Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικο...:D:):rolleyes:

Ευχαριστώ :rolleyes:.

Radio & RDS (προβλημα εχουμε εδω)

Όλα καλά.. ευτυχώς.

Καμερα (πως τη βλεπεις κλπ)

Δεν είναι και κακή.. το μόνο που χρειάζεται είναι σταθερό χέρι.

(αν και πιστεύω ότι με καμία αναβάθμιση θα βελτιωθεί κάπως)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα το αγόρασε και ο αδελφός μου αλλά ήταν γκαντέμης :(.

Δεν λειτουργούσε το πληκτρολόγιο και αύριο θα το επιστρέψει

στην vodafone :wacko:... πιστεύω να του το αντικαταστήσουν με νέο.

Σήμερα το αγόρασε και ο αδελφός μου αλλά ήταν γκαντέμης :(.

Δεν λειτουργούσε το πληκτρολόγιο και αύριο θα το επιστρέψει

στην vodafone :wacko:... πιστεύω να του το αντικαταστήσουν με νέο.

RDS δεν εχεις προβλημα?

Με μενα συμβαινει κατι περιεργο :cry:

αλλου λειτουργει κανονικα και αλλου κολλαει ....

Αρχιζω και πιστευω οτι μπορει να φταινει οι σταθμοι τελικα... ;)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Μαλλον το RDS κανει οτι και στο 950 μου.......

Κολαει και δεν σου βγαζει εκτος απο τα πρωτα γραμματα τιποτα μετα!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

RDS δεν εχεις προβλημα?

Με μενα συμβαινει κατι περιεργο :cry:

αλλου λειτουργει κανονικα και αλλου κολλαει ....

Αρχιζω και πιστευω οτι μπορει να φταινει οι σταθμοι τελικα... ;)

Όχι δεν έχει κανένα πρόβλημα το δικό μου με το rds.

μάγκες δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα αλλά το wayfinder δίνει χάρτη Αθήνας για download ώστε να μη χρειάζεται να είστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο net για κατέβασμα του χάρτη. βεβαια δεν ξέρω αν χρειάζεται τη σύνδεση για τον υπολογισμό της διαδρομής καθώς ο χάρτης είναι μόνο για Αθήνα και δεν μπορώ να τον δοκιμάσω (μου λέει ότι είμαι πολύ μακριά από τον προορισμό και δεν δείχνει τίποτα).

αν κάποιος το δοκιμάσει ας μου πεί αν όντως δουλέυει χωρίς internet ή θέλει συνέχεια σύνδεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τελικα αγορασα και εγω το κινητο σημερα υστερα απο αρκετο ψαξιμο μιας και δεν μπορουσα να το βρω ευκολα στην ανατολικη θεσσαλονικη.

στο πλαισιο δεν το ειχαν παρα μονο στου κεντρου και στον γερμανο του carefour δεν υπηρχε ουτε για πλακα. τελικα το βρηκα στο μαγαζι της wind στα carefour οποθ εχουν αλλα 2 κινητα διαθεσημα.

γενικα φαινετε αρκετα καλο και αν και χρηστης p800 ,p900,p910 βρισκω αρκετα προβληματα στο να το χρησιμοποιήσω. πρωτα απ'ολα με τα μυνηματα και το qwerty πληκτρολογιο που με δυσκολευει ειδικα τωρα στην αρχη.κατάφερα να συνδέσω με το wifi που εχω στο σπιτι μου το κινητο αλλά αρνείτε πεισματικά να μου ανοίξει οποιαδήποτε σελίδα.Τέλος δεν ξέρω γιατί αλλά όταν το ανοίγω το κινητό μου, μου έρχονται κάποιες αναφορές παράδωσης από μυνήματα οπού δεν έχω στήλει είτε τα είχα στήλει παλιά...

αυτά για αρχή stay tuned για περισσότερες λεπτομέριες

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Εγώ σήμερα πήρα στα κεντικά του Πλαισίου και υπήρχε μόνο 1 Ρ1 διαθεσιμο σε όλη την Ελλάδα και αυτό σε ένα κατάστημα στην Αθήνα ( εγώ μένω Κρήτη ). Έβαλα μία θεία μου και πήγε και το πήρε :p !!! Μάλλον θα το έχω την Πέμπτη αλλά μπορεί και αύριο!

Τέσπα...Θα το έχω μεθαύριο και θέλω να μάθω,όταν συνδέεσαι για να χρησιμοποιήσεις το GPS,για τί όγκο δεδομένων μιλάμε?

Thanks!

no sig...

Καλησπέρα...

Μετά από αντίστοιχη παραγγελία και εκμετάλλευση της (μεγάλης) επιδότησής μου, αύριο το παραλαμβάνω και εγώ, από το Vodafone Shop του Mall. Μετά από Ρ800, Ρ900 και Ρ990 και κάποια διαλλείματα με Nokia επιστρέφω στα πάτρια εδάφη της SE. Καθώς η επιδότηση "τρέχει" από αύριο, πήγα σήμερα να το δω και να πω την αλήθεια, έχοντας καιρό να μπω σε αυτό το thread, έπαθα πλάκα βλέποντας το κόκκινο sticker "Wayfinder Navigator 7"...! Είχα χάσει επεισόδια και δεν ήξερα ότι στην ψωροκώσταινα εισάγεται το "premium" πακέτο που είχα δει σε κάποια ξένα sites. Bravissima στην Sony Ericsson Hellas! Λεπτομέρειες παιδιά μετά από χρήση και συμβίωση.

Καλορίζικο σε όσους το πήραν ήδη :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Η καλυτερη τιμη που μπορει να το βρει καποιος σκετη συσκευη ποια ειναι?

παντως εμενα το wifi μετα απο 2 -3 σελιδες κολαει και μετα θελει restart.

το κανει και σε καποιον αλλον?

Το wifi δουλευει τελεια.Δεν κολλαει καθολου και παει σφαιρα.Ουτε το rds μου κανει κολπα δουλευει αψογα:D

παντως εμενα το wifi μετα απο 2 -3 σελιδες κολαει και μετα θελει restart.

το κανει και σε καποιον αλλον?

κατά 99% σε κόβει το router σου, έλεγξε τις ρυθμίσεις και το forwarding. σε μένα αυτό συνέβαινε κι έφαγα ώρες να το βρώ και να σετάρω σωστά το router για να μην κόβει τη σύνδεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατά 99% σε κόβει το router σου, έλεγξε τις ρυθμίσεις και το forwarding. σε μένα αυτό συνέβαινε κι έφαγα ώρες να το βρώ και να σετάρω σωστά το router για να μην κόβει τη σύνδεση.

Για δώσε λεπτομέρειες γιατι έχω το εξής πρόβλημα. Έβαλα fring και δούλεψα skype μια χαρά, αλλά μόλις απομακρυνθώ λίγο από το router (μιλάμε για 10 μέτρα) πέφτει η σύνδεση ενώ με το λάπτοπ μου πιάνω πάνω απο 100 μέτρα μακρυά. Αλλά όταν πάω κοντά δεν προσπαθεί να ξανασυνδεθεί μόνο του, και πρέπει να το κάνω μηχανικά. Προσπαθεί και το fring να ξανασυνδεθεί και γίνεται το έλα να δεις. Ελπίζω να είναι κάποια ρύθμιση.

Less is more...

σου κόβει και την πρόσβαση ή μόνο το friing? βασικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα voip, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. τσέκαρε και αν έχεις intenet σε απόσταση πάνω από 10 μέτρα να δούμε τι μπορεί να φταίει. σ' εμένα πάντως πιάνει μέσα από 3 τοίχους κι απόσταση γύρω στα 20 μέτρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πιο φτηνό πρέπει να το έχει το Πλαίσιο €499.-

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου κόβει το fring και ύστερα από 1 λεπτό κόβεται και η σύνδεση. Πάντως όσο δουλευει είναι σουπερ.
Less is more...

για πειτε μια και εδω πως κανατε τις ρυθμησεις για το wifi να δω που εχω κανει το λαθος μου ( και ip και dns εχω περάσει ) . Τέλος καμία ιδέα κανείς για τις αναφορές που μου έρχονται με το που ανοίγω το κινητό ( κάθε φορά )

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

πόσοι τοίχοι υπάρχουν ανάμεσα στο κινητό και στο router? κοίτα λίγο στο log του router για καμιά ύποπτη εγγραφή. έγω έτσι το ανακάλυψα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για πειτε μια και εδω πως κανατε τις ρυθμησεις για το wifi να δω που εχω κανει το λαθος μου ( και ip και dns εχω περάσει ) . Τέλος καμία ιδέα κανείς για τις αναφορές που μου έρχονται με το που ανοίγω το κινητό ( κάθε φορά )

να σου πώ την αλήθεια εγώ στο κινητό δεν έκανα τίποτα, μόλις έκανα search βρήκε το router μου και μου ζήτησε να βάλω τον κωδικό, για να συνδεθεί. το πρόβλημά μου ήταν ότι ενώ συνδεόταν δεν μου άνοιγε καμία σελίδα. το έψαξα από δώ, το έψαξα από κεί και βρήκα στο log του router ότι μπλόκαρε τη σύνδεση του κινητού. προσπάθησα να ρυθμίσω κανόνες για forwarding αλλά τελικά δεν βρήκα άκρη κι έτσι του όρισα να μη μπλοκάρει τίποτα και τώρα δουλέυω κανονικά. η πλάκα είναι ότι το πρόβλημα ξακίνησε μόλις έκανα firmware update στο router γιατί πριν το update το P990i μου έμπαινε κανονικά χωρίς ρυθμίσεις και στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό (του είχα κάνει update) αλλά μου το έκανε και με το P1i οπότε ήμουν σίγουρος ότι έφταιγε το router, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι φταίει και με έκοβε. τέσπα τώρα το έχω να τα αφήνει όλα και μπαίνω κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο τελικα με το ξυπνητηρι ισχυει οτι δεν χτυπαει οταν το κινητο ειναι κλειστο,γιατι κατι τετοιο ακουσα??Το ιδιο λογικα θα ειναι και στο W960?(Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειανι γιατι στα smartphones της ερικσον γινεται αυτη η ιστορια με το ξυπνητηρι,ενω στα νοκια χτυπαει κανονικα και κλειστο να ειναι).Ας με διαφωτισει καποιος please!!!!!!

Aυτο τελικα με το ξυπνητηρι ισχυει οτι δεν χτυπαει οταν το κινητο ειναι κλειστο,γιατι κατι τετοιο ακουσα??Το ιδιο λογικα θα ειναι και στο W960?(Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειανι γιατι στα smartphones της ερικσον γινεται αυτη η ιστορια με το ξυπνητηρι,ενω στα νοκια χτυπαει κανονικα και κλειστο να ειναι).Ας με διαφωτισει καποιος please!!!!!!
Όντως φίλε μου μεγάλο μειονέκτημα το οποίο πως σε μια εταιρία σαν τη SE δεν το χουν φτιάξει τόσο καιρό. Πρέπει αναγκαστικά ή να τρως την ακτινοβολία ή να το έχεις εκτός σύνδεσης για να σε ξυπνήσει.

Δεν νομίζω να είναι πλέον πρόβλημα στο Ρ1 αν το βάλεις σε flight mode μιας και ούτε ρολόι στην οθόνη έχει, ούτε κάποιο led αναβοσβήνει, οπότε η καταλάλωση σε μπαταρία είναι απειρολάχιστη, στην ουσία σαν να είναι κλειστό.
Less is more...

• The title was changed to Sony Ericsson P1i