλδ για να αντικαταστήσει καμία άλλη ηλεκτρονική-ψηφιακή συσκευή(κάμερα, ράδιο κλπ) παρα μόνο το rarz1;) Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο κατά τη γνώμη μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Κάνε αναζήτιση να θυμηθείς τι έχω πεί συγκεκριμένα για κάποια μοντέλα σε σύγκριση.:) -Τα παραπονά σου λοιπόν στην moto,και σε όποια εταιρία χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά τεχνολογίας στις συσκευές της όποτε θέλει μόνο,και να μην μοιράζονται ίδια μέρη με άλλα κινητα,για να μην ξεχωρίζει ο κάτοχός της.:lol: EDIT : Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις,η αγορά κρίνει και δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας ή μη -Αν οι "αντιγραφές" κρίνουν και τις πωλήσεις πετυχημένες και η Μοτο σαν εταιρία το αποδέχεται ,ενώ όλοι οι υπόλοιποι που ασχολούνται δεν βλέπουν σε νούμερα πχ την επιτυχία των V3xx και Μαxx στην αγορά,σε σχέση με παλιότερα μοντέλα,τότε :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Δεν παιρνει καρτα μνημης MicroSD??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Δεν παιρνει καρτα μνημης MicroSD??;) Το v8 όχι, αλλά το v9 θα παίρνει κανονικά:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Το v8 όχι, αλλά το v9 θα παίρνει κανονικά:) Ναι για το v8 λεω!! Πατατα καναν!Τωρα πια ακομα και τα 2Gb δεν ειναι αρκετα ποσο μαλλον τα 512Mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Υπερβολικούς σας βρίσκω. Δεν σας αρκούν τα 2Gb? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Υπερβολικούς σας βρίσκω. Δεν σας αρκούν τα 2Gb? Προσωπικα δεν μου αρκουν.. Εχω γεμισει ευκολα τα 3 απο τα 4Gb του Ν91! Και γενικα δεν μου αρεσει η λογικη, του στερω απο το ενα(V8) καποιες δυνατοτητες ωστε να πουλησουν και τα 2 εξισου! Για το βιντεο που τραβαει, τι να πω??:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Προσωπικα δεν μου αρκουν.. Εχω γεμισει ευκολα τα 3 απο τα 4Gb του Ν91! Και γενικα δεν μου αρεσει η λογικη, του στερω απο το ενα(V8) καποιες δυνατοτητες ωστε να πουλησουν και τα 2 εξισου! Για το βιντεο που τραβαει, τι να πω??:X Να μην πεις τίποτα. :) Συμφωνώ για το βίντεο αλλά για την χωρητικότητα δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις. Δεν βλέπω λόγο να κουβαλώ όλα τα mp3 του σκληρού μου στο κινητό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ναι για το v8 λεω!! Πατατα καναν!Τωρα πια ακομα και τα 2Gb δεν ειναι αρκετα ποσο μαλλον τα 512Mb! Τα πρώτα v8 θα έχουν 512, τα επόμενα θα έχουν 2gb. Κοίτα, δεν είναι καθόλου άσχημα αν σκεφτείς 1ον: την κατηγορία στην οποία ανήκει το τηλέφωνο(σύγκρινε χαρακτηριστικά με 8800 πχ) 2ον: οτι για τους απαιτητικότερους υπάρχει η έκδοση του v9 που δέχεται κάρτα μνήμης. Για το βίντεο οκ, αλλά σκέψου ότι και το k810 της se δεν έχει καλύτερο βίντεο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Να μην πεις τίποτα. :) Συμφωνώ για το βίντεο αλλά για την χωρητικότητα δεν έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις. Δεν βλέπω λόγο να κουβαλώ όλα τα mp3 του σκληρού μου στο κινητό. Δεν ειναι μονο τα mp3!Ειναι και τα βιντεο οι φωτογραφιες κλπ.. Ομολογω ομως οτι εχω περασει παρα πολλα τραγουδια και βιντεο, οποτε λογικο ειναι να γεμισει σχεδον! Τα πρώτα v8 θα έχουν 512, τα επόμενα θα έχουν 2gb. Κοίτα, δεν είναι καθόλου άσχημα αν σκεφτείς 1ον: την κατηγορία στην οποία ανήκει το τηλέφωνο(σύγκρινε χαρακτηριστικά με 8800 πχ) 2ον: οτι για τους απαιτητικότερους υπάρχει η έκδοση του v9 που δέχεται κάρτα μνήμης. Ειναι στην ιδια κατηγορια με το 8800?? Οπως και να' χει περιμενα κατι καλυτερο! Απο design σκιζει παντος.. Δεν το συζητω! Το V9 δεν εχει αλλα χαρακτηριστικα ομως!:rolleyes: Για το βίντεο οκ, αλλά σκέψου ότι και το k810 της se δεν έχει καλύτερο βίντεο... Θεωρητικα οχι αλλα θα δουμε στην πραξη!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ειναι στην ιδια κατηγορια με το 8800? Φυσικά και είναι.:) απλά θα είναι φτηνότερο ή θα πέσει η τιμή του σταδιακά στο μέλλον. Το V9 δεν εχει αλλα χαρακτηριστικα ομως!:rolleyes: Ναι, δεκτό,αλλά παρόλα αυτά έχει το πολύ καλό τελευταίο UI της moto(που είχε το v6) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Δεν μπορείς να βγάζεις ένα τηλέφωνο στο τέλος του 2007 το οποίο ονομάζεις ναυαρχίδα και να μην είναι 3G και να γράφει video στα 15 fps.Για το V8 λέω. Το V9 θα έχει ίδιο UI με V3xx/Maxx. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ναι, δεκτό,αλλά παρόλα αυτά έχει το πολύ καλό τελευταίο UI της moto(που είχε το v6) Αλλη φαση το Linux ομως!!:) Δεν μπορείς να βγάζεις ένα τηλέφωνο στο τέλος του 2007 το οποίο ονομάζεις ναυαρχίδα και να μην είναι 3G και να γράφει video στα 15 fps.Για το V8 λέω. Το V9 θα έχει ίδιο UI με V3xx/Maxx. Ετσι ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 αν θες να δεις το linux του V8,προσπάθησε να βρεις ένα E2 ή Ε6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 αν θες να δεις το linux του V8,προσπάθησε να βρεις ένα E2 ή Ε6... Χρησιμοποιουν την ιδια εκδοση, η το λες για να υπαρχει μια γενικη εικονα? Θα το κοιταξω παντος! Ουσιαστικα το θεμα ειναι σε τι τιμη θα ερθει το κινητο.. Το κοβω για 450-500 ευρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ναι για το v8 λεω!! Πατατα καναν!Τωρα πια ακομα και τα 2Gb δεν ειναι αρκετα ποσο μαλλον τα 512Mb! 2GB μου είναι υπέραρκετα για κινητό τηλέφωνο. Όταν θέλω όλα τα Mp3 μου μαζί μου, έχω το iPod... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 2GB μου είναι υπέραρκετα για κινητό τηλέφωνο. Όταν θέλω όλα τα Mp3 μου μαζί μου, έχω το iPod... :wink: Λες να δινουν κανα ipod δωρο γιατι εγω δεν εχω??:p Ας διατεθει με μικρο κοστος και δεν θα με χαλασουν τα 2Gb! Αλλωστε με βλεπω σε περιπτωση που αποφασισω να το παρω να κρατησω το N91...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Λες να δινουν κανα ipod δωρο γιατι εγω δεν εχω??:p Ας διατεθει με μικρο κοστος και δεν θα με χαλασουν τα 2Gb! Αλλωστε με βλεπω σε περιπτωση που αποφασισω να το παρω να κρατησω το N91...:cool: Κοίταξε, για να λέμε την αλήθεια, από το N91 μέχρι τα 2GB του V8 υπάρχει μιά διαφορά, η οποία θα σου είναι εμφανής εάν τελικά το πάρεις. Από την άλλη, από τα 7,5MB του V3 μου (ή τα 120MB περίπου του M600i μου), τα 2GB θα είναι μία χαρούλα. Θα βάλω μέσα τα 20 αγαπημένα Mp3 μου για να ακκούω όταν δεν έχω iPod μαζί μου (σχεδόν ποτέ δηλαδή) και τα υπόλοιπα φωτογραφίες, βίντεο, κλπ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Κοίταξε, για να λέμε την αλήθεια, από το N91 μέχρι τα 2GB του V8 υπάρχει μιά διαφορά, η οποία θα σου είναι εμφανής εάν τελικά το πάρεις. Από την άλλη, από τα 7,5MB του V3 μου (ή τα 120MB περίπου του M600i μου), τα 2GB θα είναι μία χαρούλα. Θα βάλω μέσα τα 20 αγαπημένα Mp3 μου για να ακκούω όταν δεν έχω iPod μαζί μου (σχεδόν ποτέ δηλαδή) και τα υπόλοιπα φωτογραφίες, βίντεο, κλπ. Οπως συνηθισει κανεις! Λεω να σουταρω και ενα newgen που εχω, αλλα ποιος το παιρνει..(120Μβ) Τελικα ποτε ερχεται το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Οπως συνηθισει κανεις! Λεω να σουταρω και ενα newgen που εχω, αλλα ποιος το παιρνει..(120Μβ) Τελικα ποτε ερχεται το τηλεφωνο? Φθινόπωρο νομίζω... Και το αναμένω πως και πως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Φθινόπωρο νομίζω... Και το αναμένω πως και πως... Υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος και το αργουν τοσο??:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος και το αργουν τοσο??:X Δεν είναι και τόσο αργά. Φθινόπωρο σημαίνει μάλλον Σεπτέμβριο, οπότε είναι σε δύο μήνες... Δεν νομίζω να μας έρθει μέσα στο καλοκαίρι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Δεν είναι και τόσο αργά. Φθινόπωρο σημαίνει μάλλον Σεπτέμβριο, οπότε είναι σε δύο μήνες... Δεν νομίζω να μας έρθει μέσα στο καλοκαίρι... Τεσπα.. Ειδομεν!:rolleyes: Σε καλη τιμη να το βαλουν μονο.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts