Jump to content

Myphone meeting στο Βόλο, 03/06/2007

getolika
 Κοινοποίηση

Θέλετε να γίνει το myphone meeting στο Βόλο;  

77 members have voted

1. 1. Θέλετε να γίνει το myphone meeting στο Βόλο;

• Ναι!!! Το θέλω σαν τον Βεδουρά
      36
    • Όχι, κάπου αλλού (προτείνετε που)
      19
    • Δεν με ενδιαφέρει γενικά
      22

Recommended Posts

λοιπον! δηλωστε συμμετοχες τωρα μια και το meeting ειναι την Κυριακη!

καποιος απο τους mixtri ή gatolika ας μας πουνε ωρα και μερος που να μπορουμε να το βρουμε κι εμεις!

εγω θα ρθω κατα 90% και μαλλον θα ρθω με μια φιλη μου.

90%;;;:ninja:

Αχά! Θα φέρεις και εξωσχολική λοιπόν!:p

Άντε μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το meeting!:D

• Απαντήσεις 227
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

90%;;;:ninja:

Αχά! Θα φέρεις και εξωσχολική λοιπόν!:p

Άντε μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το meeting!:D

ε ναι! δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα!

να προτεινουμε ωρα συναντησης 12:33? :p στην τραπεζα της Ελλαδος??

και ποση ωρα ειναι πανω κατω ο Βολος? ειναι 1,5ωρα?

Never Give Up:!:

Join friend!

Και εγώ επιβεβαιωμένος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου... :)

ΒΤW, όσον αφορά την ώρα συνάντησης, θα ήθελα αν γινόταν να μην ήταν πολύ αργά, ούτως ώστε να προλάβω κάποιο λεωφορείο επιστροφής. (όχι μετά τις 8? )

Johny-B & Maria_B επιβεβαιωμένοι!

Μάκη θα έχουμε και μασκότ;!:p

ε ναι! δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα!

και ποση ωρα ειναι πανω κατω ο Βολος? ειναι 1,5ωρα?

Θεσσαλονικη Βολος ειναι λιγοτερο απο 2 ωρες, με τον πατερα μου συνηθως το κανουμε 1 ωρα 45 λεπτα.

Τι ωρα θα γινει το meeting περιπου?? Οταν θα παμε για τσιπουρα θα ερθω εγω και παλι οχι για πολυ, λογω διαβασματων. Πιο πριν το βλεπω λιγακι δυσκολο να ερθω...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

εγώ λέω στο λιμάνι να συναντηθούμε για να αφήσουμε και τα αυτοκίνητα στο πληρωτέο πάρκινγκ του λιμανιού Ο.Λ.Β. ,η στην τράπεζα αν είναι κοντά (νομίζω είναι)

Η Τράπεζα της Ελλάδος απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το πάρκινγκ του λιμανιού Ο.Λ.Β.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βλέπω ότι είμαστε αρκετοί από Βόλο.

Εκτός απροόπτου θα περάσω και εγώ μια βόλτα, αν δεν πάω τελικά σε ένα ταξιδάκι που έχω κανονίσει.

Johny-B & Maria_B επιβεβαιωμένοι!

Μάκη θα έχουμε και μασκότ;!:p

ΝΑΙ και θα ειναι 2 μασκοτ !!

και εγω πιστεύω καλά είναι 12:30

Βλέπω ότι είμαστε αρκετοί από Βόλο.

Εκτός απροόπτου θα περάσω και εγώ μια βόλτα, αν δεν πάω τελικά σε ένα ταξιδάκι που έχω κανονίσει.

ΟΧΙ και αρκετοί, 13 απο βολο , 11 απο θεσσαλονικη και 1 απο λαμια !!

περιμένουμε κι'αλλες συμμετοχές απο ΒΟΛΟ !!

Προτείνω να βάλεις -βάλετε λινκ στις υπογραφές σας για το παρών thread όσοι δεν το κανατε!

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει πολύ ανοικτό χώρο έμπροσθεν(από την πλευρά του λιμανιού) και είναι πολύ ok για συναντήσεις!

Επίσης πολύ ωραίο σημείο συνάντησης ,το οποίο απορρίπτεται, είναι το άγαλμα μπροστά στο Παν.Θεσσαλίας αλλά μόνο για γνωστούς και φίλους.Γιατί πρέπει να φωνάζουμε κάθε 1 λεπτό "κανένας για myphone meeting?",είναι η Καμάρα του Βόλου όπως καταλαβαίνετε:lol:

Η Τράπεζα της Ελλάδος και στο λιμάνι είναι,και γνωστή είναι(όποιο και να ρωτήσετε τη ξέρει) και κοντά στο parking είναι!!! Δε χανόμαστε ρε παιδιά:!:

12:30 επομένως η συνάντηση;:worry:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα m00nakia m00.

H συμμετοχή μου στο όμορφο meeting του Βόλου δεν είναι σίγουρη καθώς μόλις χθές γύρισα από το τριήμερο στο Βόλο!:D

Θα προσπαθήσω να έρθω βέβαια, αλλά δεν είναι και απόλυτα σίγουρο.

Βάλτε με μέσα λοιπόν και βλέπουμε!:p

Kαλησπέρα m00nakia m00.

H συμμετοχή μου στο όμορφο meeting του Βόλου δεν είναι σίγουρη καθώς μόλις χθές γύρισα από το τριήμερο στο Βόλο!:D

Θα προσπαθήσω να έρθω βέβαια, αλλά δεν είναι και απόλυτα σίγουρο.

Βάλτε με μέσα λοιπόν και βλέπουμε!:p

θα ρθεις και θα πεις και ενα τραγουδι! μη μας πουλας τρελα!!

για να μη σε πω οτι θα εισαι απο παρασκευη απογευμα να κανεις και τις ετοιμασιες!!!

Join friend!

Μηπως καποιος απο Βολο θα πρεπει να κλεισει τραπεζει στην καφετερια και στο τσιπουραδικο?? Γιατι Κυριακη να βρουμε τοσα πολλα ατομα, λιγακι δυσκολο...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

θα ρθεις και θα πεις και ενα τραγουδι! μη μας πουλας τρελα!!

για να μη σε πω οτι θα εισαι απο παρασκευη απογευμα να κανεις και τις ετοιμασιες!!!

Αν παω από παρασκευή απόγευμα θα πάω, να το απολαύσουμε τουλάχιστον!:D

Σίγα μην έρθω μόνο για το meeting! :p

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΥΡΗΟΝΕ ΜΕΕΤΙΝG ΣΤΟ ΒΟΛΟ : ΚΥΡΙΑΚΗ 3/6/2007

ΣΗΜΕΊΟ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ : Τράπεζα της Ελλάδος στο λιμάνι

ΩΡΑ : 12:30

ατομα: 25 προς το παρων ! (επιβεβαιωμένοι)

13 απο Βόλο 11 απο Θεσσαλονίκη και 1 απο Λαμία !!

περιμένουμε κι'αλλες συμμετοχές !!

αρα κάποιος Βολιώτης να κανονίσει αν είναι τραπέζι για ΚΑΦΕ 15-25 άτομα

Απο θεσσαλονικη πρέπει να ξεκινήσουμε τουλάχιστον 10:00 το αργότερο γιατί ειναι περίπου 2 με 2,5 ώρες.

Εγώ μάλλον θα παω απο την προηγούμενη ,αλλά μπορεί και Κυριακή και θα μπορώ να πάρω εως 2 ατομα.

Εδω ο χαρτης απο forthnet

οσοι έρθετε με αμάξι , πιθανή προσοχή στα μπλόκα :

1-(σπανια)Πριν το τούνελ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ερχόμενοι απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ρεύμα προς ΛΑΜΙΑ δεξιά στήνεται μπλόκο με ΡΑΝΤΑΡ χειρός απο συμβατικό αυτοκίνητο και σε φωτογραφίζει στέλνοντας την ΦΩΤΟ στο σπίτι απευθείας.

2-(σποραδικα)Στις στροφές του Αγίου Παντελεήμονα. Για παραβίαση διπλής γραμμής.

3-(σπανια)Λιγο μετα το κλασσικό βενζιναδικο της shell που κανουν σταση τα λεωφορεία(πλαταμωνα)

4-(συχνα)Μετά το τέλος του αυτοκ/μου ο δρόμος στενεύει και -θεωρητικά -είναι το μόνο σημείο για να προσπεράσει κάποιος πριν εισέλθει στα Τέμπη, αλλά έχει συνεχώς διπλή γραμμή. Το μπλόκο είναι πότε στο ένα και πότε στο άλλο ρεύμα(ανάλογα με το που έχει ίσκιο) και συνήθως γράφουν για διπλή γραμμή, ενίοτε και για ταχύτητα (όριο 90χαω)

5-(σποραδικα)Ακριβώς πριν απο τη Ραψάνη.

Απο θεσσαλονικη πρέπει να ξεκινήσουμε τουλάχιστον 10:00 το αργότερο γιατί ειναι περίπου 2 με 2,5 ώρες.

Εγώ μάλλον θα παω απο την προηγούμενη ,αλλά μπορεί και Κυριακή και θα μπορώ να πάρω εως 2 ατομα.

Εδω ο χαρτης απο forthnet

οσοι έρθετε με αμάξι , πιθανή προσοχή στα μπλόκα :

1-(σπανια)Πριν το τούνελ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ερχόμενοι απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ρεύμα προς ΛΑΜΙΑ δεξιά στήνεται μπλόκο με ΡΑΝΤΑΡ χειρός απο συμβατικό αυτοκίνητο και σε φωτογραφίζει στέλνοντας την ΦΩΤΟ στο σπίτι απευθείας.

2-(σποραδικα)Στις στροφές του Αγίου Παντελεήμονα. Για παραβίαση διπλής γραμμής.

3-(σπανια)Λιγο μετα το κλασσικό βενζιναδικο της shell που κανουν σταση τα λεωφορεία(πλαταμωνα)

4-(συχνα)Μετά το τέλος του αυτοκ/μου ο δρόμος στενεύει και -θεωρητικά -είναι το μόνο σημείο για να προσπεράσει κάποιος πριν εισέλθει στα Τέμπη, αλλά έχει συνεχώς διπλή γραμμή. Το μπλόκο είναι πότε στο ένα και πότε στο άλλο ρεύμα(ανάλογα με το που έχει ίσκιο) και συνήθως γράφουν για διπλή γραμμή, ενίοτε και για ταχύτητα (όριο 90χαω)

5-(σποραδικα)Ακριβώς πριν απο τη Ραψάνη.

:lol: το πρωι δεν νομιζω να εχει μπλοκο..

το θεμα ειναι στον γυρισμο που θα χουμε πιει και τα τσιπουρα!:lol: :p

αχχχχ δυσκολα μου βαζεται...πρεπει να μη ξενυχτισω και το Σαββατο και ο Ρεμος ακομα ειναι Θεσσαλονικη. θα το υποστω ομως.

Join friend!

αχχχχ δυσκολα μου βαζεται...πρεπει να μη ξενυχτισω και το Σαββατο και ο Ρεμος ακομα ειναι Θεσσαλονικη. θα το υποστω ομως.

θα εχω σε φωτοτυπίες τα πιθανά μπλόκα επιστροφής :lol:

καθώς και μπόλικες σοκολάτες , τσίχλες μέντας , κ.α

Aν πάω να κλείσω τραπέζι σε καφετέρια στο Βόλο θα με κοιτάνε κάπως έτσι :blink: Θα βρούμε να κάτσουμε,ολόκληρο λιμάνι βρε παιδιά...Το destyle δε γεμίζει ποτέ π.χ...αν και έχει καλό καφέ :p Μη φοβάστε λοιπόν για καφετέρια!

Για τσιπουράδικο έχω τους ενδοιασμούς μου όμως... Παραλία δε πρόκεται να μας κλείσουν τραπέζι λόγω κίνησης άρα μάλλον θα καταλήξουμε σε κάποιο συνοικιακό,αν συμφωνείτε,στην περίπτωση που δε βρούμε παραλία. Τα συνοικιακά έχουν και πιο καλό τσίπουρο/μεζέ/φαγητό :cool:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι Θεσσαλονικείς καλό θα είναι να συνενοηθούμε να πάνε γεμάτα αυτοκίνητα κάτω για οικονομία :)

Στο 4 δεν παίζει πρωι και απόγευμα, έχει σχεδόν πάντα μπλόκο!:D

Επίσης πριν την είσοδο στο τούνελ της κατερίνης έχει σταθερή κάμερα και στις δύο κατευθύνσεις.

Μπορεί να μην έρθω, αλλά σας φροντίζω!:p

Πωωω στο τσακ το είδα το post. Λοιπόν για ουζερί αν θέλετε καθαρίζω εγώ στην παραλία του Βόλου (ΨΑΘΑ). Είναι γνωστός ο άνθρωπος. Απλά να του πούμε ώρα και τελικό αριθμό ατόμων γιατί γίνεται χαμός τις Κυριακές στην παραλία γενικώς. Εγώ θα είμαι ούτως η άλλως εκεί όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Για καφετέρια Κυριακή μεσημέρι είναι λίγο πιο δύσκολο. Θα πω σε μερικά φιλαράκια και θα ξαναποστάρω. Θα κανονίσω μόλις έχουμε τελικό αριθμό ατόμων. Α βάλτε με κι εμένα μέσα :lol:
Είναι πολλά τα releases Άρη

μου κάνει εντύπωση που δεν δήλωσε συμμετοχή κανένας Λαρισαίος ή άλλος γειτονικός νομός (πλην Λαμίας)... :confused: ;)

πάντως αυξανόμαστε σιγά σιγά !!

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Πωωω στο τσακ το είδα το post. Λοιπόν για ουζερί αν θέλετε καθαρίζω εγώ στην παραλία του Βόλου (ΨΑΘΑ). Είναι γνωστός ο άνθρωπος. Απλά να του πούμε ώρα και τελικό αριθμό ατόμων γιατί γίνεται χαμός τις Κυριακές στην παραλία γενικώς. Εγώ θα είμαι ούτως η άλλως εκεί όπως κάθε Σαββατοκύριακο. Για καφετέρια Κυριακή μεσημέρι είναι λίγο πιο δύσκολο. Θα πω σε μερικά φιλαράκια και θα ξαναποστάρω. Θα κανονίσω μόλις έχουμε τελικό αριθμό ατόμων. Α βάλτε με κι εμένα μέσα :lol:

εννοειτε οτι θα κλεισεις! για 10 ατομα παρακαλω!

θα κλεισεις ετσι?

μου κάνει εντύπωση που δεν δήλωσε συμμετοχή κανένας Λαρισαίος ή άλλος γειτονικός νομός (πλην Λαμίας)... :confused: ;)

πάντως αυξανόμαστε σιγά σιγά !!

αντε ντε! που ειναι ο λαος???

Join friend!

Λογικα θα ειμαι και εγω στο meeting εκτος αν δεν ξυπνησω. Για καφετερια μπορω να κανονισω και εγω σε καποια κεντρικη όμως (για όσους ξερουν Stars cafe). αρκει να ξερω τουλαχιστον μια μερα πριν ακριβη αριθμό ατόμων και ώρα αφιξεως.
“Don’t expect something for nothing.”