sculper Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2007 το 1 mail είναι η απάντηση....και το 2 είναι αυτό που είχα στείλει! Αξιότιμε κύριε ΧΧΧΧΧ, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Προαστιακός Α.Ε. οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν το αντίτιμο, των εισιτηρίων που προμηθεύονται, με κέρματα, αν και μόνον αν ο αριθμός των κερμάτων δεν ξεπερνά τα 50 τεμάχια σε ποσότητα. Λυπούμεθα για την ταλαιπωρία που υπέστητε και σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Με εκτίμηση, Μαίρη Νασοπούλου Εμπορικός Διευθυντής -----Original Message----- From: info Sent: Tuesday, May 08, 2007 7:44 PM To: proast@infoproject.com.gr Subject: Proastiakos.gr ΟΝΟΜΑ : ΧΧΧ ΕΠΩΝΥΜΟ : ΧΧΧ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΙΔΙΩΤΗΣ E-MAIL : ΧΧ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 3442342 ΦΑΞ : ΚΕΙΜΕΝΟ : Γεια σας, Ονομάζομαι ΧΧΧΧ και επικοινωνώ μαζί σας για να εκφράσω ένα παράπονο. Πήγα στης 19:00 στο σταθμό προαστιακού για να αγοράσω εισιτήρια του 1 ευρώ για το τμήμα Κορωπί – Δουκ. Πλακεντίας. Ο υπάλληλος μου έδωσε τα εισιτήρια και όταν πήγα να δώσω το αντίτιμο (3 ευρώ) ΔΕΝ τα δέχτηκε. Ο λόγος ήταν διότι ήταν κέρματα των 5, 2 και 1 λεπτού. Ζήτησα να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο, πράγμα και το οποίο έγινε από την υπάλληλο. Μετά από λίγο με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να δεχτούν τα κέρματα διότι αυτές είναι οι εντολές τους. Ζήτησα να μιλήσω εγώ ο ίδιος με τον υπεύθυνο πράγμα το οποίο μου αρνήθηκαν, αλλά με παρέπεμψαν στο τμήμα παραπόνων. Επέστρεψα τα εισιτήρια και έφυγα. Στης 19:25 περίπου επικοινώνησα με το call center του προαστιακού. Απάντησε ένας κύριος ο οποίος και με συνέδεσε με το τμήμα παραπόνων. Μίλησα με μια κυρία η οποία δέχτηκε το παράπονο μου και κατέγραψε τα στοιχεία μου. Ζητώ να μου δοθεί γραπτός το ότι δεν δέχεστε κέρματα. Επίσης αν συνεχιστεί η άρνηση του να δεχτείτε το αντίτιμο, εγώ δεν έχω άλλη επιλογή από το να επιβιβαστώ χωρίς εισιτήριο. Σε ενδεχόμενο πρόστιμο που θα μου επιβληθεί επιφυλάσσομε κάθε νόμιμου δικαιώματος μου. Ευχαριστώ πολύ. Μετά τιμής, ΧΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Τρίχες κατσαρές! Τι θα πει ότι δε δέχονται κέρματα άνω των 50 τεμαχίων σε αριθμό; :blink: Αυτό λέγεται προσβολή του εθνικού νομίσματος! :!: Άει σιχτήρ, συγχύζομαι όταν διαβάζω κάτι τέτοια... Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ε καλα. Κι εσύ πήγες με ένα κουβά κέρματα να πληρώσεις; Δε μπορούσες να τα ξεφορτωθείς από δω κι από κει; Είπαμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ε καλα. Κι εσύ πήγες με ένα κουβά κέρματα να πληρώσεις; Δε μπορούσες να τα ξεφορτωθείς από δω κι από κει; Είπαμε... θα συμφωνησω και στην τελικη οντως μπορει να μην εχουνε πολιτικη για τοσο ψιλα υποθετω οτι τα εισητηρια δεν κοστιζουν 73 λεπτα πχ αλλα ειναι στρογγυλοποιημενα ετσι ωστε να ειναι υποχρεωμενοι να δεχονται και να δινουν μονολεπτα και διλεπτα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δεν έχει σημασία. Η ΔΕΗ γιατί δλδ δέχεται αδιαμαρτήρητα πληρωμές λογραιασμών σε κέρματα που γεμίζουν ολόκληρες σακούλες; Κακώς δεν δέχτηκαν την πληρωμή. Και σε τελική ανάλυση, μια δημόσια υπηρεσία είναι ιδανική περίπτωση για να ξεφορτωθείς κέρματα. Που να πας; Στο περίπτερο με 100 μονόλεπτα και 100 δίλεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Κι επειδή το δέχονται δηλαδή μερικοί πρέπει κι εμείς να είμαστε πάντα των άκρων; Υπάρχουν άπειροι τρόποι να τα ξεφορτωθει κανεις σιγά-σιγά. Ποιός ο λόγος να τα πάει μαζεμένα στο ταμείο, να κάθεται σα βλάκας ο υπάλληλος να τα μετράει και να καθυστερεί και η ουρά; Δεν αντιλέγω, καλό θα ήταν να είχαν άλλη πολιτική και να τα δέχονταν, αλλά λίγο μέτρο δε βλάπτει κι από την πλευρά μας ώρες-ώρες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Kάνε κάτι έξυπνο...Ζήτα έγγραφα την επόμενη φορά πως δεν δέχονται το νόμισμα για πληρωμή και χρησιμοποίησέ το σαν αέναο πάσο....Ακόμα και συνταγματικά είσαι κατοχυρωμένος....;) ;) Δεν υπάρχει νόμισμα υποδεέστερο ή αμελητέο...Κάθε νόμισμα έχει την αξία του που πάντα είναι συμπληρωματική και προσθετική...Αν δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ας πάρουν τα ειδικά μετρητικά μηχανήματα των καζίνο και ας κάνουν σωστά τη δουλειά τους...Άρνηση πληρωμής με κανονικό νόμιμο νόμισμα μόνο σε μογγολικές χώρες θα μπορούσε να συμβεί και μόνο από μογγόλους καράβλαχους.....:mad: :wacko: Επικοινώνησε με κάποια ένωση προστασίας καταναλωτών και κατάγγειλε το γεγονός αυτό.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Ε καλα. Κι εσύ πήγες με ένα κουβά κέρματα να πληρώσεις; Δε μπορούσες να τα ξεφορτωθείς από δω κι από κει; Είπαμε... θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Εμενα μου εχουν πει οτι δε δεχονται χαρτονομισματα μεγαλυτερα των 50 ευρω (για 1-2 εισητηρια πχ.) Ισχυει κατι τεοιο; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Double post.Delete pls. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Εμενα μου εχουν πει οτι δε δεχονται χαρτονομισματα μεγαλυτερα των 50 ευρω (για 1-2 εισητηρια πχ.) Ισχυει κατι τεοιο; Και εμενα μου εχει συμβει,αλλα ο υπαλληλος ηταν πολυ ευγενικος και μου εξηγησε οτι αν και ειναι υποχρεωμενοι να τα αποδεχονται δεν θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν πελατες αν συνεβαινε αυτο συχνα...Εξαρταται και ο τροπος που θα σου συμπεριφερθει ο καθε ανθρωπος,αφου του εξηγησα οτι δεν ειχα αλλα χρηματα,δεχτηκε να με εξυπηρετησει,καθως και μου ζητησε αρκετες φορες συγγνωμη! Παρολαυτα,νομιζω οτι στο θεμα των κερματων 1-2-5c ειναι καπως "λεπτο" το ζητημα,μην ξεχναμε οτι αν πρεπει ο αλλος να μετρησει 100 κερματα ποσα ατομα θα αργησουν να εξυπηρετηθουν,φυσικα και ειναι υποχρεωμενος,αλλα δεν θα ηταν πιο φυσιολογικο να παει καποιος 50 λεπτα και τα υπολοιπα σε κερματα των 2c ας πουμε?Θελει κατανοηση και απο τις δυο πλευρες. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Απ'την μια ειναι υποχρεωμενοι να τα δεχτουν και εχεις δικιο. Απο την αλλη ειναι λιγο ...αβολο να πηγαινεις με τα διφραγκα τωρα να παρεις εισητηρια. Και αβολο και χρονοβορο για τους αλλους. Οπως ειπε και ο grk41(δευτερη φορα συμφωνω μαζι του κι αρχιζω να ανησυχω...:p ) μπορεις ανετα να τα ξεφορτωθεις λιγα λιγα απο δω κι απο κει. Εγω τα 5λεπτα τα ξεφορτωνομαι στα μηχανηματα του μετρο ή στα περπτερα σε μικρες αγορες, λιγα λιγα. Οσο για καποιον που ειπε για τα πολυ χοντρα, ε δυσανασχετουν γιατι αν πανε 3 ατομα την μερα με 100ευρω πανε τα ψιλα του. Καλυτερα να χαλατε στο περιπτερο απο πριν. Καλα πηγες πανω απο 50 κερματα;;; Ποσα πηγες ρε θηριο;:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 sculper φαντάζομαι κάτι πολύ κακό θα σου έκανε ο ταμίας για να ήθελες να τον εκδικηθείς με αυτόν τον τρόπο ε; :wacko: 3€ σε κέρματα των 1-2 λεπτών;Αν όλοι μας κάναμε το ίδιο για να ξεφορτωθούμε τα κέρματά μας,η ουρά των ταμείων θα ήταν πιο μεγάλη και από αυτές που κάνουν οι συνταξιούχοι όταν πληρώνονται τις συντάξεις τους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Vasika prepei na ftiaksoun mixanimata pou na vazeis ta 1, 2 , 5 cent kai na sou vgainei to analogo poso se xartonomismata ktl. Sti diki sou periptwsi, apo ti stigmi pou to eisitirio sou kostize 3 euro tha eprepe na pas me 2 Euro kai ta alla se psila. 2 fores akoma kai tha isoun OK! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Και εγώ νομίζω ότι είναι υπερβολικό να πηγαίνεις με κέρματα να πληρώσεις. Φανταστείτε όσοι πήγαιναν σε μια οποιαδήποτε ουρά να πλήρωναν με 1-2-5 λεπτά, δεν θα τελειώναμε ποτέ. Εγώ τα κρατάω και τα δίνω στο σουπερ μαρκετ όταν πληρώνω. Πολλές φορές και οι ταμίες όταν έχω πολλά τα ζητάνε για να δίνουν ρέστα. Όσοι για την αξία, να σας θυμίσω ότι εμείς τα ευτελίσαμε και τα δίνουμε αξία. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους. Καλως δεν δεχονται πανω απο 50 κερματα γιατι δημιουργουνται μεγαλες ουρες. Δεν μιλαμε για τη περιπτωση που πχ δεν ειχες αλλα χρηματα, αλλα ας πουμε οτι κακοβουλα ηθελες να τα ξεφορτωθεις με αυτο το τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Ακομα και να ηθελε να τα ξεφορτωθει, η αξια παραμενει, οπως επισης ειναι επισημο νομισμα, αρα χρημα. Οποτε δικαιολογιες του τυπου ουρες , πολλα νομισματα κλπ δεν υπαρχουν. Δεν εδωσε πλαστα χρηματα ο ανθρωπος, κανονικα χρηματα του κρατους εδωσε. Η μη αποδοχη σηκωνει καταγγελια. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Osoi lete oti prepei na kanei katagelia eiste sigouroi oti (nomika) apagorevetai? H apla to lete etsi? Den kserw, apla rwtaw. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Osoi lete oti prepei na kanei katagelia eiste sigouroi oti (nomika) apagorevetai? H apla to lete etsi? Den kserw, apla rwtaw. :) Σιγουρα απο το νομο δεν επιτρεπεται να μη τα δεχτουν, ομως υπαρχει η λεγομενη κακοπιστια που νομιζω πως υπαρχει στη συγκεκριμενη περιπτωση. Μπορει να λεω και βλακειες βεβαια, καποιος που τα γνωριζει καλυτερα τα πραγματα ας μας πει. Αυτο που σιγουρα μπορει να κανει ειναι να ζητησει τον κανονισμο της εταιριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Μα η ανακοίνωση της εταιρίας δεν λέει ότι δεν δέχονται τα κέρματα του 1, 2 και 5 λεπτών. Αν έλεγε κάτι τέτοιο, τότε θα υπήρχε θέμα. Απλά όταν τα κέρματα που δίνεις (ό,τι αξίας κι αν είναι) ξεπερνούν τα 50, θεωρούν ότι θα υπάρξει πρόβλημα εξυπηρέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 και μενα λιγο παραλογο μου φαινεται να ξεφορτωθεις ψιλα με τετοιο τροπο. το κακο ξεκινα απο την ριζα που ακομα κι αυτοι δεν δινουν σημασια στο λεπτο (σεντ). αρα τι κυκλοφορει? μονο για τους φραγκοkiller? τεσπα και η χιουμοριστικη πλευρα των πραγματων...αυτο το θεμα πρεπει να ενωθει με αυτο!:D :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υποχρεωμένη να δεχτεί μεγάλη ποσότητα κερμάτων και να τα μετατρέψει σε αντίστοιχο χαρτονόμισμα. όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να απαρνηθούν (και είναι και νομικά καλυμμένοι) την αποδοχή μεγάλου αριθμού κερμάτων. πρόκειται μάλιστα για πανευρωπαϊκή ρύθμιση. ακριβώς για να μην κάθεται να μετράει ο κάθε ταμίας, καθυστερώντας και την εξυπηρέτηση των επόμενων πελατών, τα νομίσματα που του πήρε αυτός που έχει το άχτι του με την επιχείρηση/δημόσια υπηρεσία παν μέτρον άριστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 μόνο η Τράπεζα της Ελλάδος είναι υποχρεωμένη να δεχτεί μεγάλη ποσότητα κερμάτων και να τα μετατρέψει σε αντίστοιχο χαρτονόμισμα. όλοι οι υπόλοιποι, μπορούν να απαρνηθούν (και είναι και νομικά καλυμμένοι) την αποδοχή μεγάλου αριθμού κερμάτων. πρόκειται μάλιστα για πανευρωπαϊκή ρύθμιση. ακριβώς για να μην κάθεται να μετράει ο κάθε ταμίας, καθυστερώντας και την εξυπηρέτηση των επόμενων πελατών, τα νομίσματα που του πήρε αυτός που έχει το άχτι του με την επιχείρηση/δημόσια υπηρεσία παν μέτρον άριστον Μπορώ να έχω link της ρύθμισης αυτής; Σε όλους όσους ανέφεραν καθυστερήσεις ουρών κλπ έχω να πω το εξής: βρίσκομαι ένα έτος στην Ιταλία και σε ό,τι ουρά κι αν έχω τύχει (από το μετρό στο Μιλάνο μέχρι σε ταμεία super market κανείς, μα κανείς, δεν έχει ποτέ παραπονεθεί για τις, ομολογουμένως τεράστιες, ουρές που υπάρχουν. Ο ταμίας είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσει τον πολίτη, είτε αυτός του δώσει για ένα εισητήριο των 0.65 ευρώ (ναι, στο εξωτερικό υπάρχουν τα ταλιράκια, δεν τα στρογγυλοποιούν προς τα επάνω όπως στην μπανανία) ένα κατοστάρικο είτε του δώσει κέρματα του ενός λεπτού έκαστο. Πρέπει να κόψει το κεφάλι του να βρει ρέστα, τον πολίτη δεν τον απασχολεί πού θα τα βρει, ΠΡΕΠΕΙ να τα βρει. Έτσι είναι το σωστό, έτσι πρέπει να γίνεται. Στην Ελλάδα βρίσκουν και τα κάνουν! Ο νεοέλληνας, το παίζει υπεράνω «ψιλών», αφήνει πάντα τα φραγκοδίφραγκα πουρμπουάρ κλπ. Έτσι μας παίρνουν 10 ευρώ, πχ, στο super market ενώ η απόδειξη γράφει 9.98 (όταν όμως είναι 10.02 το ζητάνε το δίφραγκο...). Προτείνω να ξεφύγετε από τον ωχαδερφισμό που μας διακατέχει σαν λαός και να αφήσετε τις δικαιολογίες τύπου «καθυστερεί η ουρά». Όποιος δεν μπορεί να περιμένει να εξυπηρετηθεί από αυτόματα ταμεία, αν υπάρχουν φυσικά γιατί αν δεν υπάρχουν είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που πρέπει να συζητηθεί αλλού (Ευρώπη vs μπανανία part two με άλλα λόγια). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Μπορώ να έχω link της ρύθμισης αυτής; Σε όλους όσους ανέφεραν καθυστερήσεις ουρών κλπ έχω να πω το εξής: βρίσκομαι ένα έτος στην Ιταλία και σε ό,τι ουρά κι αν έχω τύχει (από το μετρό στο Μιλάνο μέχρι σε ταμεία super market κανείς, μα κανείς, δεν έχει ποτέ παραπονεθεί για τις, ομολογουμένως τεράστιες, ουρές που υπάρχουν. Ο ταμίας είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσει τον πολίτη, είτε αυτός του δώσει για ένα εισητήριο των 0.65 ευρώ (ναι, στο εξωτερικό υπάρχουν τα ταλιράκια, δεν τα στρογγυλοποιούν προς τα επάνω όπως στην μπανανία) ένα κατοστάρικο είτε του δώσει κέρματα του ενός λεπτού έκαστο. Πρέπει να κόψει το κεφάλι του να βρει ρέστα, τον πολίτη δεν τον απασχολεί πού θα τα βρει, ΠΡΕΠΕΙ να τα βρει. Έτσι είναι το σωστό, έτσι πρέπει να γίνεται. Στην Ελλάδα βρίσκουν και τα κάνουν! Ο νεοέλληνας, το παίζει υπεράνω «ψιλών», αφήνει πάντα τα φραγκοδίφραγκα πουρμπουάρ κλπ. Έτσι μας παίρνουν 10 ευρώ, πχ, στο super market ενώ η απόδειξη γράφει 9.98 (όταν όμως είναι 10.02 το ζητάνε το δίφραγκο...). Προτείνω να ξεφύγετε από τον ωχαδερφισμό που μας διακατέχει σαν λαός και να αφήσετε τις δικαιολογίες τύπου «καθυστερεί η ουρά». Όποιος δεν μπορεί να περιμένει να εξυπηρετηθεί από αυτόματα ταμεία, αν υπάρχουν φυσικά γιατί αν δεν υπάρχουν είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που πρέπει να συζητηθεί αλλού (Ευρώπη vs μπανανία part two με άλλα λόγια). Συμφωνώ, αλλά φαντάσου να πάω με μια σακούλα κέρματα των 1, 2 και 5 cents. και να ζητήσω πχ. 10 εισιτήρια, ή κάρτα. Κάπου πρέπει να μπαίνει ένα όριο, το οποίο ίσως για κάποιους είναι αυθαίρετο, αλλά καλό είναι να υπάρχει. Τα αυτόματα μηχανήματα είναι καλή λύση, και υπάρχουν πολλά, αλλά δέχονται μόνο των 5 λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 kotetsi, εσύ θα ανεχτείς εμένα που είμαι μπροστά σου στην ουρά μέχρι να μετρήσει ο υπάλληλος τα κέρματα? εγώ ως Έλληνας δεν δέχομαι τις μεγάλες ουρές, γιατί η μικρή ουρά είναι μέρος της εξυπηρέτησης που ακριβοπληρώνω έτσι κι αλλιώς. μόνος σου είπες ότι όλα έχουν στογγυλοποιηθεί προς τα πάνω... και απορώ γιατί δεν ζητάς τα 2 λεπτά ρέστα από το ταμείο, από τη στιγμή που τα δικαιούσαι, και σε εκνευρίζει τόσο πολύ. αυτό είναι εκτός θέματος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts