PropheT Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 εγώ το έκανα, πέρασα το media player του W960i και 2 εφαρμογές από το G900, τον φακό που έχει και τις σημειώσεις. ακόμα άλλαξα σχεδόν όλα τα εικονίδια με αυτά του G900 και γραμματοσειρά έβαλα από το iPhone. τέλος άλλαξα και μερικά ακόμα πραγματάκια :devil:. η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη αλλά θέλει προσοχή και φυσικά πρέπει να hackάρετε το κινητάκι σας. για περισσότερες πληροφορίες στο γνωστό μαγαζάκι. Με κολαζεις και δεν εχω καθολου χρονο τωρα να ασχοληθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rolleyes::lol::D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Άκη ο media player είναι αισθητά καλύτερος στον τομέα της οργάνωσης και αρκετά πιο εφετζίδικος σε σχέση με τον απλό που έχει το P1i. εμένα με βόλεψε πολύ περισσότερο από τον default. και για να πούμε και την αλήθεια αν έχεις το μικρόβιο μέσα σου, όπως εγώ την κάνεις την αλλαγή για απλά για να δεις κάτι διφορετικό. ο φακός που λέω είναι στην ουσία το φλάς του κινητού και φωτίζει αρκετά καλά. είναι και χρήσιμος στις δύσκολες ώρες και είνι κάτι που θέλαμε από πάντα όλοι μας, σωστά? τέλος με τα εικονίδια αλλάζουν σχεδόν όλα όχι μόνο στο κύριο μενού αλλά και πολλά στα υπομενού. προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει το ξεκλείδωμα (σκέψου ότι με ένα patch που κυκλοφορεί όλες οι unsigned εφαρμογές κάνουν εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα) και γενικά το modding του κινητού απλά θέλει προσοχή και θα πρέπει όποιος το αποφασίσει να διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 PropheT ποίο χάρτη έβαλες στο Sygic? Τον μικρό ή το μεγάλο? Ακόμα ποιά έκδοση του Sygic έβαλες την 7.50 ή την 7.52? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 PropheT ποίο χάρτη έβαλες στο Sygic? Τον μικρό ή το μεγάλο? Ακόμα ποιά έκδοση του Sygic έβαλες την 7.50 ή την 7.52? Τωρα θα σε γελασω. Τους χαρτες τους βρηκα σε π2π, πμ αν θες πληροφοριες που, μερικες μεγαλες πολεις που κοιταξα ειχαν δρομους, το αρχειο ειναι 13.9mb. Την 7.50 εβαλα, διαφημιζεται ως πιο καινουργιο build. Ετσι και αλλιως βεβαια την 7.52 δεν καταφερα να την κατεβασω (banned). Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ο χάρτης που έβαλες είναι ο μικρός, ο άλλος είναι κάπου στα 50mb και βγήκε πριν κανά 2 μήνες, αλλά δεν κατάφερα να τον κάνω να παίξει. σχετικά με το πρόγραμμα κι εγώ έτσι διάβασα ότι η 7.50 είναι η πιο καινούρια αλλά μου φαίνεται περίεργο το όλο θέμα με τις εκδόσεις αυτές εκτός κι αν η 7.52 είναι στην ουσία 7.50 και απλά έκαναν λάθος στην ονομασία. (αν πρόσεξες η "παλιά" έκδοση είναι 7.52(209) και η καινούρια 7.50(529).) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ο χάρτης που έβαλες είναι ο μικρός, ο άλλος είναι κάπου στα 50mb και βγήκε πριν κανά 2 μήνες, αλλά δεν κατάφερα να τον κάνω να παίξει. σχετικά με το πρόγραμμα κι εγώ έτσι διάβασα ότι η 7.50 είναι η πιο καινούρια αλλά μου φαίνεται περίεργο το όλο θέμα με τις εκδόσεις αυτές εκτός κι αν η 7.52 είναι στην ουσία 7.50 και απλά έκαναν λάθος στην ονομασία. (αν πρόσεξες η "παλιά" έκδοση είναι 7.52(209) και η καινούρια 7.50(529).) Μπραβο, και εγω αυτο παρατηρησα στις εκδοσεις. Αν επιτρεπεται, ενα ΠΜ για τα 50mb? ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Αν επιτρεπεται, ενα ΠΜ για τα 50mb? ;) You got mail. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 den pezei to 50mb min pedevese Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 εγώ το έκανα, πέρασα το media player του W960i και 2 εφαρμογές από το G900, τον φακό που έχει και τις σημειώσεις. ακόμα άλλαξα σχεδόν όλα τα εικονίδια με αυτά του G900 και γραμματοσειρά έβαλα από το iPhone. τέλος άλλαξα και μερικά ακόμα πραγματάκια :devil:. η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη αλλά θέλει προσοχή και φυσικά πρέπει να hackάρετε το κινητάκι σας. για περισσότερες πληροφορίες στο γνωστό μαγαζάκι. να και καποιος τολμηρος:lol:που το κανε το κολπο επιτελους..τωρα βεβαια πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις και τις ερωτησεις απο εμας που το σκευτομαστε:lol: ερωτηση 1η λοιπον τη διαφορα εχει ο φακος του g900 απο την εφαρμογη QFlashLight? και κατι αλλο μηπως θα μπορουσες να γραψεις τις οδηγιες στα ελληνικα και το τη ακριβος χρειαζετε? γιατι στο μαγαζι γινετε χαμος με αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 να και καποιος τολμηρος:lol:που το κανε το κολπο επιτελους..τωρα βεβαια πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις και τις ερωτησεις απο εμας που το σκευτομαστε:lol: ερωτηση 1η λοιπον τη διαφορα εχει ο φακος του g900 απο την εφαρμογη QFlashLight? και κατι αλλο μηπως θα μπορουσες να γραψεις τις οδηγιες στα ελληνικα και το τη ακριβος χρειαζετε? γιατι στο μαγαζι γινετε χαμος με αυτο το θεμα το QflashLight δεν το έχω δοκιμάσει. το torch (όπως λέγεται) έχει επιλογή για να είναι μόνιμα αναμένο, να ανάβει για ένα λεπτό και τέλος να στέλνει σήμα S.O.S. όσο για τον οδηγό αν υπάρχουν άτομα που θέλουν βοήθεια θα προσπαθήσω να γράψω έναν. εκτός αν με προλάβει ο akis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 το QflashLight δεν το έχω δοκιμάσει. το torch (όπως λέγεται) έχει επιλογή για να είναι μόνιμα αναμένο, να ανάβει για ένα λεπτό και τέλος να στέλνει σήμα S.O.S. όσο για τον οδηγό αν υπάρχουν άτομα που θέλουν βοήθεια θα προσπαθήσω να γράψω έναν. εκτός αν με προλάβει ο akis. αρα το torch ειναι πολυ ποιο καλο-χρησιμο,το QFlash απλα αναβει το φλας αμα πατας το κουμπι της καμερας για να κανουμε εγκατασταση το torch πρεπει να κανουμε πρωτα hack φανταζομαι κανα προβλημα μετα το χακαρισμα εχεις εντοπισει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 αρα το torch ειναι πολυ ποιο καλο-χρησιμο,το QFlash απλα αναβει το φλας αμα πατας το κουμπι της καμερας για να κανουμε εγκατασταση το torch πρεπει να κανουμε πρωτα hack φανταζομαι κανα προβλημα μετα το χακαρισμα εχεις εντοπισει? πρέπει να κάνεις το hack και μετά να περάσεις ένα πρόγραμμα (το CapsSwitch) που σου επιτρέπει να αλλάζεις τα permisions του κινητού όποια στιγμή εσύ θέλεις. μετά πρέπει να περάσεις ένα ακόμα προγραμματάκι που σου επιτρέπει να εγκαθιστάς εφαρμογές που δεν είναι signed και τέλος περνάς το torch. τα προγράμματα που αναφέρω πρέπει να περαστούν ούτως ή άλλως για να ξεκλειδωθεί πλήρως το κινητό. ξέρω ότι ακούγεται βουνό η όλη διαδικασία αλλά δεν είναι. ακόμα να αναφέρω ότι βρέθηκε λύση για να χτυπάει το ξυπνητήρι μέχρι 2.5 λεπτά αν θυμάμαι καλά και επίσης έχουν καταφέρει να δυναμώσουν αρκετά τον ήχο του κινητού. αυτά τα 2 όμως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 απο οτι εχω δει στο μαγαζι το δυσκολο ειναι να κανεις το χακ για προσβαση στο c και στο z εκει ειναι που χριαζετε να ξερεις τι να κανεις και τη προγραματα χριαζονται μετα τα αλλα φαινονται πιο ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο απλά θέλει προσοχή. όποιος θέλει βοήθεια ας μου πεί. απλά το ξαναλέω προσέξτε τι θα κάνετε. μόνο ότι λένε οι οδηγίες. εγώ το έχω κάνει σε 3 P1i χωρίς παρενέργειες. than_007: το z: δεν το πειράζουμε με τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Από γραπτή απάντηση που έλαβε ένας κάτοχος του P1i από το Sony Ericsson Call Center Αγγλίας προκύπτει δυστυχώς ότι η Sony Ericsson ΔΕΝ πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη αναβάθμιση για το P1i. Διαβάστε σχετικά εδώ (δώστε προσοχή στα bold γράμματα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Από γραπτή απάντηση που έλαβε ένας κάτοχος του P1i από το Sony Ericsson Call Center Αγγλίας προκύπτει δυστυχώς ότι η Sony Ericsson ΔΕΝ πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλη αναβάθμιση για το P1i. Διαβάστε σχετικά εδώ (δώστε προσοχή στα bold γράμματα) Άρε SonyEricsson :mad:.. τι να τους πω τώρα :rtfm: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 To θέμα είναι ότι στο σημείο που έχει φτάσει το firmware του χρειάζεται άλλες αναβαθμίσεις; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 To θέμα είναι ότι στο σημείο που έχει φτάσει το firmware του χρειάζεται άλλες αναβαθμίσεις; Για μενα παντως οχι:p ετσι κι αλλιως για πουλημα παει:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Έχω το P1i και αυτό που μου παρουσιάζει είναι το εξής...Κατά την δημιουργία sms μερικές φορές μου εμφανίζει το εξής μήνυμα σφάλματος Η εφαρμογή έκλεισε Εφαρμογή QMapp Κωδικός αιτίας E32USER-CBase Αριθμός αιτίας 21 με αποτέλεσμα να με "πετάει" και να μην μπορώ να ολοκληρώσω την σύνταξη του sms:mad: Το κινητό είναι πρώτο χέρι και έχω δοκιμάσει να το αναβαθμίσω μήπως και λυθεί το σφάλμα αλλά συνεχίζει...αυτά....:rolleyes::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μου κάνει το αντίστοιχο όταν μπαίνω σε σελίδες από τον ενσωματωμένο browser του κινητου.Οχι τακτικά -μια φορά στις 20 ,αλλά και παλι δεν έχει λογική και είναι και εκνευριστικό όταν έχεις 2-3 σελίδες ανοικτές ταυτόχρονα και κλείνουν όλες μαζί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μου κάνει το αντίστοιχο όταν μπαίνω σε σελίδες από τον ενσωματωμένο browser του κινητου.Οχι τακτικά -μια φορά στις 20 ,αλλά και παλι δεν έχει λογική και είναι και εκνευριστικό όταν έχεις 2-3 σελίδες ανοικτές ταυτόχρονα και κλείνουν όλες μαζί....Δεν είναι μόνο θέμα εκνευρισμού:Dαλλά ότι διακόπτεται η εργασία σου στην μέση:wacko:Κάποια λύση υπάρχει?:worry::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δεν είναι μόνο θέμα εκνευρισμού:Dαλλά ότι διακόπτεται η εργασία σου στην μέση:wacko:Κάποια λύση υπάρχει?:worry: Ναι υπαρχει... να βγαλει η SE αναβαθμιση με τον Opera 9.5... ... ... ... ... ΧαχΑΧαΧαΧαχΑΧΑΧαΧαΧαΧΑΧ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σοβαρα τωρα, εγω χρησιμοποιω τον Opera Mini 4.1 κανει μακραν καλυτερο rendering απο την αλλη μπουρδα ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ναι υπαρχει... να βγαλει η SE αναβαθμιση με τον Opera 9.5... ... ... ... ... ΧαχΑΧαΧαΧαχΑΧΑΧαΧαΧαΧΑΧ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σοβαρα τωρα, εγω χρησιμοποιω τον Opera Mini 4.1 κανει μακραν καλυτερο rendering απο την αλλη μπουρδα ;)Ναι αλλά εμένα το σφάλμα μου το παρουσιάζει κατά την δημιουργία sms...Άρα?:wacko::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Ναι αλλά εμένα το σφάλμα μου το παρουσιάζει κατά την δημιουργία sms...Άρα?:wacko::) Master Reset εκανες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις να ξαναπερασεις την τελευταια αναβαθμιση... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Master Reset εκανες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις να ξαναπερασεις την τελευταια αναβαθμιση...Την τελευταία αναβάθμιση την έχω περάσει...πριν δύο μέρες...Master reset πως κάνω?:blink::D Master Reset εκανες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις να ξαναπερασεις την τελευταια αναβαθμιση...Μήπως εννοείς την γενική επαναφορά στο ελληνικό μενού??;):) Master Reset εκανες; Επισης μπορεις να δοκιμασεις να ξαναπερασεις την τελευταια αναβαθμιση...Τελικά αυτό εννοείς γιατί άλλαξα την γλώσσα σε αγγλικά και το τσεκάρισα...Αλλά δεν νομίζω να λύσει αυτό το πρόβλημα γιατί με κάθε αναβάθμιση πάντα το έχω αυτό το πρόβλημα,δεν νομίζω να το λύσει η γενική επαναφορά...τι λες-λέτε οι υπόλοιποι?:confused::O:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts