Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο θεμα gps διαβασα οτι δεν εχει κατι καλο και ολοκληρωμενο

TomTom και Garmin.

στο ιντερνετ μεσω του κινητου ενοειτε μπορω να βαλω msn?

Ναι μπορείς.. Δες εδώ.

βιντεο στο youtube βλεπω

Δυστυχώς ΔΕΝ γίνεται (εκτός και αν βγήκε τίποτα καινούριο κ δεν το γνωρίζω)

μηνυμα πως γραφω? εχω το πληκτρολογιο το οποιο ειναι σαν του pc και θα το συνηθισω γρηγορα, αλλος τροπος ειναι με την γραφιδα .... εχει εικονικο πληκτρολογιο?

Η με το πληκτρολόγιο του κινητού ή με το εικονικό.. Διαλέγεις και πέρνεις ;).

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

thanx akis... οι αριθμοι στο πληκτρολογιο πως λειτουργουνε? πρεπει να εχεις κατι πατημενο? απο αυτονομια πως παμε?
Vespa

μηνυμα πως γραφω? εχω το πληκτρολογιο το οποιο ειναι σαν του pc και θα το συνηθισω γρηγορα, αλλος τροπος ειναι με την γραφιδα .... εχει εικονικο πληκτρολογιο?

Υπάρχει και το χειρόγραφο που εμενα προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου,άσε που για να γράψεις ελληνικά πρέπει να έχεις πατημένο το ALT!

thanx akis... οι αριθμοι στο πληκτρολογιο πως λειτουργουνε? πρεπει να εχεις κατι πατημενο? απο αυτονομια πως παμε?

Πατάς μια φορα ALT και γραφεις έναν αριθμό,μετά συνεχίζεις με γράμματα,πατάς δυο φορες ALT και "κλειδώνεις" τους αριθμούς.Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο αλλα άμα συνηθίσεις το qwerty είναι πολύ καλο και γρήγορο!

:)

zirico3 thanx. τελικα αρχιζω και το γουσταρω το κινητο... οποτε την επομενη εβδομαδα με βλεπω να το περνω με την επιδοτηση :D
Vespa

Διαβασα σε αλλο θεμα απο (νοκια) οτι υπάρχει πρόγραμμα μεγέθυνσης γραμμάτων

και πιο συγκεκριμένα αυτό (Psiloc Font Magnifier) επειδή είχα και το ρ900 και το ρ990 τώρα με το ρ1 έχω ΜΕΓΑΛΟ

πρόβλημα στο ζουμ δυστυχώς είναι απλά πιο έντονα τα μικρά γραμματακια που έχει

μηπως μπωρη καποιος να με βοηθηση

:cry::(:(:(

Ευχαριστω

ΝΙΚΟΣ

Διαβασα σε αλλο θεμα απο (νοκια) οτι υπάρχει πρόγραμμα μεγέθυνσης γραμμάτων

και πιο συγκεκριμένα αυτό (Psiloc Font Magnifier) επειδή είχα και το ρ900 και το ρ990 τώρα με το ρ1 έχω ΜΕΓΑΛΟ

πρόβλημα στο ζουμ δυστυχώς είναι απλά πιο έντονα τα μικρά γραμματακια που έχει

μηπως μπωρη καποιος να με βοηθηση

:cry::(:(:(

Ευχαριστω

Από ότι βλέπω στο site τις psiloc δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο μας αυτό το πρόγραμμα και ίσως γ'ιαυτο να μην δουλεύει σωστά.Δοκίμασες το zoom που έχει η ίδια η συσκευή?

:)

Από ότι βλέπω στο site τις psiloc δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο μας αυτό το πρόγραμμα και ίσως γ'ιαυτο να μην δουλεύει σωστά.Δοκίμασες το zoom που έχει η ίδια η συσκευή?

Στο ζουμ δυστυχώς είναι απλά πιο έντονα τα μικρά γραμματακια

ΝΙΚΟΣ

παιδια να ρωτησω κατι.... το πληκτρολογιο του κινητου (qwerty) πως λειτουργει? εννοω το πατημα του κουμπιου ειναι ενα και απλα εχει δυο γραμματα πανω ή το πατας δεξια και για παραδειγμα γραφει w και το πατας το ιδιο πληκτρο αριστερα και γραφει q??? δηλαδη το ιδιο το κουμπι εχει δυο κατευθυνσεις.....?
Vespa

Δυστηχως το p1i δεν διατιθεται στην αγορα απο την cosmote :(

Πηγα σημερα να το παρω,και συσκευη εχει καταργηθει!

τελικα αγορασα μια πολυ απλη συσκευη,ετσι για να μην τους χαρισω την αναβαθμιση.πηρα το νεο sony ericsson w302 και το περιμενω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην με ξενερωνεις και την επομενη βδομαδα ερχετε η επιδοτηση.... δεν ειμαι cosmote αλλα ελπιζω η wind να εχουνε. πηρα ενα τηλ και λενε οτι εχουνε 3 κομματια.... για απαντηστε μου και στα πληκτρα που ρωτησα πιο πανω....
Vespa

το πληκτρολογιο του κινητου (qwerty) πως λειτουργει? εννοω το πατημα του κουμπιου ειναι ενα και απλα εχει δυο γραμματα πανω ή το πατας δεξια και για παραδειγμα γραφει w και το πατας το ιδιο πληκτρο αριστερα και γραφει q???

Απλά πατάς επάνω σε κάθε γράμμα!

δηλαδη το ιδιο το κουμπι εχει δυο κατευθυνσεις.....?

Σωστά :).

Παιδιά στο music player έχει καταφέρει κανείς αντί για την default εικόνα του πικαπ να φαίνονται εξώφυλλα δίσκων στην αναπαραγωγή? Ευχαριστώ

ρε παιδια διαβασα σε αυτο εδω το site http://www.pcw.gr/Product/GPS-PDA/Sony_Ericsson_P1_hardware_GPS_PDA_navigation_maps/106-4138.html

το εξης: Στην πλοήγηση, όμως, είναι δύστροπο, καθώς απουσιάζει πλήρως η υποστήριξη Ελληνικών.... τι εννοει? μηνυμα στα ελληνικα γραφω? το μενου δεν ειναι ελληνικο?

Vespa

ρε παιδια διαβασα σε αυτο εδω το site http://www.pcw.gr/Product/GPS-PDA/Sony_Ericsson_P1_hardware_GPS_PDA_navigation_maps/106-4138.html

το εξης: Στην πλοήγηση, όμως, είναι δύστροπο, καθώς απουσιάζει πλήρως η υποστήριξη Ελληνικών.... τι εννοει? μηνυμα στα ελληνικα γραφω? το μενου δεν ειναι ελληνικο?

Διάβασε καλά τι γράφεις.....

Καλησπερα παιδια. Μπορειται να μου πειτε που αλλου μπορω να παω για σερβισ το P1 γιατι στο SE center καλλιθεα ειναι στο κοσμο τους, ενα μηνα περιμενω για προσοψη και ζελατινα πληκτρολογιου δηλ το ηλεκτρονικο κομματι

Ευχαριστω

"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Καλησπερα παιδια. Μπορειται να μου πειτε που αλλου μπορω να παω για σερβισ το P1 γιατι στο SE center καλλιθεα ειναι στο κοσμο τους, ενα μηνα περιμενω για προσοψη και ζελατινα πληκτρολογιου δηλ το ηλεκτρονικο κομματι

Ευχαριστω

Πηγαινε'τo στον Πυργο Αθηνων! εχω ακουσει τα καλυτερα.ΑΨΟΓΟΙ :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια πηγα σε δυο Wind καταστηματα εδω στην Θεσσαλονικη και δεν το ειχανε.... βρεθηκε στο τριτο Wind καταστημα που πηγα και ελπιζω εαν ολα πανε καλα με την επιδοτηση και κτλ να το εχω στα χερια μου σε κανα δυο μερες.... εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες εδω μεσα και παρ ολο που ειναι σχετικα παλιο θελω να το αποκτησω..... δεν μου αρεσει κανενα αλλο... εσεις τι λετε... συνεχιζω.... δεν πιστευω να βγαλει πρβληματα και επειδη δεν υπαρχουν αλλα να εχω προβλημα....???

και κατι ακομη.... κατι που διαβασα στις τοοοοοσες σελιδες... τι κανω με το που το αγορασω απο θεμα μπαταριας? με το που το αγορασω το χρησιμοποιω μεχρι να φτασει στο 10% και μετα το φορτιζω μεχρι να δειξει 100% και οχι παραπανω ωρες και ετσι το παω συνεχεια... δηλαδη δεν το αφηνω να ξεφορτησει αλλα το παω μεχρι περιπου 10% και μολις το φορτισω και παει 100% το βγαζω απο την μπριζα?

Vespa

τι κανω με το που το αγορασω απο θεμα μπαταριας? με το που το αγορασω το χρησιμοποιω μεχρι να φτασει στο 10% και μετα το φορτιζω μεχρι να δειξει 100% και οχι παραπανω ωρες και ετσι το παω συνεχεια... δηλαδη δεν το αφηνω να ξεφορτησει αλλα το παω μεχρι περιπου 10% και μολις το φορτισω και παει 100% το βγαζω απο την μπριζα?

Το Χρησιμοποιείς μέχρι να αδειάσει η μπαταρία και να σβήσει μόνο του.. Μετά το βάζεις για φόρτιση

και το αφήνεις να φτάσει στο 100%! Κάνε αυτήν την διαδικασία δύο, τρείς φορές και είσαι ok!

κανω αυτη την διαδικασια 2-3 φορες.... μετα απο εκει και περα πως να κανω για την φορτιση? καποιος ειπε για αυτο το 10% και κτλ το οποιο ειπε οτι το εγραφε και το βιβλιαρακι του μεσα.....(θελω να εχω 100% της αποδοσης της μπαταριας για αυτο ρωταω εσας που το εχετε χρησιμοποιησει). akis_k να το τσιμπησω με κλειστα ματια??? παρ ολο που ειναι stock και ειναι σχετικα παλιο δεν νομιζω να μου εχει γεμισει αλλο κινητο το ματι.... στο καταστημα μου λεγανε για το G900....αλλα εγω ανενδοτος.... τι λες?
Vespa

akis_k να το τσιμπησω με κλειστα ματια??? παρ ολο που ειναι stock και ειναι σχετικα παλιο δεν νομιζω να μου εχει γεμισει αλλο κινητο το ματι.... στο καταστημα μου λεγανε για το G900....αλλα εγω ανενδοτος.... τι λες?

Kατά την γνώμη 'αξίζει' η αγορά του (και ας έχει παλιώσει!)! Βέβαια αυτήν είναι η δικιά μου -προσωπική- άποψη :O.

Η απόφαση αγοράς του.. και το αν σε βόλεψη σαν κινητό αυτό αφορά εσένα (:O).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opera Mobile 9.5 now for UIQ

[ For.. P1, W960, G700 and G900 ]

Opera Mobile 9.5 is one of the best browsers for mobile phones on the market, but if you happen to hear about it for the first time,

please check our hands-on. The second beta comes with Opera Widgets application and five preinstalled ones, but you can also

add more by using the add widget button, which brings you to the Opera webpage. The included mini applications are AccuWeather

(brings a weather forecast of the selected region), Analog Clock, Bubbles (the same idea as the Bubble Breaker game), Shopping list

(does exactly what its name implies, but requires my.opera.com account) and Twitter.

Opera has also released a new version of the Opera Widget SDK, which includes the company’s Dragonfly debugger and a widget

manager for on-device testing. With this said, it is also good to mention that Opera has launched "X Widget Challenge" with

$10,000 of cash prizes for the best cross-platform applications.

Now the owners of UIQ can also get a taste of the Opera Mobile 9.5 as it is available for download for the following devices:

SonyEricsson P1, W960, G700 and G900. It may work on other phones , but so far, this is the official list. Since a widget SDK

was released for Symbian S60, it appears that a version of the browser supporting the platform will be released as well.

Download Opera 9.50beta for Opera Mobile UIQ: http://www.opera.com/download/mobile...:%2020.10.2008

[πηγή: Opera]

Η δικη σου γνωμη μου φτανει :D... γιατι αν κρινω απο τα κινητα που εχεις εισαι αντικειμενικος... οσο αντικειμενικος μπορει να ειναι καποιος... και απο την αλλη διαβασα σου λεω σχεδον τα παντα απο εδω μεσα και ειδα οτι εισαι γνωστης του κινητου οποτε πες οτι το πηρα. απλα θα χρειαστο βοηθεια γιατι ειναι το πρωτο μου SE ..... τοσα χρονια Νοκια κυριως με λιγες εξερεσεις....
Vespa

κανω αυτη την διαδικασια 2-3 φορες.... μετα απο εκει και περα πως να κανω για την φορτιση? καποιος ειπε για αυτο το 10% και κτλ το οποιο ειπε οτι το εγραφε και το βιβλιαρακι του μεσα.....(θελω να εχω 100% της αποδοσης της μπαταριας για αυτο ρωταω εσας που το εχετε χρησιμοποιησει)./QUOTE]

Η μπαταρια θα σου δειξει την πραγματικη της αποδοση μετα απο 20-30 φορτισεις! επισης μην αφηνεις το κινητο να σβηνει απο μονο του.μολις χτυπησει μηνυμα για χαμηλη μπαταρια το φορτιζεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το που εβαλα το καινουργιο opera μπηκα μεσο wifi σε κανα δυο σελιδες και μετα τελος

τωρα ποια δεν μπαινει πουθενα και εχω πραγματικα κοιταξει τα παντα απο ρυθμισεις ενω ολα τρεχουν καλα ειανι σα να μην μπορουν τα προγραμματα να επικοινωνισουν με το wifi να μμπουν στο ιντερνετ

το κακο ειναι οτι δεν μπαινουν και τα αλλα προγραμματα που χρησιμοποιουν ιντερνετ

+

οτι και με wap Που πηγα να μπω ενω ξεκινουσε η διαδικασια δεν εμπαινε

μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεεθι με τον σερβερ!!!

ξερω οτι εχουν τεθει πολλα θεματα με το wifi και σορρυ που ξαναρωταω αλλα ειναι περιεργο γιατι ολα ηταν κανονικοτατα μεχι χτες βραδυ μπου δοκιμασα το opera και κολησαν ολα

εχει κανενας κατα νου καποιες στανταρ ρυθμισεις...η γενικα τι κανουμε τωρα??

το χρησιμοποιω πολυ το wifi και μου εχουν κοπει τα χερια!

• The title was changed to Sony Ericsson P1i