kostakiss Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 το δοκιμασα..αλλα δεν μου ανοιγε τον firefox.. εβγαζε αποστολη αναφορας κτλ και αναγκαστηκα το απεγκατεστησα μεσω της ασφαλης λειτουργιας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 yannisc να συννεργαστούμε; :p είχα φτιάξει και γώ κάτι παρόμοιo παλιότερα.. μόνο που είναι σε .exe και το τρέχεις απ' το desktop σου :) ρίξτε μια ματιά αν θέλετε... κώδικας: http://hrw.streamkid.de/~alex/software/phonetracker.cpp εκτελέσιμο: http://hrw.streamkid.de/~alex/software/phonetracker.exe κάποια τρελά νούμερα με μεγάλη αριθμητική αξία μπορεί και να μην τα πιάνει, δεν είχα testcases :p αυτά από μένα :) πολύ καλή η σελίδα :) ΥΓ: έχασα πολλά επεισόδια απ' όταν ξεκίνησα να φτιάχνω το post :p στην αρχή καθυστερεί λίγο, το έχω βάλει για να προλαβαίνει να ανοίξει ο ff/ie. Αν θέλεται αυτό μπορεί να γίνει μικρότερο για να εξυπηρετεί και σκοπούς αναγνώρισης καλούντος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 @yannisc Thank you ,πολυ χρησιμο !:) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Παιδιά το firefox toolbar είναι έτοιμο. Είναι στο http://www.greekphones.info Πείτε μου αν δουλεύει κι αν χρειάζεται βελτίωση. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που χρειάζεται να προστεθεί άλλη μια λωρίδα toolbar στο ήδη επιβαρυμένο firefox και πολύ περισσότερο όταν το ίδιο (μισό) αποτέλεσμα μπορεί να το έχω μέσω των μηχανών αναζήτησης....:confused: Όπως προείπα το αποτέλεσμα δεν έχει ολοκληρωθεί...Αναμέναμε και αναμένουμε αμφίδρομη αναζήτηση τηλεφώνου και ονόματος.....και εκεί ας επικεντρωθεί η προσπάθεια... :O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. May 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ο λόγος είναι ότι εγώ θέλω να έχω το google άμεσα προσβάσιμο. Έτσι, για να κάνω αναζήτηση τηλεφώνου χρειάζονται 2 κλικ: 1) Στο dropdown 2) Στο greekphones.info ενώ με το toolbar, αρκεί ένα. Ούτε εμένα μου αρέσει που θέλει ολόκληρη λωρίδα. Ψάχνω τρόπο να το κάνω draggable μέσα στις άλλες. Αλλά είναι η 1η φορά που φτιάχνω extension... έχω ρίξει ΠΟΛΥ διάβασμα ακόμα και γι'αυτό το μικρό. Όσον αφορά τα άλλα που ζητάς πιθανόν να τα φτιάξω, δεν υπόσχομαι. Αυτό έγινε κυρίως για προσωπική χρήση, γιατί έμπαινα συχνά και χρησιμοποιούσα το αντίστοιχο του ΟΤΕ. Κατ'ευθείαν αναζήτηση, προσωπικά χρησιμοποιώ ΠΟΛΥ σπάνια, οπότε δεν έχω κίνητρο. Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ρε παιδια Helpppppppp το εβαλα και δεν μου ανοιγει ο firefox...... τι να κανω....??? καηκα αν δεν μου ανοιξει θα χασω ολα τα "αγαπημενα" sites..... πως το βγαζεις...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ο λόγος είναι ότι εγώ θέλω να έχω το google άμεσα προσβάσιμο. Έτσι, για να κάνω αναζήτηση τηλεφώνου χρειάζονται 2 κλικ: 1) Στο dropdown 2) Στο greekphones.info ενώ με το toolbar, αρκεί ένα. Ούτε εμένα μου αρέσει που θέλει ολόκληρη λωρίδα. Ψάχνω τρόπο να το κάνω draggable μέσα στις άλλες. Αλλά είναι η 1η φορά που φτιάχνω extension... έχω ρίξει ΠΟΛΥ διάβασμα ακόμα και γι'αυτό το μικρό. Όσον αφορά τα άλλα που ζητάς πιθανόν να τα φτιάξω, δεν υπόσχομαι. Αυτό έγινε κυρίως για προσωπική χρήση, γιατί έμπαινα συχνά και χρησιμοποιούσα το αντίστοιχο του ΟΤΕ. Κατ'ευθείαν αναζήτηση, προσωπικά χρησιμοποιώ ΠΟΛΥ σπάνια, οπότε δεν έχω κίνητρο.Συνεργάσου με την ομάδα του mypoco.net ώστε να σου περάσουν το τηλεφωνικό πρόσθετο μέσα στην πολυπίκοιλη και εξαιρετικά χρηστική toolbar....;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 βρε παιδια καποιος μπορει να βοηθησει....???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ενταξει το εβγαλα μέσω safe mode.....:p (τωρα το ειδα το μην του φιλου πιο πανω....).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ετοιμάζω firefox extension που θα κάνει την αναζήτηση ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη. Πιστεύω σήμερα να το έχω έτοιμο. Με Firefox 2.0.0.3 GR και Vista δουλευει μια χαρα!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. May 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ετοιμάζω νέα έκδοση, τελείως διαφορετική που ελπίζω να μην κολλάει. Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 de 3ereis poso euxristo 8a itan an itan se midlet gia kinita 'H estw mia apli selida html gia xrisi mesw wap browsers ;) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 My respects mate!!!Well done!!! :) :) :) Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλη η προσπαθεια και δουλεια αλλα τεσταρουμε πρωτα και μετα το ανεβαζουμε για τους απλους χρηστες. Ειδα και επαθα να το βγαλω απο τον Mozilla μολις εγκατεστησα το toolbar. Το εβγαλα χειροκινητα το extension γιατι τα crash ητανε επαναλαμβανομενα..................και δεν ανοιγε με τιποτα ο Mozilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.1 του toolbar. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το http://www.greekphones.info, ενώ πιθανόν να δουλεύει και το udpdate των extension του firefox. Μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πάτε View > Toolbars > Customize και να σύρετε την μπάρα αναζήτησης στο σημείο που επιθυμείτε. Ελπίζω να δουλεύει. Περιμένω σχόλια. Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. May 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 καλη η προσπαθεια και δουλεια αλλα τεσταρουμε πρωτα και μετα το ανεβαζουμε για τους απλους χρηστες. Ειδα και επαθα να το βγαλω απο τον Mozilla μολις εγκατεστησα το toolbar. Το εβγαλα χειροκινητα το extension γιατι τα crash ητανε επαναλαμβανομενα..................και δεν ανοιγε με τιποτα ο Mozilla. τι έκδοση windows/firefox έχεις; Αναφέρεται και στη σελίδα και εδώ ότι είναι σε beta Καθώς και τρόπος αφαίρεσης. Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 τι έκδοση windows/firefox έχεις; Αναφέρεται και στη σελίδα και εδώ ότι είναι σε beta Καθώς και τρόπος αφαίρεσης. win xp professional SP2 english version firefox 2.0.0.3 english US ναι βρηκα τροπο αφαιρεσης βασει των οδηγιων που αναφερονται στην σελιδα. ολα οκ καταφερα και το απεγκατεστησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.1 του toolbar. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το http://www.greekphones.info, ενώ πιθανόν να δουλεύει και το udpdate των extension του firefox. Μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να πάτε View > Toolbars > Customize και να σύρετε την μπάρα αναζήτησης στο σημείο που επιθυμείτε. Ελπίζω να δουλεύει. Περιμένω σχόλια. μπαινει κανονικα αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα για αποστολη αναφορας..:what: (ελπιζω να το κανε μονο την πρωτη φορα..μεχρι τωρα που το ξαναεβαλα ειναι οκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δουλεύει απροβλημάτιστα με Firefox 2.0.0.3. Εύγε! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst170 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 μπράβο πολλυ χρήσιμο εργαλείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisc Δημ. May 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 αν θέλετε παιδιά, ρίχτε και μια ματιά στο http://www.greekpostalcodes.info ... μιας και πήρα φόρα είπα να φτιάξω άλλο ένα... βέβαια θέλει ακόμα δουλειά... Παράθεση Κατασκευη και Προωθηση Ιστοσελιδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Μου βγαίνει ένα αρχείο .xpi το οποίο δεν είναι αναγνωρίσιμο και δεν κάνει τίποτα...Γιατί δεν φτιάχνεις και εδώ ένα shearch plugin να το βάλουμε κατευθείαν στην γραμμή αναζητήσεων;:confused: Πάντως πράγματι πολύ χρήσιμο, αν και αραιότερα χρησιμοποιήσιμο!:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Καταπληκτικα εργαλεια και τα δυο, συγχαρητηρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 και μενα μου βγαλε μια φορα το μηνυμα αποστολης αναφορας..απο τοτε τιποτα.ολα ρολοι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Mπραβο πολυ καλο! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts