johny1 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Οταν λες live? Για msn γενικα υπαρχουν αρκετα προγραμματα. Τα καλυτερα που εχω δοκιμασει ειναι: Μεσω WiFi, internet: Slick, ΙΜ+ Μεσω wind plus: Morange Το morange θελει κωδικο η ειναι free ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Siemenakias Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έχει και free. Μια χαρά είναι μόνο λίγο αργό. Συνδέεται στους msn servers μέσω των servers της εφαρμογής. Ίσως βέβαια φταίει και το wind plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εννοώ όπως δουλεύω το windows live messenger απο το pc μου,δηλαδή τώρα με το P1i, μέσω κάποιας εφαρμογής(και της 2ης κάμερας που έχει το P1i) να με βλέπει ο άλλος στο pc του μέσω του live, γίνεται; Ginetai tetoio pragma?:wacko::wacko::wacko: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Nope... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Nope... Ούτε απο WM συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_dim Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 ρε παιδια να ρωτησω κατι...ειχα καποια προγραμματακια και παιχνιδακια στην καρτα περασμενα και οταν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενα format που ηθελα στο memory stick (αφου ειχα κανει backUp οτι ειχα στο memory stick) τα ξαναπερασα μεσα μετα μεσω του υπολογιστη (το backUp που ειχα κανει) και τα ειχε παλι στον φακελο 'διαχ.αρχειων' και ετρεχαν κανονικα... αλλα αν τα αλλαζα φακελο (μετακινηση π.χ. σε φακ.ψυχαγωγια) και εβγαζα το memory stick και το ξαναβαζα τα παει παλι ολα στον αρχικο φακελο ('διαχ.αρχειων') ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? θελει παλι να τα ξαναεγκαταστησω μηπως... παλια δεν μου το εκανε..ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Egw ayto pou den exw katalavei akomh einai pws to P1i leitourgei ws GPS????? Exei kapoio extra eksarthma pou to syndeeis sto P1i? Den me endiaferei na exw apla perasmenous xartes sto kinhto.. Me endiaferei na mou deixnei monima pros ta pou katey8ynomai kai pou einai o proorismos mou... Exw psaksei sto forum kai den exw vrei safeis apanthseis.. Mporei na mpei kapoios sto kopo na apanthsei analytika? EYXARISTW! Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 den dexetai to symbiansign e-mail apo yahoo i hotmail kai tetoia....an den exoume dld tipota allo?(exw kai otenet mail alla einai epagelmatiko kai kollaw ligo na to balw) mporw telika na balw to hotmail adress moy i prepei na balw to otenet opwsdipote????????????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 μηπως υπαρχει προγραμμα που να ηχογραφει κλησεις πριν αρχισει η συνομιλια και με καλη ποιτητα! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Απ όσο γνωρίζω όχι.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 mporw telika na balw to hotmail adress moy i prepei na balw to otenet opwsdipote????????????:wacko: Οποιο και βαλεις δεν προκειτε να σε δεχτει !!! Δυστηχως και γω που εχω προσπαθηση με του ΟΤΕνετ .... τιποτα !!!!! Μονο αν καποιος φιλος που ειναι ιδη γραμμενος σε εξηπηρετηση !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να αισθανθώ πέρα απο αυτό, όταν βλέπω την εκκίνηση τέτοιων συζητήσεων. Τα ίδια και τα ίδια λέμε τόσο καιρό και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Τι μας πειράζει αν κάποιος ρωτάει κάτι που το έχει ρωτήσει και κάποιος άλλος; Οκ, κάποιους τους πειράζει και το δέχομαι. Η απάντησή μου είναι: Αν δεν θέλετε να απαντήσετε, μην απαντάτε. Γιατί πρέπει να λέμε σε κάποιον τι να κάνει με το πρόβλημα του κινητού του και μετά σαν το κερασάκι στην τούρτα, να του την λέμε κιόλας; Ούτε το ένα μας αναγκάζει να κάνουμε κάποιος και πόσο μάλλον το δεύτερο το οποίο είναι αντίθετο με τους κανόνες του φόρουμ. Δεν θα κόψουμε στη μέση το βρέφος με τίποτα εδώ. Οι προσωπικές επιθέσεις χαρακτηρίζουν κάποιους χρήστες και όχι όλο το σύνολο του φόρουμ. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Οποιο και βαλεις δεν προκειτε να σε δεχτει !!! Δυστηχως και γω που εχω προσπαθηση με του ΟΤΕνετ .... τιποτα !!!!! Μονο αν καποιος φιλος που ειναι ιδη γραμμενος σε εξηπηρετηση !!!!!! Λαθος! δεν δεχετε τα free mail's και otenet! εγω με forthnet μια χαρα εκανα την δουλεια μου super!ara den exw tropo na xrisimopoiisw tis efarmoges mou(giati den kserw kapoion na einai idi grammenos oyte kai allo mail ektos apo otenet exw).........................:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ρε παιδια να ρωτησω κατι...ειχα καποια προγραμματακια και παιχνιδακια στην καρτα περασμενα και οταν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενα format που ηθελα στο memory stick (αφου ειχα κανει backUp οτι ειχα στο memory stick) τα ξαναπερασα μεσα μετα μεσω του υπολογιστη (το backUp που ειχα κανει) και τα ειχε παλι στον φακελο 'διαχ.αρχειων' και ετρεχαν κανονικα... αλλα αν τα αλλαζα φακελο (μετακινηση π.χ. σε φακ.ψυχαγωγια) και εβγαζα το memory stick και το ξαναβαζα τα παει παλι ολα στον αρχικο φακελο ('διαχ.αρχειων') ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? θελει παλι να τα ξαναεγκαταστησω μηπως... παλια δεν μου το εκανε..ευχαριστω πολυ Εμενα μου έκανε το ίδιο κάθε φορα που σύνδεα το κινητό με το pc,ξαναγύριζαν όλες οι εφαρμογές στον αρχικό φάκελο,μετά έκανα την αναβάθμιση (δεν θυμάμαι νούμερο αλλα μονο μια έχει βγει προς το παρών για τα δικό μας) και έφτιαξε,ίσως να είναι bug!αν έχεις την τελευταίο firmware,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! Egw ayto pou den exw katalavei akomh einai pws to P1i leitourgei ws GPS????? Exei kapoio extra eksarthma pou to syndeeis sto P1i? Den me endiaferei na exw apla perasmenous xartes sto kinhto.. Me endiaferei na mou deixnei monima pros ta pou katey8ynomai kai pou einai o proorismos mou... Exw psaksei sto forum kai den exw vrei safeis apanthseis.. Mporei na mpei kapoios sto kopo na apanthsei analytika? EYXARISTW! Καταρχήν τα βασικά : GPS είναι κεραία,εξωτερική που είχε μέσα στο κουτί και πάνω γραφει wayfinder,αυτό λοιπόν είναι το εξάρτημα που μέσω bluetooth συνδέεται στο κινητό μας και με το κατάλληλο πρόγραμμα μας δείχνει σε πιο σημείο βρισκόμαστε!Τα περισσότερα λοιπόν εξαρτώνται από το πρόγραμμα,μπορείς να χρησιμοποιήσεις το TOMTOM που μπορεί να σε οδηγήσει προς μια διεύθυνση που επιλεγεις,η πιο απλά προγράμματα που σου δείχνουν μονο τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεσαι Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω και βρες το link που υπάρχει το πρόγραμμα TOMTOM,εγκατέστησε το στο κινητό σου,συνδέσου με την κεραία GPS (σε εξωτερικό ανοιχτό χορό) και θα δεις περίπου πως δουλεύει! super!ara den exw tropo na xrisimopoiisw tis efarmoges mou(giati den kserw kapoion na einai idi grammenos oyte kai allo mail ektos apo otenet exw).........................:( Δοκίμασε και το gmail μπας και δουλέψει και αν ναι, πες μου και εμενα που έχω gmail :p Με την ευκαιρία επαναφέρω και μια ερώτηση που έκανα 2 σελίδες πίσω,έτσι αν ξέρει κανεις!Ευχαριστώ και συγγνώμη: -Κατέβασα από εδώ το theme Amazonia (http://www.uiq.com/uiq_themes_list.html) νομίζοντας ότι θα μου αλλάξει και τα εικονίδια του menu,αλλα δεν τα άλλαξε,υπάρχουν θέματα που να αλλάζουν τα εικονίδια του main menu? -Η έστω αν θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των συντομεύσεων έξω τι format και τι ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες?Κάποιο site που να έχει για download?πχ στο mobile9 έχει πολλά θέματα αλλα δεν έχει μαζί και τα icons! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 ZIRIKO koita prin kamia 10ria selides eixe anaferthei kati gia eikonidia (poy mporoume na to psaksoume kai na to broume) omws nomizw oti den aksizei....gnwmi moy.oso gia to gmail sigoyra den paizei na mporeis!to leei kathara to site oti den dexetai dwrean mails :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmal7650 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 tixaia brika afto to video... http://www.youtube.com/watch?v=Q1Ysc5SSGQM arage gnorizei kaneis plirofories?to poulane oi tipoi alla den to poliempistevomai...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Στο ποστ ακριβώς πάνω από το δικό σου λέει πως να βρεις πληροφορίες για να αλλάξεις τα εικονίδια.Άρα μπορείς να το κάνει όχι μόνο σαν Iphone,ότι θέλεις,ακόμα και ανάμειξη κάποιων.Απλά βάζεις ότι εικονίδια θέλεις.Ψάξτο. Και παιδιά...Αν μπορείτε να το βάλετε στα F.A.Q.s καλά θα ήταν! :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 kalimera k plai. Mipos mporei kapoios na voithisei? Iparxei programma apothikeusis sms sto pc kai stin sinexeia ektiposis tous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 zirico3 Κατέβασα από εδώ το theme Amazonia (http://www.uiq.com/uiq_themes_list.html) νομίζοντας ότι θα μου αλλάξει και τα εικονίδια του menu,αλλα δεν τα άλλαξε,υπάρχουν θέματα που να αλλάζουν τα εικονίδια του main menu? -Η έστω αν θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των συντομεύσεων έξω τι format και τι ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες?Κάποιο site που να έχει για download?πχ στο mobile9 έχει πολλά θέματα αλλα δεν έχει μαζί και τα icons! Μεσα στο μενου δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε απο μονοι μας μονο αν το καθε θεμα εχει δικα του.. Εκτος και αν ειπαρχει καποιο προγραμμα που φτιαχνεις θεματα και εκει κανεις οτι θες.. Τωρα οσο για τις συντομευσεις το format για σιγουρα αποτελεσματα ειναι το (png) και διασταση 128x128 ειναι μια χαρα.. Σε διαφορα site ειπαρχουν icons ετοιμα ((png 128x128)) διαλεγεις εσυ οποια θες να ενα site που ξερω. Βεβαια δεν ειναι εικονιδια για κινητα απλα εχει διαφορα για ολα τα γουστα. Μονο για το iphone ειχα βρει με θεμα το τηλεφωνο... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 zirico3 Κατέβασα από εδώ το theme Amazonia (http://www.uiq.com/uiq_themes_list.html) νομίζοντας ότι θα μου αλλάξει και τα εικονίδια του menu,αλλα δεν τα άλλαξε,υπάρχουν θέματα που να αλλάζουν τα εικονίδια του main menu? -Η έστω αν θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των συντομεύσεων έξω τι format και τι ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες?Κάποιο site που να έχει για download?πχ στο mobile9 έχει πολλά θέματα αλλα δεν έχει μαζί και τα icons! Μεσα στο μενου δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε απο μονοι μας μονο αν το καθε θεμα εχει δικα του.. Εκτος και αν ειπαρχει καποιο προγραμμα που φτιαχνεις θεματα και εκει κανεις οτι θες.. Τωρα οσο για τις συντομευσεις το format για σιγουρα αποτελεσματα ειναι το (png) και διασταση 128x128 ειναι μια χαρα.. Σε διαφορα site ειπαρχουν icons ετοιμα ((png 128x128)) διαλεγεις εσυ οποια θες να ενα site που ξερω. Βεβαια δεν ειναι εικονιδια για κινητα απλα εχει διαφορα για ολα τα γουστα. Μονο για το iphone ειχα βρει με θεμα το τηλεφωνο... απο εδω μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια τα δοκιμασα σε π1 και δειχνουν ωραια http://www.imserba.com/forum/showthread.php?t=97317&highlight=icons Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Ρε παιδιά τα προγράμματα που έχετε ποστάρει τα δοκιμάζεται ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; Τα μισά από τα προγράμματα που βγάζουν μήνυμα ότι η εγκατάσταση δεν υποστηρίζεται πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 απο εδω μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια τα δοκιμασα σε π1 και δειχνουν ωραια http://www.imserba.com/forum/showthread.php?t=97317&highlight=icons Τα εχω κατεβασει και αυτα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις του κεντρικου μενου τα εικονιδια ειναι ενσωματωμενα μαζι με το θεμα... Αλλαζεις μονο των συντομευσεων οπως εδω.. http://img88.imageshack.us/img88/3182/capture2zd7.th.png Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 super!ara den exw tropo na xrisimopoiisw tis efarmoges mou(giati den kserw kapoion na einai idi grammenos oyte kai allo mail ektos apo otenet exw).........................:( :!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Τα εχω κατεβασει και αυτα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις του κεντρικου μενου τα εικονιδια ειναι ενσωματωμενα μαζι με το θεμα... Αλλαζεις μονο των συντομευσεων οπως εδω.. [img ]http://img88.imageshack.us/img88/3182/capture2zd7.th.png[/img] τα εικονιδια απο το κυριο μενου αλλαζουν κατεβαζε το darkvista και βαλε το ALaunchIcon μεσ τον φακελο resource της καρτας,κλειστο το κινητο ανοιξτο και θα δεις οτι τε εικονιδια αλλαξαν Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 τα εικονιδια απο το κυριο μενου αλλαζουν κατεβαζε το darkvista και βαλε το ALaunchIcon μεσ τον φακελο resource της καρτας,κλειστο το κινητο ανοιξτο και θα δεις οτι τε εικονιδια αλλαξαν Ok...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts