Jump to content

Samsung SGH-U600

skatzoxoiros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

a k kati allo...me apogohteuse epishs k mena auto me thn apo8hkeush pou de mporeis na ta pas apeu8eias sthn mmc alla k h adunamia pros8hkhs allwn 8ematwn...pantws egw den exw valei arxeio 60mb+ sto kinhto mou gia na exw provlhma na to perasw sth memory...k gia to firmware apla elpizw mia endexomenh anava8mish na ta alla3ei ola ta psiloprovlhmata pou exei..3erei kaneis ama auto mporei na ginei me mia endexomenh piesh mas me mails sth samsung?

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω επειδή το διάβασα παραπάνω, ισχύει ότι αν η μπαταρία πέσει σε μία κουκίδα, έχει σχεδόν τελειώσει? Το λέω γιατί μου είχε μείνει μία κουκίδα και έπεσε πάρα πολύ γρήγορα και είχα μείνει χωρίς κινητό πολλές ώρες μέχρι να γυρίσω σπίτι. Δηλαδή όταν είναι στις 2 προς 1 κουκίδα να το φορτίζουμε?

giorgara egw otan vlepw mia koukida se opoio kinhto k an eixa to fortiza...pes to k psuxologiko..alla k mono sto fovo oti mporei na sou kanei kamia trela na to fortizeis...molis xtes emeina egw...alla o e3upnos milaga mish wra sto thlefwno..!!!!! h8ela vlepeis na dw an isxuei..!!! looooooooooool

Εγώ δεν το φόρτισα γιατί μόλις είχε πάει στην μία κουκίδα οπότε θεώρησα ότι θα μου φτάσει. Αλλά δεν... thanks θα το φορτίζω...

Λοιπόν εγω το κινητό το έχω εδώ και 4 ημέρες.

2) Η μπαταρία του κινητού είναι απαράδεκτη. Εκτός αν πρέπει να μην κάνω τίποτα με το κινητό. Με ελαφρά χρήση ραδιοφώνου η μποταρία δε τη παλεύει καλα καλά ούτε για μια μέρα.

α) Δεν υπάρχει αναλυτική ποσοστιαία κατάσταση της μπαταρίας. Όταν η μπαταρία φτάσει στο 1 (από τα συνολικά 3) επίπεδο ... καληνύχτα... Μόλις μείνατε χωρίς κινητό.

β) Τα αρχεία που λαμβάνονται από το Bluetoοth αποθηκέυονται by default στη μνήμη του τηλεφώνου. Δε βρήκα τρόπο να αλλάξω την επιλογή αυτή, παρότι έχω εγκαταστήσει κάρτα μνήμης στο κινητό. Συνέπεια: ενα μεγάλο αρχείο που δε χωράει στη μνήμη του κινητού δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθει στο κινητό!!!! Έλεος!!

δ) Το δεύτερο στυλ ρολογιού που υπάρχει στις ρυθμίσεις δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Φαντάζομαι πως αυτό είναι bug του λογισμικού.

2)---> Κατα αρχάς φίλε μου αν η μπαταρία δε κάνει 5 - 6 κύκλους χρήσης (φόρτιση - αποφόρτιση) δε δουλέυει σωστά. Η μπαταρία "έρχεται" και ανοίγει, τα πράγματα δεν είναι τόσο απογοητευτικά! Και στο κάτω κάτω, μην ξεχνάς πως είναι ένα πολύ ελαφρύ και λεπτό κινητό, με τεράστιες δυνατότητες λογικό είναι να έχει περιορισμένη αυτονομία. Αν ήταν κανένα τούβλο, θα κρατούσε παραπάνω η μπαταρία του αλλα δε θα το αγόραζε κανένας...

α)---> Όπως και παραπάνω, περίμενε να κάνει μερικούς κύκλους η μπαταρία, και μετά έλα να μας πείς.

β)---> Προσπάθησες να περάσεις τόοοοοοοοοσο μεγάλο αρχείο και διαπίστωσες πως το αρχείο (αν δε χωράει στα 60Mb του κινητού) δε πάει αυτόματα στην κάρτα??? Παράξενο, στο δικό μου πάει αυτόματα... Έλεος! Δοκίμασε πρώτα, και μετά μας λές τις εντυπώσεις σου, μην μας μεταφέρεις ανακρίβιες!

δ)--->Το δευτερο στύλ του ρολογιού ενεργοποιήται όταν έχεις επιλέξει για φόντο στην οθόνη φωτογραφία ή οποιαδήποτε άλλη ταπετσαρία, όχι με το θέμα με την Ακρόπολη

Μην χαντακώνετε μια συσκευή διχως να την ψάξετε!!!

CR electronics

α) Δεν υπάρχει αναλυτική ποσοστιαία κατάσταση της μπαταρίας. Όταν η μπαταρία φτάσει στο 1 (από τα συνολικά 3) επίπεδο ... καληνύχτα... Μόλις μείνατε χωρίς κινητό

edo exei dikio re paidia an paei stin mia grami tote klinei se ligo..

tora gia ta alla dsen ksero malon exei adiko

auth tin stigmi einai to pio kalo til stin agora apo apopsi lepto dinatotites omorfia opos kai na to kaneis einai kosmima poy den metanionis gia ta leyta poy dineis

den einai nokia ogkodes me problimata

samsung for ever

Οι ρυθμίσεις φαίνονται στις εικόνες. Δες και εδώ.

http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/u600a.pnghttp://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/u600b.png

mporis na mou dosis analitika tis rit8misis.[simiosi to kinito exei kolisi ]diladi,to edosa se ena paidi na perasi ena logismiko, kai meta apo ayto to mono pou kani

otan to anabo grafi samsoung.eno prin doulebe sta aglika kanonika:D

paidia o tupos poy elege gia to u 600 katalaba poios einai graftike mono kai mono me allo onoma gia na pei ayta poy eipe bgia to u 6oo den exei agorasi to til

Έλα ρε σοβαρά μιλάς? Τόσο φανατισμός? Τουλάχιστον για να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος, σημαίνει ότι τον χαλάει η επιτυχία του κινητού. :) Για την μία γραμμή της μπαταρίας δεν ξέρω ακόμα, δεν έχει στρώσει η μπαταρία, σε λίγο καιρό θα το διαπιστώσω αν ισχύει. Πάντως όντως το κινητό είναι πάρα πολύ καλό.

pes ta re skatzoxeire...k egw tou ta eipa pio prin..k ontws ena mhnuma exei valei to palikari..mono gia na xantakwsei th suskeuh k kala...! de peirazei forum einai edw...k ta 8etika mhnumata ia th suskeuh einai oxi aplws parapanw alla pollaplasia twn arnhtikwn..!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ.ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΝΕΑ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

ΤΕΛΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΙΧΕ ΒΛΑΒΗ Η ΠΛΑΚΕΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ

γεια χαρά.. είμαι εδώ και λίγες μέρες ενας πανευτυχής κάτοχος ενός u600.. και αυτό γιατι έχει ακριβώς ότι ήθελα.. ναι, μπορεί να μην κρατάει η μπαταρία του πολλές μέρες ή να μην έχει καθόλου εύχρηστο μενου.. αλλα τα αξίζει τα λεφτά του κ όχι μόνο... επίσης του πήρα δωράκι μια καρτούλα 2gb ultra ii της sandisk (35 ευρώ στον γερμανό) που σε δοκιμές σε κάποια site βγαίνει ώς και 2 φορές πιο γρήγορη απο τις άλλες... και όπως το περίμενα, είναι φοβερά γρήγορη.. μερικά πράγματα δεν έχω καταφέρει να τα βρώ η να τα καταλάβω ακόμα.. αλλα τα ψάχνω.. π.χ πως βγάινει το λογότυπο της cosmote απτο φόντο, η τι σημαίνουν μερικά μενου (π.χ το απορρητο μηνυμάτων,κλήσεων, κτλ) .. επίσης κάτι που δεν μου άρεσε πάρα πολύ είναι ο σχετικά χαμηλός ήχος στις εισερχόμενες αλλα και η έλειψη εργοστασιακών ήχων για κλήσεις,μηνύματα, κτλ.. αλλα ευκαιρία να βάλω ήχους απο classic games όπως xenon2,bubble bobble,monkey island, zak mckraken ... κτλ :) (αν και η μηχανή midi του samsung είναι άθλια ώς άχρηστη.. :( )

το samsung pc studio είναι αρκετά γρήγορο και απροβλημάτιστο τις περισσότερες φορές (μιά φορά μόνο μου έχει κολήσει και να θέλει restart το pc) .. το ραδιόφωνο και το mp3 player τα σπάει, ενώ δεν φένεται να τρώει και πάρα πολύ μπαταρία... η κάμερα είναι απίστευτη με πολύ καλή φωτεινότητα στα κοντινά αντικείμενα, τέλεια ανάλυση, ακόμα και σε σκοτάδι, το μόνο "μείον" είναι οτι αργεί 1-2 sec για να βγάλει σωστά την φωτογραφία με το auto focus..αλλα σύντομα μαθαίνεις να το αγνοείς (ένα πρόβλημα που μου έχει εμφανίσει μιά φορά είναι όταν κάνω ζουμ σε κάποια φώτο να μου δείχνει μόνο το αντικείμενο που έχει κάνει focus και γύρω του μόνο λευκό χρώμα..) .. τα πλήκτρα αφής μέτρια ως καλά .. (καμία φορά σε αναγκάζουν να κάνεις κλήσεις χωρίς να το θές), κάτι που με εντυπωσίασε είναι η δυνατότητα να στέλνει αυτόματα μήνυμα σε αυτούς που σε καλούν όταν εσύ είσαι απασχολημένος...(π.χ εχω δουλειά θα σε πάρω αργότερα..) σε γενικές γραμμές λοιπόν (και αφού σας κούρασα ήδη.. ) είναι αρκετά καλό και γρήγορο κινητό.. μακάρι να βγούν και updates για να διορθώσουν μερικά μικροπροβληματάκια (π.χ το search στις επαφές μερικες φορές δεν λειτουργεί, κ.α..)

αυτά για τώρα... :X :X :X

paidia o tupos poy elege gia to u 600 katalaba poios einai graftike mono kai mono me allo onoma gia na pei ayta poy eipe bgia to u 6oo den exei agorasi to til

Magka mou esy kai kapoioi aloi pou eiste toso eksypnoi kai katalabate poios eimai de katalabate apolytws tipota. Exete plhroi mesanyxta. Eimai ena aplo atomo pou agorasa th syskebh kai apla eipa th gnwmh mou. An esy ta pianeis apo kapou gia na diafhmizeis 'h na disfimizeis syskebes egw den ftaiw kai fysika den exw kamoia sxesh me to na ta pianw. Epishs gia na sou apodeiksw poso egka8etos eisai pes mou me ti fonto 8es ka kanw post to kinhto gia na deis poso asteios eisai.

Eipa afta pou eida kai th gnwmh mou. Apo ekei kai pera osoi mporoyn na krinoun as krinoun. Perastika sou aderfe giati blepeis fantasmata.

Epipleon sth apopsh: "prwta dokimase kai meta pes" apaksiw na apanthsw. Fysika dokimasa kai meta eipa. Etoixe na 8elw na metaferw ena xreio 150 Mb apo allo kinhto kai de mporesa na to metaferw. Ayto einai h alh8eia.

To oti exw grapsei ena mhnyma den apodyknyei tipota. Oloi kapote apo to ena mhnyma ksekinane. Anefera kapoia pragmata pou de mou aresan, oso to dynato tekmhriwmena, gia ta opoia mougka oloi oi ... serlok holms. Arkesthkan sto na me bgaloun lamogio. Apanthste re maglkes se ayta pou lew. Den einai etsi ta pragmata? Mhpws exw den ta exw katalabei swsta kai yparxoun ry8miseis 'h epiloges pou den gnwrizw mias kai eimai neos me to kinhto?

sou exei hdh apanthsei o skatzoxoiros parapanw nomizw...apla etuxe to prwto sou munhma na krazei mia suskeuh apo thn opoia oi perissoteroi edw mesa einai polu euxaristhmenoi k htan para3eno. oute magkes eimaste oute tpt ok? apla mpainoume edw k milame...de saresei to kinhto poula to na hsuxaseis opws ekanan k polloi alloi...gousta einai auta..ama de se kaluptei h agora einai megalh gia auto akrivws to logo

Λοιπόν εγω το κινητό το έχω εδώ και 4 ημέρες. Θα προσπαθήσω να γράψω μερικά πράγματα, όσο πιό "αντικειμενικά" γίνετε.

2) Η μπαταρία του κινητού είναι απαράδεκτη. Εκτός αν πρέπει να μην κάνω τίποτα με το κινητό. Με ελαφρά χρήση ραδιοφώνου η μποταρία δε τη παλεύει καλα καλά ούτε για μια μέρα.

3) Τα πλήκτρα αφής δεν είναι ότι πιό βολικό, αλλά συνηθίζονται. Δεν αποτελούν πρόβλημα για το κινητό. Μετά από 2-3 ημέρες τα έχεις συνηθήσει.

4) Το λογισμικό του κινητού είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων. Αναφέρω χαρακτηριστικά:

α) Δεν υπάρχει αναλυτική ποσοστιαία κατάσταση της μπαταρίας. Όταν η μπαταρία φτάσει στο 1 (από τα συνολικά 3) επίπεδο ... καληνύχτα... Μόλις μείνατε χωρίς κινητό.

β) Τα αρχεία που λαμβάνονται από το Bluetoοth αποθηκέυονται by default στη μνήμη του τηλεφώνου. Δε βρήκα τρόπο να αλλάξω την επιλογή αυτή, παρότι έχω εγκαταστήσει κάρτα μνήμης στο κινητό. Συνέπεια: ενα μεγάλο αρχείο που δε χωράει στη μνήμη του κινητού δεν υπάρχει τρόπος να μεταφερθει στο κινητό!!!! Έλεος!!

γ) Δεν υπάρχει (ή τουλάχιστον εγω δε βρήκα) τρόπο να ορίσεις αν ο κατάλογος τηλεφώνων χρησιμοποιεί της επαφές της sim ή της επαφές από τη μνήμη του κινητού. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι όταν έκανα copy τις επαφές από τη sim στο κινητό στη λίστα επαφών κάθε επαφή εμφανιζόταν δυο φορές. Μια λόγω του ότι υπηρχε στη sim και μια λόγω του ότι υπήρχε στη μνήμη του κινητού. Τα σχόλια περιτεύουν....

δ) Το δεύτερο στυλ ρολογιού που υπάρχει στις ρυθμίσεις δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Φαντάζομαι πως αυτό είναι bug του λογισμικού.

ε) Η εφαρμογή ανάγνωσης pdf σε ένα pdf που δοκίμασα εμφάνισε το απογοητευτικό μήνυμα: "Out of memories"...

5) Η κάμερα είναι απογοητευτική ειδικά στο white balance. Εντός δωματίου μέρα μεσημέρι, ενώ η κάμερα του Sony-Ericsson W800i λαμβάβει (χωρίς φλας) εξαιρετικές φωτό το Samsung βγάζει φωτογραφίες οι οποίες είναι πραγματικά κατάμαυρες!!! Το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα προκύπτει ακόμα και αν το white balamce το αυξήσεις στο μέγιστο δυνατό.

Ενίοτ η μετάβαση από mode φωτογράφισης σε mode video είναι αδύνατη!!! Άγνωστο γιατί.

6) Η υλοποίηση λειτουργίας των πλήκτρων ήχου είναι επίσης απογοητευτική. Ανάλογα με το τι εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή στην οθόνη, άλλωτε τα πλήκτρα αλλάζουν την ένταση του ήχου και άλλωτε δε κάνουν απολύτως τίποτα!

7) Στους αποθηκευμένους ραδιωφονικούς σταθμούς δεν υπάρχει δυνατότητα ονομασίας τους. Εμφανίζονται μόνο οι συχνότητες των σταθμών, οπότε η λίστα είναι ταξηνομημένη μόνο κατά αύξουσα συχνότητα λήψης του σταθμού...

Συμπέρασμα: Προσωπικά είμαι πλήρως απογοητευμένος από την επιλογή που έκανα. Το μοναδικό που αξίζει στο κινητό είναι η εμφάνιση του και η λειτουργίες του Bluetooth. Κατά τα λοιπά είναι ελειπέστατο και μετριότατο σε όλες τις λειτουργίες τους.

Επίσης, για ακόμα μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι όσα και να διαβάσεις για ένα προϊον, αν δε το αγοράσεις δε μπορείς να το αξιολογήσεις. Ωστόσο όταν το αγοάσεις έχεις, συνήθως, κάνει το μοιραίο λάθος. Προσωπικά εγώ ψηνόμουνα μεταξύ του Nokia N76 και του U600. Δε ξέρω τι κάνει το N76, αλλά το U600 είναι μεγάλη απογοήτευση.

Αρχικά φίλε sorry, απλώς είπε το άλλο παιδί ότι σε ήξερε οπότε υπέθεσα ότι έτσι ήταν.

2) Η μπαταρία σε μένα κρατάει πάνω από μία μέρα, περιμένω να δω αν όταν στρώσει καλυτερέψει, δεν έχω παράπονα όμως γιατί η εμφάνιση περιορίζει λίγο την μπαταρία.

3) Από την πρώτη μέρα έγραφα σχετικά καλά. Εγώ μόνο τυχαίνει να κάνω κατά λάθος κλήσεις αλλά τις ακυρώνω γρήγορα.

4)

α) Θα το δω με τον καιρό αυτό.

β) Δεν έχω κάρτα γι ανα δω αν αποθηκεύεται αλλά είπαν παραπάνω ότι αν δεν χωράει μεταφέρεται. Στην χειρότερη μετέφερέ το με το καλώδιο στην κάρτα κατευθείαν.

γ) μάλλον έτσι είναι αλλά δεν με απασχολεί τόσο γιατί έχω τα τηλέφωνα στο κινητό μόνο και όχι στην sim.

δ) πρέπει να βγάλεις το theme με την ακρόπολη για να παίξει.

ε) θα το δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω αφού διάβαζα doc αρχεία κανονικά.

5) είμαι super ευχαριστημένος με την φωτογραφική σε σχέση με w710i που είχα. Εναλλαγή mode σε video από φωτογραφική γίνεται άνετα, δεν ξέρω για ποιο λόγο σου συμβαίνει.

6) δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ, κυρίως για την ένταση.

7) έχεις δίκιο αλλά δεν με προβλήμάτισε τόσο, δεν το θεωρώ πρόβλημα.

Συμπέρασμα: προσωπικά μου αρέσει πολύ και στο λέω ότι παρόλο που είμαι σχετικά μικρός σε ηλικία έχω αλλάξει πάνω από 10 συσκευές και έχω μαζί με αυτό και pocket pc. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση αρνητικότητα. Κοίταζα φωτογραφία που είχα τραβήξει από w710i και την είχα στείλει στο u600 και η οθόνη του u600 απλά έτη φωτός μπροστά, την έδειχνε με πολύ καλύτερη λεπτομέρεια.

Στην καλύτερη θα σε βγάζει 2 μέρες(48 ώρες).

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά τι να κάνουμε?

Πάντως η samsung υποσχόταν σημαντική βελτίωση της αυτονομίας στα νέα κινητά της, αλλά από ό,τι φαίνεται μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ...:rolleyes:

Ισχύει και μάλιστα σχεδόν στα περισσότερα samsung.Και στο 2 να φτάσει η μπαταρία είναι ήδη στα τελευταία της.

Δεν το γνωρίζω αυτό.Δεν έχω δοκιμάσει να μεταφέρω με bt τόσο μεγάλο αρχείο ποτέ.

ε) Η εφαρμογή ανάγνωσης pdf σε ένα pdf που δοκίμασα εμφάνισε το απογοητευτικό μήνυμα: "Out of memories"...

Δεν μπορείς να διαβάσεις μεγάλα αρχεία, όπως δεν μπορείς να διαβάσεις αρχεία που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες.

Το κινητό αυτό δεν είναι smartphone, και η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει αναπτυχθεί όσο θα έπρεπε. Για κινητό όμως με κλειστό λογισμικό τα πάει καλά πιστεύω. Μη ζητάμε υπερβολικά πράγματα.

6) Η υλοποίηση λειτουργίας των πλήκτρων ήχου είναι επίσης απογοητευτική. Ανάλογα με το τι εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή στην οθόνη, άλλωτε τα πλήκτρα αλλάζουν την ένταση του ήχου και άλλωτε δε κάνουν απολύτως τίποτα!

Τα πλήκτρα ήχου λειτουργούν ώς πλήκτα αυξομείωσης του ήχου πλήκτρων όταν είσαι σε οθόνη αναμονής.

Όταν διαβάζεις ένα μήνυμα, πατώντας τα αλλάζεις σελίδα-σελίδα το μήνυμα(και όχι γραμμή-γραμμή). Όταν μιλάς αυξομειώνουν τον ήχο του ακουστικού:)

7) Στους αποθηκευμένους ραδιωφονικούς σταθμούς δεν υπάρχει δυνατότητα ονομασίας τους. Εμφανίζονται μόνο οι συχνότητες των σταθμών, οπότε η λίστα είναι ταξηνομημένη μόνο κατά αύξουσα συχνότητα λήψης του σταθμού...

Ε, σιγά το πράγμα...:O

Συμπέρασμα: Προσωπικά είμαι πλήρως απογοητευμένος από την επιλογή που έκανα. Το μοναδικό που αξίζει στο κινητό είναι η εμφάνιση του και η λειτουργίες του Bluetooth. Κατά τα λοιπά είναι ελειπέστατο και μετριότατο σε όλες τις λειτουργίες τους.

Τα συμπεράσματα είναι προσωπική υπόθεση του καθένα και φυσικά είναι καλοδεχούμενα στο forum του myphone, ειδικά όταν(όπως τα δικά σου) τεκμηριώνονται με μακροσκελή μηνύματα.

Προσωπικά θεωρώ ότι μάλλον ζητούσες πολλά.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν μπορείς να διαβάσεις μεγάλα αρχεία, όπως δεν μπορείς να διαβάσεις αρχεία που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες.

Διαβάζω κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες σε doc.

Διαβάζω κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες σε doc.

Σε pdf?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οι ρυθμίσεις φαίνονται στις εικόνες. Δες και εδώ.

http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/u600a.pnghttp://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/u600b.png

xux99 euxaristo prokatabolika,gia to endiaferon.h foto kales einai ala eimai ligo asxetos me auta,na katalabhs den jero alo pou na arxiso,na se enimeroso oti to kinito to edosa se ena paidi pou einai stin tim gia na to ftiaji tora perimeno.molis to paro tha sou po ti egine kai pali euxaristo para para poli ,kai ola ta paidia gia to endiaferon;)

Diatypwsa thn apopsh mou kai dexthka epi8esh apo kapoious oti taxates me kseroun kai oti taxates ta grafw me skopo na 8apsw th syskebh.

Alwste eimai kapoios anwnymos kai de 8ewrw oute oti mporw na 8apsw th syskebh oute mporw na kanw kapoion na thn agorasei. An eixa skopo na kanw kapoious na mhn agorasoun th syskebh 8a to elega eu8ews. Tounantion akoma kai sto Nokia N76 pou anafer8hka eipa polu apla oti de kserw an kai afto 8a me ikanopoiouse. Se telikh analysh se ena forum kapoios diabazei oles tis apopseis, tis elegxei gia thn tekmhriwsh tous kai opoies krinei oti einai tekmhriwmenes tis lambanei ypopsin.

επίσης του πήρα δωράκι μια καρτούλα 2gb ultra ii της sandisk (35 ευρώ στον γερμανό)

τι σημαίνουν μερικά μενου (π.χ το απορρητο μηνυμάτων,κλήσεων, κτλ) ..

κάτι που με εντυπωσίασε είναι η δυνατότητα να στέλνει αυτόματα μήνυμα σε αυτούς που σε καλούν όταν εσύ είσαι απασχολημένος...(π.χ εχω δουλειά θα σε πάρω αργότερα..)

Αφού είναι δοκιμασμένη αυτή η κάρτα, θα την πάρω και εγώ μάλλον.

Αν θυμάμαι καλά απόρρητο μηνυμάτων, κλήσεων είναι για να ορίσεις από ποιους δεν θες να παίρνεις μηνύματα ή κλήσεις αντίστοιχα.

Αυτό το τελευταίο που αναφέρεις από ποια επιλογή το βρίσκεις?

ρυθμίσεις τηλεφώνου ->πλήκτρο έντασης -> απορριψη , με μήνυμα κειμένου: (διαλέγεις το μήνυμα).. έτσι όταν σε πάρει κάποιος πατάς το πλήκτρο έντασης (αριστερά στο κινητό) και τον γειώνει στέλνοντας του αυτό το μήνυμα..

αυτό με το απόρρητο μηνυμάτων/κλήσεων είναι θέμα εταιρίας η του κινητού αποκλειστικά..?? ενδιαφέρον ακούγεται.. (γενικά είχα 3 χρόνια να αλλάξω κινητό οπότε έχω μείνει λίγο πίσω :P :P )

όσο για την κάρτα.. δεν την έχω γεμίσει για να σου πώ 100% αν πάει όπως θέλουμε .. θα το δοκιμάσω τώρα να την τιγκάρω και θα ποστάρω σε λίγο αποτελέσματα.. :)

edit: ναι, δεν μασάει τίποτα η κάρτα και ας την γέμισα.. συνεχίζει να είναι απίστευτα γρήγορη :) :) δυστυχώς όμως υπάρχουν προβλήματα με την σύνδεση με τον υπολογιστή.. (χάνει συχνά πυκνά την σύνδεση, η κάρτα εξαφανίζεται ξαφνικά..)

edit2: για την διαγραφή ενός αρχείου περίπου 700mb απο την κάρτα, χρειάζονται μόνο περίπου 50 δευτερόλεπτα.. :)

• The title was changed to Samsung SGH-U600