Jump to content

Ταξίδι στο εξωτερικό: Προγράμματα και χάρτες πλοήγησης

nicholas1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα!

Προγραμματιζω ενα ταξείδι για δουλεια στην Τουρκια, συγκεκριμενα στην περιοχη της Ανταλειας, στα Νοτια, εχω αρχησει και ψαχνω για χαρτες GPS για την περιοχη, μηπως γνωριζετε να υπαρχει κατι ειτε για iGO (προτιμοτερο) ειτε για DESTINATOR?

Ευχαριστω!

Γεια χαρα!

Προγραμματιζω ενα ταξείδι για δουλεια στην Τουρκια, συγκεκριμενα στην περιοχη της Ανταλειας, στα Νοτια, εχω αρχησει και ψαχνω για χαρτες GPS για την περιοχη, μηπως γνωριζετε να υπαρχει κατι ειτε για iGO (προτιμοτερο) ειτε για DESTINATOR?

Ευχαριστω!

Υπάρχει για το Destinator.

Γιώργος

Γεια χαρα!

Ευχαριστω!

O χάρτης της Τουρκίας για το Destinator είναι λεπτομερέστατος (έχει μέγεθος 57.2 ΜΒ).;)

Θα σου έδινα το link αλλά με πρόλαβε ο kostat και το (ξανα)έδωσε στο ipmart.:ninja:

Για το igo ο χάρτης της Τουρκίας είναι γύρω στα 8ΜΒ τη στιγμή που ο ελλιπέστατος Ελληνικός είναι γύρω στα 15ΜΒ.:(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

O χάρτης της Τουρκίας για το Destinator είναι λεπτομερέστατος (έχει μέγεθος 57.2 ΜΒ).;)

Aν σκεφτούμε οτι ο χάρτης της Ελλάδας είναι 40-50mb και πόση μικρότερη έκταση έχει η Ελλάδα, δε νομίζω να τον χαρακτηρίζαμε λεπτομερέστατο. Δεν τον έχω δει ποτέ βέβαια και δε μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες odytsak, πραγματι, ευστοχα τα σχολια σου ως προς το μεγεθος των αρχειων, ο iGO ουσιαστικα δεν εχει την Ανταλεια!

Απο περιεργεια, ο kostat Ελληνας ειναι; Αμαν ρε παιδια, την "λεει" σε ολους αν τολμησουν να μην ελεγξουν προηγουμενα post πριν γραψουν κατι... Ενταξει, δεν καναμε και εγκλημα, εξαλλου δεν περιμενεις και αλλοι να εχουν ζητησει χαρτη της Τουρκιας, δεν ειναι και ο πιο συχνος προορισμος...

Το link ήταν δύο σελίδες πίσω γι αυτό και σου την είπε.:)

Και μια πληροφορία που μου έδωσε ο kostat με pm λόγω ότι θα επισκεφτώ την Kωνσταντινούπολη τον Αύγουστο για τον αγώνα της Formula 1:

Στην Τουρκία οι ξένοι που χρησιμοποιούν συσκευές GPS με χάρτες συλλαμβάνονται και ανακρίνονται για κατασκοπία!

Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ (ειδικά εμείς οι Ελληνες) μη βρεθούμε προ εκπλήξεως.

• 7 months later...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ IPMART, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΙPMART ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ destcore.dll

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

PLEASE ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

• 1 month later...

Γνωρίζετε αν υπάρχει χάρτης για Κάιρο (ή ολόκληρης της Αιγύπτου αν δεν υπάρχει μεμονωμένα) για κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης(destinator 7, iGO, TomTom κλπ);

Μετά από αρκετή αναζήτηση δεν βρήκα κάτι :(

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Γνωρίζετε αν υπάρχει χάρτης για Κάιρο (ή ολόκληρης της Αιγύπτου αν δεν υπάρχει μεμονωμένα) για κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης(destinator 7, iGO, TomTom κλπ);

psaxe mesa sayto to arxeio mhpos yparxei h xora poy zhtas

auto sa resei?

kyta kai auto

http://vitotechnology.com/en/products/mapofegypt.html

VITO SmartNavigator v1.1

Requirements: Smartphone

Overview: VITO SmartMap and VITO Navigator II=VITO SmartNavigator is the ideal solution for geocaching and off-road traveling. Get the real feeling of the off-road traveling with VITO SmartNavigator!

The main screen is divided into three separate windows with various gadgets. You can choose between the following gatgets to be displayed in every window: speedometer, compass, time, direction to a pushpin, available satellites.

Time is very convenient and always at hand.

Compass is quite self explaining, works just as a regular compass.

Sattelites view shows you how many sattelites are currently active.

Speedometer shows your current speed; you can set the appropriate maximum.

Direction to a pushpin helps you find the way back to the places you once visited; it also shows the distance to the destination point.

VITO SmartNavigator Track View

Here users can watch their track of movements on a map. Track recording can be paused and resumed later. Users can upload a previous track in the background while recording a new one and check their current path against it. Map and track viewing is fully adjustable: you can zoom in and out, move the map, find your current position. Users can choose to keep their current position displayed always in the center of the screen.

VITO SmartNavigator supports two types of pushpins. Permanent pushpins always appear on screen, others show up only when you load certain tracks. VITO SmartNavigator can show you the direction to a selected pushpin when you need to find a way to the place you visited once.

TRACK RECORDING

Record your track of movements virtually anywhere

EXPORT TRACKS to Google Earth

Tracks are compatible with Google Earth and can be easily imported for a closer inspection.

GADGETS

Various gadgets provide plenty of useful trip info: speedometer, compass, time, direction to a pushpin, available satellites.

TONS of MAPS

Extensive maps database with pushpins support Load vtm maps from vitotechnology.com or create your own with free MapManager.

EVEN MORE MAPS

Experienced users can create their own plug-ins to use maps of any

More Info:

Code:

http://vitotechnology.com/en/products/smartnavigator_smartphone.html

Download Instructions:

Mirror:

kai se igo 2006 plus

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχα ήδη εξευρευνήσει πριν ποστάρω την ερώτηση, δεν υπάρχει δυστυχώς μέσα κάτι σχετικό.

miogps ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις (και την ποικιλία λύσεων :) )

Θα τα δοκιμάσω όλα να δω τι βολεύει περισσότερο.

Loipon file mou tha sta pw apo proto xeri (zw sthn Aigypto)

Mexri stigmhs to kalitero programma kai apsogo einai to Nokia Maps sto N95 kai N95 8GB ( mono ste afta ta dyo modela exoun hartes gia Aigypto) fisika to navigation einai epi pliromh sthn Nokia .

Ena allo kalo einai to Igo 6 plus pou leitourgh mono st PNA ,Pocket PC,PDA kai prosfata ( prin 2 meres) katevasa se ena Tibo S1000 meta pou to "kseklidosa" katevasa to V7 Navigator (IGO) pou doulevi apsoga episeis tous palious hartes tou Igo

Satnews

Admin Team :http://www.satplanet.gr

http://rapidshare.com/users/R73U5V

Loipon file mou tha sta pw apo proto xeri (zw sthn Aigypto)

Mexri stigmhs to kalitero programma kai apsogo einai to Nokia Maps sto N95 kai N95 8GB ( mono ste afta ta dyo modela exoun hartes gia Aigypto) fisika to navigation einai epi pliromh sthn Nokia .

Ena allo kalo einai to Igo 6 plus pou leitourgh mono st PNA ,Pocket PC,PDA kai prosfata ( prin 2 meres) katevasa se ena Tibo S1000 meta pou to "kseklidosa" katevasa to V7 Navigator (IGO) pou doulevi apsoga episeis tous palious hartes tou Igo

APORO TI APO AYTA POY EIPES EINAI ...APO PROTO XERI...

[sIGPIC][/sIGPIC]

satnews σε ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση.

Και εγώ από αυτά που πρότεινε ο ο miogps κατέληξα στο iGO μιας και το έχω με το HTC 3650 και από ότι είδα σε επίπεδο χάρτη καλό είναι. Βέβαια, σε ένα μήνα περίπου που θα έρθω Αίγυπτο θα μπορώ να το δοκιμάσω σωστά για να μπορώ να εκφέρω γνώμη.

• 3 weeks later...

Αγαπητοί φίλοι γεια σας!

Αναζητώ - χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής - το πρόγραμμα πλοήγησης που να έχει χάρτες για Ιαπωνία, όπου ένας φίλος - δυστυχώς όχι εγώ - πρόκειται να ταξιδέψει τον Απρίλιο.

Θα παρακαλούσα θερμά, όποιον γνωρίζει σχετικό κάτι να μου απαντήσει.

Ο ενδιαφερόμενος έχει συσκευή Mio PDA, με γνήσιο Destinator. Αλλά ακόμη και για ΡΝΑ έκδοση να βρεθεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Του δίνω το δικό μου!!

Ευχαριστώ πολύ :)

«Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να τα λες» (Βολτέρος) [sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανείς χάρτη που να απεικονίζει τους βασικούς δρόμους που οδηγούν στο Bansko στην Βουλγαρία; Ο eastern Europe 2006 Q1 δεν έχει. Δεν μπορώ να τον βρω πουθενά!

Ευχαριστώ

HTC Desire Root User

Έχει κανείς χάρτη που να απεικονίζει τους βασικούς δρόμους που οδηγούν στο Bansko στην Βουλγαρία; Ο eastern Europe 2006 Q1 δεν έχει. Αν εχει κάποιος τον Eastern europe 2007 q1 ας τον ανεβάσει κάπου. Δεν μπορώ να τον βρω πουθενά!

Ευχαριστώ

O χάρτης Βουλγαρίας για Destinator είναι ελλιπέστατος.

Ούτε ο Eastern Europe 2007.Q1 έχει το Μπάνσκο και το βασικό οδικό άξονα προς αυτό.

Πριν 15 μέρες πήγα στο Μπάνσκο για σκι και χρησιμοποίησα το iGO με τον τελευταίο χάρτη Βουλγαρίας (Bulgaria 2007.07 - 070815) για να κάνω τη δουλειά μου.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω ένα χάρτη για το Παρίσι. Όχι μονάχα οδικό, το βέλτιστο θα ήταν να μπορούσα να έχω offline το googlearth που να περιέχει χάρτες, μετρό, λεωφορεία κλπ για την πόλη.

Προς τα που να κινηθώ; Τι πρόγραμμα να κοιτάξω;

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω ένα χάρτη για το Παρίσι. Όχι μονάχα οδικό, το βέλτιστο θα ήταν να μπορούσα να έχω offline το googlearth που να περιέχει χάρτες, μετρό, λεωφορεία κλπ για την πόλη.

Προς τα που να κινηθώ; Τι πρόγραμμα να κοιτάξω;

αυτη η διευθυνση θα σε βοηθησει πολυ.τυπωσε χαρτες μετρο, ζωνες πολης ωστε να βγαλεις αναλογες travelcard analoγως που θα κινηθεις και πολλα αλλα.

στη διαθεση σου για περαιτερω πληροφοριες.

http://www.ratp.fr/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αα πολλά ευχαριστώ για τη διεύθυνση!

Είναι αυτό που ζητούσα! Τώρα θα ήμουν υπερβολικά απαιτητικός αν ζητούσα αυτό σε εφαρμογή για το κινητό ώστε να τα έχω όλα αυτά συνεχώς μαζί μου;! :P

Αα πολλά ευχαριστώ για τη διεύθυνση!

Είναι αυτό που ζητούσα! Τώρα θα ήμουν υπερβολικά απαιτητικός αν ζητούσα αυτό σε εφαρμογή για το κινητό ώστε να τα έχω όλα αυτά συνεχώς μαζί μου;! :P

yparxei kapou edo mesa ena post GIA PDA me onomasia metro.

ayto se kathodhgei stis proteyouses orismenon kraton einai poly kalo.

toxa paliotera postarei alla o admin to diegrapse os yparxon hdh.psaxe kai tha to breis

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Σε 2 βδομάδες μετακομίζω Ιρλανδία, στο Δουβλίνο για δουλειά. Έχω συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη μιά χαρά με το Destinator να μου λύνει όποτε θέλω να μάθω που βρίσκεται μία διεύθυνση, και όπως καταλαβαίνετε θέλω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ πρόγραμμα πλοήγησης κι εκεί.

Γνωρίζετε πιό πρόγραμμα έχει τους πληρέστερους χαρτες για Ιρλανδία?

Destinator και πάλι φίλε μου!:rolleyes: Για περισσότερες πληροφορίες pm me.

http://www.imageshack.gr/files/2m7jxogvnkn1zf518jlh.jpg

Κύριοι του Forum, γειά σας.

Έχω ένα MIO C230 απο Αμερική, με χάρτες USA-Canada. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου πει που θα βρώ και πως θα φορτώσω χάρτες Ευρώπης?

Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει Ελλάδα - Τουρκία.

Ευχαριστώ.