scolopax Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μια ερωτηση: πολλες φορες, οταν με καλουν ή καλω εγω, μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα, το τηλεφωνο κλεινει. Οταν ξαναπαιρνω ολα οκ. Εχει συμβει και σε καποιον αλλον; Λεω μηπως αποφυγω την αναβαθμιση, γιατι οποτε εχω κανει και παιρνω πισω το τηλεφωνο, ειναι ψιλογρατζουνισμενο ή κατι τετοιο. Ευχαριστώ :) το εχω παρατηρησει κ γω αυτο το θεμα αλλα μονο οταν παω να καλεσω εγω. και νομιζω οτι ειανι θεμα δυκτιου- συνδεσης (cosmote) γιατι το κανει λιγο πριν ακουσω το τουτ- τουτ. Απλα περιμενω να καλεσει.. αλλα τιποτα ..με βγαζει σε stand by παλι και πρεπει να ξανακαλεσω.. Οσο για το σερβις της Samsung .. απλα ειναι απαραδεκτο. Προσφατα εστειλα το U600 με σοβαρο προβλημα στη δονηση για ελεγχο και επισκευη.. το κρατησαν 3 βδομαδες και ουτε καν το ειδε τεχνικος της Samsung. Αρχικα το κοιτανε τα εμπειρα αλανια του Γερμανου (ναι σε γερμανο το πηγα για σερβις γιατι με βεβαιεωσαν οτι θα το στειλουν στη σαμσουνγκ) και αν δουν προβλημα .. τοτε το στελνουν στα κεντρικα για περαιτερω ελεγχο. Ετσι εχει κανονιστει το σερβις με τα σαμσουνγκ. Συγκεκριμενα, το δικο μου .. δεν ειχε δονηση οσο ηταν κλειστο το slide .. οταν ανοιγε καποια επαφη κουνιονταν και δουλευε η δονηση. Αnyway... το φοβερο team του γερμανου αποφανθηκε οτι η βλαβη προκληθηκε απο πτωση... και οτι το κοστος επισκευης υπερβαινει το κοστος αγορας της συσκευης (τωρα 160ευρω) Αληθεια τοσο ακριβο ειναι να γινει ενας ελεγχος και αντικατασταση του μηχ. δονησης? στο κατω κατω ..η δονηση μια χαρα λειτουργει.. ειναι προφανες οτι καποια ταινια εχει βγει απο τη θεση της και οταν κλεινει το κινητο δεν στελνει ρευμα... κατι τετοιο παιζει στανταρ. Εντωμεταξυ .. ουτε καν ξεβηδωσαν τις κρυφες βιδες του κινητου κατω απο το ΙΜΕΙ .. ειναι ακομα κολημενο απο τη μανα του χωρις ηχνος παραβιασης. και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ .. "ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ" πως ρε καρι***δες το καταλαβατε? επειδη εχει 10 γρατσουνιες γυρω γυρω? Τεσπα τα ειπα κ ξεσπασα και εδω ..γιατι εκραξα κ το τυπακι στο μαγαζι του γερμανου..χωρις να φταιει αυτος πολυ. στο μονο που φταιει ηταν οτι δεν δεχτηκε να στηλει μαζι με το κινητο και ενα χαρτι με το προβλημα γραμενο ..για να καταλαβουν τι να ψαξουν. " θα το κοιταξουν εξωνυχιστικα" ειπε και δν το πηρε. ... επισης το κινητο ηρθε σε χειροτερη κατασταση απο θεμα γρατσουνιων.. εχει μια τεραστεια γρατσουνια στην οθονη που 10000% δν ηταν δικια μου και τα σημεια που ειανι οι εξωτερικες κρυφες βιδες ειναι λες κ το ξυλωσαν με πενσα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.. ειτε φταει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ειτε SAMSUNG ! ξεσπασα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μήπως δεν θα επρεπε να το παραλάβεις αφού στο επιστρέψανε σε τέτοια χάλια?:confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Μήπως δεν θα επρεπε να το παραλάβεις αφού στο επιστρέψανε σε τέτοια χάλια?:confused: Ξερω γω φιλε μου! Δεν ειχα χρονο και ουτε εχω ..για να ασχοληθω με το θεμα για να βρω το δικιο μου.. και σιγουρα μεσω τηλεφωνου δεν μπορεις να κανεις δουλεια. γιατι και το σερβις δουλευει σχεδον σε ωρες δημοσιου :wacko: Με το να μηλισω με το αυτοματοποιημενο συστημα του γερμανου η της sasmung στις 19.00 το απογευμα δεν με βοηθα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Η δική μου περίπτωση εχει ως εξής: τον σεπτέμβριο, το κνητό παρουσίασε πρόβλημα στα πλήκτρα αφής κ στο κεντρικό, δλδ δεν ανταποκρινόταν αριστερα-δεξιά-πανω-κατω κ τα πληκτρα αφής.το πάω στη wind, το στέλνουν στη σάμσουνγκ εδώ στη λάρισα.το παραλαμβάνω μετα από 2 βδομάδες.είμαστε στα μέσα σεπτεμβρίου. αρχές οκτώβρη , εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα, με επιπρόσθετο κακό οτι οταν το slide ήταν ανοικτό δεν ακουγοταν κανένας ήχος όταν με καλούσαν.Με κλειστό το slide ήχος υπήρχε κανονικα.Το ξαναπαω wind, μετα απο 2 βδομάδες το παραλαμβάνω-έγινε αλλαγή καλωδιοταινίας , κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Δεν κράτησε πολύ.Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι στο σέρβις της Αθήνας εδώ και 3 βδομάδες.Έχω ζητήσει αντικατάσταση συσκευής όταν το παρέδωσα μαινόμενος στη wind της Λάρισας κ χθες εστειλα μέιλ στη ελληνική samsung.Όσο με παίρνει θα το παλέψω- δηλαδή , και λόγω επαγγέλματος θα ξεσκονίσω το νόμο περι καταναλωτών ("μπούρδες " τύπου δε δικαιούστε αντικατάσταση συσκευής δε τις δέχομαι άκριτα, αν μου έρθει τέτοια απάντηση θα ζητήσω έγγραφη απάντηση (όχι μέιλ) που θα εξηγεί αναλυτικά βάσει νομικών διατάξεων το λόγο που ενώ είμαι εντός εγγύησης και χωρίς να υπάρχει δικό μου σφάλμα, δε δικαιούμαι αντικατάσταση), εάν επαναλαμβάνω δεν πάρω καινούρια συσκευή, θα κάνω καταγγελία στο Ινκα, θα τους στείλω και δική μου επιστολή αιτιολογημένη νομικά.Γιατί όλα αυτά; Γιατι το είχα χρυσοπληρώσει και γιατί δε θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 scolopax, άρα καλά κάνω και δεν το στέλνω. Την έχω ξαναπατήσει έτσι, και γι' αυτό λέω, χίλιες φορές καλύτερα ένα προβληματάκι, παρά το χάλι που παίζει όταν επιστραφεί τελικά. Εγώ έχω wind και μου κλείνει μετά από τα δέκα πρώτα δεύτερα. Αν όμως είναι να 'χω μετά, γρατζουνιά στην οθόνη, άστο να κλείνει: μικρό το κακό. Απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Βλέπω και στον Spidey μια από τα ίδια. Ας μείνει έτσι, το τηλέφωνο μου καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Η δική μου περίπτωση εχει ως εξής: τον σεπτέμβριο, το κνητό παρουσίασε πρόβλημα στα πλήκτρα αφής κ στο κεντρικό, δλδ δεν ανταποκρινόταν αριστερα-δεξιά-πανω-κατω κ τα πληκτρα αφής.το πάω στη wind, το στέλνουν στη σάμσουνγκ εδώ στη λάρισα.το παραλαμβάνω μετα από 2 βδομάδες.είμαστε στα μέσα σεπτεμβρίου. αρχές οκτώβρη , εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα, με επιπρόσθετο κακό οτι οταν το slide ήταν ανοικτό δεν ακουγοταν κανένας ήχος όταν με καλούσαν.Με κλειστό το slide ήχος υπήρχε κανονικα.Το ξαναπαω wind, μετα απο 2 βδομάδες το παραλαμβάνω-έγινε αλλαγή καλωδιοταινίας , κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Δεν κράτησε πολύ.Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι στο σέρβις της Αθήνας εδώ και 3 βδομάδες.Έχω ζητήσει αντικατάσταση συσκευής όταν το παρέδωσα μαινόμενος στη wind της Λάρισας κ χθες εστειλα μέιλ στη ελληνική samsung.Όσο με παίρνει θα το παλέψω- δηλαδή , και λόγω επαγγέλματος θα ξεσκονίσω το νόμο περι καταναλωτών ("μπούρδες " τύπου δε δικαιούστε αντικατάσταση συσκευής δε τις δέχομαι άκριτα, αν μου έρθει τέτοια απάντηση θα ζητήσω έγγραφη απάντηση (όχι μέιλ) που θα εξηγεί αναλυτικά βάσει νομικών διατάξεων το λόγο που ενώ είμαι εντός εγγύησης και χωρίς να υπάρχει δικό μου σφάλμα, δε δικαιούμαι αντικατάσταση), εάν επαναλαμβάνω δεν πάρω καινούρια συσκευή, θα κάνω καταγγελία στο Ινκα, θα τους στείλω και δική μου επιστολή αιτιολογημένη νομικά.Γιατί όλα αυτά; Γιατι το είχα χρυσοπληρώσει και γιατί δε θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Spidey ... με εψησες ;) θα γινει χαμος!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Τς τς τς τς!!! Βλέπεις τι παθαίνεις από τις κακές παρέες??:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μου επεστράφη σήμερα το κινητό αφού οι φωστήρες στην samsung στο σερβις αθηνας διεγνωσαν οξειδωση πλακετας...water damage..χαχα!τους πηρε 3 φορες να το καταλαβουν, ενω σε διαστημα 2 εβδομαδων που ειχε γυρισει απο την δευτερη επισκεψη στο σερβις εδω (οπου δεν ειχε γινει καμια αναφορα σε ..water damage), το κινητο ηταν μονο για κλησεις κ τπτ αλλο, αλλα φαινεται οποτε εκανα μπανιο η ντουζ το επαιρνα μαζι μου.Θα στειλω 2 μειλ , στην ελληνικη και στην κορεατικη, με πληρη αιτιολογημενο συλλογισμο και αναμενω..Προσωπικά θα προσπαθησω γιατι πλεον ειναι το γμτ... Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Spidey ... με εψησες ;) θα γινει χαμος!:ninja: φιλε μου δε ξερω αν θα γινει κατι.οπως εγραψα ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ της σαμσουνγκ διεγνωσαν water damage.θα το προχωρησω αρκετα, οσο παει.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Σε τηλεφωνικη μου κληση στο σερβις , αναφέρω τα εξης επιγραμματικα: μιλησα με μια πολυ ευγενικη κοπελα υπαλληλο οπου επι 15 λεπτα της ανεπτυξα τους συλλογισμους μου.Η απαντηση της ηταν, οτι εφοσον εχει παθει οξειδωση, δε γινεται τπτ δυστυχως κ επειδη ειμαι κ δικηγορος μπορω να κανω οποιαδηποτε νομιμη ενεργεια.Εκει της ειπα οτι σιχαινομαι τους δικομανεις κ δεν προκειται να κινηθω νομικα για ενα κινητο.Συνεχισα και επιγραμματικα της ειπα τα εξης (αλλα με νομικο συλλογισμο, που δε χρειαζεται να σας κουραζω, απλα εχει να κανει με συμβαση καταναλωτη καλη τη πιστη): 1)πως ειναι δυνατον το κινητο χωρις να υπαρχει καποια επαφη με οποιοδηποτε υγρο να εμφανιζει οξειδωση, μολις μετα απο 2 εβδομαδες που εχει γυρισει απο το σερβις με αλλαγη καλωδιοταινιας;σαφεστατα υπαρχει συναφεια μεσα σε αυτους τους 2 μηνες,οπου το κινητο εχει παει σερβις 3 φορες.γιατι να ευθυνομαι εγω που ειμαι καλοπιστος κ οχι το σερβις ;; ποιος μπορει να μου αποδειξει οτι η βλαβη δεν προκληθηκε στο σερβις;οπως δε μπορω να το αποδειξω εγω , και εκεινοι δε μπορουν να αποδειξουν οτι εισηλθε υγρο στο κινητο (γεγονος που δεν παιζει μια στο εκατομμυριο) 2)αφου της εξηγησα οτι δεν εχω κατι μαζι της , διοτι ο τονος μου ηταν πολυ υψηλος, της εξεφρασα την απολυτη δυσαρεσκεια μου, και πως δυστυχως ενω ημουν πιστος οπαδος της εταιρειας (κατι που ισχυει στο ακεραιο,τα τελευταια 4 χρονια ειχα 3 σαμσουνγκ κ ενα lg), πλεον αυτο θα παψει να ισχυει. 3)της ΤΟΝΙΣΑ οτι η περιπετεια μου εχει δημοσιευθει σε δημοφιλες ελληνικο φορουμ κινητων 4)ζητησα το εμαιλ τους κ της ΤΟΝΙΣΑ οτι θα αποσταλει μειλ στην επισημη διεθνη samsung, οπου θα αναφερθω με διολου καλα λογια για την ελληνικη αντιπροσωπεια. 5)ενω πριν μια εβδομαδα καλοεβλεπα το ΟΜΝΙΑ(το οποιο ισχυει κ δεν ηταν για ψαρωμα), πλεον δε μπορω να μπω στη διαδικασια σκεψης οτι καποια στιγμη μπορει να οξειδωθουν 500 κ πλεον ευρω 6)θα γνωστοποιηθει η περιπετεια μου στο ΙΝΚΑ ,αφου ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ εχω καθε εννομο συμφερον. Ειπωθηκαν κ διαφορα άλλα , σε κοσμιο παντα επιπεδο. Το αποτελεσμα: χωρις να δεσμευεται για ο,τιδηποτε(δηλαδη, οτι θα εχει αισιο τελος για μενα η υποθεση), πηρε το ΙΜΕΙ κ τα προσωπικα μου στοιχεια, για να δει ο προϊσταμενος της την περιπτωση και να επικοινωνησει μαζι μου. Επαναλαμβανω , οτι το θεμα ειναι ηθικο, κατι το οποιο επεσημανα και στο τηλεφωνο κ οτι αρνουμαι να δεχθω ενα χαρτι που αναγραφει ΑΝΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟ - ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ , WATER DAMAGE, εφοσον το κινητο δεν ηρθε ποτε σε καμια επαφη με οποιοδηποτε υγρο. Αναμενω .. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ποιό bluetooth στερεοφωνικό set προτείνετε για ακρόαση και μουσικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εχω 2 προβληματα με το κιν. Μεχρι 1 σημειο που διαβασα δεν βρηκα απαντησεις. ΚΑταρχην μετεφερα τον τηλ καταλογο απο το παλιο μου κιν (sony ericsson) μεσω outlook γιατι με bluetooth για καποιο λογο δεν το εστελνε, αλλα τωρα οταν μπαινω στον καταλογο και παταω 1 γραμμα για να παει π.χ. το Κ για να παρω ας πουμε τον κωστα δεν παει, μενει στο Α! Μονο σε ορισμενα γραμματα παει! τι μπορει να φται ει ξερετε? Γιατι ειναι πολυ σπαστικο να κατεβαινω μια μια τις επαφες για να βρω το ονομα που θελω,ειναι και πολλες!! Δευτερον πως μπορω να ενεργοποιησω τις υψηλες αναλυσεις στην καμερα? γιατι ειναι γκρι και δεν μαφηνει να τις επιλεξω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εχω 2 προβληματα με το κιν. Μεχρι 1 σημειο που διαβασα δεν βρηκα απαντησεις. ΚΑταρχην μετεφερα τον τηλ καταλογο απο το παλιο μου κιν (sony ericsson) μεσω outlook γιατι με bluetooth για καποιο λογο δεν το εστελνε, αλλα τωρα οταν μπαινω στον καταλογο και παταω 1 γραμμα για να παει π.χ. το Κ για να παρω ας πουμε τον κωστα δεν παει, μενει στο Α! Μονο σε ορισμενα γραμματα παει! τι μπορει να φται ει ξερετε? Γιατι ειναι πολυ σπαστικο να κατεβαινω μια μια τις επαφες για να βρω το ονομα που θελω,ειναι και πολλες!! Δευτερον πως μπορω να ενεργοποιησω τις υψηλες αναλυσεις στην καμερα? γιατι ειναι γκρι και δεν μαφηνει να τις επιλεξω :confused: 1- Προφανως φταει το αλφαβητο που ειναι γραμμενα. Δηλαδη αν εχει περαστει απο το Outlook ως "ΚΩΣΤΑΣ" με Κ ελληνικο τοτε δν θα το βρει πατωντας το Κ απο το πληκτρο. θα το βρει αν βαλεις Τ9 και ψαξεις με το Κ. Διαφορετικα κανε μια παλικαρια και βαλε τα αρχικα γραμματα των επαφων σου με Λαττινικα, δηλαδη Κ(λατιινικο)ΩΣΤΑΣ(ελληνικα ως εχουν). βαρετο και τραγικο .. ξερω ξερω .. τα εχω περασει! και το D880 παρομοιες βλκιες κανει. 2- Μηπως εχεις επιλεξει Multishot και δν σου επιτρεπει να μεγαλωσεις το resolution? βαλε simpleshot ..δν εχω το κινητο αυτο τωρα κ δν μπορω να θυμηθω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Έχω παρατηρήσει πως μερικά mp3 τα κόβει στο τέλος. Σαν να βιάζεται να πάει στο επόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 1- Προφανως φταει το αλφαβητο που ειναι γραμμενα. Δηλαδη αν εχει περαστει απο το Outlook ως "ΚΩΣΤΑΣ" με Κ ελληνικο τοτε δν θα το βρει πατωντας το Κ απο το πληκτρο. θα το βρει αν βαλεις Τ9 και ψαξεις με το Κ. Διαφορετικα κανε μια παλικαρια και βαλε τα αρχικα γραμματα των επαφων σου με Λαττινικα, δηλαδη Κ(λατιινικο)ΩΣΤΑΣ(ελληνικα ως εχουν). βαρετο και τραγικο .. ξερω ξερω .. τα εχω περασει! και το D880 παρομοιες βλκιες κανει. 2- Μηπως εχεις επιλεξει Multishot και δν σου επιτρεπει να μεγαλωσεις το resolution? βαλε simpleshot ..δν εχω το κινητο αυτο τωρα κ δν μπορω να θυμηθω :( Για τον καταλογο δεν γινεται τπτ με τ9 οποτε ενα ενα!Τι να κανω! Για την αναλυση της βιντεοκαμερας που ειναι αυτη η ρυθμιση που λες? δεν μπορω να την βρω. Για το βιντεο λεω, οχι για τις φωτογραφιες ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scolopax Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Για τον καταλογο δεν γινεται τπτ με τ9 οποτε ενα ενα!Τι να κανω! Για την αναλυση της βιντεοκαμερας που ειναι αυτη η ρυθμιση που λες? δεν μπορω να την βρω. Για το βιντεο λεω, οχι για τις φωτογραφιες ετσι? Μηπως εχεις επιλεξει κανενα οριο για ΜΜS? γιατι τοτε δν σου επιτρεπει να βγαλεις μεγαλο μεγεθος βιντεο και σε περιοριζει και σε αναλυση. Καλο ΣΚ:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Μηπως εχεις επιλεξει κανενα οριο για ΜΜS? γιατι τοτε δν σου επιτρεπει να βγαλεις μεγαλο μεγεθος βιντεο και σε περιοριζει και σε αναλυση. Καλο ΣΚ:ninja: οχι δεν εχω επιλεξει τπτ τετοιο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε την εικόνα με την Ακρόπολη στο internet?Είναι τέλεια Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Οι εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο πρόχειρο,υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Hello Kitty Samsung U600 Emerges http://www.mobilewhack.com/wp-content/images/2008/12/hellokittyu600.jpg Need a new Hello Kitty device? What about a new handset? It looks like Samsung felt ready to play for a while and it bundled its U600 handset with the Hello Kitty theme. The Hello Kitty Samsung U600 is similar to the original. It has all the features of the original. The exterior is changed though and, of course, Hello Kitty is all over it. The handset comes only in white and it will cost from $229 to $399, depending on the vendor. http://www.mobilewhack.com/hello-kitty-samsung-u600-emerges/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Ρε παιδιά πήρα πρόσφατα ένα U600 και είναι τέλειο. Πολλές φορές όμως δεν βρίσκει την SIM!!! Στα καλά καθούμενα. Έχει συμβεί σε κανένα; Καμία λύση; Πια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού;; (μήπως λυθεί..) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiros Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Λοιπόοον... firmware GBDHI1 δηλαδήΣ φρεσκότατο. έχουμε και λέμε. όριο μήκους ονόματος αρχείου 32 χαρακτήρες. Νόμιζα ότι είχαμε παρατήσει τέτοιους περιορισμούς από το 1995:cry:. όταν ακούς mp3 δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Ούτε καν να δεις ένα sms που μόλις έφτασε. Να δείς ένα site ρε αδερφέ. Παύσεις μεταξύ τραγουδιών. Συχνά 5 δευτερόλεπτα και βάλε. Είτε το mp3 είναι μικρό είτε μεγάλο, είτε στη μνήμη του κινητού, είτε στην κάρτα. Ο χειρισμός του, είναι αλλού γι'αλλού. Όταν βλέπεις φωτογραφίες, μπορείς να πατήσεις αριστερά-δεξιά. Δεν το κάνει όμως για φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης! όταν διαβάζεις μηνύματα, δε, αντί για αριστερα-δεξιά, θέλει να πατάς */# για να πας στο επόμενο ή το προηγούμενο:wacko: Παράνοιας το ανάγνωσμα, μέρος βήτον:D: το (c (πώς αλλιώς να το πω; Στα άλλα κινητά είναι "το κόκκινο κουμπί") άλλες φορές σβήνει τον προηγούμενο χαρακτήρα (backspace) άλλοτε κάνει back/cancel, άλλοτε σβήνει το επιλεγμένο αντικείμενο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάνει πολλά διαφορετικά αλλά σχετικά πράματα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν σου λέει τι θα κάνει άμα το πατήσεις! δεν μπορεί να σβήσει γρήγορα χαρακτήρες. ή θα σβήνεις ένα ένα, ή θα σβήσει όλο το sms που έχεις γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή. (ναι ξέρω, μπορείς να κάνεις menu->down->right->click, επιλογή κειμένου, menu->down->up->up->click, αλλά αυτό είναι 10+ κουμπιά για κάτι που συνήθως κάνεις με 1) Το opera mini δεν μπορεί να διαβάσει από τη μνήμη για να κάνεις upload πχ ένα attachment στο gmail. σημαντικό. όταν τελειώνει η μπαταρία, κλείνει χωρίς καν να ρωτήσει, το πρόγραμμα που τρέχει, δεν σε αφήνει να τρέξεις άλλο. Σβήνει το φως του πληκτρολογίου χωρίς να σε ρωτήσει. Αν το προηγούμενο το κάνει για να γλυτώσει μπαταρία... τότε γιατί το φωτάκι του πληκτρολογίου ανάβει με τη χρήση του κινητού ακόμα και όταν το πληκτρολόγιο είναι κρυμμένο? Αν το κινητό είναι στα αγγλικά, δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά χωρίς Τ9. Το τ9 είναι ελλειπές (αυτό δεν είναι μειονέκτημα του συγκεκριμένου κινητού, είναι η εξήγηση του γιατί να μην μπορείς να γράψεις χωρίς τ9 είναι κακή ιδέα). το πλαϊνό κουμπί για zoom in zoom out δουλεύει σαν zoom button όταν βλέπεις φωτογραφίες... αλλά όχι όταν τραβάς φωτογραφίες. Η κάμερα παίρνει ~4 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει και άλλα τόσα να τραβήξει φωτογραφία. έχω κ άλλα. Παράθεση I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiros Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 εφοσον το κινητο δεν ηρθε ποτε σε καμια επαφη με οποιοδηποτε υγρο. To άφησες ποτέ να πέσει κάτω απο 3-4C? Σε παγωνιά; Παράθεση I want Gigabit internet. Everything else is just toothpaste. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά λοιπόν έχω κάποιες απορίες 1 ενημέρωση λογισμικού γίνεται σε αυτό το τηλ. Οπός τα Νοκια 2 αυτό το θέμα με το hello kitty από πού μπορώ να το κατεβάσουμε γιατί το θέλει η κόρη μου Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 To άφησες ποτέ να πέσει κάτω απο 3-4C? Σε παγωνιά; Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο, έτσι κ αλλιώς το κινητό παρουσίασε τα προβλήματα το καλοκαίρι κ ολοκληρώθηκε η καταστροφή μέσα στον Οκτώβριο.Δεν ήμουν ποτέ κάπου που να έχει τέτοια θερμοκρασία.Και πάντοτε το είχα μαζί με το άλλο μου κινητό που ποτέ δεν παρουσίασε "οξείδωση".. Κ ένα update για το θέμα μου που ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥΣ.Οταν δημιουργηθηκε το θεμα μου, εχει περασει πανω απο μηνας πλεον, η ευγενικη κοπελα στο σερβις αφου πηρε τα στοιχεια μου , μου ειχε πει οτι θα το κοιταξει ο προιστάμενος και θα επικοινωνησει μαζι μου(χωρις να υποσχεται οτι θα μου αλλαξουν το κινητο).Οσο πηρε εσας ο προισταμενος , άλλο τόσο πηρε και μένα.Επαγγελματιες γαρ...Και μου πήραν και τα προσωπικά μου στοιχεία έτσι.. Παράλληλα απεστειλα μέιλ απο τη σχετικη σελιδα της Σάμσουνγκ για παράπονα, όπου βεβαιώνεται οτι θα απαντήσουν άμεσα και τα σχετικά , μπλα μπλα μπλα μπλα..πέρασε ένας μήνας από τότε, καμία απάντηση.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Κ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι τέλος η Σαμσουνγκ για μένα.. Αν καποιος απο εσας μπορει να μου δώσει ενα μέιλ της Κορεατικης Σάμσουνγκ, θα του ημουν υποχρεος, γιατι δε μπορεσα να βγάλω άκρη στο θέμα αυτό. Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts