Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραίος! παρόλο που δεν δουλέυει το ξυπνητηρι κλειστό, στο flight mode κανεις δουλειά. και ειδικά όταν πατήσεις πάνω στο σήμα το απενργοποιάς σωστά? Αντίθετα με τα συμβατικα ερικσσον (πχ 850) που πρεπει να το σβήσεις το κινητό.

Να κάνω δυο ερωτησεις?

η πλατφόρμα αυτού και του 960 είναι ακριβώς η ίδια με το 950? δηλαδη UIQ3?

Flash files διαβάζει?

Αμα πάρω έξυπνο κινητό θέλω να πηγαίνω σε wifi hotspot να το ανοίγω και να μπαίνω στο msn και το μαιλ μου κανονικά, χωρίς ψευτο messenger. επιδή σε java αυτό που γίνεται είναι στατικές πληροφορίες. Όταν θες αναννεώνεις εσύ. Γινεται δηλαδή ναναι οπως το pc?

Thanks

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

το ξυπνητηρι δουλεβει μονο σε flightmode ...οπου δεν δουλεβει η καιρεα!!

παιδια ρεκορ εκανε το e-shop χτες κατα τις 8 παραγκειλα το Μ2 4gb

και σημερα 11 ηταν σπιτι μου!!

Γειά χαρά και πάλι,

Τελικά ποιός είναι ο τρόπος να έχεισ δωρεάν gps στο κινητό και με φωνητικές εντολές; Το wayfinder απαιτεί σύνδεση στο νετ, πράγμα καθόλου λογικό.

Το route66 είναι καλή λύση; Λειτουργεί σωστά στο P1i; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω ή απλά το κατεβάζω και είμαι οκ;

- g0in -

Γειά χαρά και πάλι,

Τελικά ποιός είναι ο τρόπος να έχεισ δωρεάν gps στο κινητό και με φωνητικές εντολές; Το wayfinder απαιτεί σύνδεση στο νετ, πράγμα καθόλου λογικό.

Το route66 είναι καλή λύση; Λειτουργεί σωστά στο P1i; Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω για να το εγκαταστήσω ή απλά το κατεβάζω και είμαι οκ;

Ρίξε μια ματιά εδώ, έχω ανεβάσει τα απαραίτητα αρχεία για το TomTom. Το route66 δεν το έχω βρεί πουθενά, μόλις το βρώ θα το ανεβάσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γειά χαρά και πάλι,

Η μονη λυση ειναι ή το ΤΟΜΤΟΜ ή το Route66.Το ΤΟΜΤΟΜ που εχω βαλει δεν ειναι οτι καλυτερο σε χαρτη και εχει προβλημα στην αναζητηση οδων. Το Route66 δεν το εχω βρει ακομα για UIQ. Αν το βρεις καπου πες το και σε εμας να το κατεβασουμε.

Ρίξε μια ματιά εδώ, έχω ανεβάσει τα απαραίτητα αρχεία για το TomTom. Το route66 δεν το έχω βρεί πουθενά, μόλις το βρώ θα το ανεβάσω.

τι διαφορα εχουν τα voice σου απο αυτα που εχω ειδη στο tomtom?

αυτά που έχει το tomtom από μόνο του δεν έχει ελληνική πλοήγηση, γι' αυτό έβαλα και τα άλλα voices που περιέχουν και την ελληνική πλοήγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά παιδιά έχει καταφέρει να στείλει κανείς email με WIND;

Γιατί το help center της SE λέει ότι είναι θέμα της WIND και απο

το CS της WIND δεν ξέρουν καμμιά ρύθμιση.

Ναι, είναι το dreamway, δες εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2011768#post2011768

μου λεει οτι απετυχε ο ελενχος ασφαλειας και αδυνατη εγκατασταση:( γιατι???

Εχει κανείς καταφέρει voice dialing με bluetooth?

στο Μ600 δεν είχα κανένα πρόβλημα.

πατάς μια φορά το κουμπί στο handsfree και μιλάς.αρκεί φυσικά να έχεις προσθέσει ήχους στις επαφές

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

αν μπορεις να μου το εξηγησεις?

στο symbian 9 για λόγους προστασίας δεν επιτρέπετε να εγκαθίστανται διάφορες εφερμογές εκτός κι αν φέρουν κάποια υπογραφή η οποία πιστοποιεί την εγγυρότητά τους ή κάτι τέτοιο τέλωσπάντων, δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. και αυτή η υπογραφή σχετίζεται με το imei των συσκευών για να επιτραπεί η εγκατάσταση. οπότε πρέπει να κάνεις sign την εφαρμογή για το δικό σου imei ώστε να σου επιτρέψει το λειτουργικό να την εγκαταστήσεις.

Για περισσότερες λεπτομέριες ρίξε μια ματιά εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο symbian 9 για λόγους προστασίας δεν επιτρέπετε να εγκαθίστανται διάφορες εφερμογές εκτός κι αν φέρουν κάποια υπογραφή η οποία πιστοποιεί την εγγυρότητά τους ή κάτι τέτοιο τέλωσπάντων, δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. και αυτή η υπογραφή σχετίζεται με το imei των συσκευών για να επιτραπεί η εγκατάσταση. οπότε πρέπει να κάνεις sign την εφαρμογή για το δικό σου imei ώστε να σου επιτρέψει το λειτουργικό να την εγκαταστήσεις.

οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω πολυ!!

το θεμα ειναι πως το κανω αυτο γιατι δεν βλεπω καποια επιλογη

οκ ολα αυτα και σ ευχαριστω πολυ!!

το θεμα ειναι πως το κανω αυτο γιατι δεν βλεπω καποια επιλογη

έχεις pm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά την αναβάθμιση αξίζει να την κάνει κανείς;ρωτάω από την άποψη ότι θα πρέπει να ξαναπερνάω από την αρχή όλες τις εφαρμογές πάλι...

Η ποιότητα μουσικής αναπαραγωγής κυμένεται σε επίπεδα walkman w950? Έχει δοκιμάσει κανείς bluetooth ακουστικά?

Και κάτι ακόμα. Οσων αφορά ta αρχεία video μπορούν να αναπαραχθούν και με υπότιτλους srt;

Βλέπω να πετάω τον φορητό ;););)

Re paideia oloi oi neoi mh rwtate ta idia pragmata sunexeia!

Rikse mia matia poio pisw ta exoun apanthsei OLA auta apo 2-3 fores!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Παιδιά το Αdvance call manager 2.62 για το P1 το έχει εγκαταστήσει κάποιος και να δουλεύει; Αν ναι στειλτε μου ένα linkάκι σε pm να το κατεβάσω.

• The title was changed to Sony Ericsson P1i