Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει ρυθμίσει κανείς VoipDiscount να παίζει μέσα από το fring. Το προσπαθώ αλλά δε μπορώ να το καταφέρω.

Επίσης κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να ηχογραφώ κάποια κλήση όταν το επιθμώ υπάρχει. Η ηχογράφιση που έχει μέσα είναι μόνο για εξωτερικές πηγές, σωστά;

Γιά όσους πάντως δεν αντέχουν κάποια γρατσουνιά στο κινητό τους η λύση είναι εδώ---->>>> http://cnn.cn/shop/sonyericsson-full-housing-p-1880.html?osCsid=6ac55d96c32c3d6b46689350005dd441

έχω ψωνίσει αρκετές φορές Ηοusing Cases για διάφορα κινητά(Κ700 Κ750 Κ800) απο εκεί και πάντα ήμουν Super ικανοποιημένος.

NO ONE LIVES FOREVER

http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif

Για να δείτε πόσο γρήγορα πάει το μενού για δυνητικούς αγοράστες, δείτε το παρακάτω videaki με έμφαση προς το τέλος που τερματίζει όλα τα processes και τα ξαναανοίγει.

Sent neither from iphone nor android phone

ναι κανει και edit με την εφαρμογη που εχει, δεν χρειαζεται να βαλεις extra;)

Αν εχεις βρει εσυ τον τροπο για edit στο quickoffice στα κελια και στους τυπους , δε μου το λες και μενα !!!!!!

Γιατι μου ειναι απαραιτητο, αυτος ειναι και ενας λογος που εχω smartphone . Με το Ν73 δεν ειχα κανενα προβλημα σε αυτο, με το suiteoffice !:(

(Βασικα το προβλημα το εχω σε αυτα που εχω μεταφερει απο το pc . Για την δημιουργεια Νεου sheet μεσα στο κινιτο ειναι ολα οκ !)

όχι από e-bay φίλε μου, η Sandisk m2 4gb έχει γύρω στα 60ευρώ παντού;)

υπάρχουν άπειρες λύσεις για βάση αυτοκινήτου, και με 2 ευρώ παίρνεις πια, αλλά εγώ ψήνομαι να πάρω μια επίσημη SE (2 κάνουν για αυτό το κινητό:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11362

κι αυτή:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11361

Πού θα τις βρούμε τις βάσεις ; Όπου και να πήγα δεν τις είχαν .

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Κύριοι , δεν γίνεται να μιλάς στο κινητό και ταυτόχρονα να αναζητάς κάποιο τηλ σε κάποια επαφή η απλά να γράφεις κάποιο νούμερο που σου λέει ο απέναντι συνομιλητής (πχ με ανοικτή ακρόαση)?

το επαθα χτες φιλε..

πρεπει να πας στη διαχειρηση εργασιων και στην αναμονη και μετα επαφες κανονικα εγω αφου δεν βρηκα αλλο τροπο το εκανα ετσι ..αλλιως παντος δεν βρηκα τροπο τωρα καποιος αλλος αν το εχει ψαξει ας πει...

Κύριοι , δεν γίνεται να μιλάς στο κινητό και ταυτόχρονα να αναζητάς κάποιο τηλ σε κάποια επαφή η απλά να γράφεις κάποιο νούμερο που σου λέει ο απέναντι συνομιλητής (πχ με ανοικτή ακρόαση)?

Πιστεύεις ότι αυτό εδώ θα βοηθούσε;

Άκυρο. Μόλις είδα ότι "ακούει" μόνο όταν το τηλέφωνο είναι σε standby. Πιστεύω όμως ότι έχει ενδιαφέρον ακόμα και έτσι...

υπάρχουν άπειρες λύσεις για βάση αυτοκινήτου, και με 2 ευρώ παίρνεις πια, αλλά εγώ ψήνομαι να πάρω μια επίσημη SE (2 κάνουν για αυτό το κινητό:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11362

κι αυτή:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=&lm=pip1&pid=11361

Ωραίες βάσεις αυτές, αλλά από ποθ μπορούμε να τις πάρουμε; Σε ότι μαγαζιά έχω ψάξει δεν τις έχω βρεί.

- g0in -

Καλησπέρα σε όλους, βασικά χτες απέκτησα ενα περίεργο πρόβλημα με το P1i, την παρασκευή έβγαλα την sim απο το κινητό και την έβαλα σε ένα άλλο τηλέφωνο. Όταν την ξανάβαλα στο P1i, δεν αναγνωρίζει κανένα από τα τηλ. που έχω στην μνήμη του. Δηλαδη στις αναπάντητες και στα μηνυματα δείχνει μόνο το νούμερα και όχι τα ονόματα.Επίσεις κάθε φορά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκέυσω το νούμερα στις επαφές.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον κάτι σαν soft ή hard reset. Βασικά τι θα δοαγραφεί απο το τηλ. αν κάνω reset? Θυμάμαι οτι καποιος αλλος αντιμετόπησε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε, αλλα δεν μπορώ να βρω τα post. Εχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστω
:)

Καλησπέρα σε όλους, βασικά χτες απέκτησα ενα περίεργο πρόβλημα με το P1i, την παρασκευή έβγαλα την sim απο το κινητό και την έβαλα σε ένα άλλο τηλέφωνο. Όταν την ξανάβαλα στο P1i, δεν αναγνωρίζει κανένα από τα τηλ. που έχω στην μνήμη του. Δηλαδη στις αναπάντητες και στα μηνυματα δείχνει μόνο το νούμερα και όχι τα ονόματα.Επίσεις κάθε φορά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκέυσω το νούμερα στις επαφές.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον κάτι σαν soft ή hard reset. Βασικά τι θα δοαγραφεί απο το τηλ. αν κάνω reset? Θυμάμαι οτι καποιος αλλος αντιμετόπησε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε, αλλα δεν μπορώ να βρω τα post. Εχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστω
Δοκίμασες να βγάλεις τη κάρτα και να τη ξαναβάλεις μετά από λίγη ώρα;

Καλησπερίζω τους φίλους στο forum.Άρχισα πριν κανά δεκάλεπτο το update service στο P1i μου που μόλις έκλεισε μήνα...Έχοντας αρκετή εμπειρία στο θέμα αναβάθμιση-UIQ3 δεν περίμενα να αντιμετωπίσω πρόβλημα (με το Μ600 είχα ακολουθήσει την διαδικασία πολλές φορές χωρίς πρόβλημα)κι όμως κόλησα(εγώ,το pc ή το κινητό....δεν ξέρω).ακολουθώ με ευλάβια την διαδικασία,ακολουθεί η αναγνώριση και μετα μια εικονα ενός κυριου με ενα P1 στο χέρι και το μήνυμα "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Ρ1",δεν υπαρχουν επιλογες για έναρξη διαδικασιας ή κατι παρόμοιο και μετα απο 4 λεπτά επιστρέφει το πρόγραμμα στην αρχή της διαδικασίας..."ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ "κτλ κτλ,επανελαβα 4 φορές και πάντα η ίδια κατάληξη...

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος να με ξεμπερδέψει λιγάκι...

Εκ των προτέρων , ευχαριστώ

j.b

Δοκίμασες να βγάλεις τη κάρτα και να τη ξαναβάλεις μετά από λίγη ώρα;

Ναι το εκανα,κατι τετοιο θυμομουν οτι ειχε κανει και ο φιλος που ειχε το προβλημα (by the way : εσυ ησουν?) ή κατι παρομοιο, σε εμενα ομως δεν αλλαξε τιποτα!!!

:)

ακολουθώ με ευλάβια την διαδικασία,ακολουθεί η αναγνώριση και μετα μια εικονα ενός κυριου με ενα P1 στο χέρι και το μήνυμα "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Ρ1",δεν υπαρχουν επιλογες για έναρξη διαδικασιας ή κατι παρόμοιο και μετα απο 4 λεπτά επιστρέφει το πρόγραμμα στην αρχή της διαδικασίας..."ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ "κτλ κτλ,επανελαβα 4 φορές και πάντα η ίδια κατάληξη...

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος να με ξεμπερδέψει λιγάκι...

Εκ των προτέρων , ευχαριστώ

j.b

Καλησπερα και απο μενα... και γω σημερα εγινα κατοχος... :D Ναι, και γω φιλε μου πηγα να κανω αναβαθμιση λογισμικου και συνεβη ακριβως αυτο που περιγραφεις. Ισως καποιο προσωρινο προβλημα στους SE servers υποθετω.

Ωραιο κινητακι παντως... τωρα μπαινω στο νοημα του Symbian 9, δουλεψα και λιγο το wayfinder (παραδοξως εχει αρκετα καλη καλυψη) Ολα οκ για την ωρα...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Psakse sto google gia opera mini mod... Einai mia rosiki ekdosi pio grigori pio statheri kai me perissoteres dinatotites. Ta xml einai provlima tou uiq apo oti katalava. Isos lithei me anavathmisi apo tis SE. Alla mexri tote...! ?To pliktrologio einai ligo mperdema... Ego xrisimopoio to on screen. Kai nomizo pos gia na allaksei kai sta pliktra, prepei na allakseis tin glossa tou tilefonou sta agglika!

Αυτην εδω λες? οpera204.jar

http://opera-mini.ru/last_e.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!

Σαν πρωην κατοχος Ν73 βλεπω οτι στα σημεια που με το Ν73 ειχα σημα καλο (σπιτι,δουλεια)

σε σταθερα σημεια δηλαδη.... τωρα με το Ρ1 δυστηχως χανετε το σημα και επανερχετε μετα απο λιγο !!!!!!

Το εχει παρατηρηση κανεις αλλος αυτο?

Ισως επειδη εχει μεγαλητερο SAR το Ν73 ,παιζει ρολο?

Και η μπαταρεια σε μενα βζαζει περιπου 22 -26 ωρες !!!!!! σε σας ????

Παίδες γειά σας. Θέλω την άποψη σας για το Ρ1. Είμουν παλαιότερα κάτοχος Ρ900-910 και ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Μετά πήρα το Ρ990 και μου την έσπασε κυριολεκτικά. Σκέφτομαι το Ρ1 αλλά η συνήπαρξη μου μετο Ρ990 με κρατά πίσω. Εσείς τι λέτε? Αξίζει ή να πάω σε Ν95? Βασικά βρήκα το Ρ990 δύσχρηστο σε σχέση με το ρ900. Έχει αλλαγές το μενού σε σχέση με το P990ή είναι το ίδιο? είναι πιο ευκολόχρηστο? από BUGS?

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κάρτα μνήμης έχει κάποια αρχεία μέσα που

χρειάζομαι σε πιθανό format του τηλεφώνου ή αν μπορώ να τη φορμάρω

και αυτήν

@applepie δεν εχει τιποτα.εγω την φορμαρα δεκα φορες την πρώτη μερα :)

@Millis αν εξαιρέσεις οτι γραφεις αργα στην αρχή τα μυνηματα και οτι δεν τραβάει καλα βιντεο τοτε το κινητό ειναι εξαιρετικο.

-Το ραδιόφωνο απιστευτα καλο.γρηγορο με καλη ποιοτητα , αποθηκευει αυτοματα σταθμους συμφωνα με το RDS toys. to rds δεν εχει κολλησει ποτε!

-Το κινητο μου κρατάει 2 μέρες και παιζω ολη μέρα με wifi , gprs , radio.Ξεχνάω ποτε το φόρτισα.

-Σε ταχυτητα ειναι πολυ καλο. το περίμενα πιο αργο σε σχέση με το n70 Που ειχα αλλα ειναι πολυ πολυ καλύτερο.

-Η οθόνη λερώνεται ευκολα αν την δουλευεις με τα δαχτυλα αλλα σε ηλιο ειναι πολυ καλη.

-Προγραμματα δεν υπάρχουν πολλα ακομη αλλα απο οτι διαβάζω στα forum θα αρχίσουν να πλυθαινουν ειδικά τώρα που βγηκε και ο Python code για uiq.

Εχει γενικά αρκετες μικρολεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

ειναι πολυ διαδραστικο.δηλαδη βλέπεις κατι και οταν το πατας σου πετάει ενα μενου :)

και ειναι και πολυ πιο φτηνο απο το N95

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i