vasi_douf Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 To εβαλα το προγραμμα αλλα δεν παιζει σωστα,εβαλα και το χαρτη αλλα..... Αναγνωριζει το gps δειχνει ταχυτητα και τετοια αλλα οσο αφορα το χαρτη δειχνει οτι να ναι τελικα δεν παιζει σωστα αν και παλι θελει καποιος να δοκιμασει http://rapidshare.com/files/71864781/12514.rar εχει και ***** μεσα που περιγραφει τι πρεπει να κανεις για να δεχτει το gps receiver oσο για χαρτη :Bulgaria,Rumania,Grecia,Eslovaquia,Eslovenia: http://www.megaupload.com/es/?d=NDR8P6FH Αλλα απο οτι εχω δοκιμασει δεν παιζει σωστα μπορει να του βαλεις προορισμο και να σου πει τι να κανεις αλλα στο δρομο :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εγώ προσωπικά ούτε καν έχω ασχοληθεί με το GPS το θεωρώ χάσιμο χρόνου !!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εγώ προσωπικά ούτε καν έχω ασχοληθεί με το GPS το θεωρώ χάσιμο χρόνου !!:):) http://img84.imageshack.us/img84/8427/destgy8.jpg|<DEST>| ....over...:alien: Δεν ειπάρχει λόγος για κάτι άλλο ακόμα...:shifty: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Κάποιες ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να το πάρω: α) μπορείς να στείλεις/διαβάσεις μήνυμα χωρίς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη αφής; β) έχει πολλά bugs; γ) το ηχείο του πώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Κάποιες ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να το πάρω: α) μπορείς να στείλεις/διαβάσεις μήνυμα χωρίς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη αφής; ; Συγχώρεσε με αλλα δεν κατάλαβα καθόλου αυτή την ερώτηση!:O EDIT : Μήπως εννοείς το πενάκι? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Κάποιες ερωτήσεις επειδή σκέφτομαι να το πάρω: α) μπορείς να στείλεις/διαβάσεις μήνυμα χωρίς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη αφής; β) έχει πολλά bugs; γ) το ηχείο του πώς είναι; α) Γίνετε μάλιστα αν έχεις την εφαρμογή στην συντόμευση στην κύρια οθώνη και ολα αυτά τα κάνεις με την γνωστή ροδέλα και στο τέλος μόνο που πρέπει από τη οθώνη να πατήσεις την αποστολή.. β) Εγώ προσωπικά δεν εχω κανένα.. Ισως με το τ9 να έχεις απ΄οτι εχω διαβάσει εγώ δεν το εχω ενεργό.. γ) Καλό θα έλεγα.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 καποιος τους χαρτες στο rapidshare παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hzaharis Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Επειδη το έκανα παλια με ένα ericsson t39, μήπως γινεται να χρησιμοποιήσουμε το κινητό ως μόντεμ και μέσω Gprs και Wind Plus να το χρησιμοποιήσουμε για ίντερνετ σε φορήτο υπολόγιστή? Δεν θυμάμαι τι έκανα τότε!Αν ναι με τι σύνδεση? Τότε το συνδεα με υπέρυθρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Ναι γίνεται και τώρα μέσω bluetooth. Για περισσότερες πληροφορίες...εδώ. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Ναι γίνεται και τώρα μέσω bluetooth. Για περισσότερες πληροφορίες...εδώ. πολύ καλός ο οδηγός θα το δοκιμάσω κι εγώ μια απ αυτές τις μέρες. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 επειδη παρασκευη θα το εχω, οι δικες μου ερωτησεις 1) θελω να περασω στην today screen του, προγραμμα καιρου και ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ! Γινεται? 2)Επειδη ειχα το 990 και εχω να πω τα καλυτερα για την ενταση του ακουστικου του που ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, καποιος που τα ειχε και τα 2 μπορει να μου τα συγκρινει? εινα ιτο ιδιο δυνατη ?? Γιατι τι να το κανεις... dj ειμαι εχω κουφαθει κατω απο τα ηχεια :PPppppppppp 3)γιατι το ip mart δεν εχει τοσες εφαρμογες οσο για wm6 πχ? Που μπορω να βρω απιστευτα πολλα προγραμματακια???? Πασχει το κινητακι σε αυτον τον τομεα ε? 4)Αν ειδα καλα, εχει επιτελους τ9 ελληνικο ε? αυτα καλοριζικο μου , στεναχωριεμαι που δινω το ks20 αλλα ειπαμε χωρις keyboard δε μπορω... ειδικα εγω που ειμαι με emails ολη μερα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hzaharis Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, συνδέθηκα σε λίγα λεπτα με τον φορητό μου.Η σύνδεση έγινε κανονικά με τη βάση και το usb καλώδιο.Μάλιστα το κινητο φορτίζεται κιόλας!!Super!!!Και ταχύτητα καλούτσικη περίπου σαν dial up!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 επειδη παρασκευη θα το εχω, οι δικες μου ερωτησεις 1) θελω να περασω στην today screen του, προγραμμα καιρου και ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ! Γινεται? 2)Επειδη ειχα το 990 και εχω να πω τα καλυτερα για την ενταση του ακουστικου του που ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ, καποιος που τα ειχε και τα 2 μπορει να μου τα συγκρινει? εινα ιτο ιδιο δυνατη ?? Γιατι τι να το κανεις... dj ειμαι εχω κουφαθει κατω απο τα ηχεια :PPppppppppp 3)γιατι το ip mart δεν εχει τοσες εφαρμογες οσο για wm6 πχ? Που μπορω να βρω απιστευτα πολλα προγραμματακια???? Πασχει το κινητακι σε αυτον τον τομεα ε? 4)Αν ειδα καλα, εχει επιτελους τ9 ελληνικο ε? Καλορίζικο μου φίλε μου :). 1) Μόνο σαν συντόμευση. 2) Επειδή δεν είχα το 990.. καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος σε αυτό. 3) Γιατί είναι uiq :mad:.. όπως το λες «Πάσχει σε αυτόν τον τομέα».. κρίμα :(. 4) Ναι έχει Τ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 4)Αν ειδα καλα, εχει επιτελους τ9 ελληνικο ε? Ναι έχει ελληνικό Τ9 αλλά μην το κάνεις αναβάθμιση γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με το ελληνικό Τ9.....:(:( Καλύτερα να περιμένεις τη επόμενη που πιθανός θα το διορθώσουν !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ρε παιδιά μόλις τώρα παρατήρησα κάτι : Οταν σύνδεσα το τηλ στη βάση για να φορτίσει δεν έκανε τίποτα!!!! Κοίταξα αν όλα είναι βαλμένα καλά, και όλα ήταν στη θέση τους!!! Μετά πήγα να το δοκιμάσω και στου αυτοκινήτου το φορτιστή αλλά πάλι τίποτα .... Οσπου νευρίασα και του έκανα restart ... και μετά όλα ήταν εντάξει !!!?? Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα γιατί να το έκανε αυτό??? Περίεργο μου φαίνεται ... Τι στο καλό να έγινε...???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Όταν βάζεται ένα θέμα στο τηλ. γιατί πρέπει να αλλάζει και όλους τους ήχους που έχεις επιλέξει;Πρέπει να ρυθμίσεις όλους τους ήχους από την αρχή.Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να παραμένουν οι αρχικοί ήχοι κλήσης που έχεις επιλέξει; Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Όταν βάζεται ένα θέμα στο τηλ. γιατί πρέπει να αλλάζει και όλους τους ήχους που έχεις επιλέξει;Πρέπει να ρυθμίσεις όλους τους ήχους από την αρχή.Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να παραμένουν οι αρχικοί ήχοι κλήσης που έχεις επιλέξει; Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Λάθος δεν κάνεις !!! Απλά έτσι γινόταν και στο P990 και έτσι γίνεται και στο P1 ... δεν ξέρω το γιατί όμως και ούτε το έχω ψάξει και πολύ να σου πω την αλήθεια !!! Το ξέρω είναι σπαστικό !!!!! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Λάθος δεν κάνεις !!! Απλά έτσι γινόταν και στο P990 και έτσι γίνεται και στο P1 ... δεν ξέρω το γιατί όμως και ούτε το έχω ψάξει και πολύ να σου πω την αλήθεια !!! Το ξέρω είναι σπαστικό !!!!! :mad::mad::mad: Πονεμένη ιστορία.....:worry: Οπως και με τους 160 χαρακτήρες στα σουμουσού.... μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ....:mad: ......Ασχετο. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Πονεμένη ιστορία.....:worry: Οπως και με τους 160 χαρακτήρες στα σουμουσού.... μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ....:mad: ......Ασχετο. και για τα 2 εχει απαντησει επισημα η SE ---------------------------------------------------------------- SMS για Ελληνικα αυτη ειναι η λυση για την ιδιορυθμη και δυσκολη γλωσσα μας! Themes να φτιαξετε μονοι σας με τους ηχους που θελετε ! ---------------------------------------------------------------- κανενα Update και καμμια αλλαγη δεν θα βγει/γινει για τα παραπανω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 κανενα Update και καμμια αλλαγη δεν θα βγει/γινει για τα παραπανω Δηλαδή αν κατάλαβα καλά στις επόμενες αναβαθμίσεις δεν θα διορθώσουν ούτε το ελληνικό Τ9 ..... που ύστερα από την αναβάθμιση έχει πρόβλημα ??? Οχι πως τρελαίνομαι κιόλας !!! Μια χαρά και ταχύτατα γράφω και έτσι !!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Εκτος απο τους χαρτες του Tom Tom και Wayfinder υπαρχει τιποτα καλυτερο για ολη την Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Το πιο καλό είναι το Google mobile το οποίο θέλει νετ στο κινητό αλλά αν είσαι χρήστης Wind την βγάζεις καθαρή με 3.5 ευρώ το μήνα... :D Εμένα με βολεύει πάντως πολύ και είναι και καραενημερωμένο και με ελληνικούς κιόλας χαρακτήρες στους δρόμους... Edit: ΧΑΧΑ! Δείτε πως έγινε το >> :D << .... XAXAX!!! nice!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Το πιο καλό είναι το Google mobile το οποίο θέλει νετ στο κινητό αλλά αν είσαι χρήστης Wind την βγάζεις καθαρή με 3.5 ευρώ το μήνα... :D Εμένα με βολεύει πάντως πολύ και είναι και καραενημερωμένο και με ελληνικούς κιόλας χαρακτήρες στους δρόμους... Edit: ΧΑΧΑ! Δείτε πως έγινε το >> :D << .... XAXAX!!! nice!! Totos :D :rolleyes: link εχουμε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Νομίζω http://www.google.com/gmm και ότι πρέπει να μπείς απο το κινητό. Άμα δεν είναι αυτή η σελίδα ψάξτο.Δωρεάν είναι αλλά προσοχή! Δεν είναι GPS.Είναι κάτι σαν το google earth στο κινητό.Παρόλαυτά,αν εξαιρέσεις ότι βρίσκει που βρίσκεσαι αυτόματα,είναι λειτουργικότατο και άψογο. Κάτι έχω ακούσει πάντως ότι στις τελυταίες εκδόσεις έχει λειτουργίες GPS αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts