Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη πολλοι εδω μεσα το παιζουν εξυπνοι και ξερολες και στελνουν και pm (Αnalyzer) και μας λενε ηλιθιους να ξερουν οτι καθε ατομο που μπαινει στο φορουμ δεν ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω απο ολα τα θεματα οπως τα ξερουν αυτοι.

Δεν εχω ασχοληθει με gps καθολου και το gps ειναι γενικη ενοια.

"Εχει gps μαζι με το κινητο" ΔΗΛΑΔΗ? Δεκτη gps? Bluetooth? Λογισμικο gps? Και τα 2?

Και δεν μενουμε ολοι στις πολεις να παμε στο γερμανο να δουμε το κινητο απο κοντα να ρωτησουμε τα χαρακτηριστικα.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Εχει gps μαζι με το κινητο" ΔΗΛΑΔΗ? Δεκτη gps? Bluetooth? Λογισμικο gps? Και τα 2?

Και δεν μενουμε ολοι στις πολεις να παμε στο γερμανο να δουμε το κινητο απο κοντα να ρωτησουμε τα χαρακτηριστικα.

Ναι, έχει και τα δύο. Και δέκτη GPS και λογισμικό. Το λογισμικό βέβαια απαιτεί σύνδεση gprs για να λειτουργήσει. Μπορείς όμως παρόλα αυτά να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο, όπως το TOMTOM. Δες στο ανάλογο θέμα, όπου θα βρείς το πρόγραμμα όπως επίσης και οδηγίες εγκατάστασης.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Επειδη πολλοι εδω μεσα το παιζουν εξυπνοι και ξερολες και στελνουν και pm (Αnalyzer) και μας λενε ηλιθιους να ξερουν οτι καθε ατομο που μπαινει στο φορουμ δεν ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω απο ολα τα θεματα οπως τα ξερουν αυτοι.

Δεν εχω ασχοληθει με gps καθολου και το gps ειναι γενικη ενοια.

Για να μην παρεξηγηθω να διευκρινήσω κατι. Σε ρωτησα εαν εισαι ηλίθιος, δε σε αποκαλεσα ηλιθιο, εκτος και αν αποδεχεσαι δημοσιως το χαρακτηρισμό, και γι αυτο αρπάζεσσαι.

Εν πασει περιπτωσει σημερα το βραδυ δεν ξερω, τυχαίο ειναι, ιδεα μου ισως, αναλωνομαστε σε ενα επιπεδο ιδιαίτερα χαμηλο (οσον αφορά τις ερωτησεις ορισμενων), στο οποίο να με συγχωρέσετε...αλλά δεν θα συμμετασχω αλλο.

Σε σοβαρότερα θέματα θα επανελθω.

Οι mods ας διαγραψουν τα περιττά posts

Καλη σας νυχτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην παρεξηγηθω να διευκρινήσω κατι. Σε ρωτησα εαν εισαι ηλίθιος, δε σε αποκαλεσα ηλιθιο, εκτος και αν αποδεχεσαι δημοσιως το χαρακτηρισμό, και γι αυτο αρπάζεσσαι.

Εν πασει περιπτωσει σημερα το βραδυ δεν ξερω, τυχαίο ειναι, ιδεα μου ισως, αναλωνομαστε σε ενα επιπεδο ιδιαίτερα χαμηλο (οσον αφορά τις ερωτησεις ορισμενων), στο οποίο να με συγχωρέσετε...αλλά δεν θα συμμετασχω αλλο.

Σε σοβαρότερα θέματα θα επανελθω.

Οι mods ας διαγραψουν τα περιττά posts

Καλη σας νυχτα

Φιλε μου δεν μας τα λες καλα. Αν ειναι χαμηλου επιπεδου οι ερωτησεις καποιων newbies το πμ αυτο τι επιπεδου ειναι? http://img72.imageshack.us/img72/7702/bbbxc3.png

:down::down::down:

Δεν υπάρχουν αξίες σε ένα φόρουμ αν δεν υπάρχουν άτομα για να δείξουν αυτές τις αξίες.

Δεν καταλαβαίνω πως διαχωρίζουν μερικοί τις γνώσεις σε λίγες ή πολλές ανα άτομο, απο την στιγμή που η όλη ιδεολογία του φόρουμ είναι κάποιοι να ρωτάνε και κάποιοι να απαντούν.

Δεν υποχρεώνει κανένας κάποιον να απαντά στα ίδια ερωτήματα.

Κάθε νέα συσκευή (χρόνια γίνεται αυτό), δέχεται εδώ στο φόρουμ, τις ίδιες ερωτήσεις για κάποιο διάστημα. Το ότι υπάρχουν νέοι χρήστες δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ρωτήσουν κάτι. Πιστεύω πως ψάχνουν να βρούνε μέσα απο το θέμα κάποιες απαντήσεις, αλλά η γρήγορη οδό (post με κάποιο ερώτημα δηλαδή που έχει γίνει και πριν λίγες ημέρες), δεν είναι και αυτή που πρέπει να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις.

Όσοι δεν θέλετε, μην απαντήσετε σε κάποιο ερώτημα. Στο κάτω κάτω, υπάρχει και καλύτερος τρόπος στο να προτείνετε σε κάποιον το που να κοιτάξει και το πως να ψάχνει εδώ.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Δεν υπάρχουν αξίες σε ένα φόρουμ αν δεν υπάρχουν άτομα για να δείξουν αυτές τις αξίες.

Δεν καταλαβαίνω πως διαχωρίζουν μερικοί τις γνώσεις σε λίγες ή πολλές ανα άτομο, απο την στιγμή που η όλη ιδεολογία του φόρουμ είναι κάποιοι να ρωτάνε και κάποιοι να απαντούν.

Δεν υποχρεώνει κανένας κάποιον να απαντά στα ίδια ερωτήματα.

Κάθε νέα συσκευή (χρόνια γίνεται αυτό), δέχεται εδώ στο φόρουμ, τις ίδιες ερωτήσεις για κάποιο διάστημα. Το ότι υπάρχουν νέοι χρήστες δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ρωτήσουν κάτι. Πιστεύω πως ψάχνουν να βρούνε μέσα απο το θέμα κάποιες απαντήσεις, αλλά η γρήγορη οδό (post με κάποιο ερώτημα δηλαδή που έχει γίνει και πριν λίγες ημέρες), δεν είναι και αυτή που πρέπει να προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις.

Όσοι δεν θέλετε, μην απαντήσετε σε κάποιο ερώτημα. Στο κάτω κάτω, υπάρχει και καλύτερος τρόπος στο να προτείνετε σε κάποιον το που να κοιτάξει και το πως να ψάχνει εδώ.

Μπορει να εχεις δικιο αλλα αυτη η ερωτηση απο κατω εχει αναφερθει

παρα πολλες φορες , οπως και καποιες αλλες και κατανταει αρκετα ενοχλητικο και εκνευριστικο , απαντησουμε , αγνοησουμε κλπ.κλπ.

Για το θεμα με το gps, δηλαδη υπαρχει gps δεκτης bluetooth μεσα στη συσκευασια που το πηρατε παιδια ή μονο το λογισμικο wayfinder?

Γιατι ετοιμος ειμαι να αγορασω και bluetooth gps δεκτη (μαζι με το κινητο)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εγώ ένα πράγμα μόνο θα πώ και θα σταματήσω να ασχολούμαι και να απαντάω σε ηλίθιες ερωτήσεις.

αν κύριοι moderators νομίζετε ότι με το να σβύσετε μερικά post δικά μου ή και ενδεχομένως κάποιου άλλου μέλους, λύνετε το πρόβλημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, επειδή κάποιοι βαριούντε να ανοίξουν το manual ή να διαβάσουν ένα review για κάτι που θέλουν να αγράσουν με αποτέλεσμα να φτάνουν πολλά μέλη στην αγανάκτηση, τότε λυπάμαι καθώς νόμιζα ότι το forum το συντηρούν άνθρωποι με κρίση και λογική και όχι δικτάτορες που τρομοκρατούν και επιβάλουν την άποψή τους μέσα από την λογοκρισία.

αυτά είχα να πώ και κλείνω το θέμα εδώ κι αν νομίζετε ότι σας έθιξα και σβήσετε και αυτό μου το μήνυμα τότε καλά θα κάνετε να σβήσετε και το λογαριασμό μου για να μη σας γίνομαι βάρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ενταξει παιδια, φτανει.

Επιστροφη στα οn topic:

Οσοι χρησιμοπιειται το ΙΜ+ με wind plus, εχετε κανει καποια ρυθμιση? Γιατι εμενα βγαζει λαθοs για να ελεγξω το δικτυο. Εχω την εκδοση 3.72.

ΥΓ: χμ δεν μπορω να γραψω σιγμα τελικο... Τι το επιασε τωρα. Μου βγαζει μονο το 'w'...

Επίσης, διάβασα σε άλλο φόρουμ, ότι αν πατήσεις το πληκτρό alt 2 φορές κατά την ώρα που φορτώνει ένα παιχνίδι, θα μείνει μόνιμα ενεργοποιημένο το αριθμητικό πληκτρολόγιο και έτσι θα είναι πιο εύκολο να παίξεις το παιχνίδι. Αυτό για τους φίλους που παίζουν παιχνίδια java. Είναι λογικό "κόλπο" και νομίζω οτι δεν έχει αναφερθεί ξανά.

Μπράβο ρε CtR :rolleyes:... δεν το είχα ανακαλύψει!!

(Xρειάζεται καμία φορά και κανένα παιχνίδι.)

παιδια δυστυχως προχτες παρατηρησα το πρωτο μου Bug στο κινητο!

στα καλα του καθουμενου δεν επερνε τηλεφωνο οσο και να προσπα8ουσα..

ολα εδειχναν κανονικα εκανα επανεκινηση και παρολαφτα παλι το ιδιο μετα την επανεκινηση ομως ειχε χα8ει ι κπαβλητσα πανω απο το σημα του gprs...μετα απο κανα 10λεπτο ξανα πηρε μπρος οπως ακριβως κολλησε ετσι ξαφνικα!!

υ.γ.:η μπαταρια γυρο στις 2μιση μερες κραταει με αρκετη χρηση...

Θελω να ρωτησω τους κατοχουw του P1 πoυ συνδεονται στο internet με τη συσκευη αν χρειαζεται να εχουν καποιο firewall η καποιο antivirus ?

Επισης θελω να ρωτησω αν χρειαζεται μεμβρανη προστασιας για την οθονη.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Θελω να ρωτησω τους κατοχουw του P1 πoυ συνδεονται στο internet με τη συσκευη αν χρειαζεται να εχουν καποιο firewall η καποιο antivirus ?

Επισης θελω να ρωτησω αν χρειαζεται μεμβρανη προστασιας για την οθονη.

Δεν χρειαζεται firewall-antivirus...

H μεμβρανη ειναι κατι προαιρετικο. Αν θες την βαζεις για να την προστατεψεις απο καμια τυχαια χαρακια... Εγω πηρα απο ebay και εβαλα, και ειναι αψογο το αποτελεσμα.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Ναι, έχει και τα δύο. Και δέκτη GPS και λογισμικό. Το λογισμικό βέβαια απαιτεί σύνδεση gprs για να λειτουργήσει. Μπορείς όμως παρόλα αυτά να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο, όπως το TOMTOM. Δες στο ανάλογο θέμα, όπου θα βρείς το πρόγραμμα όπως επίσης και οδηγίες εγκατάστασης.

ΣΑΣ παρακαλω μια βοηθεια.εχω ψαξει πολυ, αλλα τιποτα. που μπορω να βρω το προγραμμα για το ΤΟΜ ΤΟΜ και πως θα το εγκαταστησω? υπαρχουν και χαρτες? μονο για αθηνα με ενδιαφερει.πειτε μου που να ψαξω.ευχαριστω πολυ...

ΣΑΣ παρακαλω μια βοηθεια.εχω ψαξει πολυ, αλλα τιποτα. που μπορω να βρω το προγραμμα για το ΤΟΜ ΤΟΜ και πως θα το εγκαταστησω? υπαρχουν και χαρτες? μονο για αθηνα με ενδιαφερει.πειτε μου που να ψαξω.ευχαριστω πολυ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156585 λέει για p990 αλλά είναι και για p1

Hip Hop.

Δεν χρειαζεται firewall-antivirus...

H μεμβρανη ειναι κατι προαιρετικο. Αν θες την βαζεις για να την προστατεψεις απο καμια τυχαια χαρακια... Εγω πηρα απο ebay και εβαλα, και ειναι αψογο το αποτελεσμα.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

apeythinome se opoion epithimi na apantisi to opera v 6,31 se pio fakelo tou kinitou to pernao

εισαι σιγουρος οτι υπαρχει τοσο τελευταια εκδοση??

πατνοσ το περνας οπου θελεις στιν καρτα η κινητο και πας μετα απο τις ρυθμισεις εγκατασταση και το βλεπεισ σαν αρχειο προς εγκατασταση!

perasa tin ekdosi tou opera pou vrika sto forum v 6,30 stin memory card kai mou grafi adunati i egatastasi kai ayti tin ekdosi egatastasis den ypostirizete pleon

Δεν υπάρχει τέτοια έκδοση για UIQ3,η τελευταία είναι η version 4 BETA 2 :!:

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

H μεμβρανη ειναι κατι προαιρετικο. Αν θες την βαζεις για να την προστατεψεις απο καμια τυχαια χαρακια...

Εγω πηρα απο ebay και εβαλα, και ειναι αψογο το αποτελεσμα.

Μια ερώτηση.. ίσως χαζή :O (μάλλον χαζή :lol:).. (δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ μεμβράνη, οπότε δεν γνωρίζω :O).

Η μεμβράνη προστατεύει μόνο από χαρακιές ή και από της δαχτυλιές που γίνονται στην οθόνη :worry: ???

Μια ερώτηση.. ίσως χαζή :O (μάλλον χαζή :lol:).. (δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ μεμβράνη, οπότε δεν γνωρίζω :O).

Η μεμβράνη προστατεύει μόνο από χαρακιές ή και από της δαχτυλιές που γίνονται στην οθόνη :worry: ???

άκη ο κύριος λόγος που βάζουμε το screen protector είναι για τις γρατσουνιές (να μην πάθεις ότι έπαθα εγώ) αλλά πλέον τα καλά screen protector (βλέπε martinfields.com) έχουν ειδικά υλικά τα οποία αποτρέπουν τις δαχτυλιές. πιστεύω ότι αξίζει να βάλεις ένα. ελπίζω να σε βοήθησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i