Black_Ring Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Thanx a lot!! Merry Christmas!! :happy: Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Όταν το τηλ είναι για φόρτιση κλειστό κ έχετε βάλει ξύπνιτήρι χτυπάει κανονικά.με 260 ευρώ δέν αξίζει να πουλήσει κάποιος το Ρ1. Το σκοτώνεις κ είναι κρίμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Όταν το τηλ είναι για φόρτιση κλειστό κ έχετε βάλει ξύπνιτήρι χτυπάει κανονικά. Άμα είναι κλειστό όχι δεν λειτουργεί. εκτός άμα είναι ανοιχτό ή σε κατάσταση FlyMode ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Εμένα δύο μήνες που το είχα λειτουργούσε έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Όταν το τηλ είναι για φόρτιση κλειστό κ έχετε βάλει ξύπνιτήρι χτυπάει κανονικά.με 260 ευρώ δέν αξίζει να πουλήσει κάποιος το Ρ1. Το σκοτώνεις κ είναι κρίμα. όντως, αν και πολλοί το δίνουν !! εμένα μου το έδιναν 280 πρίν κανένα μήνα που το αγόρασα μεταχειρισμένο. Έχει πέσει η τιμή του γιατί πωλούνται πάρα πολλά p1 μεταχειρισμένα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ψήνομαι και εγώ να το αγοράσω! Αν μπορείτε να μου λυσετε μερικες αποριες θα σας ημουν υποχρεος.. Εχει πληρη συμβατοτητα με τα εγγραφα απο το office? Συγχρονιζει με το outlook? Επειδη εχω ενα wm6 ppc (το touch) και με νευριαζει γιατι ολο κολλαει, αυτο εδω πως τα παει, ειναι αρκετα γρηγορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ψήνομαι και εγώ να το αγοράσω! Αν μπορείτε να μου λυσετε μερικες αποριες θα σας ημουν υποχρεος.. Εχει πληρη συμβατοτητα με τα εγγραφα απο το office? Συγχρονιζει με το outlook? Επειδη εχω ενα wm6 ppc (το touch) και με νευριαζει γιατι ολο κολλαει, αυτο εδω πως τα παει, ειναι αρκετα γρηγορο; ΑΑΑΑΑ.... τα λεμε και εδω τωρα:lol: ειναι πολυ γρηγορο φιλε μου... και δεν κολλαει..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ηρθα στην πηγη απευθειας! Στο αλλο ειναι μονο για να αναφερουμε συσκευες :p Απο office δε μου λες πως παει, το εχεις δοκιμασει καθολου να επεξεργαστεις καμια παρουσιαση πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Ηρθα στην πηγη απευθειας! Στο αλλο ειναι μονο για να αναφερουμε συσκευες :p Απο office δε μου λες πως παει, το εχεις δοκιμασει καθολου να επεξεργαστεις καμια παρουσιαση πχ; μπαααα...δεν εχω ασχοληθει με τετοια.. mono προβολη αρχειων excel και word εχω κανει στο p1 και ειναι ικανοποιητικοτατο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusher Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Εκατσα στην περιπτωση να απαντησω και εγω κατι που ξερω.Ναι εχει μονο φορτιστη για αυτοκινητο αλλα τι πεζετε με τα λαμπακια δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει ακομα.Ειμαι κατοχος και εγω απο την Τεταρτη παρολλο που ειμαι μελος στο φορουμ κανα μηνα,παρακολουθω ανελιπως την κουβεντα και προσπαθω να ψαχνω για τις απορειες μου χωρις να ενοχλω, δεν αντεχω αλλο να ψαχνω που το διαβασα για το θεμα του antivirus, τι πεζετε? Πως να εντοπιζω ακριβως αυτα που θυμαμαι οτι εχω διαβασει δεν το καταφερα.Το τηλεφωνο ειναι υπεροχο και το μεγαλυτερο bugs του δικου μου ειναι οτι δεν με ξυπνησε να παω στην δουλεια :lol::lol::lol::lol:, θα το μαθω που θα παει.Σας ευχαριστω θερμα ολους σας για την γνωση που μου δωσατε, καλες γιορτες. Επιπλεον ηθελα να ρωτησω αν καποια εφαρμογη εχει τσεκαριστει με το antivirus του pc πριν την εγγατασαση της στο τηλεφωνο, αλλα και γενικα οτιδηποτε αλλο αρχειο ειναι ασφαλης για την λειτουργεια του στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 μετεφερα τισ επαφες απο το νοκια στο π1 με bluetooth και μου τις εμφανησε μη αλφαβητικα.τι μπορω να κανω για να λυθει αυτο το προβλημα? επισης οταν πληκτρολογω ενα μηνυμα αναλογα απο ποια μερια πατασ ενα κουμπι εμφανιζεται διαφορετικο γραμμα πχ--- Ε/Ρ γινεται να πατας το πληκτρο "1" μια φορα και να εμφανιζεται το Ε "2" φορες και να εμφανιζεται το Ρ οπως δλδ και στα υπολοιπα τηλεφωνα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 επισης οταν πληκτρολογω ενα μηνυμα αναλογα απο ποια μερια πατασ ενα κουμπι εμφανιζεται διαφορετικο γραμμα πχ--- Ε/Ρ γινεται να πατας το πληκτρο "1" μια φορα και να εμφανιζεται το Ε "2" φορες και να εμφανιζεται το Ρ οπως δλδ και στα υπολοιπα τηλεφωνα? όχι.γιατί εξάλλου να κάνεις τον διπλάσιο κόπο;:wacko: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 όχι.γιατί εξάλλου να κάνεις τον διπλάσιο κόπο;:wacko: γιατι απλα δεν με βολευει. με τις επαφες ρε παιδια πιοος ξερει να με βοηθησει?Eκανα συγχρονισμο τις περασα στο outlook και εν συνεχεια στο κινητο η αναφορα μου εβγαλε οτι εγινε με επιτυχια 233 επαφες.Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τις βγαζει αλφαβητικα.Τι να κανω εχω απελπιστει ΥΓ τα προφιλ του τηλεφωνου που ειναι? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί τις περνάτε στο Outlook και κάνετε ολόκληρη ιστορία ( εγκατάσταση,τόσα ποστ εδώ με προβλήματα του Outlook )... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί τις περνάτε στο Outlook και κάνετε ολόκληρη ιστορία ( εγκατάσταση,τόσα ποστ εδώ με προβλήματα του Outlook )... e ante pes pws na to kanoyme ti perimeneis.... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Λες να κατακρίνω την πράξη αυτήν και να ξέρω πως γίνεται? Ιδέα δεν έχω! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entexnon Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 με το myphone explorer δεν γινεται? νομιζω μπορειτε και μηνυματα και επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 τα προφιλ του τηλεφωνου που ειναι?Δεν είναι... Δεν υποστηρίζει προφίλ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί τις περνάτε στο Outlook και κάνετε ολόκληρη ιστορία ( εγκατάσταση,τόσα ποστ εδώ με προβλήματα του Outlook )...Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα συγχρονισμού με το Outlook μια χαρά επαφές - σημειώσεις - ημερολόγιο και αλφαβητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά :) Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι τα φιλαράκια και τους ειδικούς του είδους... Μπορείς να εγκαταστήσεις στο symbian λογισμικό του P1i,κάποιον Internet Explorer (ή Mozilla,Opera...) ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σερφάρεις στο διαδίκτυο μέσω ας πούμε ενός wifi router?? Έχουμε κάποιο link?? Ή είσαι υποχρεωμένος αυτό να το κάνεις μόνο μέσω wap...? Ξέρω πως μπορεί να έχει απαντηθεί, ωστόσο πήρα τις προηγούμενες σελίδες με προσοχή έφτασα νομίζω στη 38 αλλά τα έφτυσα...Συγχωρέστε με λοιπόν...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά :) Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι τα φιλαράκια και τους ειδικούς του είδους... Μπορείς να εγκαταστήσεις στο symbian λογισμικό του P1i,κάποιον Internet Explorer (ή Mozilla,Opera...) ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σερφάρεις στο διαδίκτυο μέσω ας πούμε ενός wifi router?? Έχουμε κάποιο link?? Ή είσαι υποχρεωμένος αυτό να το κάνεις μόνο μέσω wap...? Ξέρω πως μπορεί να έχει απαντηθεί, ωστόσο πήρα τις προηγούμενες σελίδες με προσοχή έφτασα νομίζω στη 38 αλλά τα έφτυσα...Συγχωρέστε με λοιπόν...:cry: Φιλε, το P1 δεν εχει ιντερνετ εξπλορερ ουτε mozilla. εχει εγκατεστημενο απο μονο του τον οπερα;) μπορεις να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi,wap και οτι αλλο θες... ειτε με το δικο του οπερα ειτε να προσθεσεις το opera mini αν θες...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Φιλε, το P1 δεν εχει ιντερνετ εξπλορερ ουτε mozilla. εχει εγκατεστημενο απο μονο του τον οπερα;) μπορεις να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi,wap και οτι αλλο θες... ειτε με το δικο του οπερα ειτε να προσθεσεις το opera mini αν θες...:) Αν είναι έτσι,πραγματικά με κάνει πολύ χαρούμενο!!:D Ωστόσο που το έχει? Στις εφαρμογές..? Γιατί δεν το βρίσκω...Στραβομάρα μου!:cool: Σ'ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αν είναι έτσι,πραγματικά με κάνει πολύ χαρούμενο!!:D Ωστόσο που το έχει? Στις εφαρμογές..? Γιατί δεν το βρίσκω...Στραβομάρα μου!:cool: Σ'ευχαριστώ... δεν το λεει οπερα, αλλα web;) βρισκεται στα polymesa, πανω αριστερα του κεντρικου μενου:rolleyes: επισης μπορεις να καταβασεις το opera mini που ειναι java εφαρμογη αν δεν σε ικανοποιει το μαματο:) επισης ενεργοποιησε το wlan πριν ανοιξεις τον οπερα αν θες να μπεις στο ιντερνετ μεσω καποιου wifi router. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 δεν το λεει οπερα, αλλα web;) βρισκεται στα polymesa, πανω αριστερα του κεντρικου μενου:rolleyes: επισης μπορεις να καταβασεις το opera mini που ειναι java εφαρμογη αν δεν σε ικανοποιει το μαματο:) επισης ενεργοποιησε το wlan πριν ανοιξεις τον οπερα αν θες να μπεις στο ιντερνετ μεσω καποιου wifi router. Σε ευχαριστώ πολύ... Τι να κάνουμε;;Είμαι λίγο: "ύπνος βαθύς...":zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 γιατι απλα δεν με βολευει. με τις επαφες ρε παιδια πιοος ξερει να με βοηθησει?Eκανα συγχρονισμο τις περασα στο outlook και εν συνεχεια στο κινητο η αναφορα μου εβγαλε οτι εγινε με επιτυχια 233 επαφες.Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τις βγαζει αλφαβητικα.Τι να κανω εχω απελπιστει ΥΓ τα προφιλ του τηλεφωνου που ειναι? kaneis:( Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts