akis_k Δημ. August 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εχει κανείς κανένα καλό (φθηνό) μαγαζί για M2? :rolleyes: Ρίξε μια ματιά στο PhotoAgora.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 υπάρχει ο χάρτης για Αθήνα, το έχω αναφέρει και πιο πίσω. αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω αν δουλεύει χωρίς σύνδεση στο net γιατί μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. δοκιμάστε ρε guys να μάθουμε τι παίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εχει κανείς κανένα καλό (φθηνό) μαγαζί για M2? ορίστε πάμφθηνη και 4άρα: εδώ :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ορίστε πάμφθηνη και 4άρα: εδώ :X Ακριβή θα έλεγα ότι είναι :rolleyes:... Για δές εδώ ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ne alla pos kseroume ama 8a er8ei stin ora tou apo to katerelo?eno me to e-shop iparxei mia a empeiria ...vevaia teleftaia to e-shop exei arxisei na argei ama vazeis pano apo 3 proionta !! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Άλλλα έχουν GPS και άλλα όχι;;;:dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εγώ το πήρα από Κοτσόβολο με GPS Receiver σήμερα,μία ερώτηση βρε παιδιά εγκατέστησα το DivX Player στο Ρ1 αλλα πως παίζει μια ταινία? μήπως πρέπει η ταινία να μην έχει πάνω απο 240χ320 ανάλυση,ο υπότιτλος παίζει και πώς??mp4 μπορούν να παίξουν με υπότιτλο? Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Άλλλα έχουν GPS και άλλα όχι;;;:dizzy::dizzy::dizzy: το μεγαλειο της παραεισαγωγης φιλε μου :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ρε παιδια τι κινηταρα... μεχρι και βιντεακια στο youtube βλεπω... πως γινεται να με ειδοποιει οταν βρισκει δυκτιο wlan? υπαρχει οπερα για to p1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 ρε παιδια τι κινηταρα... μεχρι και βιντεακια στο youtube βλεπω... πως γινεται να με ειδοποιει οταν βρισκει δυκτιο wlan? υπαρχει οπερα για to p1? Ο web browser που έχει είναι Opera αλλιώς βάζεις τον opera σε java.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τελικα δεν ειδοποιει οταν υπαρχει Wlan? πως θα βλεπω τα email μου απο το κινητο? εχωhotmail Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 γιωργο να μου δωσεις 5ε να μοιραστουμε την διαφορα τιμης :lol::lol::lol: :D:lol::lol::D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια ενω εχω εγκαταστησει το pcsuite σε win vista δεν βρισκει το p1 με τιποτα οταν το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου , ενω το βρισκει σε 1sec οταν το εχω σαν storage ??? (κανω και ξανακανω οδηγο συνδεσης αλλα τιποτα ) Στα XP κανα προβλημα !! καμια ιδέα ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια ενω εχω εγκαταστησει το pcsuite σε win vista δεν βρισκει το p1 με τιποτα οταν το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου , ενω το βρισκει σε 1sec οταν το εχω σαν storage ??? (κανω και ξανακανω οδηγο συνδεσης αλλα τιποτα ) Στα XP κανα προβλημα !! καμια ιδέα ??? Το νεο PC Suite απο τη SE για Vista (Σεπτεμβριο) :cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gougos Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Sandisk 2GB m2 από Mymemory 24 λίρες αγγλιας.... στην πόρτα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μόλις το έλαβα,2 ερωτήσεις αρχάριου Το wayfinder που είναι? Εσάς όταν βγάζεται την καρτα μνήμη κολλάει και πρέπει να το σκαλισεται λίγο να βγεί έξω. Υ.Γ Πολλή στιβαρή συσκευη πολλύ ευχαριστημένος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παιδια ενω εχω εγκαταστησει το pcsuite σε win vista δεν βρισκει το p1 με τιποτα οταν το εχω σε λειτουργια τηλεφωνου , ενω το βρισκει σε 1sec οταν το εχω σαν storage ??? (κανω και ξανακανω οδηγο συνδεσης αλλα τιποτα ) Στα XP κανα προβλημα !! καμια ιδέα ??? Εγω εβαλα τη σουιτα απο εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10864 και δουλευει μια χαρα με Βιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Παιδια το εχω δυο μερες τωρα με πολυ χρηση και ολα ειναι μια χαρα ... δεν βλεπω κανα restart Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Εγώ μετά από 1 εβδομάδα συνεχούς χρήσης έχω εντοπίσει τα εξής bugs: 1.αργεί πάρα πολύ να μπεί στο ιστορικό κλήσεων(τουλάχιστον το Ρ990 είναι πιό γρήγορο στον συγκεκριμένο τομέα) 2.αργεί υπερβολικά όταν ανοίξεις τις επαφές μέσα από τα μηνύματα για να διαλέξεις παραλήπτες 3.Δεν μου δείχνει την ώρα της ημέρας όταν μιλάω στο τηλέφωνο(αν κ αυτό διορθώνεται με τον swiss manager) 4.Μία φορά μονάχα μου έκανε το εξής κουλό το οποίο δεν το είχα συναντήσει ούτε στο Ρ990 κ μου θύμισε εποχές Ρ910!Πάγωσε η οθόνη κ αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία (ούτε restart έκανε, ούτε τπτ). Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παντως δεν εχω καταλαβει αακομα η παραεισαγωγη ειναι με το gps ή χωρις το gps για να ξερουμε δηλαδη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 παντως δεν εχω καταλαβει αακομα η παραεισαγωγη ειναι με το gps ή χωρις το gps για να ξερουμε δηλαδη το δικο μου που ειχε το gps receiver μεσα στο κουτι παντως..λεει made in china :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 τα νοκια ειναmade in finland της αντιπροσωπειας,τα ericsson;δεν εχει τυχει να αγορασω αλλο γι αυτο ρωταω Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 το δικο μου που ειχε το gps receiver μεσα στο κουτι παντως..λεει made in china :O Το P1 όπως και Κ810 που έχω είναι και τα δύο made in China. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 οσο για προγραμματα πλοηγησης μπορειτε να δοκιμασετε τα route 66 tom-tom που δουλευουν σε uiq μεσω εξωτερικου receiver βεβαια καμια σχεση με destinator αλλα ενταξει για παιχνιδι (και μονο για αυτο δυστυχως....) ειναι καλα ... απο το γνωστο μαγαζακι ;) Καλησπέρα. Ρε παιδιά, ποιό είναι το "μαγαζάκι", επιτέλους ; :O Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Καλησπέρα. Ρε παιδιά, ποιό είναι το "μαγαζάκι", επιτέλους ; :O δές εδώ.. ( ipmart-forum ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts