nasos79 Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Ναι, σ'αυτο εχεις δικιο. Αν δεν κανω λαθος, εκει που θα βολευε περισσοτερο, ειναι στην πανω μπαρα αναμεσα στην μπαταρια και στο κλειδι που εμφανιζεται απ'το κλειδωμα πληκτρολογιου.. Εκεί δεν είναι το πληκτρολογιάκι; Σ' εμένα εκεί ακριβώς είναι. Αυτή τη στιγμή το έχω ακριβώς πάνω απ 'το κλειδάκι που λες. Και δεν πολυενοχλεί, είναι η αλήθεια. Θα δούμε... Κάτι άσχετο... Screenshot παίρνει το P1 χωρίς third party εφαρμογή; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Εκεί δεν είναι το πληκτρολογιάκι; Σ' εμένα εκεί ακριβώς είναι. Αυτή τη στιγμή το έχω ακριβώς πάνω απ 'το κλειδάκι που λες. Και δεν πολυενοχλεί, είναι η αλήθεια. Θα δούμε... Ωχ ναι.! :lol: Τα ξεχασα τελειως τα μηνυματα που χρησιμοποιουνται συχνα και γενικα το πληκτρολογιακι που εμφανιζεται συνεχεια κι απο αλλες λειτουργιες..... Κι αριστερα απ'το κλειδακι θα πηγαινε αλλα κι εκει πεφτει πανω σε κατι internet κλπ..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ειναι το εξης περασα το coreplayer και παω να ανοιξω τις φωτογραφιες μου και παει να τις ανοιξει με αυτο κ κατοπιν μου λεει "σφαλμα το αρχειο δεν υποστηριζεται" παω στις ρυθμισεις του κ απενεργοποιω τις φωτο ομως και παλι δεν μπορω να τις ανοιξω τι συμβαινει ξερουμε?? Παω View-Database-Browse File Types απενεργοποιω το Image Files ομως δεν το κραταει κ μετα παλι τα ιδια κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Μαλλον restart ηθελε για να συνελθει χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2008 Παντου υπαρχει ενα . . restart :lol: (για την ακριβεια παντου 'χρειαζεται' ενα restart. απ'οτι βλεπω δηλαδη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Ακολουθησε τις οδηγιες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187554 johny1, thank you 1.000.000 times Scottas, thank you 1.000.000 times Απο Phone: CXC162037 R9K009 BT: CXC162143 R1D ORG: CXC162108 R6G04 CDA: CDA162024/92 R6A πήγα CDA: CDA162022/1 R6G02 ...όλα τα άλλα ίδια. δέν ξέρω εάν είναι καλύτερο ή χειρότερο, παντός τώρα δουλεύει πολύ καλύτερα και σταθερά. Εάν πήγαινα GW2, τι καλύτερο/χειρότερο θα έβλεπα? Μόνο δύο Bugs ανακάλυψα, μάλλον, αλλά ας μου πει το forum εάν είναι ή όχι: BLUΕTOOTH Με το Handsfree connected, θυμάμαι πριν την αναβάθμιση, ότι όταν είχα ενεργοποιημένο το "Enable power saving" το Blue tooth "'έπεφτε" για ύπνο και άλλαζε το εικονίδιο στο task bar από "Handsfree" icon σε "Bluetooth" icon. Τώρα το βλέπω συνέχει σε "Handsfree" icon, σαν να μην θέλει να κάνει "Power saving", πράγμα αντί-οικολογικό και σπάταλο. CAMERA Όταν είσαι σε κατάσταση λήψης και πατάς το κομβίον "4" για να αλλάξει το Auto-Focus σε Off/Macro/Normal, δεν αλλάζει και το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη, αλλά στα settings αλλάζει κανονικά σαν λειτουργία. Any clues/ideas/smart comments? Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Καλησπέρα. Χρειάζομαι βοήθεια. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει το Garmin να λειτουργήσει; Το έχω "αποκτήσει" από δύο διαφορετικές πηγές μέσω ipmart και οι δύο, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα πέρα απ' το να κάνω το κινητό μου να ξεκινάει εγκατάσταση (που δεν ολοκληρώνεται ποτέ) κάθε φορά που βάζω το M2. Μέσω pm, e-mail, msn, οτιδήποτε θέλετε, θα ήταν καλό. Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Νάσος Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειμαι σε λειτουργία τηλεφώνου συνδεμενος με usb και δείχνει κι όλας οτι έχώ συνδεθεί με το pc suite οταν επιχείρω back up μου βγάζει μηνυμα οτι δεν είναι έτοιμο το p1i.Εχω κανει restart και εχώ βάλει drivers τι άλλο μπορεί να είναι; ; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ειναι το εξης περασα το coreplayer και παω να ανοιξω τις φωτογραφιες μου και παει να τις ανοιξει με αυτο κ κατοπιν μου λεει "σφαλμα το αρχειο δεν υποστηριζεται" παω στις ρυθμισεις του κ απενεργοποιω τις φωτο ομως και παλι δεν μπορω να τις ανοιξω τι συμβαινει ξερουμε?? Παω View-Database-Browse File Types απενεργοποιω το Image Files ομως δεν το κραταει κ μετα παλι τα ιδια κανει. Φίλε Cannibal ποιά έκδοση του coreplayer εγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 v1.2 build 2006-2007 και μαλιστα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οποτε παω κ ανοιγω το συγκεριμενο προγραμμα μετα παω να ανοιξω "εικονες" κ συμβαινει το ιδιο,μονο αν παω με το χερι κ ξετικαρω την επιλογη"Image Files&Audio Files" μετα ολα κανονικα δεν υπαρχει λυση για αυτο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 βρηκα κ αυτο το link http://aeblogs.com/uiq/category/multimedia για δειτε για το coreplayer μας κανει η μπα??? οπως κ αλλα προγραμματα που εχει κανουν ή φασολια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Γεια σας παιδια! Πηρα και εγω P1i :D Εχω φαει το internet αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα πως γινεται - αν γινεται - να κανω τα ελληνικα την πρωτη γλωσσα στο κανονικο πληκτρολογιο χωρις να αλλαξω την γλωσσα στα menu... Γινεται; Θα μας τρελανουν τελειως, ολοκληρο qwerty keyboard και θα πρεπει να κανω multitaps?... Ευχαριστω! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 και όμως φίλε PropheT, θα μας τρελάνουν τελείως. Αν το πιστεύεις, αυτό δεν γίνεται. Το είχαμε ζητήσει παλαιότερα στη Sony Ericsson Hellas αλλά μας έγραψε κανονικά. Έτσι αν έχεις περάσει την ελληνική γλώσσα στο μενού και θέλεις να γράψεις αγγλικά (π.χ να γράψεις μια URL, ένα αγγλικό κείμενο, SMS κτλ) ξεχνάς το ωραίο QWERTY και περνάς στην παλιά γνώριμη μέθοδο του multitap. Έτσι είναι η Sony Ericsson... Γενικώς δεν τα πάει καλά με τις γλώσσες και κυρίως με τα ελληνικά. Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες συσκευές της που κυκλοφορούν δεν υπάρχει ακόμα το "ς" τελικό.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 [...] Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες συσκευές της που κυκλοφορούν δεν υπάρχει ακόμα το "ς" τελικό.... :blink: Για τα P1 μιλας? Ή γενικα στις συσκευες της? Γιατι σε μια τελειως απλη φθηνη συσκευη της ισως να το δικαιολογουσες, αν και δεν ειναι και κανα τοσο προηγμενο τεχνολογικο χαρακτηρηστικο το "ς"... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 και όμως φίλε PropheT, θα μας τρελάνουν τελείως. Αν το πιστεύεις, αυτό δεν γίνεται. Το είχαμε ζητήσει παλαιότερα στη Sony Ericsson Hellas αλλά μας έγραψε κανονικά. Έτσι αν έχεις περάσει την ελληνική γλώσσα στο μενού και θέλεις να γράψεις αγγλικά (π.χ να γράψεις μια URL, ένα αγγλικό κείμενο, SMS κτλ) ξεχνάς το ωραίο QWERTY και περνάς στην παλιά γνώριμη μέθοδο του multitap. Έτσι είναι η Sony Ericsson... Γενικώς δεν τα πάει καλά με τις γλώσσες και κυρίως με τα ελληνικά. Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες συσκευές της που κυκλοφορούν δεν υπάρχει ακόμα το "ς" τελικό.... Φοβερό... Από ένα τόσο πρωτοκλασάτο κινητό που έχει καταφέρει να με εντυπωσιάσει μετά από αρκετές προσπάθειες με Windows Mobile δεν περίμενα τέτοια γυφτιά... Αντί να βάλουν ένα απλό switch language καταστρέφουν ένα υπέροχο keyboard μετατρέποντάς στο σε multi-tap κόλαση... Ειδικά το γράμμα "α" είναι καταστροφή. Πρέπει να το πατήσεις 12 (!!!!!!!!!!!!) φορές για να έρθει ο ελληνικός χαρακτήρας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ! :cry::ninja::blink::mad: Αναγκαστικά λοιπόν το γυρνάω σε full english mode, επαφές και SMS. Σε γενικές γραμμές προτιμώ να τα γράφω στα ελληνικά αλλά το ελληνικό interface δεν παλεύεται - χώρια που χρειάζομαι αρκετά τους λατινικούς χαρακτήρες για άλλες εφαρμογές... Το "ς" δεν με πείραξε ποτέ γιατί πάντα έγραφα με Τ9 - ήταν πολύ πιο γρήγορο στα κλασσικά keypads. Πλέον το έχουν προσθέσει και στο απλό mode (K850i) αλλά σαν μειονέκτημα δεν συγκρίνεται με το πρόβλημα του P1i. Εδώ μιλάμε για κουτσό PDA... και όχι μόνο αυτό αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν μπορεί και να επέμβει κανείς με μια εφαρμογή να το διορθώσει... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 και όμως φίλε PropheT, θα μας τρελάνουν τελείως. Αν το πιστεύεις, αυτό δεν γίνεται. Το είχαμε ζητήσει παλαιότερα στη Sony Ericsson Hellas αλλά μας έγραψε κανονικά. Έτσι αν έχεις περάσει την ελληνική γλώσσα στο μενού και θέλεις να γράψεις αγγλικά (π.χ να γράψεις μια URL, ένα αγγλικό κείμενο, SMS κτλ) ξεχνάς το ωραίο QWERTY και περνάς στην παλιά γνώριμη μέθοδο του multitap. Έτσι είναι η Sony Ericsson... Γενικώς δεν τα πάει καλά με τις γλώσσες και κυρίως με τα ελληνικά. Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες συσκευές της που κυκλοφορούν δεν υπάρχει ακόμα το "ς" τελικό.... Ακριβώς αυτή τη λειτουργία του QWERTY την ειχαμε ζητήσει εμείς οι Ελληνες χρήστες και αυτό έκαναν.Θα ήταν βεβαια προτιμώτερο με ένα πάτημα κουμπιού να γίνεται η αλλαγή της γλώσσας, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, όταν έχετε τρείς δυνατότητες γραφής (qwerty,αναγνώριση και εικονικό) γιατί σας απασχολεί τόσο ο τρόπος με τον οποίο γράφετε. Εχω μάθει λοιπόν και χρησιμοποιώ και τους τρόπους κάνοντας το τηλέφωνό μου (P990i) να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα. Για ελληνικά κείμενα χρησιμοποιώ τα qwerty , εικονικό , αναγνώριση γραφής , για λατινικά κείμενα χρησιμοποιώ τα αναγνώριση γραφής (URL),εικονικό και αν είναι ανάγκη ΝΑΙ multitap qwerty, τέλος αν θέλω να γράψω μία λέξη με ιδιαίτερους χαρακτήρες (βλέπε ανατολικής ευρώπης ) έχω 30 εικονικά πληκτρολόγια για να επιλέξω. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την έξυπνη εισαγωγή κειμένου (που αν δεν διορθώθηκε στις συσκευές σας ,για μένα,εκεί θα πρέπει να επικεντρώσετε τις απαιτήσεις σας ) η συσκευή σας είναι απο τις κορυφαίες στον τρόπο γραφής κειμένων. Ας μην είμαστε παράλογοι στις απαιτήσεις μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ακριβώς αυτή τη λειτουργία του QWERTY την ειχαμε ζητήσει εμείς οι Ελληνες χρήστες και αυτό έκαναν.Θα ήταν βεβαια προτιμώτερο με ένα πάτημα κουμπιού να γίνεται η αλλαγή της γλώσσας, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, όταν έχετε τρείς δυνατότητες γραφής (qwerty,αναγνώριση και εικονικό) γιατί σας απασχολεί τόσο ο τρόπος με τον οποίο γράφετε. Εχω μάθει λοιπόν και χρησιμοποιώ και τους τρόπους κάνοντας το τηλέφωνό μου (P990i) να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα. Για ελληνικά κείμενα χρησιμοποιώ τα qwerty , εικονικό , αναγνώριση γραφής , για λατινικά κείμενα χρησιμοποιώ τα αναγνώριση γραφής (URL),εικονικό και αν είναι ανάγκη ΝΑΙ multitap qwerty, τέλος αν θέλω να γράψω μία λέξη με ιδιαίτερους χαρακτήρες (βλέπε ανατολικής ευρώπης ) έχω 30 εικονικά πληκτρολόγια για να επιλέξω. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την έξυπνη εισαγωγή κειμένου (που αν δεν διορθώθηκε στις συσκευές σας ,για μένα,εκεί θα πρέπει να επικεντρώσετε τις απαιτήσεις σας ) η συσκευή σας είναι απο τις κορυφαίες στον τρόπο γραφής κειμένων. Ας μην είμαστε παράλογοι στις απαιτήσεις μας. Διαφωνώ πλήρως. Αδυνατώ να δεχτώ ότι με μια συγκριτικά ηλίθια συσκευή (k850) μπορω να γράψω πιο άνετα σε ότι γλώσσα θέλω. Δεν αρκεί να έχεις επιλογές. Πρέπει να είναι και καλοδουλεμένες. Έχω ολόκληρη πληκτρολογιάρα στο κάτω μέρος του κινητού μου η οποία με βολεύει στην χρήση της (ναι, υπάρχουν και άνθρωποι που βολεύονται με την έξυπνη ιδέα της SE). Δεν θέλω να υποχρεώνομαι να χρησιμοποιώ το εικονικό πληκτρολόγιο. Δεν θέλω να πρέπει να κάνω multi-tap επειδή οι προγραμματιστές βαριούνται την ζωή τους και δεν βάζουν ένα απλό change language. Δεν θέλω Τ9. Εχω QWERTY! Τρομάρα μου... Φαντάσου δηλαδή να έπρεπε να κάνεις multi-tap στο PC σου για να γράψεις ελληνικά! Προσπάθησε λίγο να το φανταστείς και θα καταλάβεις ότι είναι απείρως ηλίθιο. Στο Κ850 κρατάω το # πατημένο και αλλάζω γλώσσα. Τόσο δύσκολο είναι; :( Τέλος πάντων. Οι εταιρίες που φτιάχνουν κινητά είναι ηλίθιες. Δεν ακούν ποτέ τον πελάτη κ κάνουν ότι τους γουστάρει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Εγώ βρήκα την λύση, τέλος οι ελληνικοί χαρακτήρες. Την επόμενη φορά όμως που θα πάρω συσκευή θα αναγκαστώ να ελέγξω ΚΑΙ αυτό το feature για να μην την ξαναπατήσω... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλησπέρα. Χρειάζομαι βοήθεια. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει το Garmin να λειτουργήσει; Το έχω "αποκτήσει" από δύο διαφορετικές πηγές μέσω ipmart και οι δύο, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα πέρα απ' το να κάνω το κινητό μου να ξεκινάει εγκατάσταση (που δεν ολοκληρώνεται ποτέ) κάθε φορά που βάζω το M2. Μέσω pm, e-mail, msn, οτιδήποτε θέλετε, θα ήταν καλό. Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Νάσος Κανένας που να έχει το Garmin ρε παιδιά και να δουλεύει;;;;; :(:(:( Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ακριβώς αυτή τη λειτουργία του QWERTY την ειχαμε ζητήσει εμείς οι Ελληνες χρήστες και αυτό έκαναν.Θα ήταν βεβαια προτιμώτερο με ένα πάτημα κουμπιού να γίνεται η αλλαγή της γλώσσας, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, όταν έχετε τρείς δυνατότητες γραφής (qwerty,αναγνώριση και εικονικό) γιατί σας απασχολεί τόσο ο τρόπος με τον οποίο γράφετε. Εχω μάθει λοιπόν και χρησιμοποιώ και τους τρόπους κάνοντας το τηλέφωνό μου (P990i) να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα. Για ελληνικά κείμενα χρησιμοποιώ τα qwerty , εικονικό , αναγνώριση γραφής , για λατινικά κείμενα χρησιμοποιώ τα αναγνώριση γραφής (URL),εικονικό και αν είναι ανάγκη ΝΑΙ multitap qwerty, τέλος αν θέλω να γράψω μία λέξη με ιδιαίτερους χαρακτήρες (βλέπε ανατολικής ευρώπης ) έχω 30 εικονικά πληκτρολόγια για να επιλέξω. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την έξυπνη εισαγωγή κειμένου (που αν δεν διορθώθηκε στις συσκευές σας ,για μένα,εκεί θα πρέπει να επικεντρώσετε τις απαιτήσεις σας ) η συσκευή σας είναι απο τις κορυφαίες στον τρόπο γραφής κειμένων. Ας μην είμαστε παράλογοι στις απαιτήσεις μας. Παράλογοι στις απαιτήσεις μας;;;;; δεν θα περίμενα ποτέ να διαβάσω κάτι τέτοιο από έναν χρήστη του P990i (το κινητό που κυριολεκτικά έχει ξεσηκώσει την κατακραυγή των κατόχων του σε όλον τον κόσμο). Αγαπητέ zucero, χρησιμοποιώ το κινητό μου κυρίως για να παίρνω τα email μου και να απαντάω σε αυτά (διαθέτω τρεις λογαριασμούς στη δουλειά μου). Θεώρησα ότι γι' αυτή τη χρήση καταλληλότερο για μένα θα ήταν ένα κινητό με QWERTY πληκτρολόγιο. Έτσι αγόρασα στην αρχή το p990i και στη συνέχεια του P1i. Πράγματι το πληκτρολόγιο και των δύο με βόλεψε αρκετά για να γράφω ελληνικά κείμενα. Το πρόβλημα όμως - για να απαντήσω και στην ερώτησή σου "γιατί σας απασχολεί τόσο ο τρόπος με τον οποίο γράφετε;" - είναι ότι χρειάζεται να γράφω και αρκετά στα αγγλικά. Σε αντίθεση με όλα τα QWERTY κινητά της αγοράς, τα SE δεν επιτρέπουν την εναλλαγή της γλώσσας γραφής και προτείνουν ως εναλλακτική λύση το multitap ή το εικονικό πληκτρολόγιο. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι είναι το ίδιο εύκολα να γράφεις με τα δύο αυτά; Τα ελαττώματα είναι εμφανή και στις δύο περιπτώσεις: 1. Στο multitap: πέρα από τον επιπλέον χρόνο πληκτρολόγησης ενός γράμματος, εύκολα μπορεί να περάσεις το γράμμα που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η SE σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις μεταξύ διφθόγγων που είναι ανύπαρκτες στην ελληνική όπως λ.χ. "αα", "εε" κτλ. 2. Η πληκτρολόγηση με το εικονομικό πληκτρολόγιο είναι τουλάχιστον αστεία. Τα γράμματα είναι τόσο μικρά και απαιτούν καλό σημάδι για να τα πετύχεις. Επιπλέον, αυτό γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την γραφίδα, πράγμα που δεν βολεύει αν βρίσκεσαι εν κινήσει (π.χ. συνοδηγός) Για να μην μακρηγορώ, δεν γνωρίζω και πολλά από προγραμματισμό, εκτιμώ όμως ότι δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολο να ρυθμιστεί το θέμα με το πάτημα ενός κουμπιού όπως λες και εσύ. Αν ποτέ γίνει αυτό τότε ίσως συμφωνήσω μαζί σου ότι "η συσκευή σας είναι απο τις κορυφαίες στον τρόπο γραφής κειμένων". Μέχρι τότε όμως, επέτρεψέ μου να διαφωνώ απόλυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Απαντώ στον φίλο PropheT ενα προς ένα στα σημεία στα οποια αναφερθηκε και όποιος καταλαβε κατάλαβε. 1)Σερφάρω στο myphone και θέλω να γράψω για το "ρώσικο" site μία λέξη με το υπέροχο k850 μπορω; 2)Καλοδουλεμένες επιλογές θα θεωρούσα αυτές που με απλές κινήσεις και σε συντομο χρόνο τις χρησιμοποιεί ο χρήστης προς όφελός του και πάντως όχι μονοσήμαντα. 3)Προσωπική επιλογή και δεν υποχρεώνει τους άλλους χρήστες,αλλά και την εταιρεία να την ασπαστεί,διαφορετικά θα καταργούσε το εικονικό πληκτρολόγιο. 4)Αν δεν επιθυμούμε multitap θα πρέπει αντι να κατηγορούμε,να βρίσκουμε άλλες δυνατότητες άν υπάρχουν. 5)Η έξυπνη εισαγωγή κειμένου δεν έχει καμμία σχέση με το κλασσικό Τ9. Ξέρεις τι ευκολία είναι να γράφεις στην οθόνη www\my και να μπαίνεις κατευθείαν στο myphone; 6)Για να γράψω το παραπάνω κείμενο με το κλασσικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή,χρειάστηκε 7 φορές να αλλάξω την γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικά χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια και όχι πάντως πατώντας μόνο #.Με τις μη δουλεμένες επιλογές της se μπορεί να είχα χρησιμοποιήσει το πεννάκι ή την multitap επιλογή αλλά οι κινήσεις θα ήταν πολύ λιγότερες. Τέλος οι εταιρείες δεν είναι καθόλου ηλίθιες.Μπορεί να παίζουν το παιχνίδι του marketing αλλά στο χέρι μας είναι να εκμεταλευόμαστε αυτά που μας παρέχουν στο έπακρo,γνωστοποιώντας την γνώμη μας χωρίς όμως να απορρίπτουμε εκ των προτέρων ο,τι προς όφελός μας υπάρχει στην συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Απαντώ στον φίλο PropheT ενα προς ένα στα σημεία στα οποια αναφερθηκε και όποιος καταλαβε κατάλαβε. 1)Σερφάρω στο myphone και θέλω να γράψω για το "ρώσικο" site μία λέξη με το υπέροχο k850 μπορω; 2)Καλοδουλεμένες επιλογές θα θεωρούσα αυτές που με απλές κινήσεις και σε συντομο χρόνο τις χρησιμοποιεί ο χρήστης προς όφελός του και πάντως όχι μονοσήμαντα. 3)Προσωπική επιλογή και δεν υποχρεώνει τους άλλους χρήστες,αλλά και την εταιρεία να την ασπαστεί,διαφορετικά θα καταργούσε το εικονικό πληκτρολόγιο. 4)Αν δεν επιθυμούμε multitap θα πρέπει αντι να κατηγορούμε,να βρίσκουμε άλλες δυνατότητες άν υπάρχουν. 5)Η έξυπνη εισαγωγή κειμένου δεν έχει καμμία σχέση με το κλασσικό Τ9. Ξέρεις τι ευκολία είναι να γράφεις στην οθόνη www\my και να μπαίνεις κατευθείαν στο myphone; 6)Για να γράψω το παραπάνω κείμενο με το κλασσικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή,χρειάστηκε 7 φορές να αλλάξω την γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικά χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια και όχι πάντως πατώντας μόνο #.Με τις μη δουλεμένες επιλογές της se μπορεί να είχα χρησιμοποιήσει το πεννάκι ή την multitap επιλογή αλλά οι κινήσεις θα ήταν πολύ λιγότερες. Τέλος οι εταιρείες δεν είναι καθόλου ηλίθιες.Μπορεί να παίζουν το παιχνίδι του marketing αλλά στο χέρι μας είναι να εκμεταλευόμαστε αυτά που μας παρέχουν στο έπακρo,γνωστοποιώντας την γνώμη μας χωρίς όμως να απορρίπτουμε εκ των προτέρων ο,τι προς όφελός μας υπάρχει στην συσκευή μας. Το λάθος σου είναι ότι παίρνεις σαν βάση τις αδυναμίες της συσκευής και προσαρμόζεσαι. ΟΚ και εγω μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά έτσι χάνουμε την ουσία. Για μένα ο πιο εύχρηστος τρόπος εισαγωγής κειμένου είναι το Qwerty. Τα έχω δοκιμάσει και τα άλλα και τα θεωρώ πιο δύχρηστα, ενώ εχω φάει τα μούτρα μου και με τα virtual keyboards στα Windows Mobile και δεν θέλω άλλο! Από την στιγμή που υπάρχει τρόπος - σχετικά απλός - να κάνω την δουλειά μου και δεν υποστηρίζεται από την συσκευή, θεωρείται αδυναμία της. Το οτι εγώ προσαρμόζομαι είναι γεγονος [αλλιώς θα την πούλαγα - εσπαγα], αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη λύση. Η # είναι ένα απλό παράδειγμα που φέρνω για να σου δείξω την ηλιθιότητα μερικών πραγμάτων. Προφανός και δεν είναι τέλειο το Κ850, περιορίζεται από τις εγκατεστημένες γλώσσες του και το keypad, αλλά κάποια πράγματα τα κάνει σωστά. Τόσο το Κ850 όσο και ένα κλασσικό PC keyboard απαιτούν 1 ή 2 πλήκτρα (#, alt-shift, ότι θες εσύ) για να αλλάξεις γλώσσα και μετά γραφεις κανονικά. Στο P1i για να γράψω το απλό "α" με το qwerty keyboard πρεπει να πατήσω το κουμπί 12 φορές - και αν βιαστώ και το περάσω μετά θελει τουλάχιστο άλλες 12. Αυτό είναι τελείως unacceptable. Σου ξαναλέω ότι δεν θέλω να κάνω εισαγωγή μέσω της οθόνης. Είναι άβολη, αργή, θέλει δυό χέρια σε κάθε περίπτωση και με αναγκάζει να χρησιμοποιώ πολλές μεθόδους με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνηθίσω έναν. Πρόσεχε: Δεν λέω ότι δεν είναι καλό που υπάρχουν. Δεν μπορείς όμως να δικαιολογείς κοτσάνες του development department (παρατηρείς ότι γράφω αγγλικά - δεν με προβληματίζει ένα "alt-shift" ;)) λέγοντας ότι βάλανε επιπλέον features για να καλύψουν τις αδυναμίες του βασικού! Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Καλησπερα,Ερωτηση: Το ξυπνητηρι δεν χτυπαει εαν το κινητο ειναι κλειστο?? θα τρελαθουμε τελειως?? ευχαριστω!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δε χτυπάει. Αντ' αυτού, μπορείς να βάλεις το κινητό σε flight mode. Έτσι δεν πιάνει τα διάφορα ασύρματα δίκτυα που υποστηρίζει και πίστεψέ με δε χαλάει σχεδόν καθόλου μπαταρία. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, καλή η συσκευή δε λέω, αλλά η αδυναμία εναλλαγής γλώσσας είναι απαράδεκτη! Όταν το είχα πρωτοπάρει είχα φάει κάμποσο καιρό που προσπαθούσα να αλλάξω γλώσσα. Έψαχνα στο manual, δοκίμαζα συνδιασμού πλήκτρων, πατούσα όλα τα πλήκτρα παρατεταμένα... τίποτα! Δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Αν είναι δυνατόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 "Το λάθος σου είναι ότι παίρνεις σαν βάση τις αδυναμίες της συσκευής και προσαρμόζεσαι." ΛΑΘΟΣ μου η προσαρμογή; μα αυτό φίλε μου είναι η ζωή. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ θα ήταν ο συμβιβασμός και συμβιβασμός στην δική μου περίπτωση ειναι η μικρή μνήμη επεξεργαστή οπου ποτέ δεν αρνήθηκα οτι ήταν το μεγάλο μειονέκτημα της συσκευής μου. Για τον παραπάνω λόγο το επόμενο πράγμα που θα πρόσεχα σε μία έξυπνη συσκευή θα ήταν η ελεύθερη ram. Ολα τα υπόλοιπα αφορούν στο αν έχω την διάθεση να εξοικειωθώ ή όχι. Τέλος,από έναν πιο παλιό στο uiq που ξέρει να περιμένει ακούστε αν θέλετε μια συμβουλή ,ζητείστε στην se την αλλαγή της γλώσσας στο qwerty,αλλά επιμείνετε και στην διόρθωση του προβλήματος με την έξυπνη εισαγωγή κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δε χτυπάει. Αντ' αυτού, μπορείς να βάλεις το κινητό σε flight mode. Έτσι δεν πιάνει τα διάφορα ασύρματα δίκτυα που υποστηρίζει και πίστεψέ με δε χαλάει σχεδόν καθόλου μπαταρία. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, καλή η συσκευή δε λέω, αλλά η αδυναμία εναλλαγής γλώσσας είναι απαράδεκτη! Όταν το είχα πρωτοπάρει είχα φάει κάμποσο καιρό που προσπαθούσα να αλλάξω γλώσσα. Έψαχνα στο manual, δοκίμαζα συνδιασμού πλήκτρων, πατούσα όλα τα πλήκτρα παρατεταμένα... τίποτα! Δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Αν είναι δυνατόν Οταν θελω δηλαδη να κοιμηθω το βραδυ κ το κινητο το κλεινω να στο βαζω σε " flight mode" κατασταση?? κ δεν τρωει ετσι μπαταρια?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts