tsoump Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 με μια εννοια flash-αρεις πατσακι? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ακριβώς.Είναι ένα flex που πάει και αλλάζει ένα offset ενός seem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Για V8 με 2G μνήμη τίποτα ακόμη έ? Καμιά πρόβλεψη έχουμε?? Επικοινωνισα με τη Motorola και μου είπαν οτι V8 με μνήμη 2GB δεν κυκλοφορούν μέχρι στιγμής στην Ελλάδα γιατί δεν τα παραγγέλνουν οι dealers. Μου εξήγησαν οτι η Motorola δεν εισάγει οτι θέλει αυτή και μετά οι έμποροι κάνουν τις παραγγελίες τους με βάση το τι έχει φέρει η αντιπροσωπία. Ο κάθε έμπορος παραγγέλνει τα μοντέλα και την ποσότητα που θέλει και ακόμα με τις ρυθμίσεις που θέλει (π.χ. το V9 κυκλοφορεί μόνο με προεγκατεστημένες ρυθμίσεις Cosmote για mms, internet κλπ από το Πλαίσιο, Γερμανό, multirama, Fnuk,Media Markt) οπότε όσο δεν το παραγγέλνουν δεν πρόκειται να το δούμε στην Ελλάδα!:cry: Βασικά δεν τους συμφέρει γιατί η τιμή του V8 με τα 512ΜΒ όπου έχω κοιτάξει είναι αυτή τη στιγμή 299 Ευρώ (297 στο Πλαίσιο) οπότε το V8 με τα 2GB λογικά θα ξεπεράσει τα 300 Ευρώ και θα ακουμπήσει την τιμή του V9 το οποίο είναi και 3G και έχει και θηρα για εξωτερική μνημη έως 4GB οπότε το V8 θα πάει άπατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Βασικά δεν τους συμφέρει γιατί η τιμή του V8 με τα 512ΜΒ όπου έχω κοιτάξει είναι αυτή τη στιγμή 299 Ευρώ (297 στο Πλαίσιο) οπότε το V8 με τα 2GB λογικά θα ξεπεράσει τα 300 Ευρώ και θα ακουμπήσει την τιμή του V9 το οποίο είναi και 3G και έχει και θηρα για εξωτερική μνημη έως 4GB οπότε το V8 θα πάει άπατο! H τιμή που έχει το πλαίσιο στο site πρέπει να είναι λάθος. Την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα από το πλαίσιο με ~240€ κι αν κάνεις μια έρευνα αγοράς θα το βρεις και αλλού 240! Εκτός της μνήμης έχουν και αρκετές διαφορές στο μενού και το λειτουργικό V8 με V9!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Το V8 με 2GB μνήμης στην "original" τιμή του V8 512MB νομίζω ότι θα πουλούσε πολύ περισσότερο. Ας αποσύρουν το 512άρι ή ας το φτηνήνουν και άλλο. Συμφωνώ ότι αν έπαιρνε κάρτα μνήμης θα ήταν εξαιρετική αγορά, ειδικά αν λάβει κανείς υπ'όψη την παρουσία του καινούργιου λειτουργικού. Για εμένα η μνήμη ήταν ο κύριος λόγος που δεν το αγόρασα και προτίμησα το V9, όπως επίσης και η έλλειψη 3G. Πάντως αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ το Z6 και είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί να θεωρηθεί η λογικότερη και οικονομικότερη λύση αφού και τρέχει Linux και παίρνει κάρτα μνήμης και είναι αρκετά φθηνότερο από το V8 με τα λίγα του 512ΜΒ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Σωστος αλλα πολυ προτιμουν το V8 λογο καινουργιο UI και εγω εχω τρελα με το 3G αλλα το "θυσιασα" γιατι το V8 εχει ποιο ωραιο μενου . Βασικα δεν καταλαβα γιατι στο V9 δεν το "εβγαλαν" με linux . με το Z6 εισαι ικανοποιημενος? απο αυτονομια? Μέχρι στιγμής έχουν πρόβλημα να ενσωματώσουν 3g στο linux μενού. Γι αυτό όλα τα μοτολόρα με το νέο μενού δεν έχουν 3g. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 H τιμή που έχει το πλαίσιο στο site πρέπει να είναι λάθος. Την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα από το πλαίσιο με ~240€ κι αν κάνεις μια έρευνα αγοράς θα το βρεις και αλλού 240! Εκτός της μνήμης έχουν και αρκετές διαφορές στο μενού και το λειτουργικό V8 με V9!!! Τι να σου πω, πάντως η τιμή που αναγράφει το Πλαίσιο μέχρι και τώρα είναι 297 Ευρώ.:confused: Πάντως παραπλήσια τιμή (299) έχουν και άλλοι όπως η Wind, το Multirama κλπ. Πράγματι, το λειτουργικό είναι διαφορετικό στο V8 αλλά αυτό μάλλον ελάχιστα θα ενδιαφέρει τους περισσότερους που θα επιλέξουν την εν λόγω συσκευή. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει (ονομαστικά κυρίως) το 3G, τα megapixel, τα 262.144 χρώματα και τις οθόνες αφής!:wacko: Ελάχιστοι ξέρουν τι είναι το Linux η ακόμα και το HSDPA που είναι καινούργιο "φρούτο"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Τι να σου πω, πάντως η τιμή που αναγράφει το Πλαίσιο μέχρι και τώρα είναι 297 Ευρώ.:confused: Πάντως παραπλήσια τιμή (299) έχουν και άλλοι όπως η Wind, το Multirama κλπ. Πράγματι, το λειτουργικό είναι διαφορετικό στο V8 αλλά αυτό μάλλον ελάχιστα θα ενδιαφέρει τους περισσότερους που θα επιλέξουν την εν λόγω συσκευή. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει (ονομαστικά κυρίως) το 3G, τα megapixel, τα 262.144 χρώματα και τις οθόνες αφής!:wacko: Ελάχιστοι ξέρουν τι είναι το Linux η ακόμα και το HSDPA που είναι καινούργιο "φρούτο"! Δεν πειράζει, τους ενημερώνουν κατάλληλα οι πωλητές. Πάρε αυτό που έχει καινούριο μενού, καμία σχέση με την παντόφλα που είχες αγοράσει το 1998(λες και το v9 έχει σχέση με την παντόφλα εκείνη:p). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Μόνιμη αναφορά παράδοσης SMS (Δοκιμασμένο σε V9 μόνο) http://rapidshare.com/files/111743367/RSDLite.rar.html Κάνετε unrar σε ένα φάκελο. Συνδέετε το V9 στο pc και τρέχετε το RSDLite.exe Θα πρέπει να δείξει status Connected... Πατάτε το κουμπάκι με τις 3 τελείες (...) που βρίσκεται δίπλα στο Start και εντοπίζετε το miniflex_sms.hs και πατάτε open Πατάτε το κουμπάκι Start και αν όλα πάνε πάνε καλά θα κάνει restart το τηλέφωνο και θα έχετε μόνιμη αναφορά παράδοσης SMS (Δοκιμασμένο σε Vista και είχα περάσει και το Motorola Phone Tools - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, απλά το αναφέρω) το εχει δοκιμασει κανεις? Σε v8 δουλευει? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 το εχει δοκιμασει κανεις? Σε v8 δουλευει? Το V8 έχει έτσι και αλλιώς μόνιμη αναφορά παράδοσης από μόνο του.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Δεν πειράζει, τους ενημερώνουν κατάλληλα οι πωλητές. Πάρε αυτό που έχει καινούριο μενού, καμία σχέση με την παντόφλα που είχες αγοράσει το 1998(λες και το v9 έχει σχέση με την παντόφλα εκείνη:p). Έχω ήδη αγοράσει το V9 γιατί είναι και 3G, θα αγοράσω και το V8 αλλά για την συλλογή μου!;) Όσο για τους πωλητές, οι περισσότεροι είναι επί της ουσίας άσχετοι! Λίγοι γνωρίζουν πέντε πράγματα παραπάνω, δυστυχώς τα καταστήματα δεν τους εκπαιδεύουν ιδιαίτερα. Αλλά έτσι και αλλιώς και να πουν σε κάποιον οτι με το Linux μπορούν να κάνουν αυτο εκείνο και το άλλο, λίγοι ενδιαφέρονται ή γνωρίζουν το πως, οι περισσότεροι πιστεύω απλώς θέλουν ένα όμορφο κινητό με καλή οθόνη και κάμερα, άντε και να είναι και 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 με το Z6 εισαι ικανοποιημενος? απο αυτονομια? Με το Ζ6 είμαι ικανοποιημένος. Το κινητό είναι καλά κατασκευασμένο, το νιώθεις στιβαρό. Ο slide μηχανισμός λειτουργεί πολύ καλά. Ποιότητα λήψης σήματος είναι καλή, ο συνομιλητής ακούγεται μια χαρά και από ότι μου λένε και εγώ ακούγομαι ΟΚ. Με συνεχώς ενεργοποιημένο bluetooth στο κινητό (αλλά όχι συχνή χρήση bluetooth ακουστικού), ομιλία περίπου 30' την ημέρα και σύντομο browsing (5' την ημέρα) η μπαταρία μου κρατάει 2-3 ημέρες. Το χρησιμοποιώ κυρίως σαν τηλέφωνο, ελάχιστα σαν MP3 player, μόλις πρόσφατα πέρασα μερικά τραγούδια στη μνήμη. Αυτό που έχω κάνει είναι να εγκαταστήσω τον opera mini (ο ενσωματωμένος browser μου φαίνεται ότι έχει δυσκολίες σε https sites μέσω του Wind Plus) και να κοιτάζω μερικά sites στο internet όταν είμαι στο δρόμο και δεν έχω κάποια πρόσβαση μέσω ADSL. Η απουσία 3G είναι αυτή που κάνει το τελευταίο σημείο να μη λειτουργεί τόσο ευχάριστα. Εν συντομία: Αυτήν την περίοδο προτιμώ να χρησιμοποιώ το Z6 μου αντί του V6 maxx ή του V9. Αν/όταν επιστρέψω σε κάποιο από αυτά, ο κύριος λόγος θα είναι η 3G τεχνολογία που διαθέτουν. (Εντάξει, το V9 έχει και ωραία εξωτερική οθόνη...) Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 το εχει δοκιμασει κανεις? Σε v8 δουλευει? Το V9 τρέχει Synergy στο οποίο λειτουργούν τέτοιου είδους seem edits. Το V8 τρέχει Linux στο οποίο τα seem edits έχουν αντικατασταθεί από τα flexbits. Συνεπώς, όχι, στο V8 αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ. Παρεμπιπτόντως, έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο flexbit map για το Z6; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 θα απευθυνθεις στο αναλογο thread του z6! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Για πέιτε τώρα οι πιο έμπειροι στα moto....τι παίζει από εφαρμογές για το συγκεκριμένο μοντέλο και δώστε και κανένα link που μπορούμε να βρούμε καμιά εφαρμογή. Υποθέτω πως θα υπάρχουν εφαρμογές java για το συγκεκριμένο μοντέλο ή μήπως όχι!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 re paidia..egw pira to V9 apo tin vodafone kai epeidi telos padwn eixa provlimata me tin bataria tous to piga sto katastima kai kala gia service k aftoi kanan to klasiko diladi anavathmisi logismikou.Kai ekei pou paliotera eixe ena wraio menou pio zwiro kai oxi tin klasiki vlakia ton motorola, twra exei afto...kai etsi k alliws i suskevi to mono diakritiko tis vodafone pou eixe panw itan otan anoiges to portaki pou edeixne stin ekswt. othoni to logo...oute sto menou eixe tpt...Tespa en oligois me tsadisan ligaki gt fainete poli ******* me to allo menou..kserete an uparxei periptwsei na vrw sto internet to palio logismiko na to perasw wste na min xreiastei na tous to ksanapaw?thanx Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Υπάρχει περίπτωση,ναι. Τσέκαρε λίγο το modmymoto.com ,motox.info και Motomodding.us Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 The Motorola V9 Ferrari, for the Moto-loving Ferrari driver in your life http://www.blogsmithmedia.com/www.engadgetmobile.com/media/2008/05/motorola-v9-ferrari.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etternus Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Μόνιμη αναφορά παράδοσης SMS (Δοκιμασμένο σε V9 μόνο) http://rapidshare.com/files/111743367/RSDLite.rar.html Κάνετε unrar σε ένα φάκελο. Συνδέετε το V9 στο pc και τρέχετε το RSDLite.exe Θα πρέπει να δείξει status Connected... Πατάτε το κουμπάκι με τις 3 τελείες (...) που βρίσκεται δίπλα στο Start και εντοπίζετε το miniflex_sms.hs και πατάτε open Πατάτε το κουμπάκι Start και αν όλα πάνε πάνε καλά θα κάνει restart το τηλέφωνο και θα έχετε μόνιμη αναφορά παράδοσης SMS (Δοκιμασμένο σε Vista και είχα περάσει και το Motorola Phone Tools - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, απλά το αναφέρω) Δουλεύει άψογα, μόλις έκανα τη διαδικασία στο V9 και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ!!!! Να'σαι καλά φίλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 The Motorola V9 Ferrari, for the Moto-loving Ferrari driver in your life http://www.blogsmithmedia.com/www.engadgetmobile.com/media/2008/05/motorola-v9-ferrari.jpg ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!:shock: Τι κουκλί είναι αυτό? Από ότι λέει το άρθρο στο engadgetmobile.com θα κυκλοφορήσει μόνο σε Ασία και Λατινική Αμερική!! Αν είναι δυνατόν! Γιατί όχι και Ευρώπη αγαπητή Motorola?:mad: Τι πίνετε εκεί στα κεντρικά και δεν μας δείνετε??:wacko: Αίσχος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 paidia pws mporeis na allakseis tis startup kai tis shutdown eikones sto V8? episis mporeis na valeis kapoia alli eikona kai otan to anoigeis na mi fainetai to M? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMWtakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Παιδια Καλησπερα.Εχω το Razr V8 kai V9 Ξερει κανεις κανενα προγραματακι? να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMWtakis Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Κανενα Προγραμα για V9RAZR Για μονιμη αποκριψη του αριθμου μας? οταν περνουμε εμεις τηλ να μη εμφανιζεται ο αριθμος μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Κανενα Προγραμα για V9RAZR Για μονιμη αποκριψη του αριθμου μας? οταν περνουμε εμεις τηλ να μη εμφανιζεται ο αριθμος μας. Δε χρειάζεται πρόγραμμα γι' αυτό... Πήγαινε ρυθμίσεις--> Ρυθμίσεις κλήσεων --> Ο αριθμός μου... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMWtakis Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Φιλε μου στο ρυθμησεις ο αριθμος μου ΚΛΠ εχει αποκριψη μονο για μια κλησει την επομενη εγω ζηταω μονιμη αποκριψη του αριθμου μου.Παντοσ σε ευχαριστω που απαντησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts