akis_k Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!!! Το μέγεθος δεν θα μεγάλωνε???? χμμ.. μπορεί... αλλά από το να κουβαλάς κινητό+GPS προτιμότερο θα ήταν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ακριβώς ! καλυτερα 1 κινητό λιγο μεγαλύτερο, παρα 2 συσκευές ! σκέψου οτι εχεις και αλλα μετα, να φορτισεις και τα 2 κτλ., κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I_LOVE_NIKHTAKH_ Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 παιδια να ρωτησω κατι.. εσεις εχετε αγορασει εξτρα ζελατινες για την οθονη;;:confused: πως προστατευετε την οθονη;;; ειμαι λιγο noob στις οθονες αφης:p... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Contacts Είχα την δυνατότητα να ψάχνω ανοιχτά σε πεδία ονομάτων ή όλα τα πεδία των επαφών, και όχι μόνο κατά την αλφαβητική λίστα που είναι ταξινομημένες οι επαφές. Πολύ εύχρηστο γιατί έβρισκες με ένα find όλα τα contacts που περιείχαν μέρος της λέξης αναζήτησης (πχ. «ανν» σου επέστρεφε και τους Γιάννηδες, και τους Ιωάννηδες και τις Ιωάννες και τις Γιάννες). Έφυγε αυτό? Το χάσαμε? Μπας και βρίσκετε σε κρυφό menu και δεν το είδα? Όντως αυτό πάει .....το χάσαμε..... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 χμμ.. μπορεί... αλλά από το να κουβαλάς κινητό+GPS προτιμότερο θα ήταν!! Ναι δεν εχεις αδικο αλλα οταν εισαι μεσα στο αυτοκινητο και βλεπεις την οθωνη ενος ppc και του Ρ1 σιγουρα θα ηθελες τελικα μια πιο μεγαλη οθωνη και με χαρτες που ανανεωνονται σχεδον καθε 4μηνο... Αλλα εκτος απο αυτο η μπαταρια μονιμος θα ειταν ((low)) η θα το εβαζες συνεχεια στην φορτιση μεχρι να τα παιξει σε καποια φαση η δυστηχη... Προσωπικα εγω δεν θελω να τα μπερδευω αυτα τα δυο αλλη δουλεια το ενα και αλλη το αλλο.. Και βεβαια γιατι εχω ενα σουπερ τσαντακι παντα μαζι μου και δεν με ενοχλη καθολου να ειναι ολα εκει...:p 4 συσκευες μονιμα μεσα και βεβαια το κραγιον μου ....:lol::lol::lol: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 παιδια να ρωτησω κατι.. εσεις εχετε αγορασει εξτρα ζελατινες για την οθονη;;:confused: πως προστατευετε την οθονη;;; ειμαι λιγο noob στις οθονες αφης:p... Εγώ έχω παραγγείλει screenP απο brando(free postage), απλά το κορυφαίο... Και βεβαια αμα κανεις ενα search στο forum θα βρεις και αλλες απαντησεις..;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τρομερό μειονέκτημα να μην έχει προφίλ δυστυχώς !! Και δεν ξέρω γιατί κανένας ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια τέτοια εφαρμογή όπως είχε και το P910i. Κρίμα !! Εντάξει είναι μειονέκτημα βέβαια...αλλά νομίζω δεν είναι ο λόγος να μη πάρω το κινητό. Βασικά σκέφτομαι και το 6110Νavigator...αλλά μάλλον στο Ρ1 θα πάω λόγω των λειτουργιών του, της κάμερας και του WiFi. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Αυτή εφαρμογή που λες...τη δοκίμασες στο Ρ1 και δε δουλεύει? Ίδιο λειτουργικό δεν έχει? Πως δουλεύει δηλαδή το ΤομΤομ? na prosekseis giati apo wind poy eixa parei egw arxika moy eixan dwsei kinito "paraeisagwgis"kai den eixe gps mesa alla oyte kai ellinika...meta bebaia moy to allaksan alla prosekse to na min talaipwritheis Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να ήταν στην αρχή...αλλά ευχαριστώ που μου το είπες ώστε να το κοιτάξω όταν το παραλάβω...αλλά μου είπαν ότι θα περιμένω 10-15 μέρες επειδή θα κάνω φορητότητα. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gourouna Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Παίζει κ να κάνω τις πιο χαζές ερωτήσεις αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα SonyEricsson ακόμη, μήπως υπάρχει στο Ρ1i επιλογή για μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς του μενού;; Προσπάθησα να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Όντως αυτό πάει .....το χάσαμε..... Όχι και το χάσαμε!Και το Dreamconnect για ποιά δουλειά το έχουμε τότε; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Παίζει κ να κάνω τις πιο χαζές ερωτήσεις αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα SonyEricsson ακόμη, μήπως υπάρχει στο Ρ1i επιλογή για μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς του μενού;; Προσπάθησα να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι.... Oxi to epsaksa kai ego tis proales kai den brika kati .. EDIT: a ne re po po sorry ontos ginete afou to ekana tis proales kala krasa.. Sory eimoyn kai sto dromo kai ta ekana talasa.. Sorry gia ta latinika Alla eimai ektos kai stelno apo to ipod touch Poy bebea den exei akoma ellinika..:mad: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εντάξει είναι μειονέκτημα βέβαια...αλλά νομίζω δεν είναι ο λόγος να μη πάρω το κινητό. Βασικά σκέφτομαι και το 6110Νavigator...αλλά μάλλον στο Ρ1 θα πάω λόγω των λειτουργιών του, της κάμερας και του WiFi. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Αυτή εφαρμογή που λες...τη δοκίμασες στο Ρ1 και δε δουλεύει? Ίδιο λειτουργικό δεν έχει? Πως δουλεύει δηλαδή το ΤομΤομ? Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να ήταν στην αρχή...αλλά ευχαριστώ που μου το είπες ώστε να το κοιτάξω όταν το παραλάβω...αλλά μου είπαν ότι θα περιμένω 10-15 μέρες επειδή θα κάνω φορητότητα. Πέρα από τη bold ερώτηση...έχω άλλη μια. Αν συνδέεται το Ρ1 με WiFi σε κάποιο router/access point...παίζει κανονικά ίντερνετ? Παίζει επίσης να μπει και στο δίκτυο και να μεταφέρει δεδομένα μεταξύ υπολογιστών?? Ευχαριστώ. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έκανα αναβάθμιση το P1i μέσω του sonyericsson updater και μετά την αναβάθμιση έχουν χαθεί τα ελληνικά μενού. Ακόμα και αν πάμε στο control panel,other,select language και επιλέξουμε ελληνικά ενώ η επιλογή γίνεται αποδεκτή η γλώσσα του μενού δεν αλλάζει. Στα μηνύματα μπορώ να γράψω ελληνικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έγινεl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 άλλο κι αυτό, πρώτη φορά το ακούω. δοκίμασε ξανά να περάσεις την αναβάθμηση κι αν δεν στρώσει μια επίσκεψη από SE θα σου λύσει το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Πέρα από τη bold ερώτηση...έχω άλλη μια. Αν συνδέεται το Ρ1 με WiFi σε κάποιο router/access point...παίζει κανονικά ίντερνετ? Παίζει επίσης να μπει και στο δίκτυο και να μεταφέρει δεδομένα μεταξύ υπολογιστών?? Ευχαριστώ. Το πρώτο ναι,το δεύτερο όχι. Παίζει κ να κάνω τις πιο χαζές ερωτήσεις αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη με τα SonyEricsson ακόμη, μήπως υπάρχει στο Ρ1i επιλογή για μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς του μενού;; Προσπάθησα να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι.... Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά,αλλα αν μπεις μέσα σε κάποιο από τα menu,πας στο περισσότερα -> ρυθμίσεις -> ZOOM. Όχι και το χάσαμε!Και το Dreamconnect για ποιά δουλειά το έχουμε τότε; Dreamconnect e?Για πες για πες,που μπορούμε να το βρούμε Είμαι τώρα σε Phone: CXC162037 R9J005 BT: CXC162143 R1D PDA: CXC162108 R6F41 CDA: CDA162024/92 R5A Καλά έκανα? Και γιατί ρωτάω: 1. Δεν βρήκα ελληνικά για το version αυτό στο site της SE. Περίεργο έχω την ίδια έκδοση και έχω κανονικά Ελληνικά! 2. Νιώθω ότι είναι λίγο αργό το όλο περιβάλλων. Από το να ανοίξει μία εφαρμογή, μέχρι να κάνω ένα scroll down, είναι αρκετά πιο αργό από το P910i (δεν έχω και κάτι άλλο να το συγκρίνω, είναι και το adaptability φαινόμενο του «νέου» σε σχέση με το παλιού). Φταίει το νέο OS? Δεν είναι αρκετά δυνατός ο επεξεργαστής? Δεν είχα P910η ποτε,αλλα το τηλέφωνο δεν είναι αργό ώστε να σου κάνει εντύπωση ειδικά μετά τη τελευτά έκδοση,από γρηγοράδα καλά πάει. Εγώ πάλι αντιμετώπιζε ένα άλλο "μεγαλοπροβληματακι".Όταν έχω ενεργό το T9 πολλές φορες μου βγάζει : Η εφαρμογή έκλεισε: Εφαρμογή: QMapp Κωδικός αιτίας:E32USER-Cbase Αριθμός αιτίας:21 Μπορεί να μου το βγάλει μετά από δυο γράμματα μπορεί να φτάσω να γράψω 2 SMS για να βγει αυτό το μήνυμα,όταν το T9 είναι ανενεργό δουλεύει μια χαρά!Αντιμετωπίζει κανεις παρόμοιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση?και φαινόταν να δουλεύει τόσο καλά!:( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Zirico3: Το Dreamconnect το έχει στο γνωστό "μαγαζάκι"(λέγε με ipmart) αυτό που λες με τα μηνύματα μου το έκανε μια φορά μόνο(αφού είχα περάσει την τελευταία αναβάθμιση!) κ δεν μπορούσα να γράψω το μαμημένο το μήνυμα επουδενί!Έκανα restart κ έφτιαξε...ελπίζω να μην μου ξανατύχει γιατί είναι πολύ σπαστικό να γράφεις μήνυμα, να το τελειώνεις, να κλείνει η εφαρμογή και πάμε πααααααααάλι από την αρχή....κάνει παπάδες και δεν μπορεί να στείλει ένα απλό μήνυμα; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Εγώ πάλι αντιμετώπιζε ένα άλλο "μεγαλοπροβληματακι".Όταν έχω ενεργό το T9 πολλές φορες μου βγάζει : Η εφαρμογή έκλεισε: Εφαρμογή: QMapp Κωδικός αιτίας:E32USER-Cbase Αριθμός αιτίας:21 Μπορεί να μου το βγάλει μετά από δυο γράμματα μπορεί να φτάσω να γράψω 2 SMS για να βγει αυτό το μήνυμα,όταν το T9 είναι ανενεργό δουλεύει μια χαρά!Αντιμετωπίζει κανεις παρόμοιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση?και φαινόταν να δουλεύει τόσο καλά!:( Παντος δεν ειναι απο την αναβαθμιση δλδ δεν ειναι κατι απο εκει απλα μηπως κλωτσησε κατι σε εκεινο το επιπεδο.. Εμενα δουλευει μια χαρα και μαλιστα τωρα που το ειπες το ανοιξα και ελιωσα στο γραψιμο αλλα δεν μασησε. Μηπως μια επαναφορα το συνεφερει αν και ειναι σπαστικο κατι τετοιο... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τρομερό μειονέκτημα να μην έχει προφίλ δυστυχώς !! Και δεν ξέρω γιατί κανένας ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια τέτοια εφαρμογή όπως είχε και το P910i. Κρίμα !! Αυτή η εφαρμογή του Ρ910 δε μπαίνει στο Ρ1? Πως τη λένε την εφαρμογή αυτή? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 4 συσκευες μονιμα μεσα και βεβαια το κραγιον μου ....:lol::lol::lol: Τι είναι αυτά που διαβάζω :lol: :p ;!! Πως τη λένε την εφαρμογή αυτή? DreamConnect 3 ( ipmart ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brandon Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αυτή η εφαρμογή του Ρ910 δε μπαίνει στο Ρ1? Πως τη λένε την εφαρμογή αυτή? Μagic Profiles λέγεται (ενδεικτικό σίτε, το πρώτο που μου έβγαλε ο γοόγλης http://www.my-symbian.com/uiq/software/applications.php?fldAuto=878&faq=2). Τώρα να πω την μεγάλη αλήθεια δεν το δοκίμασα να δω αν παίζει στο P1. Κάπου είχα διαβάσει οτι δεν γίνεται και το θεωρούσα και αυτονόητο ότι δεν θα λειτουργεί κάτι απο πλατφόρμα 2.x σε 3.x !! Μια και μου έβαλες τώρα υποψίες ... μόλις πάω σπίτι θα του ρίξω μια δοκιμή ΜΠΑΣ και δούμε φως... !! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μagic Profiles λέγεται (ενδεικτικό σίτε, το πρώτο που μου έβγαλε ο γοόγλης http://www.my-symbian.com/uiq/software/applications.php?fldAuto=878&faq=2). Τώρα να πω την μεγάλη αλήθεια δεν το δοκίμασα να δω αν παίζει στο P1. Κάπου είχα διαβάσει οτι δεν γίνεται και το θεωρούσα και αυτονόητο ότι δεν θα λειτουργεί κάτι απο πλατφόρμα 2.x σε 3.x !! Μια και μου έβαλες τώρα υποψίες ... μόλις πάω σπίτι θα του ρίξω μια δοκιμή ΜΠΑΣ και δούμε φως... !! :worry: Αν έχεις τη καλοσύνη, μπορείς να μας πεις αν τελικά δούλεψε? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Καλά ρε παιδιά ολόκληρο p1 και δεν έχει ραδιόφωνο? Έχω τα p990i και p900i και σκέφτομαι να το πάρω το p1. Αξίζει τα λεφτά του ή να μην κάνω την κίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Καλά ρε παιδιά ολόκληρο p1 και δεν έχει ραδιόφωνο?Και βεβαία έχει!! Εσύ που ακριβώς το είδες ότι δεν έχει ράδιο :blink:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση . Τραβαω μια φωτογραφια και θελω να την κανω αποστολη με MMS το προβλημα ειναι οτι δεν την μετατρεπη σε διασταση για MMS και μου πεταει μηνημα οτι ειναι πολυ μεγαλη . υπαρχει λυση για αυτο το θεμα ? Σε ρωταει μολις την διαλεξεις η μολις την εχεις τραβηξει να την κανει μικρη, εσενα δεν στο κανει εμενα παντως το κανει δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση το εχει απο μονο του... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 To DreamConnect 3 παίζει καλά με Ελλινικά?? Στο μαγαζί δεν το έχουν...(δεν έχει λινκ) Έψαξα και σε άλλα site αλλά τπτ.... Αν μπορεί κάποιος, ας βοηθήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 kai emena me rotaei ean thelo na to steilo me mms alla to thema einai oti den tin kanei! mipos einai thema firmware? tha to psakso kai tha do , eyxaristo pantos Η ερωτηση ειναι αυτη ακριβος: H εικονα μπορει να ειναι πολυ μεγαλη για την εμφανιση απο τον παραληπτη. Θελετε να αλλαξετε το μεγεθος της? ΝΑΙ--------------ΟΧΙ Απο firmware γιατι ομως εχεις την τελευταια? Αν ναι τοτε δεν ειπαρχει θεμα απο την firmware το κανει κανονικα..... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts