kapodistrias Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Από γραπτή απάντηση που έλαβε ένας κάτοχος του P1i από το Sony Ericsson Call Center Αγγλίας προκύπτει δυστυχώς ότι η Sony Ericsson ΔΕΝ πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη αναβάθμιση για το P1i. Διαβάστε σχετικά εδώ (δώστε προσοχή στα bold γράμματα) Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό...Υποθέτω το κέρδος για να μας κάνουν να αλλάζουμε κινητά.Ωστόσο,έχουν σκεφτεί οτι κάποια στιγμή δεν θα αγοράζουμε από αυτούς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Τελικά αυτό εννοείς γιατί άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά και το τσεκάρισα...Αλλά δεν νομίζω να λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί με κάθε αναβάθμιση πάντα το έχω αυτό το πρόβλημα,δεν νομίζω να το λύσει η γενική επαναφορά...τι λες-λέτε οι υπόλοιποι?:confused::O:) Οι υπολοιποι λεμε να απενεργοποιησεις το Τ9 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα;)Ειναι ενα bug που εχει το p1 με την εξυπνη πληκτρολογηση/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Οι υπολοιποι λεμε να απενεργοποιησεις το Τ9 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα;)Ειναι ενα bug που εχει το p1 με την εξυπνη πληκτρολογηση/Πολύ ωραία...θα το δοκιμάσω και θα σας πω...έπρεπε να το έχω κάνει ήδη γιατί σε κάποιο παραπάνω post το είχε πάρει το ματάκι μου....:rolleyes:Ευχαριστώ...:D Πολύ ωραία...θα το δοκιμάσω και θα σας πω...έπρεπε να το έχω κάνει ήδη γιατί σε κάποιο παραπάνω post το είχε πάρει το ματάκι μου....:rolleyes:Ευχαριστώ...:DΕώς τώρα δουλεύει μια χαρά η δημιουργία smsμετά την απενεργοποίηση του T9:)Κάτι πήρε το μάτι μου στα παραπάνω posts για ένα μαγαζάκι που ξεκλειδώνει τα κινητά...που είναι αυτό?:worry::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Εώς τώρα δουλεύει μια χαρά η δημιουργία smsμετά την απενεργοποίηση του T9:)Κάτι πήρε το μάτι μου στα παραπάνω posts για ένα μαγαζάκι που ξεκλειδώνει τα κινητά...που είναι αυτό?:worry::) ipmart-forum Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ipmart-forumΕυχαριστώ...δηλαδή αν θέλω να μεγαλώσω τις δυνατότητες του κινητού μου να συμβουλευτώ αυτό το link που μου έδωσες?ή και κάποια άλλα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ευχαριστώ...δηλαδή αν θέλω να μεγαλώσω τις δυνατότητες του κινητού μου να συμβουλευτώ αυτό το link που μου έδωσες?ή και κάποια άλλα?:) Στο ipmart eχει τα παντα,,,απο εφαρμογες,,αν θες και για θεματα υπαρχουν και αλλα site,,μπορεις να ψαξεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146455&page=62 σε καποιες σελιδες πριν το τελος αναφερει και λινκ για θεματα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Στο ipmart eχει τα παντα,,,απο εφαρμογες,,αν θες και για θεματα υπαρχουν και αλλα site,,μπορεις να ψαξεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146455&page=62 σε καποιες σελιδες πριν το τελος αναφερει και λινκ για θεματα:)Και για να χακερέψω το κινητό όπως διάβασα σε προηγούμενα posts?:D;):shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Και για να χακερέψω το κινητό όπως διάβασα σε προηγούμενα posts?:D;):shifty: NAIii Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 THEO_ τι εγινε τελικα το καταφερες το χακ..δεν μας ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 THEO_ τι εγινε τελικα το καταφερες το χακ..δεν μας ειπες Δεν ειχα χρονο,μιας και γραφω καθημερινα το πρωι στο σχολειο. Αυριο που ακολουθει και σαββατοκυριακο θα το κανω ομως...:devil: το απογευματακι με τη δροσουλα:whistle::grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Από γραπτή απάντηση που έλαβε ένας κάτοχος του P1i από το Sony Ericsson Call Center Αγγλίας προκύπτει δυστυχώς ότι η Sony Ericsson ΔΕΝ πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη αναβάθμιση για το P1i. Διαβάστε σχετικά εδώ (δώστε προσοχή στα bold γράμματα) Πάλι τα ίδια άρχισε η SE ?:mad: To έκανε μια φορά με το P990 το ξανακάνει τώρα με το Ρ1...:mad: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Απο σήμερα εντελως ξαφνικα μια συγκεκριμενη επαφη δεν μου βγαζει το ονομα της αλλα σκετο τον αριθμο της!Ειτε με κανει αναπαντητη,ειτε την παρω τηλεφωνο αυτο τπτ!Δεν εμφανιζει ονομα αλλα μονο τον αριθμο!Εσβησα ολα τα τηλεφωνα,εκανα restart,την ξανααποθηκευσα...αλλα τπτ...κ ολα αυτα εντελως ξαφνικα για εναν κ μονο συγκεκριμενο αριθμο...ξερει κανεις τπτ?(Aμα δοκιμασω να διαβασω μηνυμα απο την επαφη-αριθμο αυτη μου λεει "το μηνυμα δεν ολοκληρωθηκε-απαγορεύεται η προσβαση") Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Το P1i μου μετα απο λιγο tweaking (χωρις unlock του FS): http://img521.imageshack.us/img521/8219/capture0000kv9.png http://img521.imageshack.us/img521/9757/capture0002ah1.png Εχω αλλαξει font ( καμια σχεση εεε; ), τα status bar icons και μερικα app icons (οπως του phone) :D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Το P1i μου μετα απο λιγο tweaking (χωρις unlock του FS): http://img521.imageshack.us/img521/8219/capture0000kv9.png http://img521.imageshack.us/img521/9757/capture0002ah1.png Εχω αλλαξει font ( καμια σχεση εεε; ), τα status bar icons και μερικα app icons (οπως του phone) :DΑπλά...τέλειο....;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Απλά...τέλειο....;):D +1.. πολύ καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREPAP Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 auto einai thema? kapou to eida alla den thimame. apo pou to katevases... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Λοιπόν παιδιά αύριο μεθαύριο θα κάνω το hack για να περάσω τον walkman player του W950/60 στο p1... Αν τελικά το υλοποιήσω την Πέμπτη, θα ποστάρω νέα για να πουλήσω μούρη για το κατόρθωμά μου... Αν όχι, θα εξαφανιστώ για λίγες μέρες, μέχρι να ξεχαστεί το θέμα. Mιας και τα κατάφερα λεω να πουλήσω μούρη, γι αυτό τράβηξα ενα βιντεάκι για το κατόρθωμά μου:grin: ορίστε για τους άπιστους:D Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά απλή//εδώ στο Βίντεο έχω περάσει τον WALKMAN 2..τώρα βάζω και τον WALKMAN 3:rolleyes: δεν πήρε πάνω απο 10 λεπτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 φίλε δεν θα μας πεις και πώς το έκανες??? :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 φίλε δεν θα μας πεις και πώς το έκανες??? :) :) :)Καλά τα λες...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Για να δούμε Αντρίκο τι λέει το βιντεάκι!! edit: Πολύ καλός φαίνεται ο player :)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 φίλε δεν θα μας πεις και πώς το έκανες??? :) :) :) Καλά τα λες...:D Για να δούμε Αντρίκο τι λέει το βιντεάκι!! edit: Πολύ καλός φαίνεται ο player :)! Τωρα έβαλα και τον WALKMAN 3 που ειναι ακομα ποιο εντυπωσιακος...αλλα ειναι λιγο αργος... τεσπα,να ανεβασω τη διαδικασια και τα αρχεια που χρειαζονται ολα μαζεμενα;;;:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ναι φίλε αν μπορείς...και σε ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 an mporeis anevase to gia na to metatrepsoume kai emeis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Έχω μια απορία αν και δν έχω το συγκεκριμένο κινητό.Το λειτουργικό που έχει πάνω το τηλέφωνο είναι Symbian OS??Αν ναι τι version είναι;; Επίσης μπορεί να πάρει linux ubuntu mobile to συγκεκριμένο τηλέφωνο;;; Σας ευχαριστω προκαταβολικά... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καταρχας κατεβαζετε τα αρχεια,,,εγκαταστηστε το x-plore_1.21 για να το εχετε ετοιμο ΑΠΟ ΕΔΩ (μεσα στο φακελο σας εβαλα ολα τα αρχεια που χρειαζονται,και το capswitch και το xplore καθως και τα αρχεια για τον walkman 2,3) Αφου το κανετε αυτο ακολουθητε τα βηματα: ξεζιπαρουμε και 1) Εγκαθιστουμε την εφαρμογη AppTRK στο κινητο(στη μνημη του τηλεφωνου ολες οι εφαρμογες θα εγκαθιστουν) Μετα εγκαθιστουμε τα προγραμματα στο pc με τη σειρα python-2.5.1 win32-py2.5 pyserial-2.2.win32 2) Συνδεουμε το τηλεφωνο με το pc σε λειτουργια τηλεφωνου ομως(οχι μεταφορας δεδομενων) και μετα παμε ''ο υπολογιστης μου''--(δεξι κλικ) ''ιδιοτητες''--''υλικο''--''διαχειριση συσκευων''--com and LPT Εκει καπου θα λεει κατι τετοιο SE P1 appliction port (com6),se pc connect port (com7) Εδω θα απομνημονευσετε τους αριθμους που θα σας εχει(πχ εδω το 6 και το 7,σε καθενα απο σας θα ειναι διαφορετικο) 3) Ανοιγουμε το αρχειο 1.py με το σημειωματαριο ομως(δεξι κλικ και ανοιγμα με) μετα παταμε ctrl +F και θα μας βγαλει ''ευρεση του''. εκει θα γραψετε " ser = serial.Serial( " εκει που θα σας υποδειξει η ευρεση θα αλλαξετε τους αριθμους αφαιρωντας 1 μοναδα απο αυτους που απομνημονευσατε στο προηγουμενο βημα (πχ αν ηταν ο 6 και ο 7 εσεις θα βαλετε τους 5 και 6 εκει στο ser = serial.Serial) μετα το αποθηκευουμε(αρχειο αποθηκευση και το κλεινουμε) 4) Ανοιγουμε την εφαρμογη AppTRK στο κινητο(εννοειτε οτι το εχουμε συνδεδεμενο και σε λειτουργια τηλεφωνου) εκει πρεπει να λεει connceted αν οχι αλλαξτε το port 2 σε port 1 απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης 5) {εδω καλο ειναι να αντιγραψουμε το αρχειο 1.py στον φακελο documents and settings (στον φακελο σας συγκεκριμενα,οχι στο all users) } μετα παταμε εκτελεση ('η WIN+R για συντομια) -- (γραφουμε) CMD -- (παταμε enter)γραφουμε '' 1.py '' (παταμε enter) αν ολα πανε καλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα θα σας λεει στο τελος κατι τετοιο " >close ,>End+Exit " προσοχη για να γινει σωστα το 5 βημα πρεπει να αντιγραψετε το 1.py στο σωστο φακελο, πχ οταν ανοιξετε την εκτελεση και πατησετε CMD θα γραφει κατι τετοιο '' C:/document and srttings/ (και ενα ονομα φακελου,,σε αυτο το φακελο που θα λεει θα αντιγραψετε το αρχειο 1.py) 6) Δοκιμαστε το(προσοχη , μην κλεισετε το τηλεφωνο σας ακομα γιατι θα ξανακανετε τη διαδικασια) .. εγκαταστηστε το capswitch .. ανοιξτε το x-plore (φροντιστε να πατε στις ρυθμισεις του και να επιλεξετε να ειναι ορατα τα κρυφα αρχεια γιατι αλλιως δεν θα μπορειτε να τα δειτε) αντιγραφτε το trkdriver.ldd με το x-plore στο φακελο C/sys/bin και αυτο ηταν, πλεον μπορειτε να κανετε ορατα τα κρυφα αρχεια οποτε θελετε,ακομα και μετα το κλεισιμο του κινητου...:) ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ:p τωρα για να βαλετε τον walkman 2,3 περνατε τους φακελους σε ενα φακελο της μνημης του κινητου(πχ others) μετα με τον x-plore κανουμε πολλαπλη επιλογη τους φακελους οπως ειναι παταμε menou-edit-copy και μετα παταμε πανω στο c και παταμε menou-files -select και θα κανει μονο του την αντιγραφη.. Μπορειτε να περασετε τον 2 και μετα τον 3 η κατευθειαν τον 3,,οτι θελετε,,,εγω τους εβαλα με τη σειρα2-3 για να τους δω και τους 2 πως ειναι:p ξεχασα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Πανευκολο λοιπον....!!!!!!!!!:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts