Manchester_ Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σχετικά με τους χάρτες (Tomtom i Garmin) έχω καταλάβει (από αυτά που διαβάζω δηλαδή) ότι ο πρώτος έχει καλύτερη κάλυψη στην Αθήνα και ο δεύτερος στην επαρχία. Ωραία, έστω ότι κατεβάσαμε τους χάρτες. Το GPS δουλεύει μέσω GPRS? Δηλαδή θα χρεωνόμαστε όσο δουλεύει? Δεν είναι δυνατόν να γίνει έστω απλή χρήση χωρίς χρέωση? Και σε αυτή την περίπτωση (που χρεωνόμαστε μέσω GPRS) τί προτείνετε? Να κάνουμε πακέτο δεδομένων ώστε να μας βγεί φθηνότερα? Πρώτα πρώτα για τί ύψους χρεώσεις μιλάμε? Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σχετικά με τους χάρτες (Tomtom i Garmin) έχω καταλάβει (από αυτά που διαβάζω δηλαδή) ότι ο πρώτος έχει καλύτερη κάλυψη στην Αθήνα και ο δεύτερος στην επαρχία. Ωραία, έστω ότι κατεβάσαμε τους χάρτες. Το GPS δουλεύει μέσω GPRS? Δηλαδή θα χρεωνόμαστε όσο δουλεύει? Δεν είναι δυνατόν να γίνει έστω απλή χρήση χωρίς χρέωση? Και σε αυτή την περίπτωση (που χρεωνόμαστε μέσω GPRS) τί προτείνετε? Να κάνουμε πακέτο δεδομένων ώστε να μας βγεί φθηνότερα? Πρώτα πρώτα για τί ύψους χρεώσεις μιλάμε? Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πεί? Επειδη τα εχεις μπερδεψει,,,ο δεκτης δεν εχει να κανει με gprs,,μονο με bluetooth επικοινωνει με το κινητο,,,το κινητο εινια αυτο που μεσω του gprs θα κατεβασει τους χαρτες αν δεν υπαρχουν(οπως γινεται και με το μαματο gps,το wayfinder)η χρεωση για μια αποσταση 40km χρεωνεται καπου στα 40-60 λεπτα,,αναλογος βεβαια...τα τομτομ και garmin ειναι προγραμματα μαζι με τους χαρτες οποτε δεν χρειαζονται το gprs για να κατεβασουν τους χαρτες,,,, το garmιν ειναι το καλυτερο σε χαρτες,,εντος και εκτος αθηνας,,,αλλα ειναι λιγοτερο φιλικο προς το χρηστη,,, το τομτομ ειναι φιλικοτατο προς το χρηστη αλλα οι χαρτες του ειναι καλοι μονο για την αθηνα,,,,, ΑΠΟΡΙΕΣ;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Το P1, ο ενσωματωμένος browser του δηλαδή, "συνεργάζεται" με το Wind plus non stop ή θέλει ειδικές ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Το P1, ο ενσωματωμένος browser του δηλαδή, "συνεργάζεται" με το Wind plus non stop ή θέλει ειδικές ρυθμίσεις; Επειδη δεν το εχω δοκιμασει με wind plus αλλα μονο με wifi,,,δεν γνωριζω ακριβως,,,, μια φορα ειχα μπει με wind plus (wap οχι internet γιατι εχει διαφορα) ειχε μπει κανονικα,,,,μπορει ομως να μην μπαινει σε ορισμενες σελιδες αλλα δεν ειμαι σιγουρος,,,, μπορεις να βαλεις ομως τον opera mini που εινια java εφαρμογη και θα μπαινεις σιγουρα. οχι ...δεν θελει ειδικες ρυθμισεις,,μονο τις ρυθμισεις wap απο την wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Οχι,δεν εχει κανενα προβλημα, απλα πρεπει να συνηθησεις την οθονη αφης .. :) πως και δεν πας σε ΝΟΚΙΑ;;; Για ΝΟΚΙΑ δεν κοιταζω διοτι ειχα κ εγω παλαιοτερα κ απο φιλους κ γνωστους βλεπω οτι η σειρα Ν ειχε πολυ κολημα! Οσον αφορα το gps. Δεν εχω ασχοληθει ποτε κ εχω μερικες αποριες! Βαζω ενα απο τα δυο προγραμματα κατεβαζω τους χαρτες κ μετα? δεν θελει internet (wifi,wap) για να λειτουργει? Στην περιπτωση που θελει κανω ενα non stop στην wind plus κ για ενα μηνα ειμαι ενταξει... μηπως καπου μπερδευομαι?:O Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Για ΝΟΚΙΑ δεν κοιταζω διοτι ειχα κ εγω παλαιοτερα κ απο φιλους κ γνωστους βλεπω οτι η σειρα Ν ειχε πολυ κολημα! Οσον αφορα το gps. Δεν εχω ασχοληθει ποτε κ εχω μερικες αποριες! Βαζω ενα απο τα δυο προγραμματα κατεβαζω τους χαρτες κ μετα? δεν θελει internet (wifi,wap) για να λειτουργει? Στην περιπτωση που θελει κανω ενα non stop στην wind plus κ για ενα μηνα ειμαι ενταξει... μηπως καπου μπερδευομαι?:O Απ'τη στιγμη που θα βαλεις καποιο προγραμμα στο κινητο σου (κατα συνεπεια και τους χαρτες), δεν χρεωνει τιποτα κατα τη λειτουργια του αφου δεν χρειαζεται να κανει καμια συνδεση πουθενα για να βρει τιποτα.. Χρειαζεται μονο το ''κεραιακι'' του (το gps receiver δηλαδη, που υπαρχει μεσα στο κουτι του P1i) το οποιο συνδεεται μεσω bluetooth με το κινητο και μετα με δορυφορους κλπ (χωρις καμια χρεωση κι αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπορείται να μου πείτε πού θα βρω τα προγραμματα? Κυρίως με ενδιαφέρει να μου πείτε ποια είναι η έκδοση που τρέχει με P1... Ότι έχω κατεβάσει μέχρι τώρα μου λέει ότι δεν είναι δυνατήη η εγκατάσταση... Help... Πάντως το τηλέφωνο είναι πολύ καλό... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπορείται να μου πείτε πού θα βρω τα προγραμματα? Κυρίως με ενδιαφέρει να μου πείτε ποια είναι η έκδοση που τρέχει με P1... Ότι έχω κατεβάσει μέχρι τώρα μου λέει ότι δεν είναι δυνατήη η εγκατάσταση... Help... Πάντως το τηλέφωνο είναι πολύ καλό... Ευχαριστώ... Για αρχη, μολις μερικα posts παραπανω (στην προηγουμενη σελιδα πλεον....), το μελος THEO_LEGEND εχει βαλει δυο links για TomTom και Garmin.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μια ερωτηση.. το P1i ειναι ευχρηστο στην αποστολη sms? ειμαι αναμεσα σε k850 και P1i...:cry::cry::cry::cry: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μια ερωτηση.. το P1i ειναι ευχρηστο στην αποστολη sms? ειμαι αναμεσα σε k850 και P1i...:cry::cry::cry::cry: Ποιο ευχρηστο απο οποιοσηποτε απλο κινητο χωρις qwerty πληκτρολογιο,,,,;) γραφεις πολυ γρηγορα και πολυ ποιο ανετα απο οποιοδηποτε αλφαριθμιτικο πληκτρολογιο,,,,, λιγο να ξερεις να γραφεις στο pc μονο...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μια ερωτηση.. το P1i ειναι ευχρηστο στην αποστολη sms? ειμαι αναμεσα σε k850 και P1i...:cry::cry::cry::cry: Κατα την προσωπικη μου αποψη, τα δυο αυτα κινητα δεν εχουν και πολυ σχεση μεταξυ τους.. Σε γενικες γραμμες το ενα (Κ850) ειναι 'κανονικο' με κουμπακια και με αλφαριθμητικο πληκτρολογιο (κινητου) που τουλαχιστον απο θεμα συνηθειας θα σου ειναι πιο βολικο, ενω στο αλλο (Ρ1i) ο χειρισμος του γινεται κυριως μεσω της οθονης αφης (αλλα οχι μονο), και εχει QWERTY πληκτρολογιο, το οποιο βεβαια δεν ειναι δυσκολο-αλλα θεμα συνηθειας.. [...] λιγο να ξερεις να γραφεις στο pc μονο...:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπήκα στο internet μέσω wifi από floca και starbucks, και κατέβασα τον opera mini 4. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός, τουλάχιστον σίγουρα καλύτερος από τον βασικό browser που έχει μέσα. Τρία θεματάκια: 1. Γίνεται να βάλουμε ως βασικό browser τον opera mini 4? Γιατί εμένα μου ανοίγει πάντα τον κλασικό, και πρέπει να πάω στις εφαρμογές για να ανοίξω τον opera mini 4. 2. Με τον opera mini 4 μπήκα σε ένα site που έχει διαγράμματα σε java, και κόλλησε! Δηλαδή, μετά σε όποιο site και να πήγαινα (ακόμα και απλό) μου έβγαζε ένα μήνυμα λάθους που είχε την λέξη javax μέσα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το έκανα restart (το έκλεισα και το ξανάνοιξα δηλαδή, δεν ξέρω υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις restart χωρίς να το σβήσεις?) και μετά δούλεψε. 3. Κάθε φορά που μπαίνω σε μιά σελίδα, μου βγάζει ένα μήνυμα για το αν αποδέχομαι κάτι... δεν θυμάμαι, και έχει 4 επιλογές, μόνο σε αυτό το session, μόνο αυτή την φορά κλπ. Τί είναι αυτό ξέρει κανείς? Γίνεται να το αποφύγουμε με κάποιο τρόπο? @theo_legend: Σχετικά με το GPS, το θέμα μου δεν ήταν αν θα χρεωθώ για να κατεβάσω τους χάρτες. Αφού μπορώ να τους κατεβάσω στο PC και μετά να τους περάσω στο κινητό. Το θέμα μου ήταν (α) πόσο χρεώνομαι για να κάνω ΧΡΗΣΗ, και (β) αν υπάρχει και χρήση χωρίς να χρεώνεσαι. Για το (α) μου έδωσες μιά εκτίμηση, όσο για το (β) διάβασα από αλλού ότι μπορώ να διαβάσω τους χάρτες που έχω κατεβάσει χωρίς χρέωση, όμως για την λειτουργία του προγράμματος του GPS θα χρεώνομαι μέσω GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μια ερωτηση.. το P1i ειναι ευχρηστο στην αποστολη sms? ειμαι αναμεσα σε k850 και P1i...:cry::cry::cry::cry: Αν και το P1 έχει 3 τρόπους για να γράφεις SMS, νομίζω ότι τελικά τα απλά κινητά είναι πιο γρήγορα στο SMS. Όχι ότι θα δυσκολευτείς με το P1 αλλά πάντως πιο εύχρηστα είναι τα απλά κινητά. Βέβαια, καμμία σχέση γενικότερα δεν έχει το P1 με το Κ850, ή οποιοδήποτε άλλο κινητό χωρίς λειτουργικό. Δες τα (πολλά!) πλεονεκτήματα του P1 και αν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις τότε αξίζει να το πάρεις, αν όχι, δεν αξίζει να δώσεις 385 ευρώ. Αν κατέληγα σε ένα απλό κινητό (χωρίς λειτουργικό εννοώ, έτσι) πάντως δεν θα έπαιρνα το Κ850. Το έχει ένας φίλος μου και του την έχει σπάσει απίστευτα. Βέβαια γούστα είναι αυτά...δεν λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπήκα στο internet μέσω wifi από floca και starbucks, και κατέβασα τον opera mini 4. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός, τουλάχιστον σίγουρα καλύτερος από τον βασικό browser που έχει μέσα. Τρία θεματάκια: 1. Γίνεται να βάλουμε ως βασικό browser τον opera mini 4? Γιατί εμένα μου ανοίγει πάντα τον κλασικό, και πρέπει να πάω στις εφαρμογές για να ανοίξω τον opera mini 4. 2. Με τον opera mini 4 μπήκα σε ένα site που έχει διαγράμματα σε java, και κόλλησε! Δηλαδή, μετά σε όποιο site και να πήγαινα (ακόμα και απλό) μου έβγαζε ένα μήνυμα λάθους που είχε την λέξη javax μέσα, δεν θυμάμαι ακριβώς. Το έκανα restart (το έκλεισα και το ξανάνοιξα δηλαδή, δεν ξέρω υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις restart χωρίς να το σβήσεις?) και μετά δούλεψε. 3. Κάθε φορά που μπαίνω σε μιά σελίδα, μου βγάζει ένα μήνυμα για το αν αποδέχομαι κάτι... δεν θυμάμαι, και έχει 4 επιλογές, μόνο σε αυτό το session, μόνο αυτή την φορά κλπ. Τί είναι αυτό ξέρει κανείς? Γίνεται να το αποφύγουμε με κάποιο τρόπο? @theo_legend: Σχετικά με το GPS, το θέμα μου δεν ήταν αν θα χρεωθώ για να κατεβάσω τους χάρτες. Αφού μπορώ να τους κατεβάσω στο PC και μετά να τους περάσω στο κινητό. Το θέμα μου ήταν (α) πόσο χρεώνομαι για να κάνω ΧΡΗΣΗ, και (β) αν υπάρχει και χρήση χωρίς να χρεώνεσαι. Για το (α) μου έδωσες μιά εκτίμηση, όσο για το (β) διάβασα από αλλού ότι μπορώ να διαβάσω τους χάρτες που έχω κατεβάσει χωρίς χρέωση, όμως για την λειτουργία του προγράμματος του GPS θα χρεώνομαι μέσω GPRS. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ:wacko: 1) αν καταλαβα καλα εννοεις οτι πατας το εικονιδιο web και ανοιγει ο μαματος browser;; αυτο ειναι λογικο,,,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις σε συντομευση τον οπερα μινι στην οθονη αναμονης η να μεταφερεις την εφαρμογη οπερα μινι απο τα εργαλεια ,στα πολυμεσα η οπου αλλου θες:) 2) αυτο μπορει να εγινε επειδη μπορει να ειχες πολλα προγραμματα ανοιχτα στο μπακραουντ...μονος τροπος για να κανεις restart ειναι να κλεισεις και να ξανανοιξεις την εφαρμογη 3) εδω σε ενημερωνει απλα οτι η εφαρμογη θα χρησιμοποιησει το gprs και οτι θα χρεωθεις....απλα πατα να μην σε ξαναρωτησει και θα εισαι οκ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GPS στο μαματο gps δεν μπορεις να περασεις τους χαρτες απο το πισι και να τους διαβαζει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν,,,τους κατεβαζει επιτοπου τους χαρτες, ακομα και απλα να χαζεψεις τους χαρτες πρεπει να τους κατεβασει μεσω gprs... για να το αποφυγεις αυτο πρεπει να κατεβασεις καποιο απο τα αλλα προγραμματα πλοηγησης,,to tomtom η το garmin,,, ayta τα 2 εχουν τους χαρτες τους οποιους θα τους περασεις απο το πισι και δεν χρειαζεται να χρεωνεσαι καθολου,,,μπορεις επισης και απλα να κοιτας τους χαρτες χωρις το δεκτη ... καταλαβες;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Μπορείται να μου πείτε πού θα βρω τα προγραμματα? Δες Εδώ και Εδώ ;). Κυρίως με ενδιαφέρει να μου πείτε ποια είναι η έκδοση που τρέχει με P1... Ότι έχω κατεβάσει μέχρι τώρα μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το Ρ1 είναι Symbian OS με διασύνδεση χρήστη και περιβάλλον εφαρμογών UIQ v3.0. Άρα θα κοιτάζεις να βρεις εφαρμογές που να είναι συμβατές με UIQ3 :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ:wacko: Θεωρώ ότι έχω (λίγο περισσότερο από) βασικές γνώσεις, δεν είμαι ειδικός, ΟΜΩΣ νομίζω ότι πολύ καθαρά εκφράζω κάποιες απορίες μου. Ξέρεις, ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε... :X 1) αν καταλαβα καλα εννοεις οτι πατας το εικονιδιο web και ανοιγει ο μαματος browser;; αυτο ειναι λογικο,,,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις σε συντομευση τον οπερα μινι στην οθονη αναμονης η να μεταφερεις την εφαρμογη οπερα μινι απο τα εργαλεια ,στα πολυμεσα η οπου αλλου θες:) Δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ προσπάθεια. Αυτό εννοώ. Και αυτό που περιγράφεις ΗΔΗ κάνω. Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο. Πχ στα PC συνήθως δεν έχεις 2 browser ταυτόχρονα ανοιχτούς. Έναν από τους 2 χρησιμοποιείς... Εξ'ού και το ερώτημά μου... 2) αυτο μπορει να εγινε επειδη μπορει να ειχες πολλα προγραμματα ανοιχτα στο μπακραουντ...μονος τροπος για να κανεις restart ειναι να κλεισεις και να ξανανοιξεις την εφαρμογη Δεν είχα κανένα πρόγραμμα άλλο ανοιχτό στο backround. Όταν μου ξανατύχει θα το σημειώσω για να το γράψω ακριβώς... 3) εδω σε ενημερωνει απλα οτι η εφαρμογη θα χρησιμοποιησει το gprs και οτι θα χρεωθεις....απλα πατα να μην σε ξαναρωτησει και θα εισαι οκ :blink: Καμμία σχέση όμως... Η εφαρμογή ΔΕΝ χρησιμοποιεί το GPRS. Αφού σου λέω σε wifi δίκτυο ήμουν στο ιντερνετ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ GPS στο μαματο gps δεν μπορεις να περασεις τους χαρτες απο το πισι και να τους διαβαζει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν,,,τους κατεβαζει επιτοπου τους χαρτες, ακομα και απλα να χαζεψεις τους χαρτες πρεπει να τους κατεβασει μεσω gprs... για να το αποφυγεις αυτο πρεπει να κατεβασεις καποιο απο τα αλλα προγραμματα πλοηγησης,,to tomtom η το garmin,,, ayta τα 2 εχουν τους χαρτες τους οποιους θα τους περασεις απο το πισι και δεν χρειαζεται να χρεωνεσαι καθολου,,,μπορεις επισης και απλα να κοιτας τους χαρτες χωρις το δεκτη ... καταλαβες;;; Για το GPS, όντως δεν το είχα καταλάβει καλά, τώρα ok! Βοήθησε και ένας άλλος καλός συν-φορουμίτης :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 1. Γίνεται να βάλουμε ως βασικό browser τον opera mini 4? Γιατί εμένα μου ανοίγει πάντα τον κλασικό, και πρέπει να πάω στις εφαρμογές για να ανοίξω τον opera mini 4. Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα είναι για να διευκολυνθείς να πας στο Control panel->Shortcutbutton->standby. Έτσι όταν θα πατάς το πλαϊνό κουμπάκι θα σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη και εκεί θα βάλεις το εικονίδιο του Opera που θες! απαράδεκτο να μην μας αφήνουν να κάνουμε το πλαϊνό κουμπάκι ότι θέλουμε!Είχα βγει κάποτε μια εφαρμογή η κάνω λάθος? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα είναι για να διευκολυνθείς να πας στο Control panel->Shortcutbutton->standby. Έτσι όταν θα πατάς το πλαϊνό κουμπάκι θα σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη και εκεί θα βάλεις το εικονίδιο του Opera που θες! απαράδεκτο να μην μας αφήνουν να κάνουμε το πλαϊνό κουμπάκι ότι θέλουμε!Είχα βγει κάποτε μια εφαρμογή η κάνω λάθος? Ναι υπηρχε μια εφαρμογη για το p990 νομιζω αλλα δεν θυμαμαι ονομα,,,:O Εγω τον εχω στις συντομευσεις στην αρχικη οθονη τον οπερα μινι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blogPage Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 [...] απαράδεκτο να μην μας αφήνουν να κάνουμε το πλαϊνό κουμπάκι ότι θέλουμε! [...] (+1) έλα ντε ?! :confused: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ναι υπηρχε μια εφαρμογη για το p990 νομιζω αλλα δεν θυμαμαι ονομα,,,:O Εγω τον εχω στις συντομευσεις στην αρχικη οθονη τον οπερα μινι αμα τη θυμηθεις γραφτην θα μας βοηθουσε πολυ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Φιλοι μου εχω την R9J005 εκδοση.αξιζει να περασω την τελευταια αναβαθμιση?υπαρχει διαφορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Φιλοι μου εχω την R9J005 εκδοση.αξιζει να περασω την τελευταια αναβαθμιση?υπαρχει διαφορα? Εγω πιστευω αξιζει;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Εγω πιστευω αξιζει;) ποιο συγκεκριμενα?γιατι μετα παλι απο την αρχη εφαρμογες κτλ.αυτο με κραταει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αποκτήσω το P1i σε λίγες μέρες, μέσω μιας γενναιόδωρης επιδότησης από τη vodafone. Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε είναι κάπως αδύνατο να διαβάσω 200 σελίδες του θέματος, μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με 1-2 ίσως ανόητες απορίες; Κατ' αρχήν, το MyPhoneExplorer, λειτουργεί με τα smart phones της S.E.; Με βολεύει πάρα πολύ να μπορώ να χειρίζομαι το τηλ. απ' τον υπολογιστή όταν βρίσκομαι μπροστά σε έναν και θα ήθελα να διατηρήσω αυτή μου τη συνήθεια (σήμερα έχω το Κ800). Δεύτερον, overall, πώς το κρίνετε σαν συσκευή; Στο Πλαίσιο (απ' όπου και θα το πάρω) δεν μου το παίνεψαν ιδιαίτερα. Μου το είπαν αργό και χειρότερο απ' το Ν95, το οποίο δοκίμασα (στην έκδοση των 8Gb) και το βρίσκω επιεικώς απαράδεκτο. Οκ, υπερβάλλω, αλλά για το Ν95 δεν θα άφηνα το Κ800 μου, και ειδικά με τόσα χρήματα που κάνει. Για το P1i όμως, το σκέφτομαι σοβαρά! Επίσης, αυτό που με ενόχλησε τρομερά στο Ν95 ήταν ότι η μόνη δυνατότητα που προσφέρεται απ' τη σουίτα λογισμικού της Nokia, ήταν ο συγχρονισμός και το backup, εκτός αν δεν βρήκα εγώ τα υπόλοιπα. Το λογισμικό της S.E. τι λέει ως προς αυτό; Έχω μόλις κατεβάσει το manual του P1i και θα το διαβάσω, για να δω λίγο τις λειτουργίες του, όμως θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κι εσείς μου δίνατε λίγο feedback. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts