misidir Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παιδιά γειά σας. Εχθές αγόρασα καινούργιο το U600 και θέλω λίγη βοήθεια. Γενικά μου έχει κάνει καλή εντύπωση όμως δεν μπορώ να λύσω τα παρακάτω μικροπροβλήματα. α) Γίνεται όταν κάνω κλήση να μήν κλειδώνει αμέσως το πληκτρολόγιο; β) Γίνεται να μην σβήνει η οθώνη τόσο σύντομα όταν δεν κάνω κάποια ενέργεια; γ) Γίνεται να βάλω στη ξυπνητήρι ραδιόφωνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Παιδια, στο play247 το εχει 155 ευρώ, σε μαυρο χρωμα και σκεφτομαι να το αγορασω.Τι λέτε, αξίζει τα τοσα χρηματα? Η μηπως ειναι εντελως ξεπερασμενο πλέον? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 ωραιότατο κινητό αλλά...χάλια ακουστικό στην ομιλία. έχω αγοράσει 3 συσκευές και τα 3 χάλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Από την πολύ χρήση το κινητό μου "μάζεψε" σκόνες.Αν το πάω στη Wind (απ'όπου το αγόρασα) θα μου το καθαρίσουν δωρεάν με την απόδειξη ή θα πληρώσω έξτρα;:worry:Επίσης είναι κακό για την μπαταρία να μιλάμε όταν φορτίζει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Καλημέρα παιδιά. Έχω αγοράσει για την σύζηγο ένα U600 και του έχω βάλει μια SD 1G. Το θέμα είναι ότι αργει πολύ όταν την κάνει access. Αργεί πολύ. Είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού? Ή είναι το νορμάλ του? Υπάρχει καποια λύση? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 εξηγειστε μου το εξης. εχω 3 κινητα u600 και το ενα γραφει made in korea ενω τα αλλα 2 γραφουν made by samsung! τι γινεται? κριμα παντως για το ακουστικο του την ωρα που μιλας! ενας ψιλοτσιριχτος ηχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Καλημέρα παιδιά. Έχω αγοράσει για την σύζηγο ένα U600 και του έχω βάλει μια SD 1G. Το θέμα είναι ότι αργει πολύ όταν την κάνει access. Αργεί πολύ. Είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού? Ή είναι το νορμάλ του? Υπάρχει καποια λύση? Δυστυχως ολα εχουν αυτο το προβλημα.Ισως αν δοκιμαζες καρτα μικροτερης χωρητικοτητας το Lag να ηταν μικροτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Καλημέρα παιδιά. Έχω αγοράσει για την σύζηγο ένα U600 και του έχω βάλει μια SD 1G. Το θέμα είναι ότι αργει πολύ όταν την κάνει access. Αργεί πολύ. Είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού? Ή είναι το νορμάλ του? Υπάρχει καποια λύση? Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλα τα U600,γιατί και εγώ που του έχω βάλει μία 1Gb "κολλάει" για λίγη ώρα όταν προσπαθώ να μπω σε ένα φάκελο της κάρτας μνήμης.Επίσης "κολλάει" και ο Mp3 Player όταν πάει να παίξει ένα τραγούδι από την κάρτα μνήμης.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αυτό πρέπει να γίνεται σε όλα τα U600,γιατί και εγώ που του έχω βάλει μία 1Gb "κολλάει" για λίγη ώρα όταν προσπαθώ να μπω σε ένα φάκελο της κάρτας μνήμης.Επίσης "κολλάει" και ο Mp3 Player όταν πάει να παίξει ένα τραγούδι από την κάρτα μνήμης.:( Ναι έχεις δίκιο! "Κολλάει" και στον player. Τώρα που το είπες το κοίταξα. Μα καλά, τόσο καιρό που βγαίνει το κινητό δεν το φτιάξανε αυτό το χαζοπρόβλημα?:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ο φίλος μου έβαλε κωδικό προστασίας για τα μηνύματα και τα αρχεία και ο βλάκας τον ξέχασε:wacko::lol::p Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι κωδικούς της Samsung ένας από αυτούς ήταν και για να απενεργοποιεί το κωδικό προστασίας, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Ναι έχεις δίκιο! "Κολλάει" και στον player. Τώρα που το είπες το κοίταξα. Μα καλά, τόσο καιρό που βγαίνει το κινητό δεν το φτιάξανε αυτό το χαζοπρόβλημα?:confused: Αυτό συμβαίνει και στο κινητό της αδερφής μου (Samsung E251). Ο φίλος μου έβαλε κωδικό προστασίας για τα μηνύματα και τα αρχεία και ο βλάκας τον ξέχασε:wacko::lol::p Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι κωδικούς της Samsung ένας από αυτούς ήταν και για να απενεργοποιεί το κωδικό προστασίας, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει; Αν δεν βρει αυτόν τον κωδικό της Samsung που λες πες του να πάει σε κάποιο κατάστημα Γερμανός και με 30 ευρώ του το ξεμπλοκάρουν.Εκτός και αν έχει όρεξη να κάτσει να το ψάξει μόνος του.:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Πριν λίγο τελείωσα ένα μικρό σκάλησμα που του έκανα. Αυτό που είδα είναι, ότι βελτιώνονται εσθητά τα πράγματα όταν έχεις μια κατανομή στην SD από πολλούς φακέλους με λίγα αρχεία στον καθένα. Αντίθετα όσο πιο πολλά αρχεία ρίχνεις "χύμα" μέσα στον κάθε φάκελο, τόσο περισσότερο καθυστερεί. Κάτι πρέπει να παίζει με τα thumbnails που βγάζει στην αριστερή μεριά.:worry: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 εξηγειστε μου το εξης. εχω 3 κινητα u600 και το ενα γραφει made in korea ενω τα αλλα 2 γραφουν made by samsung! τι γινεται? κριμα παντως για το ακουστικο του την ωρα που μιλας! ενας ψιλοτσιριχτος ηχος! Γιατί δεν απαντάει κανείς? σημερα πηγα και το ειδα σε ενα καταστημα με καινουργιο firmware και made by samsung! το δικο μου ειναι made in korea by samsung. κι ενα αλλο g600 που ειδα ηταν μεν με νεο firmware αλλα πολυ χειροτερη οθονη σε ποιοτητα και φωτεινοτητα παρολο που ηταν ιδιες οι ρυθμισεις με το δικο μου! α...επισης made by samsung ενω το δικο μου korea! παιδες...κατι γινεται εδω! κατι μαγειρευει η αντιπροσωπια της samsung εν ελλάδι!!!! κατι βρωμαει! αυριο λεω να παω στο service samsung θεσσαλονικη να δω τί γινεται! εχει κανεις παρομοια εμπειρια ή μονον εγω ειμαι τοσο ψειρας και τα ψαχνω ολα αναλυτικα?!! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Τι να σου βρε φίλε. Το δικό μου λέει made by samsung. Η οθόνη του όμως είναι μια χαρά. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά με άλλα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Κανένας τεχνικός της samsung δεν υπαρχει στο φόρουμ να μας διαφωτίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Πριν λίγο τελείωσα ένα μικρό σκάλησμα που του έκανα. Αυτό που είδα είναι, ότι βελτιώνονται εσθητά τα πράγματα όταν έχεις μια κατανομή στην SD από πολλούς φακέλους με λίγα αρχεία στον καθένα. Αντίθετα όσο πιο πολλά αρχεία ρίχνεις "χύμα" μέσα στον κάθε φάκελο, τόσο περισσότερο καθυστερεί. Κάτι πρέπει να παίζει με τα thumbnails που βγάζει στην αριστερή μεριά.:worry: Όλα λες "χύμα μέσα στην κάρτα μνήμης" τι εννοείς;:worry:Εγώ,βάζω όλα τα τραγούδια στο φάκελο "Music" της κάρτας μνήμης.Να ρωτήσω κάτι άλλο.Έχω επιλέξει μέσα από το μενού να μην τερματίζεται η κλήση όταν κατεβάζω το slide ,αλλά όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο και ανεβάζω το slide δεν λειτουργεί το μικρόφωνο :confused:.Πρέπει,δηλαδή, να πατήσω πρώτα το "OK/i",μετά το πλήκτρο κλήσης αλλά χωρίς να ανεβάσω το slide.Έτσι λειτουργεί το μικρόφωνο :confused:.Περίεργα πράγματα...:worry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Χύμα στην κάρτα σημαίνει ότι βάζεις τα αρχεία μέσα στο root της κάρτας, δηλαδή στο E:\ και όχι σε κάποιον φάκελο όπως E:\Images, E:\Sounds, E:\Music και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Χύμα στην κάρτα σημαίνει ότι βάζεις τα αρχεία μέσα στο root της κάρτας, δηλαδή στο E:\ και όχι σε κάποιον φάκελο όπως E:\Images, E:\Sounds, E:\Music και πάει λέγοντας. Και το "E:\Music" που βάζω τα τραγούδια μου πάλι "κολλάνε" στο Mp3 Player :cry:.Όσον αφορά το ακουστικό πριν από λίγο απεβίωσε :cry::cry:.Δεν ακούω ούτε τις κλήσεις,ούτε τα τραγούδια από το Mp3 Player,ούτε τον ήχο των πλήκτρων κλπ.Κρίμα και μου έχει λήξει και η εγγύηση.Ξέρει κανείς σας πόσο μπορεί να στοιχίσει η αλλαγή ακουστικού;:worry:Αν κάνει πάνω από 50 ευρώ δεν αξίζει να το αλλάξω.Ρωτάω γιατί από τη Wind μου είπαν ότι πρέπει πρώτα να σταλεί στην Αθήνα,να το ελέγξουν οι τεχνικοί κλπ και στο τέλος θα βγει το κόστος.Αλλά, επειδή, δεν μπορώ να περιμένω μήπως ξέρει κάνεις πόσο κάνει το ακουστικό;:worry: Ευχαριστώ :). Πρώτη ενημέρωση: 4/7/2009-14:18:Τελικά δεν έχει χαλάσει τελείως το ακουστικό.Απλά,ο ήχος (πλήκτρων,κλήσης,Mp3) ακούγετε μόνο όταν δεν ανοίγω το slide :worry:.Δηλαδή από τη στιγμή που ανοίξω το slide δεν ακούγεται κανένας ήχος.Σύντομα θα "ανεβάσω" και βίντεο για να το δείτε. Τελευταία ενημέρωση: 4/7/2009- 20:11:Δείτε το βίντεο.Δεν έχει καλή εικόνα αλλά το πρόβλημα φαίνεται ξεκάθαρα :). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KounelakiF Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 hi se olous....Tha Ithela mia voitheia exw to samsung sgh-u600 kai prospathw na grapsw me mikra grammata alla den mporw me tipota allazw tn rithmisi sta minimata alla tipota....pws ginete xerei kaneis?????kanw kati lathos???:confused::blink: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Για ποιον λόγο να γράψεις στα μηνύματα με μικρούς χαρακτήρες; Όπως και να τους γράψεις, κεφαλαία θα αποσταλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Πρώτη ενημέρωση: 4/7/2009-14:18:Τελικά δεν έχει χαλάσει τελείως το ακουστικό.Απλά,ο ήχος (πλήκτρων,κλήσης,Mp3) ακούγετε μόνο όταν δεν ανοίγω το slide :worry:.Δηλαδή από τη στιγμή που ανοίξω το slide δεν ακούγεται κανένας ήχος.Σύντομα θα "ανεβάσω" και βίντεο για να το δείτε. Ευχαριστώ. κατά τη γνώμη μου δεν έχει χαλάσει το ακουστικό, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην καλωδιοταινία που συνδέει το κάτω μέρος με το πάνω του κινητού. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KounelakiF Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Για ποιον λόγο να γράψεις στα μηνύματα με μικρούς χαρακτήρες; Όπως και να τους γράψεις, κεφαλαία θα αποσταλούν. τι να σου πω μ'αρεσουν ενας φιλος μου ενω εχει πιο παλιο μοντελο τα στελνει μικρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Αυτό είναι λάθος. Αν τα στέλνει μικρά, λόγω διαφορετικής κωδικοποίησης, στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Αν στείλεις ένα πλήρες μήνυμα 160 χαρακτήρων, θα χρεωθείς 3 φορές. Να τα προσέχετε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 κατά τη γνώμη μου δεν έχει χαλάσει το ακουστικό, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην καλωδιοταινία που συνδέει το κάτω μέρος με το πάνω του κινητού. Ωραία, και πως την φτιάχνω αυτή;Αν πάω να το δώσω στη Wind μου είπαν ότι θα το στείλουν κατ'ευθείαν στην Αθήνα χωρίς να το ελέγξουν μιας και δεν υπάρχει Wind Service.Αν, το δώσω στο "Γερμανό" και τους πω να ελέγξουν την καλωδιοταινία ,ενδέχεται,να μου την φτιάξουν;:worry: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ωραία, και πως την φτιάχνω αυτή;Αν πάω να το δώσω στη Wind μου είπαν ότι θα το στείλουν κατ'ευθείαν στην Αθήνα χωρίς να το ελέγξουν μιας και δεν υπάρχει Wind Service.Αν, το δώσω στο "Γερμανό" και τους πω να ελέγξουν την καλωδιοταινία ,ενδέχεται,να μου την φτιάξουν;:worry: Ευχαριστώ.:) E, τι να σου πω. κανονικα, πρεπει να το δωσεις στη wind να το στειλει στη samsung. Εσυ απλα αναφερεις το προβλημα. Η διαγνωση και η επισκευη ειναι δικο τους θεμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts