haigoeo Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 παιδια εχω το u600 εδω και 2 χρονια και απλως....κανω υπομονη λογω του οτι μου αρεσει εμφανισιακα! εχει ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ!!! εχω και το G600 και καταλαβαινω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! σαν να τριζει το ακουστικο οταν μιλας και επισης με το ζορι ακους τον αλλον! το G600 πραγματικα στον τομεα αυτον ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!! ( και υποψιν εχω 12 κινητα τωρα!). Σε μενα ειναι πολυ καλη η ποιοτητα ακουστικου. Αν εισαι στην εγγυηση για πηγαινε το μια απο την samsung να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetas Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 γεια σας παιδια να σας ρωτήσω...στο bluetooth όταν πάω να στείλω μου ζητάει να βάλω κωδικό (ή και αν πανε να μου στείλουν) ξέρει κανεις πως μπορώ να το απενεργοποιήσω και να τα στέλνει κατευθείαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω την αποψη σας!εχει χαλασει το κινητο μου ericsson w580i και ψαχνω να αγορασω νεο κινητο.σκεφτομουν το u600 κ επειδη εχς επιδοτηση απο την vodafone κοιταξα στο site της αλλα δεν το εχει.Ξερετε αν θα μπορεσουν να μου το φερουνε με παραγγελια?γιατι γενικα ειναι δυσευρετο σαν κινητο!επισης βλεποντας το lgkf510 μου αρεσε αρκετα σαν κινητο.εσεις ποιο μου προτεινετε?να σημειωσω οτι θελω τα απολυτως βασικα απο το κινητο.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!καλη σας ημερα!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω την αποψη σας!εχει χαλασει το κινητο μου ericsson w580i και ψαχνω να αγορασω νεο κινητο.σκεφτομουν το u600 κ επειδη εχς επιδοτηση απο την vodafone κοιταξα στο site της αλλα δεν το εχει.Ξερετε αν θα μπορεσουν να μου το φερουνε με παραγγελια?γιατι γενικα ειναι δυσευρετο σαν κινητο!επισης βλεποντας το lgkf510 μου αρεσε αρκετα σαν κινητο.εσεις ποιο μου προτεινετε?να σημειωσω οτι θελω τα απολυτως βασικα απο το κινητο.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!καλη σας ημερα!!!!!:D Οταν ειχα ρωτησει στην vodafone πριν κανα μηνα περιπου, δεν το ειχαν. Στην wind και cosmote το βρηκα. Λογικα δεν το φερνουν πια αλλα παρε ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρος. Kαι τα 2 ειναι πολυ καλα τηλεφωνα με παρομοιες λειτουργιες. Το θεμα ειναι ποιο σ'αρεσει εμφανισιακα πιο πολυ. Εγω εχω το υ600 λιγοτερο απο μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σου haigoeo σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.δηλαδη στην vodafone ουτε με παραγγελια δεν θα μου το φερουνε?ρωταω για vodafone γιατι εκει εχω την επιδοτηση!!!γενικα πιο μικρουλη σαν κινητο ειναι το samsung απο το lg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 nagiakoll μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση σου στα καταστηματα "πλαισιο"! εκει υπαρχει το κινητο! τουλαχιστον ετσι λεει εδω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=962724&Manufacturer=Samsung&category=69978004&catalog=22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σου mol και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!! ναι?εισαι σιγουροσ οτι μπορω?η επιδοτηση δεν ειναι πολυ μεγαλη ειναι του μπαμπα μου και ειναι αυτη που του στελνουν καθε χρονο.πιστευω οτι καταλαβαινεις τι λεω.πλαισιο εκτος απο στουρναρη ξερεις μηπως που εχει?σε εθχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 καταστηματα πλαισιο εδω θα βρεις ολα τα καταστηματα! ναι μπορεις σιγουρα! και γω αρχες του χρονου χρησιμοποιησα την επιδοτηση μου (95€) στο πλαισιο Ευκαρπιας στην Θεσσαλονικη! αρκει να πας με τον πατερα σου, για να κανει την ανανεωση συμβολαιου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 σε ευχαριστω και παλι mol!ωραια!!μακαρι να το βρω!μεταξυ του samsung u600 kai toy lg kf510 εσυ ποιο μου προτεινεις?συγγνωμη που σε εχω ζαλισει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 για συγκριση συσκευων υπαρχει το καταλληλο μερος! οι λεγομενοι "διαξιφισμοι" κανε ενα θεμα εκει να παρεις αρκετες γνωμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σου haigoeo σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.δηλαδη στην vodafone ουτε με παραγγελια δεν θα μου το φερουνε?ρωταω για vodafone γιατι εκει εχω την επιδοτηση!!!γενικα πιο μικρουλη σαν κινητο ειναι το samsung απο το lg ? Δεν μπορω να το ξερω, μπορει με παραγγελια να το εχουν. Ρωτησε τους και αν δεν το χουν, οντως υπαρχει και το πλαισιο. Βασικα μπορεις να πας πχ στο mediamarkt και να τα δοκιμασεις και τα 2 και οτι σου αρεσει περισσοτερο παιρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 έχει πάει κανεις στο service το κινητο για να διορθωθεί το θέμα της ποιοτητας του ακουστικου κατα την κληση που ειναι αθλιο και τσιριχτό? εχω πολλά samsung κινητα αλλα αυτο το χαλι ...ΜΟΝΟ στο u600 το εχω δει!!! καμια λυση κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 έχει πάει κανεις στο service το κινητο για να διορθωθεί το θέμα της ποιοτητας του ακουστικου κατα την κληση που ειναι αθλιο και τσιριχτό? εχω πολλά samsung κινητα αλλα αυτο το χαλι ...ΜΟΝΟ στο u600 το εχω δει!!! καμια λυση κανεις? Προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα, την λυση την εχεις δωσει μονος σου. Πηγαινε το για sevice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 υποψιν οτι εχω αγορασει 3 κινητα και τα 3 εχουν το ιδιο προβλημα!!! δεν ξερω εσυ γιατι δεν εχεις κανενα προβλημα! ισως δε δοκιμασες και αλλα οπως το g600 για να δεις τη διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 υποψιν οτι εχω αγορασει 3 κινητα και τα 3 εχουν το ιδιο προβλημα!!! δεν ξερω εσυ γιατι δεν εχεις κανενα προβλημα! ισως δε δοκιμασες και αλλα οπως το g600 για να δεις τη διαφορα! Ουτε εγω ουτε 2 φιλοι μου που εχουν το ιδιο τηλεφωνο εχουν προβλημα. Ενταξει καταλαβαμε οτι δεν σ'αρεσει το κινητο αλλα μην τα βγαλεις ολα προβληματικα, ελεος δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetas Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 με το ακουστικό το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω...το κινητό το έχω περίπου ένα χρόνο... γενικά η ποιότητα του ακουστικού στο u600 είναι λίγο για τα μπάζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIA220 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Και εμένα το έχει μια φίλη μου και η ποιότητα ήχου του ακουστικού είναι πολύ χάλια...Αλλά και ο ήχος κλήσης,επίσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Αφου εχετε τετοιο προβλημα γιατι δεν το δωσατε πισω να σας το φτιαξει η samsung. Πολυ απλο. Πολλα τηλεφωνα ειδικα οι πρωτες φουρνιες εχουν προβληματα. Εγω που το πηρα προσφατα, πραγματικα το απολαμβανω, ειναι τελειο σε ολα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannhsMpal Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Γεια σας εχω προβλημα με το Samsung U600 Ultra edition II το bluetooth δεν μπορει να ενεργοποιηθει αποτυγχανει. Καμια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 παιδιά μπαταρία για υ-600 πιο μεγάλη υπάρχει? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Θελω να το κανω δωρο και απο τα σχολια που διαβασα εδω θα ηθελα αν μπορεις καποιος που το εχει καιρο να μου απαντησει 1) Αξιοπιστια γενικα τι προβληματα εχει βγαλει αν εχει 2) Η καμερα του για 3,2 ειναι αξιολογη; 3) Αυτονομια με σχετικα εντονη χρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Θελω να το κανω δωρο και απο τα σχολια που διαβασα εδω θα ηθελα αν μπορεις καποιος που το εχει καιρο να μου απαντησει 1) Αξιοπιστια γενικα τι προβληματα εχει βγαλει αν εχει 2) Η καμερα του για 3,2 ειναι αξιολογη; 3) Αυτονομια με σχετικα εντονη χρηση; Καλησπερα, 1) Κανενα απολυτως προβλημα αν εξαιρεσεις οτι εχει λιγο τζογο το slide του. 2) Τη μερα ναι αρκετα καλη για 3,2 mp, το βραδυ ετσι και ετσι. Το μειονεκτημα που εχει ειναι οτι αργει να βγαλει φωτογραφια λογω του autofocus. 3) 3 μερες ανετα με αρκετα τηλεφωνα και ραδιοφωνο. Γενικα ειναι πολυ ομορφο και αξιοπιστο κινητο, και πλεον θα εχει πεσει αρκετα η τιμη του. Το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι οταν ακους mp3 απο την καρτα μνημης αργει λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις σε μια επαφή δεύτερο νούμερο ως κινητό τηλέφωνο; Ρωτάω, γιατί αν το αποθηκεύσεις ως άλλο τύπο τηλεφώνου, όταν γράφεις ένα μήνυμα δεν σου δίνει την δυνατότητα να βτο στείλεις στο δεύτερο νούμερο, παρά μόνο σε αυτό που έχεις ορίσει ως κινητό για την συγκεκριμένη επαφή. Πράγμα πολύ ενοχλητικό. Επίσης στην λίστα επαφών, οι καταχωρήσεις δεν είναι σε απόλυτη αλφαβητική σειρά (πχ. πρώτα είναι τα Α, Ε, Υ, Χ και μετά το Δ) παρόλο που διόρθωσα τις επαφές μέσα από το τηλέφωνο (τις είχα περάσει με bluetooth από άλλο samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Καλησπερα σε ολους.Θελω να ρωτησω εαν υπαρχουν χαρτες πλοηγησης για το SGH-U600??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 τι να τους κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts