Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ λοιπον.. Κανω ενα copy των οδηγιων..

Μεσα απο το resourse στα apps περνουμε το ((ALaunchIcon.mbm)) και το βαζουμε στο αντηστιχο φακελο της καρτας δλδ στο resourse/apps για να μην τον βαλουμε χιμα τον φακελο και σβησει τις εφαρμογες που εχει μεσα και ολα τα αλλα folder κατευθειαν στο resourse της καρτας χιμα .

Κανουμε restart και ειναι ετοιμο.

Τα εικονιδια που σας στελνω τα σωζετε στην καρτα σας και εκει που βαζουμε εφαρμογες εχει την επιλογη να αλλαξεις ((ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΝΑ)) τα εικονιδια και βαζεις το αναλογο εικονιδιο στην εφαρμογη πας και τα βρισκεις εκει που τα εχεις σωσει.

Στο κεντρικο μενου εχει μερικα εικονιδια απο το θεμα αλλα οχι ολα εκει δεν καταφερα να τα αλλαξω..

Το lock που εχω ειναι java και πρεπει παντα να πατας το εικονιδιο (αν ειδατε στις φωτο μου ειναι το W για να το εχω μπροστα μου.)

Τουλαχιστον ετσι εκανα και εγω και ειναι μια χαρα..

Για οτι βοηθεια ειμαι εδω..

TO DS_Store ΣΒΗΣΤΕΤΟ EINAI ENA ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑC TO BAZEI ΠΑΝΤΑ....:mad::mad:

ευχαριστώ βέβαια δεν έχω ακόμα το p1 αλλά αν είναι να έχω κάποιες απορίες που μπορουν να λυθούν προκαταβολικά καλά θα ήταν καθώς μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου θα είναι δικό μου!!!;)οπότε αν είναι είδη λυμένες κάποιες απορίες μου καλά θα ήταν!!!και πάλι ευχαριστώ!:)

Hip Hop.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στo site της sony ericsson κοιταξες ισως να ειπαρχουν εκει..

Αν και εγω την 2η μερα εκανα επαναφορα και δεν τα ειχε πια μεσα, μονο ενα ειχε το κεντρικο αλλα να σου πω την αληθεια δεν πειραξε καθολου...

Το ιδιο επαθα και εγω τωρα και εψαξα εκει που λες αλλα δεν τα εχει :(

Μου αρεσε ενα που δεν θυμαμαι το ονομα του.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Το ιδιο επαθα και εγω τωρα και εψαξα εκει που λες αλλα δεν τα εχει :(

Μου αρεσε ενα που δεν θυμαμαι το ονομα του.

Τοτε μην σκας καποιος απο εδω μεσα αν τα εχει και θελει ας τα βαλει καπου να τα παρεις η με ενα email δεν νομιζω να εχουν κανει ολοι επαναφορα..

Εγω παντως δυστηχος δεν τα εχω πια...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

πως μπορουμε να διαγραψουμε κατι απο τισ συντομευσεισ στην αρχικη σελιδα του κινητου?και πως απο τισ εφαρμογες?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

1) Οσο και να το εψαξα και δεν βρηκα κατι, βασικα δεν εχει να φτιαξεις προφιλ αρα μαλλον δεν γινετε εχει στανταρ και μαλιστα εχει μονο επιλογη να ειναι ενεργη στο αθορυβο και τιποτα αλλο κατι που μαλλον εχεις δει.

2) Αυτο μου μας λες ειναι κουλο δεν γινετε πρεπει να στο εμφανιζει τουλαχιστον σε εμενα ειναι κανονικα ο φακελος στην θεση του και στο pc και στο mac..

avid thanx για τις απαντήσεις! Μάλλον θα πρέπει να κάνω ένα φορμάτ στο μέμορι στικ γιατί δεν εμφανίζει τίποτα.

Αυτό με τη δόνηση πολύ σπαστικό γιατί συνέχεια την ξεχνάω ανοιχτή.

πως μπορουμε να διαγραψουμε κατι απο τισ συντομευσεισ στην αρχικη σελιδα του κινητου?και πως απο τισ εφαρμογες?

Απο τις συντομευσεις δεν μπορεις να διαγραψεις μια εφαρμογη απλα την κανεις αντικατασταση πριν την σβησεις...

Και μια εφαρμογη την σβηνεις απο menu/πινακας ελεγχου/αλλα/απεγκατασταση πας στην καρτα η στο κινητο και παπαλα..

Σημερα ειναι η τιμητικη μου...:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Paidia ta themes pou exei apo thn mana tou pou ta vriskoume an xasoume to cd????

:rolleyes: Ορίστε φίλε μου τα Original Themes...

http://i116.photobucket.com/albums/o40/elfman101/Gifs/bty949r_2.gif

+1...;)

Tα τσακωσα και εγω...:O

Επιτέλους, παρήγγειλα το P1i και σε 3-4 μέρες θα το έχω! Το μόνο που με ανησυχεί είναι το πληκτρολόγιο και αν θα μπορώ να γράψω γρήγορα τα μηνύματα, αλλά πιστεύω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε υπερευχαριστω φιλε μου. Avid σε ευχαριστω και εσενα :)

καλησπερα

Ειμαι κατοχος απο σημερα ενος P1 i και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος αλλα εχω μια απορια..

στα μηνυματα για να μπορω να γραφω με 160 χαρακτηρες και οχι με 70 μονο τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλοριζικο! Εκανες την καλυτερη επιλογη.

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι πρεπει να γραφεις μονο με κεφαλαια και οχι t9? Κατι τετοιο :O

Οκ λοιπον.. Κανω ενα copy των οδηγιων..

Μεσα απο το resourse στα apps περνουμε το ((ALaunchIcon.mbm)) και το βαζουμε στο αντιστοιχο φακελο της καρτας δλδ στο resourse/apps για να μην τον βαλουμε χιμα τον φακελο και σβησει τις εφαρμογες που εχει μεσα και ολα τα αλλα folder κατευθειαν στο resourse της καρτας χιμα .

Κανουμε restart και ειναι ετοιμο.

Τα εικονιδια που σας στελνω τα σωζετε στην καρτα σας και εκει που βαζουμε εφαρμογες εχει την επιλογη να αλλαξεις ((ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΝΑ)) τα εικονιδια και βαζεις το αναλογο εικονιδιο στην εφαρμογη πας και τα βρισκεις εκει που τα εχεις σωσει.

Στο κεντρικο μενου εχει μερικα εικονιδια απο το θεμα αλλα οχι ολα εκει δεν καταφερα να τα αλλαξω..

Το lock που εχω ειναι java και πρεπει παντα να πατας το εικονιδιο (αν ειδατε στις φωτο μου ειναι το W για να το εχω μπροστα μου.)

Τουλαχιστον ετσι εκανα και εγω και ειναι μια χαρα..

Για οτι βοηθεια ειμαι εδω..

TO DS_Store ΣΒΗΣΤΕΤΟ EINAI ENA ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑC TO BAZEI ΠΑΝΤΑ....:mad::mad:

το φακελο resourse που τον βρισκουμε? τα βαζουμε χυμα? η κανουμε φακελο?εφαρμοζεται αυτοματα?η το αλλαζουμε απο τα θεμετα?

μπορεις να ανεβαζεις και φοτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

FAIRY:ninja:

Καλοριζικο! Εκανες την καλυτερη επιλογη.

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι πρεπει να γραφεις μονο με κεφαλαια και οχι t9? Κατι τετοιο :O

Ετσι ακριβως προς το παρον τουλαχιστον μεχρι να διορθωθει με κανενα update..

το φακελο resourse που τον βρισκουμε? τα βαζουμε χυμα? η κανουμε φακελο?εφαρμοζεται αυτοματα?η το αλλαζουμε απο τα θεμετα?

μπορεις να ανεβαζεις και φοτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

Ο φακελος resourse ειναι στην καρτα σου αν οχι τοτε τι να πω κανονικα ειπαρχει εκει...

Εκτος λοιπον απο το φακελο apps που απο εκει παιρνεις μονο το ALaunchIcon.mbm που ειναι μεσα στον φακελο και το βαζεις μεσα στο δικο σου φακελο apps ολα τα αλλα τα folder χιμα μεσα στο φακελο resourse της καρτας σου...

Μολις κανεις ολα αυτα κανεις restart και εχει γινει μονο του..

Ολα τα αλλα τα λεω στις οδηγιες οσο αφορα για τα εικονιδια για τις συντομευσεις..

Και ελπιζω να εχεις παει 2-3 σελιδες πισω για να δεις απο που αρχισε ολη η κουβεντα..

Ο φακελος resourse ειναι στην καρτα σου αν οχι τοτε τι να πω κανονικα ειπαρχει εκει...

Εκτος λοιπον απο το φακελο apps που απο εκει παιρνεις μονο το ALaunchIcon.mbm που ειναι μεσα στον φακελο και το βαζεις μεσα στο δικο σου φακελο apps ολα τα αλλα τα folder χιμα μεσα στο φακελο resourse της καρτας σου...

Μολις κανεις ολα αυτα κανεις restart και εχει γινει μονο του..

Ολα τα αλλα τα λεω στις οδηγιες οσο αφορα για τα εικονιδια για τις συντομευσεις..

Και ελπιζω να εχεις παει 2-3 σελιδες πισω για να δεις απο που αρχισε ολη η κουβεντα..

το εκανα στο p990 και εγινε αλλα εκει ο φακελος υπηρχε.

στο p1 ο φακελος αυτος δεν υπαρχει στην καρτα μηπως να φτιαξω εναν?

FAIRY:ninja:

Μου φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει :blink:!! τέλος πάντων.. δοκίμασε να φτιάξεις έναν εσύ :rolleyes:.

Δεν ειπαρχει γιατι ισως δεν εχεις περασει καποιο προγραμμα στη καρτα και εγω οταν πηγα να τα βαλω για 1η φορα στο resource ειχε μεσα εφαρμογες που εβαλα εξτρα..

Τωρα τι να σου πω ισως αν τον εβαζες οπως ειναι και κανε restart και πεσμου τι εγινε..

Απλα σβησε οτι αν ειπαρχει στο φακελο το DS_STORE που δεν εχει καμια σχεση.

Μου φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει :blink:!! τέλος πάντων.. δοκίμασε να φτιάξεις έναν εσύ :rolleyes:.

Ναι και εμενα μου κανει κατι ολο αυτο πως δεν ειπαρχει...

delete:X

Paidia mia fili mou mou dwse to P1i tis kai dn mporw na tis perasw ena xarti!!!Enw kanonika pernaw to tom tom kai kanw install to Eastern_Europe meta mou eipe oti i8ele kai ena xarti mono gia a8ina!!!Tis ton katevazw to pernaw xima stin MS kai anoigw to tom tom kai dn mou ton anagnwrizei re g@mw gia na to kanw register mesw tou cr()ck:mad::mad::mad:Gt etsi mporei kapoios na mou pei gt to kanei auto???

By the way egw poulisa to diko mou P1!!!:O:O

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

New firmware out!

Phone: CXC 162037 R9J005

Bluetooth: CXC 162143 R1D

Organizer: CXC 162108 R6F41

CDA: 162022/1 R6F38

ΜΟΝΟ για World Generic 1 !!

Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα:

1. Νέο interface στη φωτογραφική μηχανή

2. Μικρό update στο Opera 8.65

3. Περισσότερη ελεύθερη μνήμη (είχαμε ήδη αρκετή...τι να την κάνουμε άλλη; )

4. Ίσως το πιο σημαντικό: μεγαλύτερο εικονικό πληκτρολόγιο!

5. Αλλαγές σε κάποια εικονίδια

Αυτά με μια γρήγορη ματιά. Αν την περάσει και κανένας άλλος και παρατηρήσει κάτι άλλο ας μας το πει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

New firmware out!

Phone: CXC 162037 R9J005

Bluetooth: CXC 162143 R1D

Organizer: CXC 162108 R6F41

CDA: 162022/1 R6F38

ΜΟΝΟ για World Generic 1 !!

Δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα:

1. Νέο interface στη φωτογραφική μηχανή

2. Μικρό update στο Opera 8.65

3. Περισσότερη ελεύθερη μνήμη (είχαμε ήδη αρκετή...τι να την κάνουμε άλλη; )

4. Ίσως το πιο σημαντικό: μεγαλύτερο εικονικό πληκτρολόγιο!

5. Αλλαγές σε κάποια εικονίδια

Αυτά με μια γρήγορη ματιά. Αν την περάσει και κανένας άλλος και παρατηρήσει κάτι άλλο ας μας το πει.

:O... Που θα το βρούμε? κάποιο Link ??

Τίποτα σε εορτολόγιο που να παίζει σε P1i υπάρχει ρε παιδιά;

Eortologio v3.1

Paidia mia fili mou mou dwse to P1i tis kai dn mporw na tis perasw ena xarti!!!Enw kanonika pernaw to tom tom kai kanw install to Eastern_Europe meta mou eipe oti i8ele kai ena xarti mono gia a8ina!!!Tis ton katevazw to pernaw xima stin MS kai anoigw to tom tom kai dn mou ton anagnwrizei re g@mw gia na to kanw register mesw tou cr()ck:mad::mad::mad:Gt etsi mporei kapoios na mou pei gt to kanei auto???

By the way egw poulisa to diko mou P1!!!:O:O

κατά 99% μη σου πω και παραπάνω υπάρχει κάποιο λάθος στο όνομα του χάρτη ή έχει τίποτα επιπλέον χαρακτήρες και γι' αυτό δεν στον βλέπει. ψάξτο και θα βρείς τη λύση.

Φιλικά Ανδρέας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Επειδή αναφερθήκατε στον φάκελο resource να πω κι εγώ ότι δεν υπάρχει στο κινητό μου :wacko: όπως και ο φάκελος για τα βίντεο της κάμερας.

Wtf? Έχω εγκαταστήσει και το τελευταίο update ρε γμτ αλλά τίποτα.

Μικρό το κακό βέβαια...

• The title was changed to Sony Ericsson P1i