Minotavrs Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ετσι ακριβως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 που μπορω να βρω dangerous point για mio moov 200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 που μπορω να βρω dangerous point για mio moov 200? Δυστυχως δεν υποστηριζoντε οπως και στο iGo :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 To νέο update Αυγούστου 2009 των Dangerous Points GR για τους χρήστες του Destinator είναι εδώ... Η ιδέα καταγραφής των επικίνδυνων σημείων του οδικού μας δικτύου πρωτοεμφανίστηκε στο forum της εταιρείας NGI, που έδινε χάρτες για το λογισμικό πλοήγησης Destinator. Utility Version Information Name: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version: August 2009 Posted by: HaRisG & MinOtaVrS Posted on: 09/08/2009 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA Changelog: Αυγούστου 2009 ===================== Στροφές: 78 Σημεία: 6 Διασταυρώσεις: 4 Δρόμοι: 1 Διαβάσεις:0 Σύνολο: 89 ---------------------------------- Total Points Στροφές:938 Σημεία: 90 Διασταυρώσεις:228 Δρόμοι:43 Διαβάσεις τρένου: 13 ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ 1312 Download: Common Users Download: DP_GR_U_08_09.CAB Download: Expert Users Download: DP_GR_08_09_Experts.rar http://minotavrs.blogspot.com/2009/08/dangerous-points-update-2009.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Λόγω ασχετοσύνης, ποιο από τα δύο πρέπει να κατεβάσω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μαλλον το πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πως τα προσθέτουμε? Τα ρίχνουμε χύμα στον φάκελο Destinator? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Χύμα στον φάκελο DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Paidotopoi_poi_Gandalf Download HangGliding_poi_Caveman Download Praktiker_poi_Spichri Download Lidl_poi_Geok Download Nokia_Shops_poi_Geok Download Ouzeri_Taverna_poi_Geok Download ServicePoints_poi_Spichri Download CampingGr_poi_Caveman Download SonyService_poi_harisg Download Carrefour_poi_Geok Download BMW_Moto_poi_billy_bmw Download Yamaha_Moto_poi_billy_bmw Download RENAULT_poi_Gandalf Download Odiki-Voithia_poi_kostispa Download SuperMarket-A.B._poi_kostispa Download SuperMarket-Masoutis_poi_kostispa Download benzinadika_poi_gianko Download zaharoplasteia_poi_gandalf Download acs-courier_poi_Braker Download adult_poi_braker Download Honda-Moto_poi_jstarg Download Hondos_poi_papi Download hyundai_poi_Braker Download Paintball-Fields_poi_Wisdom Download REZERVA_poi_blueshark Download wifi-hotspot_poi_Braker Download suzuki_poi_blueshark Download 5asec_poi_taxis Download flocafe_poi_blueshark Download jumbo_poi_trikalos_1977 Download Opel-Service_poi_Spichri Download plus_poi_blueshark Download Plaisio_poi_marantz Download Starbucks_poi_Geovass Download Skiathos_poi_nikant-bamias Download ΑΓΙΟ-ΟΡΟΣ_poi_Kostispa Download Axiotheata_poi_Caveman Download Παραλίες_poi_Geok Download KRITIKA-KENTRA-DIASKEDASIS_poi_apokorwnas Download VolksWagen_poi_makis32 Download KOMOTHNH_POI_TPaul Download Toys Academy_poi_Gandalf Download SevenVideoNet_poi_apokorwnas Download DVDVideoBlue_poi_apokorwnas Download Βελτιώσεις-AutoMoto_poi_andy Download Zaxarias_poi_Gandalf Download MEDIAMARKT_poi_Gandalf Download SkodaAuto_poi_panosha Download Πληροφορίες και πηγές εδώ και εδώ. Ουφ, πολλά ήταν αυτά, ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.:p Η αναζήτηση συνεχίζεται...http://img219.imageshack.us/img219/2605/xarxarsy3.gif γεια σου φιλε το ποστ που εκανες με βοηθησε παρα πολυ αλλα θελω κ αλλη μια βοηθεια αν γινεται επειδη δουλευω σαν φωτογραφος κ πηγαινω πολυ συχνα σε σχολεια μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω ολα τα σχολεια σαν σημεια ενδιαφεροντος? σε ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsotris Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 γεια σου φιλε το ποστ που εκανες με βοηθησε παρα πολυ αλλα θελω κ αλλη μια βοηθεια αν γινεται επειδη δουλευω σαν φωτογραφος κ πηγαινω πολυ συχνα σε σχολεια μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω ολα τα σχολεια σαν σημεια ενδιαφεροντος? σε ευχαριστω προκαταβολικα Κ εγω φωτογραφος ειμαι κ ψαχνω τις εκκλησιες της Αθηνας κ των μεγαλων πολεων!!! μηπως μπορω να εχω καμια βοηθειά? ευχαριστω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 επειδη δουλευω σαν φωτογραφος κ πηγαινω πολυ συχνα σε σχολεια μηπως μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω ολα τα σχολεια σαν σημεια ενδιαφεροντος? σε ευχαριστω προκαταβολικα http://www.index.pois.gr/categories.asp?CatID=47 Κ εγω φωτογραφος ειμαι κ ψαχνω τις εκκλησιες της Αθηνας κ των μεγαλων πολεων!!! μηπως μπορω να εχω καμια βοηθειά? ευχαριστω...!! http://www.index.pois.gr/categories.asp?CatID=52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Οι θέσεις για τις νέες κάμερες της Αττικής Οδού έχουν δημοσιευθεί. Υπάρχουν σε αρχείο για το Destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Οι θέσεις για τις νέες κάμερες της Αττικής Οδού έχουν δημοσιευθεί. Υπάρχουν σε αρχείο για το Destinator? http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx απλά τέλειος!!! μπράβο φίλε ,σώζεις κόσμο !!! :D Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Που μπορώ να βρω τα dangerous point για το Destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Που μπορώ να βρω τα dangerous point για το Destinator 7? http://rapidshare.com/files/265339414/DP_Avgoustou_2009.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παίδες τρομερή δουλειά. Θα ήθελα με κάποιον τρόπο να βοηθήσω, αν η προσπάθεια συεχίζεται ακόμα. Όχι τόσο στα σημεία επικινδυνότητας γιατί κινούμαι κυρίως στην Αθήνα. Δύο ερωτήσεις που ίσως και να έχουν απαντηθεί. 1ον Έχω βάλεί τα Pois που χρειάζομαι μέσα στο Dest 7 αλλά πως γίνεται να τα κάνω κάπως save ώστε κάθε φορά που θα κάνω format στο κινητό να μην χρειάζεται να τα περνάω ένα ένα. Έφαγα 2 ώρες.:X:O 2ον Επιλέγω μια κατηγορία βάζω πχ 1η ειδοποίηση στα 100 μέτρα και 2η off. Αυτό όμως μου το περνάει σε όλα τα pois. Πως γίνεται να το κάνω ώστε το κάθε poi να έχει την δική του ειδοποίηση. Δεν γίνεται να έχει ένα φαρμακείο την ίδια απόσταση ειδοποίησης με τα διόδια. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα... :D Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παίδες τρομερή δουλειά. Θα ήθελα με κάποιον τρόπο να βοηθήσω, αν η προσπάθεια συεχίζεται ακόμα. Όχι τόσο στα σημεία επικινδυνότητας γιατί κινούμαι κυρίως στην Αθήνα. Δύο ερωτήσεις που ίσως και να έχουν απαντηθεί. 1ον Έχω βάλεί τα Pois που χρειάζομαι μέσα στο Dest 7 αλλά πως γίνεται να τα κάνω κάπως save ώστε κάθε φορά που θα κάνω format στο κινητό να μην χρειάζεται να τα περνάω ένα ένα. Έφαγα 2 ώρες.:X:O 2ον Επιλέγω μια κατηγορία βάζω πχ 1η ειδοποίηση στα 100 μέτρα και 2η off. Αυτό όμως μου το περνάει σε όλα τα pois. Πως γίνεται να το κάνω ώστε το κάθε poi να έχει την δική του ειδοποίηση. Δεν γίνεται να έχει ένα φαρμακείο την ίδια απόσταση ειδοποίησης με τα διόδια. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα... :D Λοιπον φιλε αν κανεις format το κινητο σου σβηνονται ολα τα αρχεια και ετσι χρειαζεται να τα ξαναπερασεις απο την αρχη. Η μονη λυση ειναι να κανεις backup τα pois. Τωρα για το δευτερο σου ερωτημα πας στο καθε pois ξεχωριστα και επιλεγεις τι θες να κανεις. Θα ηθελα αν γινεται και συ να με βοηθησεις σε κατι. Αντιμετωπιζω προβληματα ληψης GPS, χρησιμοποιω τo destinator 7 και θα ηθελα βοηθεια για το πως μπορει να αντιμετωπιστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αυτό είναι το θέμα φίλε mados... Ότι πάω σε κάθε poi ξεχωριστά αλλά η ρύθμιση που του βάζω πάει σε όλες τις κατηγορίες για κάποιον λόγο.... :blink::cry: Γι αυτό που με ρωτάς τώρα.. Εγώ χρησιμοποιώ το Dest7 στο Samsung Omnia I και κάνω τα εξής πηγαινε... εναρξη--> ρυθμισεις-->συστημα-->εξωτερικο GPS... Θυρα προγραμματος GPS : COM3 μετα πας στη καρτελα που λεει ΥΛΙΚΟ και βαζεις Θύρα υλικου GPS COM 9 και ταχυτητα 115200 μετα ανοιγεις το Destinator. πας Επιλογες-->Ρθμσεις-->Σημα GPS..ΡυθμισηΚαι βαζεις Θυρα com 3 και ταχυτητα δεδομενων 115200 με πρωτοκολλο NMEA Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. Κοίτα και αυτό βρες το αρχείο SMSmodule.dll σε κάποιον φάκελο του Dest7 και διαγράψε το Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αυτό είναι το θέμα φίλε mados... Ότι πάω σε κάθε poi ξεχωριστά αλλά η ρύθμιση που του βάζω πάει σε όλες τις κατηγορίες για κάποιον λόγο.... :blink::cry: Γι αυτό που με ρωτάς τώρα.. Εγώ χρησιμοποιώ το Dest7 στο Samsung Omnia I και κάνω τα εξής πηγαινε... εναρξη--> ρυθμισεις-->συστημα-->εξωτερικο GPS... Θυρα προγραμματος GPS : COM3 μετα πας στη καρτελα που λεει ΥΛΙΚΟ και βαζεις Θύρα υλικου GPS COM 9 και ταχυτητα 115200 μετα ανοιγεις το Destinator. πας Επιλογες-->Ρθμσεις-->Σημα GPS..ΡυθμισηΚαι βαζεις Θυρα com 3 και ταχυτητα δεδομενων 115200 με πρωτοκολλο NMEA Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. Κοίτα και αυτό βρες το αρχείο SMSmodule.dll σε κάποιον φάκελο του Dest7 και διαγράψε το Σε ευχαριστω φιλε αλλα δεν καταλαβα αυτο Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. Μπορεις να μου το εξηγησεις πιο αναλυτικα γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω. Επισης φοβαμαι πιθανες χρεωσεις με το Βελτιωμενο GPS... :worry: Οσο για αυτο βρες το αρχείο SMSmodule.dll σε κάποιον φάκελο του Dest7 και διαγράψε το μπορεις να μου πεις που να το βρω γτ δεν το βρισκω... :wacko: Τωρα για το προβλημα σου φιλε Ότι πάω σε κάθε poi ξεχωριστά αλλά η ρύθμιση που του βάζω πάει σε όλες τις κατηγορίες για κάποιον λόγο θα σε ρωτουσα αν το destinator ειναι νομιμο και αν τα pois ηταν ετοιμα η τα περασες εσυ. Αν τα περασες εσυ σβηστα και βαλε αλλα γτ μαλλον εχουν προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Οσο για αυτο βρες το αρχείο SMSmodule.dll σε κάποιον φάκελο του Dest7 και διαγράψε το μπορεις να μου πεις που να το βρω γτ δεν το βρισκω... :wacko: Υπάρχει χύμα στον φάκελο του Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Υπάρχει χύμα στον φάκελο του Destinator. Και ειναι καλο να το σβησουμε? Και αν το διαγραψω θα πιασω επιτελους σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Πηγαίνετε Settings > System > Enhanced GPS και καντε Disable τα παντα απο εκει. Μπορεις να μου το εξηγησεις πιο αναλυτικα γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω. Επισης φοβαμαι πιθανες χρεωσεις με το Βελτιωμενο GPS... :worry: Με αυτό απενεργοποιείς τις ενημερώσεις που γίνονται μέσω internet. Πρέπει να το ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, όχι να το ενεργοποίησεις. Αν και πάλι δεν μπορείς να συνδεθείς κοίταξε radio μήπως χρειάζεται αλλαγή. Το SMSModule αν το σβήσεις δεν δημιουργείς πρόβλημα πουθενά. Ναι, συνήθως μετά την διαγραφή του βλέπει δορυφόρους Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλημέρα. σήμερα ανακάλυψα το forum! εγώ έχω το i go σε κινητη συσκευή android τι αρχεία πρέπει να κατεβάσω? και που -σε ποιον φακελο να τα βαλω? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts