aeroporos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ωραίος! παρόλο που δεν δουλέυει το ξυπνητηρι κλειστό, στο flight mode κανεις δουλειά. και ειδικά όταν πατήσεις πάνω στο σήμα το απενργοποιάς σωστά? Αντίθετα με τα συμβατικα ερικσσον (πχ 850) που πρεπει να το σβήσεις το κινητό. Να κάνω δυο ερωτησεις? η πλατφόρμα αυτού και του 960 είναι ακριβώς η ίδια με το 950? δηλαδη UIQ3? Flash files διαβάζει? Αμα πάρω έξυπνο κινητό θέλω να πηγαίνω σε wifi hotspot να το ανοίγω και να μπαίνω στο msn και το μαιλ μου κανονικά, χωρίς ψευτο messenger. επιδή σε java αυτό που γίνεται είναι στατικές πληροφορίες. Όταν θες αναννεώνεις εσύ. Γινεται δηλαδή ναναι οπως το pc? Thanks Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 το ξυπνητηρι δουλεβει μονο σε flightmode ...οπου δεν δουλεβει η καιρεα!! παιδια ρεκορ εκανε το e-shop χτες κατα τις 8 παραγκειλα το Μ2 4gb και σημερα 11 ηταν σπιτι μου!! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pr0gressiVe Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Γειά χαρά και πάλι, Τελικά ποιός είναι ο τρόπος να έχεισ δωρεάν gps στο κινητό και με φωνητικές εντολές; Το wayfinder απαιτεί σύνδεση στο νετ, πράγμα καθόλου λογικό. Το route66 είναι καλή λύση; Λειτουργεί σωστά στο P1i; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω ή απλά το κατεβάζω και είμαι οκ; Παράθεση - g0in - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Γειά χαρά και πάλι, Τελικά ποιός είναι ο τρόπος να έχεισ δωρεάν gps στο κινητό και με φωνητικές εντολές; Το wayfinder απαιτεί σύνδεση στο νετ, πράγμα καθόλου λογικό. Το route66 είναι καλή λύση; Λειτουργεί σωστά στο P1i; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω ή απλά το κατεβάζω και είμαι οκ; Ρίξε μια ματιά εδώ, έχω ανεβάσει τα απαραίτητα αρχεία για το TomTom. Το route66 δεν το έχω βρεί πουθενά, μόλις το βρώ θα το ανεβάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Γειά χαρά και πάλι, Τελικά ποιός είναι ο τρόπος να έχεισ δωρεάν gps στο κινητό και με φωνητικές εντολές; Το wayfinder απαιτεί σύνδεση στο νετ, πράγμα καθόλου λογικό. Το route66 είναι καλή λύση; Λειτουργεί σωστά στο P1i; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω ή απλά το κατεβάζω και είμαι οκ; Η μονη λυση ειναι ή το ΤΟΜΤΟΜ ή το Route66.Το ΤΟΜΤΟΜ που εχω βαλει δεν ειναι οτι καλυτερο σε χαρτη και εχει προβλημα στην αναζητηση οδων. Το Route66 δεν το εχω βρει ακομα για UIQ. Αν το βρεις καπου πες το και σε εμας να το κατεβασουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 υπαρχει καποιο προγραμμα διαχ.επαφων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ναι, είναι το dreamway, δες εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2011768#post2011768 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ, έχω ανεβάσει τα απαραίτητα αρχεία για το TomTom. Το route66 δεν το έχω βρεί πουθενά, μόλις το βρώ θα το ανεβάσω. τι διαφορα εχουν τα voice σου απο αυτα που εχω ειδη στο tomtom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 αυτά που έχει το tomtom από μόνο του δεν έχει ελληνική πλοήγηση, γι' αυτό έβαλα και τα άλλα voices που περιέχουν και την ελληνική πλοήγηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 paidia katebasa ola ta arxeia gia tomtom , twra omos pos tha kanw install ?? ti kanw me ta arxeia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Τελικά παιδιά έχει καταφέρει να στείλει κανείς email με WIND; Γιατί το help center της SE λέει ότι είναι θέμα της WIND και απο το CS της WIND δεν ξέρουν καμμιά ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ναι, είναι το dreamway, δες εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2011768#post2011768 μου λεει οτι απετυχε ο ελενχος ασφαλειας και αδυνατη εγκατασταση:( γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 πρέπει να το κάνεις sign. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 πρέπει να το κάνεις sign. αν μπορεις να μου το εξηγησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gougos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εχει κανείς καταφέρει voice dialing με bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εχει κανείς καταφέρει voice dialing με bluetooth? στο Μ600 δεν είχα κανένα πρόβλημα. πατάς μια φορά το κουμπί στο handsfree και μιλάς.αρκεί φυσικά να έχεις προσθέσει ήχους στις επαφές Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 αν μπορεις να μου το εξηγησεις? στο symbian 9 για λόγους προστασίας δεν επιτρέπετε να εγκαθίστανται διάφορες εφερμογές εκτός κι αν φέρουν κάποια υπογραφή η οποία πιστοποιεί την εγγυρότητά τους ή κάτι τέτοιο τέλωσπάντων, δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. και αυτή η υπογραφή σχετίζεται με το imei των συσκευών για να επιτραπεί η εγκατάσταση. οπότε πρέπει να κάνεις sign την εφαρμογή για το δικό σου imei ώστε να σου επιτρέψει το λειτουργικό να την εγκαταστήσεις. Για περισσότερες λεπτομέριες ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 στο symbian 9 για λόγους προστασίας δεν επιτρέπετε να εγκαθίστανται διάφορες εφερμογές εκτός κι αν φέρουν κάποια υπογραφή η οποία πιστοποιεί την εγγυρότητά τους ή κάτι τέτοιο τέλωσπάντων, δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. και αυτή η υπογραφή σχετίζεται με το imei των συσκευών για να επιτραπεί η εγκατάσταση. οπότε πρέπει να κάνεις sign την εφαρμογή για το δικό σου imei ώστε να σου επιτρέψει το λειτουργικό να την εγκαταστήσεις. οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω πολυ!! το θεμα ειναι πως το κανω αυτο γιατι δεν βλεπω καποια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gougos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Στο P1i και με Samsung WEP200 ενώ έκανα vocie dialing στο Ν73 κανονικά με ένα πάτημα του πλήκτρου του bluetooth στο Ρ1ι δεν το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω πολυ!! το θεμα ειναι πως το κανω αυτο γιατι δεν βλεπω καποια επιλογη έχεις pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ρε παιδιά την αναβάθμιση αξίζει να την κάνει κανείς;ρωτάω από την άποψη ότι θα πρέπει να ξαναπερνάω από την αρχή όλες τις εφαρμογές πάλι... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef_10 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Η ποιότητα μουσικής αναπαραγωγής κυμένεται σε επίπεδα walkman w950? Έχει δοκιμάσει κανείς bluetooth ακουστικά? Και κάτι ακόμα. Οσων αφορά ta αρχεία video μπορούν να αναπαραχθούν και με υπότιτλους srt; Βλέπω να πετάω τον φορητό ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Re paideia oloi oi neoi mh rwtate ta idia pragmata sunexeia! Rikse mia matia poio pisw ta exoun apanthsei OLA auta apo 2-3 fores! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Παιδιά το Αdvance call manager 2.62 για το P1 το έχει εγκαταστήσει κάποιος και να δουλεύει; Αν ναι στειλτε μου ένα linkάκι σε pm να το κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts